Jump to content

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


usmeds

Recommended Posts

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Νατάσσα Καραμανλή

Το 1999 που παντρεύτηκε τον Καραμανλή ήταν νηπιαγωγός.

Μεταπήδησε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης.

Πήρε διδακτορικό Ιατρικής πριν το Πτυχίο - ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, το 2002. (έχει ξαναγίνει?).

Τελείωσε την Ιατρική Θεσ/κης ζώντας μόνιμα στην Αθήνα - κάνοντας κοσμική Αθηναϊκή ζωή, και πήρε πτυχίο.

Τελείωσε ειδικότητα Καρδιολογίας στην Κόρινθο κατοικώντας στην Αθήνα.

Τώρα κάνει το Αγροτικό της (υπηρεσία υπαίθρου των γιατρών) στη Νεμέα κατοικώντας στην Αθήνα.

Όλα αυτά εκτός του Αγροτικού, έγιναν ενώ ο Καραμανλής ήταν ακόμη Αντιπολίτευση. Που νάταν πρωθυπουργός από το 1999, τώρα η Νατασσα θα ήταν πρύτανις του Παν/μίου Αθήνας.

Αν κάποτε η Νατάσσα χρειαστεί να εργαστεί, θα γίνει κατευθείαν Καρδιολόγος Μεγαλογιατρός και θα .σώσει πολλές καρδιές.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • Απαντήσεις 112
  • Created
  • Last Reply

Κάποιος μου έστειλε το παραπάνω κείμενο με e-mail, ο οποίος ΔΕΝ έχει σχέση με ιατρική.

Απλά το παραθέτω, χωρίς βέβαια να γνωρίζω αν αληθεύει.

(πάντως πολύ μερδεμένα τα λέει... ειδικότητα πρίν το αγροτικό?)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τσ, τσ. τσ...κακίες.

Το φτωχό μου IQ υποκλίνεται στο μεγαλείο της.

ΥΓ.++++Επιτυχημένη σύζυγος, όμορφη γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών. Ταπεινός άνθρωπος...

Νομπελίστας θα βγεί ,ουχί μεγαλογιατρός.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θεσσαλονίκη πήρε πτυχίο Ιατρικής

Νόμιζα ότι είχε πάρει μετεγγραφή για Αθήνα.

Την είχα δει πέρυσι να περιφέρεται στα εβερεστ απέναντι από το Λαϊκο με λευκή μπλούζα [σοβαρά τώρα] και κάτι μεγαλογιατρούς [λόγω ηλικίας,δεν έχω άλλο κριτήριο] να την γλύφουν.

Και μου είχαν πει κάποιοι μεγαλύτεροι ότι έκανε κλινικές αποσπασματικά, πάταγε όποτε το θυμόταν και "προσπαθούσε" να πάρει πτυχίο. Μάλιστα μια-δυο φορές που προσπάθησε να πάρει ιστορικό πήρε κάτι θεϊκές απαντήσεις από γιαγιάδες: "Ο Κωστάκης καλά?" , "Μα πώς τα προλαβαίνεις όλα".

Άρα πήρε πτυχίο και τελείωσε ειδικότητα σε [6+6=0] χρόνια.

-->Δεν είναι θαύμα του εκπαιδευτικού συστήματος - θαύμα του χωροχρόνου είναι!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ειδικότητα δεν έχει τελειώσει (είμαι 99% σίγουρος γι' αυτό).

