Jump to content

Γιατροί μπαίνουν από το... παράθυρο


simona

Recommended Posts

Πώς κάποιοι βαπτίζονται «επικουρικοί» και προσλαμβάνονται παράτυπα σε κλινικές νοσοκομείων της Αθήνας

Γιατροί μπαίνουν από το... παράθυρο

Αντί σε κέντρα υγείας παραμεθόριων περιοχών, τελικά υπηρετούν ως υπεράριθμοι στο... Τζάνειο

ΕΛΕΝΑ ΦΥΝΤΑΝΙΔΟΥ

Από το «παράθυρο» έχουν αρχίσει να προσλαμβάνονται σε νοσοκομεία της Αθήνας νέοι γιατροί. Οι γιατροί αυτοί «βαπτίζονται» επικουρικοί και μπαίνουν παράτυπα σε κλινικές - όπως οι χειρουργικές -, οι οποίες, όπως καταγγέλλουν συνάδελφοί τους, δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα έλλειψης ιατρικού προσωπικού. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί εννέα επικουρικοί γιατροί στο Τζάνειο, άλλοι τόσοι περίπου στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και ένας στο Νοσοκομείο Πατησίων. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) κ. Θ. Νησιώτη, ο νόμος προβλέπει ότι επικουρικοί γιατροί μπορούν να προσλαμβάνονται επί θητεία σε κέντρα υγείας ή νοσοκομεία παραμεθόριων περιοχών όταν έχει προκηρυχθεί θέση γιατρού και δεν έχει καλυφθεί. «Οταν λήξει η θητεία τους φεύγουν αλλά μπορούν να προσληφθούν ευκολότερα στο ΕΣΥ καθώς έχουν προϋπηρεσία και βεβαίως περισσότερα προσόντα. Επί της ουσίας έχουν προτεραιότητα» προσθέτει ο κ. Ηλ. Σιώρας, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΙΝΑΠ

Το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, όπου υπηρετούν εννέα γιατροί που είχαν προσληφθεί για τα κέντρα υγείας νησιών

--------------------------------------------------------------------------------

Στις χειρουργικές κλινικές νοσοκομείων της Αθήνας όπου διορίζονται επικουρικοί γιατροί δεν υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού, σημειώνει ο κ. Νησιώτης. «Εκεί μπαίνουν ως υπεράριθμοι. Πιθανότατα έχουν τοποθετηθεί επικουρικοί γιατροί και σε άλλα νοσοκομεία του Λεκανοπεδίου αλλά δεν μπορούμε να το μάθουμε εύκολα» συνεχίζει. «Στο Τζάνειο» εξηγεί ο κ. Σιώρας «μπήκαν κατ' αυτόν τον παράτυπο τρόπο γιατροί για να καλύψουν θέσεις κέντρων υγείας νησιών που υπάγονται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως έμειναν στο Τζάνειο». Ο κ. Νησιώτης συμπληρώνει ότι, «ακόμη και αν επιτρεπόταν να διοριστούν επικουρικοί γιατροί σε νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά, έπρεπε να είναι εντατικολόγοι, αναισθησιολόγοι και εργαστηριακοί διότι σε αυτά τα τμήματα υπάρχει έλλειψη γιατρών».

* Οι «ημέτεροι»

Και οι δύο γιατροί είναι εναντίον της εφαρμογής του μέτρου, όχι μόνο γιατί ασκείται παρανομία - όπως λένε - αλλά διότι «γίνεται για την εξυπηρέτηση "ημετέρων"», τη στιγμή μάλιστα που εκατοντάδες γιατροί αναμένουν να διοριστούν. «Δεν επιτρέπεται να παραγκωνίζονται συνάδελφοί μας οι οποίοι έχουν αποκτήσει προσόντα με σκληρή δουλειά και να προσλαμβάνονται νεότεροι που μόλις τέλειωσαν την ειδικότητα» τονίζει ο κ. Νησιώτης.

