Jump to content

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Συνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς


Spider

Recommended Posts

Πελάτης από την Κροατία

«Καθάρισε» στο τέλος για τον Ολυμπιακό ο Οβτσινα (actionimages)

Πελατειακές σχέσεις με την Τσιμπόνα φαίνεται πως συνάπτει την τελευταία διετία ο Ολυμπιακός. Πέρυσι έφυγε νικητής από το Ζάγκρεμπ, κάτι που έκανε και φέτος, σε ένα παιχνίδι που του έδωσε τη δυνατότητα να ρεφάρει την ήττα του στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα από τη Φορτιντούτο και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία του στη διοργάνωση. Το 64-60 με το οποίο επικράτησαν οι ερυθρόλευκοι ήταν αποτέλεσμα αφενός της έξυπνης αμυντικής τακτικής που εφάρμοσε ο Γιόνας Καζλάουσκας αναγκάζοντας τους Κροάτες να σουτάρουν κατά συρροήν άστοχα τρίποντα και αφετέρου της πολύ καλής παρουσίας που είχαν στο παρκέ παίκτες όπως ο Ζορόσκι και ο Ποστέλ, που έδωσαν πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Το γκολ φάουλ, που πέτυχε ο Οβτσινα 12΄΄ πριν τη λήξη και με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Κόντρα, ενδεχομένως, στο... λιθουανικό δόγμα μπάσκετ, που δίνει έμφαση στην επίθεση, ο Γιόνας Καζλάουσκας έριξε το βάρος στην άμυνα γνωρίζοντας πως αν κατάφερνε να εξουδετερώσει το περιφερειακό σουτ των παικτών της Τσιμπόνα, θα είχε κάνει το μισό δρόμο προς τη νίκη. Εδωσε λοιπόν εντολή για πίεση στην περιφέρεια κι οι παίκτες του συνεπείς σε αυτήν έκαναν πολύ δύσκολη τη ζωή των Κροατών αναγκάζοντάς τους να σουτάρουν μεν, με κακές προϋποθέσεις δε ως επί το πλείστον και ως εκ τούτου άστοχα. Συνολικά μόλις 3/27 τρίποντα είχαν οι γηπεδούχοι κι αυτό δεν τους επέτρεψε να εκμεταλλευτούν τα επιθετικά ριμπάουντ που έπαιρναν απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού.

Στην άλλη μεριά του γηπέδου οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κοντρολάρουν το ρυθμό και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο Ζορόσκι. Ο Σέρβος γκαρντ είχε πολύ θετική παρουσία στην οργάνωση του παιχνιδιού σκοράροντας παράλληλα όποτε το επέβαλε η περίσταση και μαζί με τον Ντούσαν Βούκσεβιτς έκαναν μεγάλη ζημιά στους γηπεδούχους. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα καλό προβάδισμα στο σκορ και πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενος με 38-32.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφερναν να συντηρούν και στην τρίτη περίοδο αυτό το προβάδισμα, όμως σταδιακά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν μεγάλωναν. Οι διαιτητές τους φέρονταν μάλλον εχθρικά, καθώς τους φόρτωσαν με πολλά φάουλ κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους στην άμυνα, ενώ και ο Μαρκί Πέρι αγωνιζόταν με πυρετό και δεν έκανε εμφάνιση ανάλογη με τις προηγούμενες. Οι Κροάτες προσπάθησαν να περάσουν μπροστά στο σκορ, ωστόσο ήταν φοβερά άστοχοι και ο Ολυμπιακός κρατούσε καλά, καθώς και ο Λαβόρ Ποστέλ έκανε πολύ καλή δουλειά σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Αν μάλιστα ο Ολυμπιακός ήταν και λίγο πιο εύστοχος στις βολές, ίσως είχε καταφέρει να «καθαρίσει» από πιο νωρίς.