Έκανε κλινικές στην Αθήνα, αλλά το πτυχίο το πήρε από Θεσσαλονίκη, όπως και το διδακτορικό (από την Καθηγήτρια Φυσιολογίας εκεί, η οποία προσέβλεπε σε θέση Πρύτανη αλλά διασπάστηκε η ΔΑΠ). Χωρίς να έχω κάτι σαφές υπ'όψιν, λεγόταν τότε ότι υπάρχει κάποιος νόμος που επιτρέπει να κάνεις/αναγνωρίζεις κλινικές σε άλλα Πανεπιστήμια εκτός από το Πανεπιστήμιο προέλευσης. Περιττό να αναφερθώ στο πόσοι ακριβώς έχουν κάνει κλινικές έτσι...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η αλήθεια είναι πως το διδακτορικό της έχει σχέση με το Παιδαγωγικό τμήμα που είχε τελειώσει και όχι με την Ιατρική ( κατι για την ψυχολογία των παιδιών), έκανε κλινικές στην Αθήνα ( παθολογία στο Ράπτη ή Μουντοκαλάκη και χειρουργική στο Λαικό). Δεν ξέρω για την Παθολογία αλλά στη χειρουργική ήταν κάθε μέρα εκεί. Δεν έχει κάνει κανένα κομμάτι της ειδικότητας, απλώς κάνει αγροτικό. Δεν θέλω να θεωρηθεί πως θεωρώ την Ιατρική Θεσ/κης υποδεέστερη της Αθήνας αλλά γενικά είναι ποιο εύκολο να μοιράζεις το χρόνο σου εκεί (ένας φίλος μου την τελείωσε ζώντας 3 μέρες στην Θεσ/κη και 4 στην Αθήνα κάθε βδομάδα -εκτός βέβαια από τις εξεταστικές)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η εικόνα που έχω εγώ είναι η εξής:Πριν το 1999 που μπήκα εγώ Ιατρική ήταν ήδη φοιτήτρια Ιατρικής στη Θεσσαλονίκη όπου είχε μπει με κατατακτήριες(είχε τελειώσει ή νηπιαγωγός ή γενικά παιδαγωγικό...δε τα ξέρω ακριβώς τα τμήματα).

Οποιοσδήποτε έχει πτυχίο ΑΕΙ έχει δυνατότητα να ξεκινήσει διδακτορικό στην Ιατρική σχολή(δε πα να έχει τελειώσει και Θεολογία).Αυτό είναι στην αποκλειστική ευχέρεια του καθηγητή.(σιγά το δύσκολο να βρει).Ξέρω κι άλλα παιδιά που είναι συμφοιτητές και τρέχει διδακτορικό.ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

Μπορείς με συνεννόηση των διευθυντών των κλινικών να κάνεις την κλινική πράξη σε άλλο πανεπιστήμιο.Νομίζω εξετάζεσαι σε αυτό που ανήκεις.Και μόνο η εγκυμοσύνη σηκώνει λόγο να κάνει αλλού κλινικές.

Τι ειδικότητα ρε παιδιά;Αγροτικό κάνει, πέρυσι πρέπει να τελείωσε.Είχα κάνει εφημερία μαζί της.

Συγνώμη αν είχε και τόσο χοντρά παραπτώματα(νομικά δηλαδή) δε θα είχαν τρελαθεί τα κανάλια;;;;;Δεν θα σήκωνε το θέμα το ΠΑΣΟΚ;;;;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup

Α) Μπορείς να κάνεις ΟΛΕΣ τις κλινικές σε άλλο νοσοκομείο, αρκεί να στις αναγνωρίσει η αντίστοιχη έδρα. Τις εξετάσεις βέβαια τις δίνεις εκεί που είσαι γραμμένος. Δε θέλει ιδιαίτερο βύσμα γιαυτό, απλά να είναι συννενοήσιμος ο καθηγητής (που άμα δεν πας με τσαμπουκά, είναι). Κι εγώ το έκανα δις (στο 4ο Γερμανία, και στο 6ο Αμερική). Ξέρω και συναδέλφους που περάσανε ολόκληρο σχεδόν το 5ο έτος στην Αγγλία...