Λιγότερο αυστηρός εμφανίζεται ο διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του «Αγία Ολγα» κ. Χρ. Δερβένης, ο οποίος δηλώνει ότι το Νοσοκομείο N. Ιωνίας έχει ήδη ζητήσει τρεις γιατρούς για την κάλυψη κενών θέσεων στην Καρδιολογική Κλινική και στο Αναισθησιολογικό Τμήμα. «H ενέργεια αυτή πρέπει να καταγγελθεί στην περίπτωση που τοποθετούνται επικουρικοί γιατροί σε νοσοκομεία της Αττικής για την εξυπηρέτηση "ημετέρων". Αν όμως γίνεται για να καλυφθούν άμεσα κενές θέσεις ιατρικού προσωπικού σε κλινικές που αντιμετωπίζουν λειτουργικά προβλήματα εξαιτίας των ελλείψεων, δεν είμαι αρνητικός. Τα συμβούλια κρίσης δεν λειτουργούν εδώ και ενάμιση χρόνο και έχουν μείνει κενές θέσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν αρκετές κλινικές νοσοκομείων στις αυξημένες ανάγκες».

* Τα Συμβούλια

Ανάλογη επισήμανση για τα συμβούλια κρίσης κάνει και ο κ. Νησιώτης. «Από τα μέσα της δεκαετίας του '80, με το ξεκίνημα του ΕΣΥ, οι προσλήψεις γίνονταν κατόπιν κρίσεων από τα αρμόδια συμβούλια, λαμβανομένων υπόψη των προσόντων κάθε γιατρού. Εδώ και αρκετό καιρό τα συμβούλια δεν λειτουργούν...».

"Διαλύει το σώμα των γιατρών του ΕΣΥ"

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΟΠΟΔΗΣ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ)

H ύπαρξη του σώματος των επικουρικών γιατρών, που αρχικά θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 2519/97 (άρθρο 23, παρ. 1) και επεκτάθηκε με τον νόμο 2889/2001 (άρθρο 11, παρ. 22), είχε ως στόχο την κάλυψη, προσωρινά, των αναγκών στα νοσοκομεία της περιφέρειας και με την προϋπόθεση ότι:

α) Οι θέσεις έχουν προκηρυχθεί και είτε δεν έχουν υποβληθεί υποψηφιότητες για την κάλυψή τους είτε καθυστερούν οι κρίσεις των γιατρών.

β) Υπάρχουν έκτακτες ανάγκες σε δυσπρόσιτες, απομονωμένες και νησιωτικές περιοχές, ανεξαρτήτως υπάρξεως κενών οργανικών θέσεων.

Σε καμία περίπτωση και για κανέναν λόγο το σώμα αυτό δεν μπορεί να υποκαταστήσει τους γιατρούς του ΕΣΥ επί μονίμου βάσεως και είναι σαφές ότι απαγορεύεται η πρόσληψή τους στα νοσοκομεία της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης. H επέκταση της χρήσης του μέτρου αυτού για την κάλυψη παγίων αναγκών, κενών οργανικών θέσεων και καθυστερήσεων στις διαδικασίες των κρίσεων διαλύει το σώμα των γιατρών του ΕΣΥ με τη δημιουργία μιας ιδιαίτερα ευάλωτης και ανασφαλούς ομάδας γιατρών οι οποίοι καλούνται να προσφέρουν υπηρεσίες σε κρίσιμες θέσεις των νοσοκομείων αλλά και να λειτουργήσουν «ρουσφετολογικά» εφόσον έχουν εμφανιστεί σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

H ΟΕΝΓΕ είναι απόλυτα αντίθετη με αυτή τη διαδικασία και εκτιμά ότι η αυστηρή τήρηση των προϋποθέσεων πρόσληψης επικουρικών γιατρών αλλά και η προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων στα νοσοκομεία είναι η μόνη λύση.

