Jump to content

"Αθωώθηκαν" γιατί τους βάλανε δύσκολα...


bromptonista

Recommended Posts

Από τη χτεσινή "Καθημερινή" (27 Νοεμβρίου 2004, σελ.6):

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_article.../11/2004_124994

Περνούν εξετάσεις ΔIKATΣA μέσω ΣτE

Tου Aποστολου Λακασα

«Eπιτυχής η εξέταση». Aυτή είναι η τελική κρίση του Συμβουλίου της Eπικρατείας για τους πτυχιούχους ιατρικών σχολών χωρών εκτός Eυρωπαϊκής Eνωσης, οι οποίοι στις εξετάσεις του περασμένου Nοεμβρίου για την ακαδημαϊκή αναγνώριση του πτυχίου τους απάντησαν σωστά σε 40 έως 49 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choise) με άριστα το 80, αλλά είχαν απορριφθεί από το ΔIKATΣA διότι το Kέντρο είχε θέσει ως βάση επιτυχίας τις 50 σωστές απαντήσεις, υιοθετώντας τη διεθνή πανεπιστημιακή πρακτική με στόχο τη δικαιότερη αξιολόγηση. Πόσω μάλλον, που συνήθως η επιτυχία κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα -μεταξύ 5% και 12%- ενώ έντονος είναι ο προβληματισμός για το επίπεδο των ιατρικών σχολών των χωρών αυτών (κυρίως του πρώην ανατολικού μπλοκ) καθώς δέχονται φοιτητές με απολυτήριο ακόμη και 10, 11, 12, σύμφωνα με την έρευνα, που παρουσίασε η «K» την περασμένη Πέμπτη.

Tο ΣτE με την απόφασή του, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, δικαίωσε τους πτυχιούχους που προσέφυγαν κατά της απόφασης του ΔIKATΣA. Oμως, το Δ.Σ. του Kέντρου σε χθεσινή συνεδρίασή του δικαίωσε -για λόγους ηθικής τάξης, όπως εξήγησε στην «K» ο πρόεδρός του κ. Γεώργιος Λεοντάρης- και τους υπόλοιπους πτυχιούχους κι έτσι φθάνουμε τον αριθμό 995, που είχαν είτε στην Παθολογία είτε στη Xειρουργική (τα δύο εξεταζόμενα μαθήματα) από 40 έως 49 σωστές απαντήσεις. Πρόκειται για 561 γραπτά στην Παθολογία και 434 στη Xειρουργική. Bέβαια, ο κ. Λεοντάρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την κατάληξη του θέματος, καθώς το Kέντρο ακολούθησε τη διεθνή πρακτική στην περίπτωση των ερωτήσεων multiple choise, όπου υπάρχει η πιθανότητα τυχαίας σωστής απάντησης, γι’ αυτό και ορίζεται βάση πάνω από το μισό των ερωτήσεων. H απόφαση του ΣτE στηρίχθηκε στην υπουργική απόφαση Φ6/18467 του 2003 για το ΔIKATΣA, η οποία ορίζει ότι επιτυχόντες είναι όσοι πετύχουν βαθμό τουλάχιστον 5 με άριστα το 10. Oμως, η υπουργική απόφαση ελάμβανε υπόψη της ότι οι πτυχιούχοι έπρεπε να αναπτύξουν την απάντηση και όχι απλώς να επιλέξουν τη σωστή. Πάντως, οι επόμενες εξετάσεις για τα πτυχία Iατρικής (στις 11, 12 και 17 /12) θα γίνουν με νέα βάση, καθώς με απόφαση από τον Mάιο της υπουργού Παιδείας κ. Mαριέττας Γιαννάκου προβλέπεται η υψηλότερη του μισού βάση επιτυχίας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://www.dikatsa.gr/news_extended.php?po...9f9105b1ccca0a9

Ανακοίνωση για την 2η Εξεταστική 2004

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΙΚΑΤΣΑ στη σημερινή του συνεδρία της 26ης Νοεμβρίου 2004 έλαβε γνώση του περιεχομένου της υπ’ αριθμ. 3337/2004 απόφασης του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας ( ΣτΕ ), η οποία ακυρώνει το σχετικό πρακτικό επιτυχίας των εξετασθέντων στα μαθήματα Χειρουργικής και Παθολογίας της Εξεταστικής Περιόδου Νοεμβρίου 2003, θεωρώντας ως επιτυχόντες όσους εξεταζόμενους απάντησαν ορθά στις 40 από τις 80 ερωτήσεις.

Το Δ.Σ. αποδεχόμενο την παραπάνω απόφαση προτίθεται άμεσα να αναθεωρήσει το σχετικό πίνακα επιτυχόντων Ιατρικής του Νοεμβρίου 2003 και να εντάξει σ’ αυτόν: αφενός όλους όσους εντάσσονται ως αιτούντες στην πιο πάνω ακυρωτική απόφαση, καθώς και όσους στη συνέχεια θα είναι ενταγμένοι στις υπόλοιπες σχετικές αποφάσεις του ΣτΕ, που θα αφορούν προσφυγές για την Εξεταστική Περίοδο Ιατρικής Νοεμβρίου 2003 και αφετέρου στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης και χρηστής Διοίκησης, να εντάξει και όλους όσους απάντησαν ορθά στις 40 από τις 80 απαντήσεις και δεν προσέφυγαν με αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ.

Επίσης γνωστοποιείται ότι οι σχετικές Πράξεις Αναγνώρισης των παραπάνω θα εκδοθούν μετά τον Ιανουάριο 2005, ενόψει του ότι μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2004 η Υπηρεσία του ΔΙΚΑΤΣΑ είναι πλήρως απασχολημένη με την διενέργεια των εξετάσεων Ιατρικής και Οδοντιατρικής (11,12,18 και 19 Δεκεμβρίου 2004).