Β) Διδακτορικό μπορείς να κάνεις όταν έχεις πτυχίο οποιουδήποτε πανεπιστημίου (Ευρωπαϊκού βασικά, γιατί τα Αμερικάνικα... άστα). Και το παιδαγωγικό είναι παιδαγωγικό νηπιαγωγών και παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης (πτυχίο ΑΕΙ). Μερικές σχολές τώρα, για να ξεκινήσεις δικτακτορικό, απαιτούν να έχεις και μαστερ, όχι όμως η Ιατρική (επειδή το διδακτορικό είναι το μόνο προαπαιτούμενο για να πάρει κανείς θέση ΔΕΠ, δεν θα υπήρχε κανένας γιατρός να κάνει τον καθηγητή - άλλο τώρα που τους έχει βαρεθεί το μάτι μας...).

Γ) Πολλά παιδιά από το βιολογικό και την φαρμακευτική, που έκαναν την ποτυχιακή τους σε εργαστήρια της σχολής, μας, λόγω καρτνασιλικίου, πήραν μετά δικτακτορικό στην Ιατική σχολή. Όταν αναγορεύεται κανένας δικτάκτωρ, οτιδήποτε θέμα και να έχει κάνει, αναγορεύεται δικτάκτωρ του τάδε πανεπιστημίου (όχι της σχολής).

Ότι έκανε το Νατασάκι (και δε θέλω σχόλια, έ?) το έκανε νομότυπα, και μάλιστα χωρίς να βάλει ΚΑΝΕΝΑ βύσμα. Και σας ρωτάω: Τι βύσμα χρειάζεται η γυναίκα του αρχηγού της αντιπολίτευσης και του πορδηπουργού για να κάνει κάτι που το κάνει και η κουτσή Mary, που λέει ο λόγος. Και στο αγροτικό της, δύσκολο θα ήταν να της πατήσουν μια απόπαση για το κέντρο υγείας Ραφήνας (πάλι καλά που δεν έγινε, θα ξεσηκωνόνταν και οι πέτρες). Βασικά ΔΕΝ έγινε, λόγω του ρητού με τον Καίσαρα και τη γυναίκα του. Αλλά άμα ήταν άλλο μεγαλοστέλεχος (ο γιος του Τσιτουρχίδι πχ) σιγά μην δεν το έκανε. Και δεν αναφέρομαι μόνο ένθεν, αλλά και ένθεν (εκείθεν και εντεύθεν).

Bottomline: Δε φταίει η Νατάσα που κάνει τα πάντα νόμιμα και καθαρά. Φταίει η ταπεινή καταγωγή της κακομοίρας, που είχε βίτσιο από μικρή να γίνει γιατρός, αλλά κόπηκε στις πανελλήνιες και το πέτυχε τώρα που έγινε πορδηπουργίνα. Α, και φταίνε και όλοι οι καραγκιόζηδες που ξερογλύφονται όταν κάνουν μάθημα σε τέτοιες αιθέριες υπάρξεις, και μας ξεφτιλίζουν στο παγκόσμιο!!!

Αρχή άνδρα δείκνυσι (δεν είπε για γυναίκα, για άνδρα είπε, γιαυτό μωρέεεεε)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ακριβώς όπως τα λέει ο ημιπατριώτης.

Να συμπληρώσω απλά ότι έκανα τις περισσότερες κλινικές του 6ου μαζί της και δε θυμάμαι να έχει χάσει μάθημα.

Δεν λέω ότι είναι το τέρας ηθικής, την ξέρω αλλά όχι τόσο καλά, απλά αυτό που βγάζει σε όποιον την γνωρίσει λίγο παραπάνω είναι ότι είναι διαβασμένη, αξιοπρεπής και γλυκιά.

Τα κακόβουλα σχόλια ήταν άστοχα, ειδικά αυτό το χαζό με την Καρδιολογία... Χειρουργική θέλει η κοπέλα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ευχαριστώ όλους για τις διευκρινίσεις γιατί και εμένα πολύ τραβηγμένα μου ακούγονταν όλα όσα μου έστειλε το φιλαράκι μου.

(Τι να κάνει το παιδί, ένα forward έκανε και όποιον πάρει ο χάρος...)

