Jump to content

ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΙΚΑΤΣΑΔΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!!!


palaiologos

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 212
  • Created
  • Last Reply

ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΑΤΗΣΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΦΡΙΞΕΤΕ!!!ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΙΝ!!!!

Α ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ROOM TIMISOARA PAO,ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ IRC.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ(ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΞΑΝΑ,ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΕΚΕΙ)ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ-ΚΑΛΑ,ΜΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΥΣ ΜΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝΕ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΟΣ....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΧΡΗΣΤΗΣ nikita 20-11-2004-ειμαστε πολλοι περισσοτεροι απο τους φοιτητες ιατρικης των ελληνικων σχολων.ειμαστε ομως αδρανεις γιατι μαθαμε να διεκδικουμε την επιτυχια με το διαβασμα.δυστυχως στη πατριδα μας αυτο δεν ειναι αρκετο.οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε τοσο πιο γρηγορα θα επιτυχουμε δικαιες και καθαρες εξετασεις.οι συναδελφοι που μας διαβαζουν ξερουν ποσες φορες γραψανε πολυ καλα και απετυχαν!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@palaiologos

το τελευταίο που ζητήσανε επίσημα ξέρεις ποιο είναι?

-->να ασκούνται στις κλινικές του 6ου έτους :splaaaats:

-->σας μιλάω σοβαρά

-->καράφλιασα μόλις το είδα και όμως είναι γεγονός emcensored

-->ζητάνε επίσημα να ασκούνται στις κλινικές του 6ου έτους για να ανταπεξέρχονται λέει καλύτερα στις εξετάσεις emkwlos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@ Alex77

το κακό για σένα, καλό για μας είναι πως πάντα θα μας αντιμετωπίζεις με ηλίθια επιχειρήματα και χαζούς υπαινιγμούς.

Εσύ για παράδειγμα αντί να σχολιάσεις το ποστ μου σχολίασες την υπογραφή μου...

απλά δεν έχεις καταλάβει ότι απέναντι σας δεν θα βρείτε μόνο την ΠΑΣΠ ή την ΔΑΠ ή ΝΑΔΗΠ ή τον οποιονδήποτε, θα μας βρείτε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (που εισήχθησαν με νόμιμο τρόπο)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

@ Alex77

το κακό για σένα, καλό για μας είναι πως πάντα θα μας αντιμετωπίζεις με ηλίθια επιχειρήματα και χαζούς υπαινιγμούς.

Εσύ για παράδειγμα αντί να σχολιάσεις το ποστ μου σχολίασες την υπογραφή μου...

απλά δεν έχεις καταλάβει ότι απέναντι σας δεν θα βρείτε μόνο την ΠΑΣΠ ή την ΔΑΠ ή ΝΑΔΗΠ ή τον οποιονδήποτε, θα μας βρείτε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ (που εισήχθησαν με νόμιμο τρόπο)

Ας απαντήσουμε λοιπόν στους δικατσάδες με τον τρόπο τους! Ας τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα! Εγώ ήδη άρχισα να προετοιμάζομαι κατάλληλα...

lundigras_intro.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρωτον, εσυ δεν συνειδητοποιεις οτι μια βλακεια που διαβασες σε φορουμ δικατσαδων, δεν μπορεις να την προβαλεις σαν μια αποψη των δικατσαδων γενικως.

Δευτερον, οφειλω να σου πω οτι τρεφω μεγαλη αντιπαθεια προς τους φοιτητες - αντιπροσωπους κομματικων παραταξεων. Απ'οποια παραταξη κι αν προερχονται. Πιστευω οτι αντι να ενωνουν τους φοιτητες τους, χωριζουν -και μαλιστα πολλες φορες ιδιωφελως.

Τριτον, λυπαμαι αν εθιξα τα κομματικα σου "πιστευω", ομως ειμαι της γνωμης οτι η παραταξη σου εχει κανει τεραστια ζημια γενικως, αλλα και ειδικως στους ιατρους.

Τα γραφω αυτα για να εξηγηθω και να μην παρεξηγηθω. Αν θες να μου απαντησεις σε παρακαλω καντο σε πμ γιατι ειμαστε -με δικη μου ευθυνη- εκτος θεματος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πρώτον, αυτό που λέω δεν το διάβασα σε φόρουμ δικατσάδων,...είναι έγκυρο, το έχουν καταθέσει οι εκπρόσωποι τους στα πλαίσια της συζήτησης για το νομοσχέδιο.

Δεύτερον, δεν με ξέρεις και λογικό να με παίρνουν μπάλα τα αντισυνδικαλιστικά σου αισθήματα. δεν φταίς εσύ, πράγματι ο φοιτητικός συνδικαλισμός περνάει βαθύτατη κρίση. Απλά παρακολούθησε το ποστ μου (παλιά και νέα) και θα δεις πως γενικα προσπαθώ να μην επηρεάζομαι από την κομματική πολωση-πόρωση και να διατηρώ την αντικειμενικότητα μου.