Το παιχνίδι πάντως εξελισσόταν σε μεγάλο ντέρμπι και 52΄΄ πριν το τέλος του ο Αγαδάκος με μία βολή του έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους (61-60), αφού στο μεταξύ η Τσιμπόνα είχε ισοφαρίσει. Στην αμέσως επόμενη επίθεση των γηπεδούχων ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα ευπρόσδεκτο δώρο από τον Ζίζιτς, που αστόχησε σε δύο βολές κι έτσι έδωσε τη δυνατότητα στον Πέρι να βγάλει μια πολύ ωραία ασίστ στον Οβτσινα. Ο Βόσνιος κάτω από το καλάθι πέτυχε τους δύο πόντους, πήρε και το φάουλ, το οποίο αξιοποίησε κι έτσι 12΄΄ πριν το φινάλε διαμόρφωσε το 64-60, που έμελλε να είναι και το σκορ το οποίο χάρισε στον Ολυμπιακό μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 32-38, 49-52, 60-64.

ΤΣΙΜΠΟΝΑ: Πόποβιτς 7 (0/6τρ.), Βράνκοβιτς 11 (1/8τρ., 4-2ρ.), Στίματς 12 (2/5τρ.), Ζίζιτς 11 (7-7ρ), Λόνγκιν 9 (2-4ρ.), Σέζαρ 4 (0/5τρ.), Κρστιτς, Μπάντερ 4, Πόλιακ 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζορόσκι 14 (3/6τρ.), Πέρι 6 (1/9διπ., 1/3τρ., 5ασ.), Βούκσεβιτς 14 (3/7τρ.), Ποστέλ 9 (4-2ρ., 3κλ.), Οβτσινα 7 (5-3ρ.), Σκλάβος 6 (1/5ρ.), Αγαδάκος 5, Γιούρκοβιτς 3 (1/2τρ.)

Αήττητος και ο Ζορόσκι

Καλή παράδοση, ωστόσο, δεν έχει μόνο ο Ολυμπιακός μέσα στο Ζάγκρεμπ καθώς μετράει σε 4 αγώνες 3 νίκες. Και ο Ιβαν Ζορόσκι έχει την Τσιμπόνα για... καλό πελάτη: «Είμαι αήττητος σε αυτό το γήπεδο. Κερδίζω πάντα. Ηταν μια σημαντικη νικη, που τη θέλαμε πολύ, δουλέψαμε περισσότερο και δεν νομίζω ότι μπορούν πολλές ομάδες να την πετύχουν» είπε ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, από τους κορυφαίους στο Ντράζεν Πέτροβιτς Χάλε. Την ίδια ώρα ο Ελβίρ Οβτσινα δεν ήθλε να περιαυτολογήσει: «Σημασία έχει ότι μπήκε το καλάθι και όχι ότι το πέτυχα εγώ» ήταν το σχόλιο του Βόσνιου σέντερ. Ο Καζλάουσκας περιχαρής μοίραζε συγχαρητήρια κα είπε: «Μπορεί να χάσαμε βολές και ριμπάουντ, αλλά είχαμε καλό ρυθμό. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη γιατί είχαμε δυο σερί ήττες και έπρεπε να αναπνεύσουμε». Ο Ντράζεν Αντζούλοβιτς χαρακτήρισε την ομάδα του «τραγική στην επίθεση» και εγκωμίασε τον Ολυμπιακό: «Τον αδικούν τα αποτελέσματα, γιατί σε πολλά από τα ματς τα οποία έχασε, ήταν καλύτερος και είχε διαφορές στα χέρια του».