"Υπονομεύεται ο θεσμός των κρίσεων"

ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ Πρόεδρος της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)

Ενα από τα προβλήματα του ΕΣΥ είναι και η αδυναμία ισόρροπης ανάπτυξής του σε όλη τη χώρα. Τα αίτια είναι πολλά και αποκλειστικά υπεύθυνες οι ως τώρα κυβερνήσεις. Τα αποτελέσματα όμως του προβλήματος - που δεν είναι άλλα από τη χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας στην περιφέρεια ως την απουσία γιατρών σε ορισμένες περιοχές - τα υφίστανται οι κάτοικοι των περιοχών της περιφέρειας.

Από το 1997 (με τον νόμο 2519 του κ. Γείτονα) και αργότερα με τον νόμο 2889/2001 του κ. Αλ. Παπαδόπουλου θεσμοθετήθηκε το σώμα των επικουρικών γιατρών προκειμένου να καλύπτονται ανάγκες σε δυσπρόσιτες, απομονωμένες ή νησιωτικές περιοχές της χώρας. H προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να χορηγούμε ασπιρίνη και να ρίχνουμε τον πυρετό αλλά να αφήνουμε «άθικτη» την αρρώστια. Αντιμετωπίζουμε προσωρινά (για λίγους μόνο μήνες) την ανάγκη και όχι μόνιμα. Μόνιμα θα αντιμετωπιζόταν το πρόβλημα αν υπήρχε σωστός προγραμματισμός, δηλαδή ανάπτυξη οργανωμένων υγειονομικών μονάδων και όχι μοναχικών θέσεων γιατρών, και αν δίνονταν σοβαρά κίνητρα για να υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον από τους γιατρούς.

Παρ' όλα αυτά, οι νόμοι αν εφαρμόζονταν σωστά σε κάποιες περιπτώσεις θα έδιναν λύση, ακόμη και αν αυτή ήταν προσωρινή. Δυστυχώς όμως και σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε τα παράθυρα του νόμου. H ίδια η κυβέρνηση που τον ψήφισε τον παραβίασε και την παραβίαση αυτή συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμβαίνει στο ΕΣΥ με τους «Επίκουρους Ιατρούς», συμβαίνει στο Πανεπιστήμιο με τους «Ειδικούς Επιστήμονες»...

Αν δεν υπάρξουν παραδειγματικές ποινές μην περιμένετε ν'αλλάξει ποτέ το παραπάνω. Σίχαμα η κατάσταση. Ημέτεροι βοηθάν ημέτερους. emconfused

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΟΥΣΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗ Β'ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΡΕΑΤΣΑ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ,ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΧΡ................,(ΥΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ)ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΛΑΜΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!! :blink::blink::blink:

ΕΙΧΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΛΛΑΚΙ.

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΘΑΛΑΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ!

ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ,ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ(ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΟΝ ΞΕΡΩ).

ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ''ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ''.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ''ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ?Ε,ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.ΜΠΑ?ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ''ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ!

ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ,ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΦΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΦΟΡΜΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΛΑ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ(ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ).ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ.ΟΝΟΜΑ Χ.Ζ.(ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ :blink::blink::blink: ).

ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ''Ε,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!!!'' embaaaembaaa

ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΟΝΕ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΩ!).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΜΟΛΗ :P:lol::wacko:emheheemhehe ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΙΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΕ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΑΣΥ?????

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι παραπάνω χρειάζεται για να δείξει πως το τωρινό σύστημα έχει χρεωκοπήσει...;

Πότε θα μπούν αδιάβλητες εξετάσεις; (καθολικο αίτημα πλέον όλων τών αφ΄εαυτού σκεπτομένων φοιτητών)

Αλλά ξέχασα: ακόμα κι ο "τίμιος" υπουργός κάνει σήμερα νερά και ζητά διορισμό νοσηλευτών με παράκαμψη τού ΑΣΕΠ (και συμφωνία κυρίων με τούς συνδικάλες)

Φαίνεται πως η εξουσία τελικά διαφθείρει...