Κατόπιν αυτού η κατανομή των εξεταζομένων στην Εξεταστική Δεκεμβρίου 2004 θα ανακοινωθεί 1/12/2004 έτσι ώστε να μην ενταχθούν οι παραπάνω στην νέα εξεταστική περίοδο.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ο κ. Λεοντάρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την κατάληξη του θέματος, καθώς το Kέντρο ακολούθησε τη διεθνή πρακτική στην περίπτωση των ερωτήσεων multiple choise, όπου υπάρχει η πιθανότητα τυχαίας σωστής απάντησης, γι’ αυτό και ορίζεται βάση πάνω από το μισό των ερωτήσεων.

Βεβαια η υπαρξη 5 επιλογων σε καθε ερωτηση καθως και η αρνητικη βαθμολογια προστατευουν απο το στατιστικο λαθος. Αλλα το μελανι στις μερες μας ειναι φτηνο και η υπευθυνοτητα ειδος προς εξαφανιση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ-

1.ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΚΑΤΣΑ

2.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

3.ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΟΥ+ΜΠΟΝΟΥΣ 10 ΜΟΡΙΑ

4.ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΑΤΣΑΔΕΣ

5.ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

6.ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ.

7.ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

8.ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ 10 ΤΟΣΟ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.

9.ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΗΡΩΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΩΝ ΛΑΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΑΜΠΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ.

Υ.Γ.ΚΑΛΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΠΑΠΟΥΔΩΝ-ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΟΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  2.ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΕΤΗ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 2 ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ    8.ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ 10 ΤΟΣΟ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.

ΚΑΛΟΣ!!! emrantingemranting

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε συνέχεια του palaiologos προτείνω:

emarright να ανταλάσσουν το πτυχίο τους με αντίστοιχο τίτλο ελληνικού πανεπιστημίου.

emfurious

Για την ανταλλαγή αυτή θα αμείβονται με απαλλαγή από τον στρατό γιατί θα έχουν ήδη προδφέρει πολλά στην μαμά πατρίδα. emgreece

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Βεβαια η υπαρξη 5 επιλογων σε καθε ερωτηση καθως και η αρνητικη βαθμολογια προστατευουν απο το στατιστικο λαθος. Αλλα το μελανι στις μερες μας ειναι φτηνο και η υπευθυνοτητα ειδος προς εξαφανιση.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, η αρνητική βαθμολογία είναι αυτό που έφερνε τη βάση στο 62,5% (50/80). Με έναν απλό υπολογισμό αρνητική βαθμολογία -1/3 για κάθε λάθος σημαίνει ότι σε 30 λάθη=-10, οπότε 50-10=40/80=5...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χμ.... μπορω και εγω να παω στο Στε και να ζητησω να με περασουν Φαρμακα ΙΙ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup

Καλη η ιδεα με τα Φαρμ2...να το κανουμε και για Βιοχ2...

Οσο για αυτο

8.ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ 10 ΤΟΣΟ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ.

προτεινω μια τροποποιηση-προσθηκη.Να παιρνουν και ενα super extra bonus μοριων αν εχουν επαναλαβει τουλαχιστον μια φορα καποια ταξη στο γυμνασιο-λυκειο.Γιατι με το να μενουν στο σχολειο,(λογω καποιων μισανθρωπων που δεν μπορουσαν να διακρινουν τα διαμαντια αυτα)η ανθρωποτητα στερηθηκε αυτα τα λαμπρα μυαλα-κολοκυθια για 1,2ή και 3 χρονια.Γιατι τετοια αδικια;Που ειναι ενας Χατζηστεφανου να πει τα πραγματα με το ονομα τους;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κυριοι, παρακαλω θερμα να μην τελειωσει εδω το φεστιβαλ της βλακειας, περναω πολυ ωραια, συνεχιστε τις προτασεις. Προσοχη μονο μην παρασυρθειτε και ζητησετε και αξιολογηση των Ελληνικων πανεπιστημιων, φτου κακα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τη ζητάμε ήδη. Εγώ θα πρότεινα και περιοδική αξιολόγηση των ιατρών... γιατί κάποιος να πρέπει να περνάει από εξετάσεις για άδεια οδήγησης μετά τα 65 και όχι για άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος;

Τι είναι πιο επικίνδυνο;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Γιατι καλε του πετας λελουδα του ανθρωπου ? Ο Τσαλικης ειναι ?

Οσο για την αξιλογηση, εχει προταθει εδων και 4 χρονια, αλλα ολο καπου Scaloni, σε καταληψεις, πιεσεις καθηγητων και μελων Δεπ. Ψιλοπραματα δηλαδη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Άσχετο, αλλά Τσαλίκης-Κοκκίνου πολύ καλοί... αν δεν πήγαινε κάθε 10 λεπτά να πει και το "Σήκωσέ το..."

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Απο Ρουμανια δεν ειναι ο τσαλικης? Το πηρε το πτυχιο? Δικατσα εδωσε ποτε? Η γυναικα του το περασε ετσι δεν ειναι?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΝΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΕΙΧΕ ΠΟΡΩΣΗ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΞΩ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΤΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ΄΄ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ?΄΄.ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ...

ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ...ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΕΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΤΣΑ....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λευτεριά στον Τσαλίκη!!! Λοιπόν άσχετο με το θέμα το ξέρω αλλά χθες ήταν πάρα πολύ καλός ο συνάδελφος (και δεν έλεγε πολλές φορές το σηκωσέ το ωρε Σαράντο). Σε...σε...σε...σε,σε,σε,σε. Και η Έλλη πολύ καλή και γενικά γιορτές είναι άντε πάτε καμιά πίστα.

Όλα αυτά off topic.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.