Πηγή: www.sportnews.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Χαρισματικός Ολυμπιακός

Η υπομονή είναι χάρισμα και ο φετινός Ολυμπιακός είναι αν μη τι άλλο χαρισματικός... Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό βράδυ οι «ερυθρόλευκοι» αναζήτησαν με κάθε τρόπο το γκολ και τη νίκη που θα τους καθιστούσε «αφεντικά» στον 1ο όμιλο μετά και τα ματς της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Εχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Οκκά και τον Γεωργιάδη, είχαν δοκάρι (Καφές 30'), αλλά τελικά δικαιώθηκαν και λυτρώθηκαν από το άψογο πλασέ του Τζόρτζεβιτς στο 68. Η ελληνική ομάδα έκοψε κάθε όνειρο για συνέχεια της Λα Κορούνια σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση επικρατώντας με 1-0 στο κατάμεστο και φλεγόμενο Καραϊσκάκη. Ακόμη κι έτσι χρειάζεται τόλμη, θάρρος και τύχη για να βρεθεί πάντως ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση μιας και η νίκη της Μονακό στο Λουί ΙΙ επί της Λίβερπουλ με 1-0 έχει μετατρέψει σε... μπάχαλο τον όμιλο. Πλέον ο Ολυμπιακός αν ηττηθεί από την Λίβερπουλ στο Ανφιλντ στην τελευταία αγωνιστική και νικήσει η Μονακό στο Ριαθόρ την αδιάφορη Λα Κορούνια θα συνεχίσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ολα τα σενάρια πρόκρισης των «ερυθρολεύκων» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η βαθμολογία του 1ου ομίλου: Ολυμπιακός (4-2) 10β,Μονακό (5-4) 9, Λίβερπουλ (3-2) 7, Λα Κορούνια (0-4) 2β.

Ο αγώνας

Η τοποθέτηση του Ακη Στολτίδη πάνω στον ιθύνοντα νου της Λα Κορούνια, Βαλερόν συνέβαλλε τα μέγιστα για να «βραχυκυκλωθεί» το παιχνίδι των Ισπανών στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Με τους 33 χιλιάδες θεατές να μην έχουν αφήσει και πάλι κανένα άδειο καρεκλάκι σε κάθε γωνιά του γηπέδου Καραϊσκάκη οι «ερυθρόλευκοι» όποτε «γκάζωναν» στα πρώτα 45 λεπτά ήταν τα απόλυτα «αφεντικά». Ξεκινώντας με... φούρια οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παροτρυνόμενοι από τον υπέροχο κόσμο τους, δημιούργησαν από νωρίς τις καταστάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σούρερ με ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε πίσω από την πλάτη των αμυντικών της Λα Κορούνια τον Ριβάλντο που πέρασε τον Ρομέρο, αλλά στη συνέχεια έχασε το κοντρόλ μπροστά από τον Θέσαρ και ενώ βρισκόταν δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής του Μολίνα.

Εξι λεπτά αργότερα ο Ζιοβάνι πέρασε κάθετη μπαλιά βγάζοντας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ τον

Η μεγάλη ευκαιρία του Οκκά

Οκκά μόνο του απέναντι από τον Ισπανό πορτιέρο. Ο Κύπριος όμως αντιδρώντας σπασμωδικά, δεν πλάσαρε καν, αλλά σούταρε πάνω στον εξερχόμενο Μολίνα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βάλει πολύ νωρίς τον Ολυμπιακό στο? τιμόνι της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα Ζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς και Βενετίδης συνδυάστηκαν θαυμάσια με τον Ελληνα διεθνή αμυντικό να σεντράρει και τον Ριβάλντο με γυριστό σουτ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μολίνα. Οι Ισπανοί παίζοντας κυρίως από τη δεξιά τους πλευρά, μιας και ο Βαλερόν ήταν καλά κλεισμένος, προσπαθούσαν με κάθετες μπαλιές του Φραν να βγάλουν σε πλεονεκτική θέση τον Λούκε, αλλά πότε ο Ανατολάκης και πότε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εφάρμοζε πολύ καλά το τεχνητό οφ σάιντ δεν τους άφηναν περιθώρια για να δημιουργήσουν κάτι καλό. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των πρώτων 20 λεπτών ο Ριβάλντο με φάουλ βρήκε τον Στολτίδη, η προβολή του οποίου σταμάτησε στα χέρια του Μολίνα. Τα περισσότερα... «αχ!!!!» στο πρώτο ημίχρονο ακούστηκαν από τους φιλάθλους των γηπεδούχων στο 30ο λεπτό όταν και πάλι ο Ζιοβάνι με ψηλοκρεμαστή μπαλιά βρήκε μόνο του τον Καφέ το πλασέ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των Ισπανών. Η γνωστή γκίνια των «ερυθρολεύκων» και το σημάδι στα δοκάρια είχε κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του! Η Λα Κορούνια ήταν εμφανώς κατώτερη της ελληνικής ομάδας στο πρώτο μέρος, αλλά πότε η ατυχία και πότε η επιθετική δυστοκία των Πειραιωτών, έφταναν και περίσσευαν για να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς να έχει σημειωθεί κάποιο γκολ...