Πάντως η αλήθεια είναι πως έχω παραμείνει εκτός ελληνικής πραγματικότητας γιατί όλο το e-mail μου φάνηκε για πλάκα.

Όταν η γυναίκα του πρωθυπουργού της χώρας έχει τέτοια δίψα για την iατρική επιστήμη είναι δυνατόν να μην θέλουν όλοι το παιδί τους να γίνει γιατρός???

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

παιδια, το διδακτορικο της το πηρε οχι απο την ιατρικη μα απο το τμημα ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ του ΑΠΘ!

με τι θεμα?

προστασια των κυτταρων του εγκεφαλου με τη χρηση καποιου φαρμακου,δε θυμαμαι ποιου.

και ερωτω, απο ποτε η σχολη νηπιαγωγων δινει διδακτορικα με ιατρικο θεμα?

υ.γ.η μητερα μου τυγχανει λεκτορας της σχολης νηπιαγωγων θεσ/νικης. ομως ακομα και αυτη δε μπορεσε να παρει απαντηση στο παραπανω ερωτημα...

επισημη απαντηση? "διατμηματικο μεταπτυχιακο προγραμμα" που ομως καταργηθηκε αμεσως αφου πηρε η κυρια καραμανλη το διδακτορικο της.

τελος παντων,δε μου κανει εντυπωση. συζυγος προθυπουργου ειναι. εδω αλλοι και αλλοι οργιαζουν, στη νατασσα θα κολλησουμε?

και κατι τελευταιο,οσοι καθηγητες ηταν με την "αλλη πλευρα" την αναγκασαν να κανει κλινικες στη θεσσαλονικη (σε μια εξ'αυτων τη γνωρισα) καθως και εφημεριες.

κορυφαιο? εφημερια οφθαλμολογιας. μπαινει μια γιαγια, την κοιταζει καλα και της λεει "εσυ πρεπει να εισαι πρωτη ΞΑΔΕΡΦΗ της γυναικας του καραμανλη! μοιαζετε ΛΙΓΟ!"

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τί στον π***** όλοι την ξέρετε αυτή τη Νατάσσα....

Αμάν όλοι με τα κονέδια σας...

Τί να κάνουμε εμείς στα Γιάννενα το πολύ πολύ τη γυναίκα του Φάτος Νάνος να γνωρίσουμε... :blink:emkwlos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όσοι την έχετε δει από κοντά.... ΒΛΕΠΕΤΑΙ ή απλά γράφει στο γυαλί.... Η απλά επειδή είναι γυναίκα πρωθυπουργού αρέσει στους μισούς Έλληνες?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συγνώμη αν είχε και τόσο χοντρά παραπτώματα(νομικά δηλαδή) δε θα είχαν τρελαθεί τα κανάλια;;;;;Δεν θα σήκωνε το θέμα το ΠΑΣΟΚ;;;;;

Την εποχή που άνοιξε το θέμα Τσιτουρίδη,Βούγια κ.λ.π υπήρχαν υπονοούμενα

για το θέμα στις εφημερίδες (τα κανάλια δεν λένε τέτοια πράγματα μέχρι να

βολιδοσκοπήσουν τις συγκυρίες)αλλά υπονοήθηκε ότι το θέμα "κρατήθηκε" από το

ΠΑΣΟΚ για "ευθετότερο " χρόνο.

Κυκλοφόρησαν δε και φήμες για την καθηγήτρια που ήταν υπεύθυνη για το εν λόγω διδακτορικό

(πάλι στις εφημερίδες)τις οποίες διστάζω να αναφέρω γιατί μου φαίνονται πολύ τραβηγμένες και ίσως και κακοήθεις.

