DESPY Posted April 3, 2022 Report Posted April 3, 2022 Γνωρίζει κανείς τι έχει αλλάξει στη διαδικασία αναγνώρισης της ειδικότητας επιστρέφοντας στην Ελλάδα; Σας ευχαριστώ Quote
heydoc Posted April 3, 2022 Report Posted April 3, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, DESPY said: Γνωρίζει κανείς τι έχει αλλάξει στη διαδικασία αναγνώρισης της ειδικότητας επιστρέφοντας στην Ελλάδα; Σας ευχαριστώ Εάν ξεκίνησες ειδικότητα πριν το Brexit αναγνωρίζεται αυτόματα.Εάν ξεκίνησες μετά, θα χρειάζεται αγροτικό και εξετάσειςστην Ελλάδα. ΥΓ. Ανακοινώθηκε απ το GMC ότι απ το 2024 θεσμοθετείται το UKMLE που θα έχει 2 μέρη και θα ισχύει τόσο για φοιτητές σε βρετανικές σχολές όσο και overseas υποψήφιους . Edited April 3, 2022 by heydoc Quote
SPa Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 Ο ΠΙΣ σε ερώτηση σήμερα 2/8/2022 για αναγνώριση ιατρικής ειδικότητας που αποκτήθηκε στο ΗΒ και μάλιστα ξεκίινησε προν το Brexit απάντησε πως δεν αναγνωρίζεται , υπάρχουν άλλες πληροφορίες΄ Quote
SPa Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 Ο ΠΙΣ σε ερώτηση σήμερα 2/8/2022 για αναγνώριση ιατρικής ειδικότητας που αποκτήθηκε στο ΗΒ και μάλιστα ξεκίινησε προν το Brexit απάντησε πως δεν αναγνωρίζεται , υπάρχουν άλλες πληροφορίες΄ Quote
John62 Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 Από τη στιγμή που απάντησε ο ίδιος ο ΠΙΣ τι άλλες πληροφορίες να υπάρχουν; iceman 1 Quote
SPa Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 Στο ΗΒ αναγνωρίζονται οι ειδικότητες που αποκτήθηκαν στην Ελλάδα. Υπάρχουν άλλοι γιατροί στην ίδια θέση; Quote
sv851 Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, SPa said: Στο ΗΒ αναγνωρίζονται οι ειδικότητες που αποκτήθηκαν στην Ελλάδα. Υπάρχουν άλλοι γιατροί στην ίδια θέση; ναι εγω και σιγουρα μερικοι αλλοι που ξερω. λογικα οσο παιρναει ο καιρος θα υπαρξουν και περισσοτεροι Edited August 2, 2022 by sv851 συμπληρωση Quote
SPa Posted August 2, 2022 Report Posted August 2, 2022 Πάντα σε μία αλλαγή υπάρχουν μεταβατικές διατάξεις για αυτούς που ξεκίνησαν πιο πριν. Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια κίνηση των ενδιαφερομένων προς το υπουργείο υγείας. Μέχρι πριν 2 μήνες απαντούσαν από ΠΙΣ πως δεν αφορά αυτούς που ήδη ξεκίνησαν πριν το brexit. Θα προχωρήσεις στην διαδικασία συγκέντρωσης εγγράφων υπογεγραμμένων από τους διευθυντές κλινικών κλπ για αναγνώριση χρόνου ειδικότητας και μετά εξετάσεις στην Ελλάδα; Quote
sv851 Posted August 3, 2022 Report Posted August 3, 2022 18 ώρες πριν, SPa said: Πάντα σε μία αλλαγή υπάρχουν μεταβατικές διατάξεις για αυτούς που ξεκίνησαν πιο πριν. Ίσως θα έπρεπε να υπάρξει μια κίνηση των ενδιαφερομένων προς το υπουργείο υγείας. Μέχρι πριν 2 μήνες απαντούσαν από ΠΙΣ πως δεν αφορά αυτούς που ήδη ξεκίνησαν πριν το brexit. Θα προχωρήσεις στην διαδικασία συγκέντρωσης εγγράφων υπογεγραμμένων από τους διευθυντές κλινικών κλπ για αναγνώριση χρόνου ειδικότητας και μετά εξετάσεις στην Ελλάδα; πρεπει να κανω αγροτικο πριν δωσω εξετασεις. δεν εχω σκοπο να γυρισω αμεσα επομενως οταν ερθει η ωρα θα παρω τις επιστολες το ενδιαφερον ειναι οτι η κυπρος ακομα αναγνωριζει αυτοματα τον τιτλο ειδικοτητας απο ΗΒ αν ξεκινησες ειδικοτητα πριν το μπρεξιτ Quote
sv851 Posted August 3, 2022 Report Posted August 3, 2022 21 ώρες πριν, John62 said: Από τη στιγμή που απάντησε ο ίδιος ο ΠΙΣ τι άλλες πληροφορίες να υπάρχουν; το προβλημα ειναι οτι αλλα ελεγε πριν απο 3 μηνες και ξαφνικα αλλαξε σταση. το μαρτιο που ειχα ρωτησει εγω, ο ΠΙΣ ειχε πει οτι οσοι ξεκινησαν ειδικοτητα πριν το μπρεξιτ θα συνεχιζουν να αναγνωριζονται αυτοματα. Quote
OrthoBro Posted September 12 Report Posted September 12 Καλησπερα αγαπητοι μου συναδελφοι, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στην οποια δεν βρηκα απαντηση ακομα στο υπεροχο μας φορουμ. Ειμαι ειδικευομενους 3 ετους ΟΡΘ στην Ελλαδα μας, επιθυμω να κανω το 6μηνο μου στο βροχερο νησι κατα προτιμηση στο Λονδινο με προοπτικη να συνεχισω την ειδικοτητα μου εκει, και μετα να γυρισω πισω να δωσω τις εξετασεις και να παρω τον τιτλο πισω στην Ελλαδα. Πανω-κατω καπου εκει θα ανοιξει και η θεση μου στην Ελλαδα. 1. Νομικα στεκει κατι τετοιο? Εαν ναι το εχει επιχειρησει κανενας αλλος συναδελφος ? θα χαρω πολυ για μια καθοδηγηση. 2. Εχω προβει στο EPIC για να κανει vertify το πτυχιο μου για το gmc. 3. Ελπιζω τον αλλον μηνα να εχω και το IELTS Ευχαριστω ❤️ Quote
Recommended Posts