Panos18 Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιο εμπειρία πάνω σε αυτό το online course πάνω στην επείγουσα ιατρική. Δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε κάτι τέτοιο. Έχει κανείς κάποια πληροφορία; Αν το έχει κάνει ή έχει ακούσει κάτι; Ή και για κάποιο άλλο ενδιαφέρον ιατρικό course του ΚΕΔΙΒΙΜ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John62 Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Δεν έχω πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά γενικά έχω πολλούς ενδοιασμούς για τα διαδικτυακά προγράμματα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παρακολουθήσεις το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική. mihiatrik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos18 Posted July 26, 2022 Author Report Share Posted July 26, 2022 Δυστυχώς δε μένω σε καμία από τις 4 πόλεις που διεξάγεται το μετεκπ. σεμινάριο του ΕΚΑΒ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nerom Posted July 26, 2022 Report Share Posted July 26, 2022 Βασικά σε ένα θέμα όπως η ΕΙ τι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι εξαποστάσεως; mihiatrik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihiatrik Posted July 27, 2022 Report Share Posted July 27, 2022 (edited) 23 ώρες πριν, Panos18 said: Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιο εμπειρία πάνω σε αυτό το online course πάνω στην επείγουσα ιατρική. Δεν έχω συμμετάσχει ξανά σε κάτι τέτοιο. Έχει κανείς κάποια πληροφορία; Αν το έχει κάνει ή έχει ακούσει κάτι; Ή και για κάποιο άλλο ενδιαφέρον ιατρικό course του ΚΕΔΙΒΙΜ; Όχι, αλλά γιατί να παρακολουθήσεις κάτι τέτοιο;; Καλύτερα παρακολούθησε κάποιο από τα (διεθνή) πιστοποιημένα της ERC (BLS, ILS, ALS, EPLS κ.τ.λ.), ή το ATLS εάν είσαι χειρουργικής ειδικότητας: 22 ώρες πριν, John62 said: Δεν έχω πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά γενικά έχω πολλούς ενδοιασμούς για τα διαδικτυακά προγράμματα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παρακολουθήσεις το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο του ΕΚΑΒ στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική. +++ 21 ώρες πριν, Panos18 said: Δυστυχώς δε μένω σε καμία από τις 4 πόλεις που διεξάγεται το μετεκπ. σεμινάριο του ΕΚΑΒ... Χωρίς πρακτική άσκηση, δεν θα έχεις και ουσιαστικό όφελος από παρόμοια σεμινάρια. 19 ώρες πριν, Nerom said: Βασικά σε ένα θέμα όπως η ΕΙ τι θα μπορούσε να προσφέρει κάτι εξαποστάσεως; Μόνο στους διοργανωτές προσφέρει... Γιατί καλή η θεωρητική κατάρτιση, ωστόσο, οι εκπαιδευόμενοι, ειδικά σε τέτοια αντικείμενα, χρειάζονται οπωσδήποτε εξ' επαφής εκπαίδευση και ουσιαστική διαδραστική πρακτική εκμάθηση. Edited July 27, 2022 by mihiatrik Προσθήκη πληροφοριών Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts