Jump to content

Εξετάσεις για ειδικότητα: Δημοψήφισμα;


Θα ήσουν υπέρ ή κατά της ιδέας δημοψηφίσματος για τις εξετάσεις για ειδικότητα;  

51 members have voted

  1. 1. Θα ήσουν υπέρ ή κατά της ιδέας δημοψηφίσματος για τις εξετάσεις για ειδικότητα;

    • Υπέρ και να ψηφίζουν φοιτητές και απόφοιτοι
      28
    • Υπέρ και να ψηφίζουν μόνο φοιτητές
      3
    • Υπέρ και να ψηφίζουν μόνο απόφοιτοι
      10
    • Κατά
      9
    • Δε με ενδιαφέρει το θέμα
      1


Recommended Posts

Poll για εξετάσεις για ειδικότητα έχει ξαναϋπάρξει, αλλά επειδή ένα πλήρως οργανωμένο δημοψήφισμα θα ήταν ασφαλώς πολύ πιο αντιπροσωπευτικό, αλλά και πολιτικά αποφασιστικό, το ερώτημα είναι τώρα διαφορετικό:

Τι λέτε για δημοψήφισμα σχετικά με το τεράστιο αυτό θέμα που απασχολεί τη μεγάλη πλειονότητα των νέων ιατρών;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Φοιτητές μόνο. Αυτοί που τελείωσαν παίζει να είναι χωρισμένοι σε μισούς-μισούς ιδιαίτερα αν είναι κοντά στη μέρα του διορισμού.

Αντίθετα, κατά τη γνώμη μου κανείς σοβαρός φοιτητής δεν μπορεί να θέλει να μπει σήμερα (και πλέον) στην επετηρίδα όταν μάλιστα φέτος ήρθαν και αναγνωρίστηκαν τόσα πτυχία απ'τις νέες χώρες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΟΙ 2.ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ(ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ) ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΟΝΗΣ).

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΡΙΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΑΛΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ?

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ!

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΓΡΑΨΑ! :D:D

ΣΑΡΑΝΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΦΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι απόφοιτοι δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να μπλέκουν τα μπούτια τους με τούς φοιτητές.

Άλλο ο ένας άλλο ο άλλος. (Όπως άλλο πράγμα οι ειδικεύομενοι. Ανακατεύονται οι φοιτητές στα τών ειδικευόμενων?)

Ο φοιτητής έχει τα δικά του ντράβαλα κι οι εξετάσεις για ειδικότητα βρίσκονται στον πάτο τού καταλόγου τών αιτημάτων του. (Κι εξάλλου εύκολα κάνει συμψηφισμούς και συμβιβασμούς = όλα για το πτυχίο)

Ο εν αναμονή για ειδικότητα πτυχιούχος όμως έχει να διαχειριστεί αποκλειστικά το πρόβλημα τής αναμονής. Το πρόβλημα (και η λύση του) είναι πρωτίστως δικό του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ ήμουν μόνο στην πρώτη συνάντηση για τον Σύλλογο αποφοίτων ιατρικών σχολών Ελλάδας , μετά έχασα επαφή είναι η αλήθεια. Από το φόρουμ μαθαίνω τί κάνουν τα παιδιά και συμφωνώ απόλυτα. Αλλά θυμάμαι ότι είχαμε ρητά όλοι τότε πει ότι δεν θα ανακατευτούμε με τον ΣΦΙΑ και λοιπούς συλλόγους φοιτητών. Ακριβώς γιατί θα μπλέξουμε και με κόμματα και με το ποιος εκπροσωπεί ποιον. Γι αυτό ψηφίζω απόφοιτοι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν μπορούμε να θέτουμε σε νομοψήφισμα κάτι που επιβάλλεται ως μόνη δίκαιη λύση. Σε καμία μερίδα δεν έχω εμπιστοσύνη, αλλά το πιο σωστό μοιάζει να είναι οι απόφοιτοι μόνο. Οι φοιτητές όπως απέδειξαν δεν βλέπουν καθόλου μακριά (αν μακριά είναι λίγα χρόνια δηλαδή...), όχι ότι δεν τους αφορά το θέμα. Οι απόφοιτοι από ποιά χώρα όμως;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να κάνει η μάνα...Μη μου το χαλάς είπαμε. Μείνε σοβαρός τουλάχιστον εσύ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