Καλά κρασιά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΟΧΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2 ΕΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΙΑΣΥ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΙΑΣΙΟ Η ΙΑΣΩ?

Ρε Παλαιολόγε, αδιάβαστο σε πιάνω... Ιατρική Ακομμάτιστη Σύμπραξη... Χριστοδουλόπουλος ρεεεε :P

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι παραπάνω χρειάζεται για να δείξει πως το τωρινό σύστημα έχει χρεωκοπήσει...;

Πότε θα μπούν αδιάβλητες εξετάσεις; (καθολικο αίτημα πλέον όλων τών αφ΄εαυτού σκεπτομένων φοιτητών)

Αν δεν κατεβούμε στους δρόμους δεν έχει.

Γαμώτο: οι αγρότες βάζουν τα τρακτέρ στις εθνικές, εμείς γιατί δε βάζουμε κανα ράντζο μπροστά σε καμιά είσοδο νοσοκομείου; :rolleyes:

Αλλά ξέχασα: ακόμα κι ο "τίμιος" υπουργός κάνει σήμερα νερά και ζητά διορισμό νοσηλευτών με παράκαμψη τού ΑΣΕΠ (και συμφωνία κυρίων με τούς συνδικάλες)

Φαίνεται πως η εξουσία τελικά διαφθείρει...

Έλα μη το γυρίσουμε στην πολιτική. Κλάιν. Εννοείται η εξουσία διαφθείρει κι αυτός είναι ο λόγος που ακόμα και τα πιο επιτυχημένα κόμματα εναλλάσσονται αργά ή γρήγορα.

Το ζήτημα είναι να μην κάνουν απροκάλυπτα ή εξωπραγματικά πράγματα προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Α ρε μαγκες παρτε το αποφαση παντα θα υπαρχουν τετοιοι εξυπνποι που κοινως θα πηδ..... εμας και θα μπαινουν απο τα παραθυρακια ως "ιατροι" και ετσι!!!Οι εν λογω τυποι ομως πρεπει να κατονομαστουν και να μπουν επιτελους σε μια μαυρη λιστα δεν γινεται να υπομενουμε αυτο το καθεστως για μια ζωη κατι πρεπει να αλλαξει ενας Τριανταφυλλοπουλος χρειαζεται.....ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....!!!!Ελεοςςςςςς emeleosemeleosemeleosemeleos

ΥΓ:μηπως το ονομα του τυπου απο το αρεταιειο τελιωνει σε "πουλος"????λεω μηπως γιατι αν οντως συμβαινει αυτο ε ειναι να τραβας τα μαλλια σου.....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemarup

Οχι, δεν το μπλέκω πολιτικά. Αλλά όταν ο Κακλαμανης θέλει να παρακάμψει το ΑΣΕΠ με το σκεπτικό ότι καθυστερεί 3 χρόνια τον διορισμό τών νοσηλευτών (απαράδεκτο για την σωστή λειτουργία του ΕΣΥ) τον περίμενα πιο ευαίσθητο στην 10χρονη αναμονή για ειδικότητα (καταστροφική για την εκπαίδευση τών νέων γιατρών)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πότε θα μπούν αδιάβλητες εξετάσεις; (καθολικο αίτημα πλέον όλων τών αφ΄εαυτού σκεπτομένων φοιτητών)

Πόσο μεγάλος μ emcensored ς είσαι;;;

Ποιός είσαι και νομίζεις ότι αντιπροσωπεύεις όλους τους και καλά έξυπουνος ή σκεπτόμενους;;;; έλεος!!!

ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΙΑ ΠΕΡΣΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΑΝΕ Ε? ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ; ΠΡΟΒΑΤΑ; ΗΛΗΘΙΟΙ ΜΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;

Ε Λ Ε Ο Σ με τη φτηνή προπαγάνδα σας έλεος

Α και ναί όπως καλώς με πληροφόρησες δεν είμαι σκεπτόμενος. Ε ρε κούνια που σε κούναγε

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ε Λ Ε Ο Σ με τη φτηνή προπαγάνδα σας έλεος

Ρε inliner, το avatar και η χαρακτηριστική λέξη που χρησιμοποίησες δείχνουν με τρόπο γλαφυρό την παράταξη που υποστηρίζεις... Μάλλον το έλεος οι υπόλοιποι πρέπει να το πουν.

Όσο για την υπογραφή σου, είναι η λύση σύμφωνα με τη δικιά σου άποψη και η απόφαση που παραπάνω ανέφερες δείχνουν κλασική περίπτωση κωλυσιεργίας από συλλογικό όργανο για μεγάλες αλλαγές που έχουν κάποιο τίμημα για μια μερίδα υποψηφίων. Εξάλλου ο ΣΦΙΑ είναι (αν κατάλαβα απ'τα αρχικά) οργανισμός που αντιπροσωπεύει τους φοιτητές της Αθήνας... Ελλάδα δεν είναι Αθήνα last time I checked... υπάρχουν και αλλού ΣΦΙ και υπάρχουν και αλλού φοιτητές-απόφοιτοι που θα ήθελαν επιτέλους εξετάσεις-λύτρωση!

Φιλικά πάντα,

τη γνώμη μου λέω. :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ψτ, inliner42

όπως μου έλεγε κι ένας δικός σας:

"ήτανε που ήτανε μαλάκες μια ζωή, τώρα γίνανε μαλάκες με στολή"

κι η "στολή" λέγεται ΣΦΙΑ, Κόμμα, παράταξη, ομαδούλα, παρεούλα κλπ κοπαδάκι με συνθηματάκια, λύσεις πακέτο, γενικές συνελεύσεις και επαναστατικές εξισώσεις (βλ. υπογραφή σου)...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΔΩ Π[ΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ?ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ!

ΑΠΛΩΣ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ''ΑΥΤΗ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΟ,ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ Γ....ΕΜΑΣ!''.ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΝΟ ΠΤΥΧΙΟ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ(ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ).

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ Ο BATMAN ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΠΟΥΛΟΣ!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΑΠΛΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΩΩΘΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ(Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΡΙΣΗΣ),ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΣΥ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ(ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΡΙΣΗ ΑΝΑ 3ΕΤΙΑ ΚΑΙ 5 ΕΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΡΙΖΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΡΗΣΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ).ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ.

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΗΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ? -_- ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ!! :splaaaats::splaaaats::splaaaats:

ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΙΑ! emnuke

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 3 ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

:D:D ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΡΙΖΙΚΟ.

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΕΜΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ!ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1981 ΑΝΑΠΟΔΑ!ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ Ε? :lol::lol::lol: )ΠΑΡΑ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ....ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!! ;););)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βασικά θα παραδεχτώ την κυβέρνηση που θα έχει τα @@ να παρουσιάσει όλους αυτούς τους «έκτακτους» υπεράριθμους με τον αληθινό τους απροκάλυπτο τίτλο.

Όχι Επικουρικός Ιατρός και χαζά... Ημέτερος Ιατρός! :withstupid:

(τουλάχιστον θα πω ότι δε μας κοροϊδεύουν...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ως moderator του forum οφείλω να επισημάνω ότι μπορούμε να λέμε όσο επιθετικά θέλουμε τις απόψεις μας, αλλά να χαρακτηρίζουμε ή να απευθυνόμαστε κατά αυτό τον τρόπο σε οποιονδήποτε συνομιλητή, είναι κατακριτέο. Το ταμπελάκι πάνω από τη λέξη "μαλάκας" δεν σώζει την παρτίδα και καλό είναι, αν έχουμε, να απαντούμε με επιχειρήματα.

Οι μεν νομίζουν ότι ειναι πιο σκεπτόμενοι, οι δε ότι ειναι πιο δημοκρατικοί. Αυτό δεν κάνει κανέναν μαλάκα.

Αυτά:)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.