Τρίτον, όσον αφορά για το αν έκαλο καλό ή κακό η παράταξη μου γενικότερα στους γιατρούς είναι όντως emofftopic . Θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε κάπου άλλου για αυτό και δεν το συνεχίζω εδώ.

αυτά. δεν επιτείθεμαι προσωπικά και δεν έχω σκοπό να προσβάλλω προσωπικά κάποιον, απλά για να μην παρεξηγούμαστε... emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πιστευω οτι αντι να ενωνουν τους φοιτητες τους, χωριζουν -και μαλιστα πολλες φορες ιδιωφελως.

Και σένα τι σε νοιάζει; Εμάς διχάζουν!

Αμ πώς...

:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

emgreece

emarup ρε αντμινιστράτορες, βάλτε και κανένα ρουμάνικο σημαιάκι να 'χουμε να βάζουμε, έτσι για φιλία...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κι ομως, σε πληροφορω οτι και στο Βελιγραδι ειχε φτασει η χαρη τους... Ακομα κι αν δεν ηταν ετσι ομως, σε παρακαλω να μην μου στερεις το δικαιωμα να σχολιαζω τη δραση τους -παρ' ολο που δεν ειχα την τυχη να φοιτησω σε Ελληνικο πανεπιστημιο.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παρεπιπτόντως, ο καραγκιόζης ο Βελιγράδης κάνει copy-paste τα ποστς του στα 2 φόρουμ...

Βαριέται να γράφει τα ίδια...

Όντως βαριέμαι...και ...αρκετά

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελπίζω να έχω έστω και έναν μάρτυρα για το τι συνέβει την τελευταία μισή ώρα.

Anyway, 30 αλλαγές σε ποστ.

Το καλό είναι, ότι η μέρα θα ξημερώσει με μία καθαρή σελίδα. Επιτυχία δεν λέω...

Παιδιά να έχουμε μία άποψη. emthanx

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ.

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Η ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΩΝ....ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΛΥΣΑΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 1ο ΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ;;;;;

ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΚΟΙ ή ΝΑ ΠΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ;;;

ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;;;ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ.......

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΚΥΚΛΟ" ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ (ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ).ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΛΥΣΑΞΟΥΝ...ΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ 'ΥΤΟ ΟΙ ΔΙΚΑΤΣΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ...

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ....ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ;;;ΤΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ;;;ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ...

ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ 0.0ΧΧΧ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.....ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΤΕ;;;ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 0.ΧΧ ;;;;ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟ :lol:

ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ,ΜΕ ΥΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΤΑΞΗ.... ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡ.ΧΩΡΕΣ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ;;;;;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙ ΔΕΝΝΝ ΓΙΝΕΤΑΙ..... :wacko:

ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΜΑΣ) ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ Α....ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ(ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ)....(ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΤΡΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ)ΚΑΛΑ ΔΕ ΛΕΩ;;;;;ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ...Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΑΤΕ...(ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΣΑΜΠΑ ΧΑΛΑΤΕ ΣΑΛΙΟ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΦΟΥ ΟΟΟΛΕΕΕΣΣΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΟ 2007-8 ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΕΕ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ.... ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ(ΒΛΕΠΕ ΤΣΕΧΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΟΛΗ Η ΕΕ. emdevil

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥ,ΒΑΘΜΟΥ,ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ,ΚΤΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ ΠΑΘ. ,ΧΕΙΡ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ, (6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ) ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ή ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ...ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ dikatsa.gr ΚΑΙ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ON LINE ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ...

(ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ SOS ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΓΚΕΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΛΗ Χεχε)

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ....;;;;ΚΑΜΙΑ 800αρια ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΕ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ή ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ... ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ 32-35ετων ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΕ!!!!!!!!! :lol:

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.....ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ..............ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ (ΕΙΤΕ ΟΥΡΩΝ ΕΙΤΕ ΑΓΓΕΙΩΝ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 6ου ΕΤΟΥΣ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ...ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ)....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ...)

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ...ΓΙΑ ΣΙΓΑ....

ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΥΟΥΔΑΡΧΙΣΜΟΥΣ

SORRY ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΚΟ.... :D

(ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ) emrockon

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ελπίζω να έχω έστω και έναν μάρτυρα για το τι συνέβει την τελευταία μισή ώρα.

Anyway, 30 αλλαγές σε ποστ.

Το καλό είναι, ότι η μέρα θα ξημερώσει με μία καθαρή σελίδα. Επιτυχία δεν λέω...