OK. -_-

Αν είναι οι απόφοιτοι τότε αναγκαστικά νομίζω θα είναι όλοι. Προσωπικά αυτό εμένα δε με συμφέρει (κι ας ακούγεται παράδοξο!) γιατί είμαι υπέρ των εξετάσεων όταν ξέρω πως οι περισσότεροι απ'τους φελλούς του εξωτερικού δεν θα τις θέλουν με αποτέλεσμα να μεγαλώσουν τα κατά.

Αν είναι φοιτητές μόνο τότε μπορεί να γίνει μαγκιά και να είναι μόνο της Ελλάδας. ;)

Άλλος ένας καλός λόγος να σκεφτείτε/ούμε σοβαρά αν είναι οι φοιτητές να αποφασίσουν για τις εξετάσεις.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σωστότατος again, γι΄αυτό και δεν χρειάζεται δημοψήφισμα για να γίνει το σωστό. Καλή η δημοκρατία αλλά δεν χρειάζεται να συμφωνεί και η Κίνα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το μόνο λογικό που μου έρχεται στο μυαλό είναι να ψηφίζουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μελλοντικοί και τωρινοί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

δηλαδή συγνώμη σας φαίνεται λογικό κάποιος που θα παίρνει πτυχίο 6 μήνες μετά να μην μπορεί να ψηφίζει??????????????????????????

ή μετά από 1 χρόνο ή οτιδήποτε....

δηλ. τους φοιτητές δεν τους αφορά???

φοιτητές ή απόφοιτοι έκαναν κάποτε καταλήψεις κατά των εξετάσεων???

φοιτητές, τωρινοί απόφοιτοι..... :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και δραμων ο εις ηνοιξεν τας θυρας του παραδεισου. Ως δε ηκουσαν την κραυγην εν τω παραδεισω οι δικατσάδες, εισεπηδησαν δια της πλαγιας θυρας

emevlogies

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΟΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΦΙΑ (ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΦΙ) ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Έτσι να γινόμαστε και λίγο τραμπουκάκια ;):antegeia:emiloveyou

Και νομίζω ότι σε κανένα καταστατικό ΣΦΙ και και γενικά συλλόγων φοιτητών δεν υπάρχει πρόβλεψη για δημοψήφισμα :antegeia:emkwlos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τελικά αρχίζω να υποφιάζομαι ότι ο ΝΑΒΟ είναι αρχιμανδρίτης! :D

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και νομίζω ότι σε κανένα καταστατικό ΣΦΙ και και γενικά συλλόγων φοιτητών δεν υπάρχει πρόβλεψη για δημοψήφισμα :antegeia:  emkwlos

Θες να στο πω εκκλησιαστικά;

ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Το Σύνταγμα προβλέπει δημοψηφίσματα και οι εξετάσεις για ειδικότητα δεν είναι μόνο θέμα ΣΦΙΑ. Ο ΣΦΙΑ και κανένας ΣΦΙ δεν εκφράζει τους αποφοίτους Ελληνικών Πανεπιστημίων, εντάξει;

ΧΕΣΤΗΚΑ για τις γενικές συνελεύσεις που τις έχετε καραμέλα. Δεν είμαι φοιτητής, δεν έρχομαι στις γενικές συνελεύσεις και έχω δικαίωμα να θέλω και δημοψήφισμα και εξετάσεις και ό,τι να ναι και δε θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν.