Ο Καφές θα σημαδέψει το δοκάρι

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λα Κορούνια δημιούργησε την καλύτερή της ευκαιρία και ανάγκασε τον Αντώνη Νικοπολίδη να κάνει κι αυτός αισθητή την παρουσία του στο ματς. Ηταν το 48ο λεπτό όταν ο Αλμπέρτο Λούκε εκτέλεσε πολύ καλά φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο διεθνής μας πορτιέρο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Αυτή η φάση ήταν ότι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι Ισπανοί καθώς και πάλι ο Ολυμπιακός ανέλαβε τα ηνία αναζητώντας απεγνωσμένα το γκολ της λύτρωσης. Στο 56ο λεπτό ο Ριβάλντο εκτέλεσε καλοζυγισμένα μέσα στην περιοχή του Μολίνα ένα φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Στολτίδη δεν βρήκε το στόχο της. Το σφυροκόπημα από πλευράς των γηπεδούχων συνεχίστηκε ακόμη κι όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή βγάζοντας τον Οκκά και βάζοντας τον Γεωργιάδη. Ετσι ο Ριβάλντο πέρασε καθαρά πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ζιοβάνι.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού ο νεοεισελθείς ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μπήκε κι αυτός

Το γκολ του αρχηγού

στη λίστα με τους συμπαίκτες του που έχασαν ευκαιρία. Ηταν το 60ο λεπτό όταν ο Ριβάλντο πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Θέσαρ και πάσαρε στον εφορμούντα από τα δεξιά Γεωργιάδη που αν και μόνος του απέναντι από τον Μολίνα δεν κοντρόλαρε καλά κι ακόμη μία ευκαιρία πετάχτηκε στα σκουπίδια. Το διαγραφόμενο 0-0 δεν βόλευε καμία απο τις σημερινές αντιπάλους, μιας και η Λα Κορούνια έχανε κάθε ελπίδα ακόμη και για την τρίτη θέση και το ΟΥΕΦΑ και ο Ολυμπιακός μπορεί να διατηρούσε τις ελπίδες του, αλλά δεν τις μεγέθυνε όπως αν πιθανώς κατακτούσε τους 3 βαθμούς. Αυτό δεν φάνηκε να ανησυχεί καθόλου τους Ισπανούς που παρατάχθηκαν λες και ήθελαν να συντηρήσουν την παράδοση που τους θέλει να φεύγουν πάντα με ισοπαλία από την Αθήνα όταν αγωνίζονται σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ. Ο φετινός Ολυμπιακός όμως έχει νοοτροπία μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας και έχει και πάλι αποδείξει πως όταν θέλει ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Και αυτό ακριβώς έκανε και σήμερα... Ηταν το 68ο λεπτό όταν ο Ριβάλντο με κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο του τον Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος δεν μιμήθηκε τους Οκκά, Καφέ και Γεωργιάδη και έβαλε φωτιά στο Καραίσκάκη. Με άψογο αριστερό πλασέ ο Τζόλε δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μολίνα και κατευθύνθηκε αμέσως μαζί με τους συμπαίκτες του μπροστά από την Θύρα 7 όπου και άρχισε το γλέντι.