Παιδιά να έχουμε μία άποψη.  emthanx

Trivial, άμα είναι να στρογγυλεύεις τα "κωλάντερα" για να δώσεις την εικόνα του politicaly correct, τότε καθίστε παρέα με τις καθαρές σελίδες... Μη σκιστεί κανένα καλτσόν προσέξτε... (μου άρεσε η ατάκα μου)

Ψηφίστε Μαρίζα, να (επανα)φέρει τα βρώμικα Greeklish (που σιγά μην κάνει τπτ, για πάρτη της θέλει την καρέκλα, όπως όλοι οι πολιτικοί). Ζήτω η ανομοιογένεια πάντως...

:antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οοοοοοοόπα! Παιδιά μας κατάλαβαν! Τελικά δεν ξέρουμε (-αμε) να βάλουμε έναν ουροκαθετήρα, 1 και 1/2 φλεβοκαθετήρες και 2 και 2/3 πάπιες.

Δε θα καταφύγω σε κριτική επιπέδου "κι εσύ φίλε μου δεν ξέρεις που είναι το Caps Lock - τέρμα αριστερά και στη μέση του πληκτρολογίου", ούτε θα ρωτήσω ποια επιτέλους είναι τα "ΛΥΣΑΜΕΝΑ" σκυλιά (καθώς σκυλιά δεμένα, λυμένα και ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ δεν έχουν θέση εδώ γιατί είμαστε γιατροί κι όχι κτηνίατροι). Το επίπεδο καθενός φαίνεται από το πώς γράφει και τι γράφει, και δυστυχώς οι πιο πολλοί απόφοιτοι εξωτερικού (και μερικοί εσωτερικού) χειρίζονται την ελληνική γλώσσα σαν να ήταν ρουμάνα ιερόδουλη.

Θα αφιερώσω πάραυτα ένα μικρό σεντονάκι για να απαντήσω στον Adventurer του ενός post.

:o Το πτυχίο του Αρχιτέκτονα από την Αγγλία δεν θεωρείται ακριβώς ισότιμο από τους Έλληνες Αρχιτέκτονες. Και όπως οι Τέκτονες από την Αγγλία κάνουν κάποιον καιρό για να γίνουν δεκτοί στη δικιά μας Στοά, έτσι και οι Αρχιτέκτονες περνάνε τα μύρια όσα μέχρι να τους δεχτεί το ΤΕΕ. Και μην ξεχνάμε ότι οι εκ του Πολυτεχνείου αρχιτέκτονες δεν υπογράφουν "Μήτσος Μπαρμπαμάσχαλος - Αρχιτέκτονας", αλλά "Μήτσος Μπαρμπαμάσχαλος - Αρχιτέκτονας ΕΜΠ", προς γνώση και συμμόρφωση. Και το πτυχίο τους θεωρείται ισοδύναμο με Master στην Αγγλία (3+2, όχι 3+1)...

:blink: Και οι νέες γενιές γιατρών που εισάγονται στα ελληνικά πανεπιστήμια είναι αποδεδειγμένα η αφρόκρεμα των μαθητών των ελληνικών σχολείων. Το σύστημα εξακολουθεί να είναι διαγωνισμός για την κατάληψη περιορισμένων θέσεων και οι υποψήφιοι πολλοί, πάρα πολλοί. Και επιλέγονται (με κριτήρια που και επί δεσμών και τώρα μπορούμε να κατηγορήσουμε ως ακατάλληλα σε κάποια σημεία, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) οι καλύτεροι! Άνθρωποι με απολυτήριο Λυκείου άνω του 19 για όλες τις σχολές της χώρας συνήθως, βαθμός που όσοι δίνουν ΔΙΚΑΤΣΑ φαίνεται βλέπουν με κυάλια (ΜΟ 15, 2% άνω του 18 νομίζω).

:mellow: Η εκπαίδευση των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο είναι άλλο θέμα. Κάποιοι καθηγητές, αναπληρωτές, επίκουροι και λέκτορες νομίζουν ότι οι φοιτητές είναι λαντζέρηδες σαν τους ειδικευόμενούς τους και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι κάποτε πρέπει να δώσουν εξετάσεις για να βγάλουν ό,τι κόμπλεξ τους έχει απομείνει από τη δική τους θητεία σε Πανεπιστήμια και "πανεπιστήμια" του εξωτερικού. Προφανώς, αν υπήρχε κάποια ανεξάρτητη διοικητική αρχή επιφορτισμένη με τον έλεγχό τους θα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι φοιτητές δεν ξέρουν, και σίγουρα δε σημαίνει ότι δεν μπορούν, να κάνουν τη δουλειά νοσηλευτή. Είναι προφανής η διαφωνία ως προς τη σκοπιμότητα.