Γκέγκε, αγαπητοί μου φοιτητοπατέρες;

Γκέγκε να λες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πω Sovereign... με κάλυψες απόλυτα δικέ μου. :)

inliner42 εγώ που θα είμαι ιατρός ξένης χώρας και έρχομαι βάσει ΕΕ-ισοτιμίας ποιό όργανο με καλύπτει; Ο ΣΦΙΑ ή ο ΣΦΙ; Να ξέρω ποιόν να γλύψω δηλαδή γιατί ρε συ θέλω πολύ αυτές τις εξετάσεις...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γκρρρρ ρε παιδιά!!! με παρεξηγήσετε!

Εγώ μια νομικίστικη απάντηση για τους ΣΦΙ έδωσα!!!! χαλαρώστε κάποιοι εδω μέσα γιατί έχουμε ξεφυγει...

Γκέγκε αποφοιτοπατέρες;;;; γκέγκε :antegeia:emdevil

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπραβο, παιδια... Φοβερη επιτυχία το poll. :D Αυτά για οσους υποστηρίζουν οτι ενα forum έχει μεγαλύτερη αξια απο τις Γ.Σ του ΣΦΙΑ... Για οσους ονομάζουν 1200 άτομα που ψηφίζουν εναντια στις εξετάσεις για ειδικότητα, παρασυρμένους ανάξιους, ίσως και ύποπτους.. Το να κάτσεις όμως 5 ώρες σε ενα γεμάτο απο καπνούς, 40 βαθμούς ΝΑΒΟ για να ψηφίσεις υπερ η κατα των εξετάσεων θεωρώ οτι πραγματικά δεν συγκρίνεται με τιποτα.. Με κανένα γραφειοκρατικό δημοψίφισμα, πόσο μάλλον με 3 click του ποντικιού σου για να ψηφίσεις σε ενα site...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

''Για οσους ονομάζουν 1200 άτομα που ψηφίζουν εναντια στις εξετάσεις για ειδικότητα, παρασυρμένους ανάξιους, ίσως και ύποπτους.. Το να κάτσεις όμως 5 ώρες σε ενα γεμάτο απο καπνούς, 40 βαθμούς ΝΑΒΟ για να ψηφίσεις υπερ η κατα των εξετάσεων θεωρώ οτι πραγματικά δεν συγκρίνεται με τιποτα.. ''.

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.

1200 ΥΠΕΡ?ΔΙΑΦΩΝΩ.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ(ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ,ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΗ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ.ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ(ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ,ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΤΕΛΜΑΤΩΝΕΤΑΙ).

Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ''ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ!''.

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ! :splaaaats:

ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΨΕΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ,ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ,ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΔΑΠ Η ΝΕΑΔΑΠ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕΙ,ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΑΠ,ΟΝΟΜΑΤΙ Γ.Μ.(ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ''ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ,Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ!''.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ,ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ?

Η ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΥΓΕΙΑ.ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπραβο, παιδια... Φοβερη επιτυχία το poll. :D  Αυτά για οσους υποστηρίζουν οτι ενα forum έχει μεγαλύτερη αξια απο τις Γ.Σ του ΣΦΙΑ...  Για οσους ονομάζουν 1200 άτομα που ψηφίζουν εναντια στις εξετάσεις για ειδικότητα, παρασυρμένους ανάξιους, ίσως και ύποπτους.. Το να κάτσεις όμως 5 ώρες σε ενα γεμάτο απο καπνούς, 40 βαθμούς ΝΑΒΟ για να ψηφίσεις υπερ η κατα των εξετάσεων θεωρώ οτι πραγματικά δεν συγκρίνεται με τιποτα.. Με κανένα γραφειοκρατικό δημοψίφισμα, πόσο μάλλον με 3 click του ποντικιού σου για να ψηφίσεις σε ενα site...

Γι'αυτό σας λένε κομματό emcat ...

Και ναι έχει επιτυχία το poll. Οι αποφάσεις όμως παίρνονται απ'τα θεσμικά όργανα γι'αυτό ξύπνα!

(επίσης αν δε σ'αρέσει το Greekmeds μπορείς να μη γράφεις)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.