Ο Τζόλε γιορτάζει το 1-0

Ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ, είχε πετύχει το στόχο του και πλέον αυτό που απέμενε ήταν να διατηρήσει και πάλι ανέπαφη την εστία του. Ο Χαβιέρ Ιρουρέτα έπαιξε ότι δυνατό χαρτί είχε στα χέρια του, βάζοντας στο ματς τον Παντιάνι αρχικά και στη συνέχεια και τον νεαρό Τσάνγκι. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν κατάφερε και πάλι να λυγίσει την ερυθρόλευκη άμυνα. Αν και υπήρχε μία φάση που πάγωσε το Καραϊσκάκη, αλλά η ηγετική μορφή του Ανατολάκη δεν επέτρεψε το γκολ των Ισπανών. Ηταν στις καθυστερήσεις του ματς όταν ο Μουνίτις εκτέλεσε δυνατά ένα φάουλ ο Νικοπολίδης είδε την μπάλα να του γλιστρά και να κατευθύνεται προς τον Τσάνγκι που δεν την περίμενε. Ο νεαρός επιθετικός επιχείρησε να πλασάρει, αλλά πάνω στη γραμμή ο αναγεννημένος εφέτος Ανατόλ έδιωξε σε κόρνερ και διατήρησε την πολυπόθητη και απαραίτητη νίκη του Ολυμπιακού...

Ο Νορβηγός Τέριε Χάουγκε «έσπρωξε» προς το τέλος του ματς την Λα Κορούνια προς την περιοχή του Νικοπολίδη και «κιτρίνισε» τους Σούρερ, Θέσαρ και Ντούσερ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Νικοπολίδης, Πάντος, Βενετίδης, Σούρερ, Ανατολάκης, Στολτίδης, Καφές (Γεωργάτος 86), Τζόρτζεβιτς, Ριβάλντο (Μάριτς 86), Οκκάς (Γεωργιάδης 57), Ζιοβάνι.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (Χαβιέρ Ιρουρέτα): Μολίνα, Μανουέλ Πάμπλο, Ρομέρο, Θέσαρ, Πάμπλο Αμο, Σκαλόνι (Μάουρο Σίλβα 78), Ντούσερ (Παντιάνι 71), Μουνίτις, Βαλερόν, Φραν (Τσάνγκι 86), Λούκε.

Πηγή: www.sportnews.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

emarup Τα υπογλώσσια που να τα χρεώσω ρε συ;;; emeleos

Και κάτι άλλο...ο Τζόνυ ο Οκκάς παίρνει 1 μύριο τη μέρα για να κάνει σε κάθε αγώνα κάτι που μπορώ να κάνω κι εγώ; Αμαρτία... :antegeia:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

21476.jpg

Κα-τω τα χε-ρια απ'τοοοοον κουου-μπαροοοοοο...

Ειναι παιχταρας, καμια σχεση με τον αναπηρο συμπατριωτη του. Θα προσφερει πολλα στην ομαδα, απλως πρεπει να του βρουν μια καλη ψυχολογο ωστε να σταματησει να τα κανει πανω του οταν βλεπει τερματοφυλακα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τα ίδια λέγανε θυμάμαι παλιά και για τον Κωνσταντίνου, ο οποίος παίρνει επίσης 1 μύριο τη μέρα και τους βγήκε Μοντγκόμερι...Και αυτά τα γράφω ενώ έχει ήδη βάλει το γκολ στην Ρόζεμποργκ...τα λέω καιρό...

Τον Μιχαλάκη τον είχα δει στο ΟΑΚΑ ως Ηρακλή, αντίπαλο του Θρύλου στο κύπελλο πριν πολλά χρόνια όπου είχαν πέσει πολλά γκολ και μια βολίδα του Τζο...Το παλικάρι ήταν πραγματικό θωρηκτό...ο Ηρακλής είχε έναν παίκτη λιγότερο και δε φάνηκε, γιατί 2 αμυντικοί μας ήταν κρεμασμένοι στην πλάτη του Μιχαήλ...ο οποίος σκόραρε και φάουλ...