B) Δε νομίζω να θεωρείται "αριστοκρατική" αντιμετώπιση της το ότι εγώ τουλάχιστον προτίμησα να αξιοποιήσω το χρόνο άσκησης στην κλινική καλύτερα από το να κάνω πρωινές αιμοληψίες, να ψάχνω ποιος θέλει αλλαγή ουροκαθετήρα ή ρινογαστρικού σωλήνα ή να αντιγράφω τις εργαστηριακές τιμές στους φακέλους. Η άποψη που εκθέτεις για τη λήψη ιστορικού είναι επικίνδυνη για την άσκηση της ιατρικής εν γένει, ως συνάδελφος σε παρακαλώ να την αναθεωρήσεις για το καλό των μελλοντικών ασθενών σου (μας).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ Η ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝ/ΜΙΩΝ....ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΛΥΣΑΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ.

Οι οικονομολόγοι κάνουν ένα μάστερ Αγγλίας για να πάρουν την αναγνώριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ και οι μηχανικοί ένα μάστερ και δίνουν και στο επιμελητήριο.

Γιατί διάλεξες να πας σε παραδουνάβια χώρα να σπουδάσεις ιατρική; Και η νοοτροπία σου 'με τα λεφτά και τα connais' προχωράει κάποιος και οι άλλοι λυσσάνε, ήταν πάντα στο μυαλό σου ή εδραιώθηκε από την πρακτική 'χώνω χρήμα και την περνάω φίνα' που είχες τόσα χρόνια; :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Trivial, άμα είναι να στρογγυλεύεις τα "κωλάντερα" για να δώσεις την εικόνα του politicaly correct, τότε καθίστε παρέα με τις καθαρές σελίδες... Μη σκιστεί κανένα καλτσόν προσέξτε... (μου άρεσε η ατάκα μου)

Ψηφίστε Μαρίζα, να (επανα)φέρει τα βρώμικα Greeklish (που σιγά μην κάνει τπτ, για πάρτη της θέλει την καρέκλα, όπως όλοι οι πολιτικοί). Ζήτω η ανομοιογένεια πάντως...

:antegeia:

Έχετε κάνει και club ..για να την λέμε?

Στο άτομα την είπα χοντρά και εδώ και σε π.μ. Μετά πήγε και τα έσβησε όλα.

Θα έμπαινε την άλλη μέρα λοιπόν κάποιος και θα έβλεπε ένα κενό μήνυμα με edit δικό μου να του τα χώνω και να τιμωρείται με 10 βαθμούς ποινής.

Οι 10 βαθμοί ποινής παρέμειναν.

Το κατάλαβες ή να στο ξαναεξηγήσω?

Καλό θα ήταν να κάνεις edit το "ο καραγκιόζης ο Βελιγράδης"

Anyway,

Προσοχή στο τι λέμε και που.

Α! not to forget. Πολλά φιλιά στο φίλο μου το mitsara.

Από πιο χωριό του Texas μας γράφει εκείνος?

:antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.....ΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ..............ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ  ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ (ΕΙΤΕ ΟΥΡΩΝ ΕΙΤΕ ΑΓΓΕΙΩΝ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 6ου ΕΤΟΥΣ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ...ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ (ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ)....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ...)

πρόσεξε μια λεπτομέρεια: το σύστημα αυτό στην Ιταλία ισχύει για όλους όσους θέλουν να πάρουν άδεια ασκήσεως, ακόμα κ για τους αποφοίτους ιταλικών πανεπιστημίων. Δηλαδή το προσφέρει σε όλου τους πτυχιούχους ιατρικής. που σημαίνει ότι το σύστημα είναι προετοιμασμένο και αντέχει αυτήν την διαδικασία.

Στην Ελλάδα όμως έρχεσαι ως ΙΑΤΡΟΣ και όχι ως ΦΟΙΤΗΤΗΣ και συνεπώς δεν μπορείς να αξιώνεις εκπαίδευση αντίστοιχη με αυτή που το ελληνικό κράτος δίνει στους φοιτητές του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

οι πιο πολλοί απόφοιτοι εξωτερικού (και μερικοί εσωτερικού) χειρίζονται την ελληνική γλώσσα σαν να ήταν ρουμάνα ιερόδουλη.

Ειναι η πολλοστη φορα που διαβαζω εδω μεσα για την συσχετιση του φοιτητη σε Σερβια, Ρουμανια κλπ, με το πληρωμενο σεξ.

Δεν ξερω αν προκειται για το φαινομενο της προβολης ή για εφαρμογη του γνωστου "εξ ιδιων κρινω τα αλλοτρια", παντως ειναι ενα φτηνο τρυκ που λεει αρκετα για τον πλουτο των επιχειρηματων αυτων που το χρησιμοποιουν.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarupemarup Πάντως δεν έβγαλα νόημα... Είσαι σίγουρος ότι τα εξήγησες καλά?

Μόνο για το Μητσάρα κατάλαβα ότι είναι λέει στο Τέξας. Να του πείτε χαιρετίσματα (αν σας μιλάει ακόμη). Ατίθασο παιδί...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.