Βέβαια αν συμβαίνει κάτι το επιλήψιμο θα το μάθουμε σίγουρα-σ'αυτή τη χώρα τίποτα δεν μένει κρυφό για καιρό...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Που να πάει ρε το κορίτσι με 2 παιδιά? Αλλά ξέρει τι κάνει: πριν πεινάσει μαγειρεύει. Με δυο παιδιά στην αγγαλιά, πως θα τα έβγαζε πέρα ώς απλή οικοκυρά? Θα έγραφε βιβλία, ωσάν την άλλη τη φακλάνα? Ενώ τώρα, ιατρός, θα βγάζει το ψωμάκι της και το γάλα των παιδιών της όμορφα, ωραία και επιστημονικά.

Κι άμα θέλει, ας την χωρίσει ο Καρααυτός, γυναίκα ιατρό, ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ (γιατί πως να το κάνουμε, άλλο να είσαι μητέρα φοιτήτριο-δικτακτορούχος, κι άλλο δάμαλος που έλεγε και η Μαλιβίνα, Θέος σχωρέστηνα...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ύποθέτω όταν θα τους χρειαστεί μια τέτοιου είδους "επίθεση" στο πολιτικό τους πλάνο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Α όχι, δεν παίζουν στενοί συγγενείς κορυφαίων πολιτικών. Αφενώς δεν είναι και τόσο ζώα οι ίδιοι για να τους τσακώσουν στα πράσα (επαναλαμβάνω, η υπολοχαγός Νατάshα δεν έκανε κάτι το μεμπτόν και επιλήψιμον), αφετέρου δεν έχει κανένας τα emcensored για να πει "Εεεε, για σταθείτε ρε μαλάκες, τι γίνεται εδώ?" Εδώ τη Συλβάνα που από την αδράνεια της πρόσφατης εκλογής έβαλε χέρι στις μεταγραφες την κάτσανε κάτω ένθεν και ένθεν (αστεία λέμε τώρα?).

Η υπουργός δε, που έστειλε στη βουλή τα ονόματα των μεταγραφέντων χωρίς πατρώνυμα? Ποιός κοροιδεύει ποιόν? (μάλλον εμείς τους εαυτούς μας...)

Ένας είναι πολιτικός σε αυτόν τον τόπο, ο Στέφανος Μάνος, αλλά κι αυτός είναι μεγάλος karagiozis.JPG Δεν του λείεπι η φωνή, του λείπουνε τα emcensoredemcensoredemcensored

:antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πλάκα μου κάνετε ρε παιδιά;Τις κλινικές στην Αθήνα τις έκανε πέρυσι όταν ήταν αντιπολίτευση.Προεκλογικά με όλα τα κανάλια να στηρίζουν κάργα το ΠΑΣΟΚ και το νέο αρχηγό του δε θα έπαιζαν το σκάνδαλο;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εγώ γιατί θυμάμαι και εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου σχετικά με τα μέλη της επιτροπής του διδακτορικού της; Οργιάζει η φαντασία μου πάλι;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Όχι, απλώς τη ζηλεύεις για την ομορφάδα της και την τσαχπινιά της (όπως έχεις παραδεχτεί), ή είσαι με το ΠαΣοΚ (έστω και ενδόμυχα, που δεν το παραδέχεσαι όμως...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ρηλαξ βρε παιδια, λυσαμε δηλαδη ολα τα προβληματα των γιατρων στην ελλαδα και μας εμεινε η νατασσα?

οκ,εκμεταλλευτηκε τη θεση της. ειναι μηπως η πρωτη ή η τελευταια? εδω αλλοι και αλλοι οργιαζουν (βλεπε αρχισυνδικαλιστες, λοιποι βυσματουχοι,κλπ)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

"Αγορααααάκι" που θα μπορούσε να λέει κι ο Ημισκούμπριος (ποιος είναι ο κύριος δεν ξέρω, από εσένα επηρεάστηκα) ότι ζηλεύω ήταν ειρωνία και τσσσσσ τσσσσ μόνο εσύ δεν το κατάλαβες. Τσαχπινιά δεν είπα ότι έχει βέβαια...

Τα κόμματα δεν τα ξέρω, προτιμάω τις τελείες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.