Τότε έτρωγε τυρόπιτες...Όταν ήρθε ο ΠΑΟ με τα χαβιάρια, ο Μιχαήλ τα 'φτιαξε με τη βαζελοξεζουμίστρα-κατά πολλούς πράκτορα του Σώκρατες - Ν.Κάρτσωνα και αποφάσισε να ξαποστάσει πάνω σε έναν καλόγερο και να γίνει το πρώτο πάμπλουτο κυπριακό παλτό με ενδογηπεδικά ψυχολογικά προβλήματα στην ιστορία...

Δε θέλω να ξαναδώ το ίδιο έργο... :blink:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν έχεις άδικο 7,απλά ας έχουμε υπόψη μας ότι και οι 2 είναι οι βασικοί επιθετικοί της Κύπρου η οποία...είναι από τις χειρότερες εθνικές επιθετικά,αλλά και συνολικά!

Αυτό λέει κάτι νομίζω για την αξία τους...την υπερτιμημένη!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

:bloodomen: Εάν έπαιζαν Μιχαλάκης-Γιαννάκης κεντρικό αμυντικό δίδυμο σε οποιαδήποτε ομάδα θα γαμ*** και θα έδερναν(κάτι σαν κι αυτό που κάνει ο Ριβάλντο στο γήπεδο-θυμηθείτε την αριστοτεχνική γυριστή αγκωνιά στον αγώνα της Τρίτης).Ο Γιαννάκης μαχητικός και γρήγορος θα έκοβε τους αντίπαλους επιθετικούς και θα ήταν λίμπερο για την γρήγορη επαναπροώθηση της μπάλας στην κόντρα και ο Μιχαλάκης ψηλός και γομαροειδής δεν θα άφηνε νε περάσει τπτ από αυτόν.Απλά σκεφτείτε το!
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τσ, τσ, τσ, δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα βαζετε με ενα αγνο φιλαθλο οπως ο Τακης ο Τσουκαλας, δεν εχετε ιερο & οσιο εσεις οι hooligans, no class...

Παρτε και τον παιδαρο τον Thorsein HELLstad να τον θυμαστε.

26680.jpg

Γεια σου ρε αλητηηηη!!!

Τροποποιήθηκε από Alex77
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ!

ΟΥΕΦΑΚΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ!

post-629-1101484606.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Να υποθέσω ότι η τόση χαρά πριν καν επισημοποιηθεί τίποτα, προέρχεται από τα μαζεμένα κόμπλεξ τόσων ετών και την καζούρα που σας έκανε όλη φίλαθλη Ελλάδα όταν από Νοέμβρη ήσαστε ΠΑΝΤΑ στον καναπέ;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσωπικα χαιρομαι οταν τρωτε τα μουτρα σας στην Ευρωπη επειδη ειναι μια αποτυχια την οποια δεν μπορειτε να φορτωσετε στον Κοκκαλη.

Και εν παση περιπτωσει, οταν μιλαμε και γραφουμε οπαδικα, εχουμε δικαιωμα να γινομαστε και εμπαθεις και κομπλεξικοι και ανωριμοι. Οπως εχει αποδειξει και εσυ κατα το παρελθον.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αίσιο τέλος είχε όπως αναμενόταν το ραντεβού της «πλευράς» Καστίγιο με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών. Στη συνάντηση που είχε νωρίς το μεσημέρι με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων», Γιώργο Λούβαρη, στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο πατέρας του νεαρού Ουρουγουανού μεσοεπιθετικού βρέθηκε η χρυσή τομή και οι δύο άνδρες συμφώνησαν για πενταετή ανανέωση της συνεργασίας. Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ από την 1/1/2005. «Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 5 χρόνια ο Νέρι Καστίγιο. Η συμφωνία επετύχθη μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιώργος Λούβαρης με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας» ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ. (Sportnews.gr)

image31744.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Με συνοπτικές κινήσεις ο Ολυμπιακός κάλυψε το κενό που υπάρχει κοντά στο καλάθι, ανακοινώνοντας σήμερα (30/11) την απόκτηση του Τζεφ Νόρντγκαρντ. Ο αμερικανός φόργουορντ διαθέτει πολωνικό διαβατήριο και μόλις χθες (29/11) έλυσε το συμβόλαιό του με την Ιταλική Ροζέτο, προκειμένου να υπογράψει στους Πειραιώτες. Μάλιστα την Τρίτη (30/11) το μεσημέρι αναμένεται στην Ελλάδα, ούτως ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και από αντιντόπινγκ κοντρόλ και το απόγευμα της ίδιας μέρας να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες υπό τις οδηγίες του Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Νόρντγκαρντ είναι απόφοιτος του Γουισκόνσιν Γκριν Μπέι και είχε επιλεγεί το 1996 στο δεύτερο γύρο των ντραφτ του ΝΒΑ (νούμερο 5) από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Φημίζεται για το... θανητηφόρο του τρίποντο και την έφεση που έχει στα ριμπάουντ, ενώ το βιογραφικό του κάνει λόγο για ένα παίκτη που βάζει την ομάδα πάνω απ' όλα, ενώ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία έχει αγωνιστεί τόσο στην Πολωνία (Ανβιλ και Πολόνια), όσο και στο ιταλικό πρωτάθλημα, όπου εκτός από τη Ροζέτο (στην οποία ανήκε έως και τη Δευτέρα) έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Ρέτζιο Καλάμπρια, ενώ έχει περάσει κι από τις Ντιζόν και Μπιλμπάο. (Sportnet.gr)

To Who is who...

ΟΝΟΜΑ: Jeff Nordgaard

ΥΨΟΣ: 2.01

ΗΜ. ΓΕΝ.: 23/2/1973

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αμερικανός με Πολωνικό και Ιρλανδικό διαβατήριο

1993-1996 Wisc. - Green Bay (NCAA)

1996 Ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς (Νο 53)

1996-1997 Ντιζόν - Μπιλμπάο

1997-1998 Μιλγουόκι Μπακς - Ft. Wayne Fury (CBA)

1998-1999 Ρέτζιο Καλάμπρια (17,2π., 4,4ρ.)

1999-2000 Μπεζανσόν (14,8π., 4,7ρ., 3ασ.)

2000-2001 Ιndiana Legends (ABA - 15,2π., 4,5., 2,4ασ.), Σαλόν (11,5π., 2,6ρ., 1,5ασ.)

2001-2002 Ανβίλ Βλόκαβεκ (CHAMPIONS CUP: 11,6π., 3,6ρ., 1,6ασ., 1,7κλ. - Πολωνικό πρωτάθλημα: 13,5π., 4,6ρ., 1,6ασ.)

2002-2003 Ανβίλ Βλόκαβεκ (FIBA: 12,0π., 3,7ρ., 2,7ασ., 1,3κλ. - Πολωνικό πρωτάθλημα: 13,6π., 3,9ρ., 2,1ασ.)

2003-2004 Πολόνια (FIBA: 14,1π., 4,4ρ., 2,0ασ. - Πολωνικό πρωτάθλημα: 15,9π.,, 5,0ρ., 2,5ασ.)

2004-2005 Ροζέτο (9,3π., 3,7ρ., 2,1ασ., 7αγώνες)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο Μάντζιος πάει... Ολυμπιακό

Εδωσαν τα χέρια ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος για τον Βαγγέλη Μάντζιο και ο νεαρός επιθετικός της Εθνικής Ελπίδων οδεύει για Πειραιά. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων τα βρήκαν σε όλα, σε συνάντηση που είχαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας (όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά ακόμη και για τα έμψυχα ανταλλάγματα), όμως, ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Αυτό αναμένεται να συμβεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, σε μία συνάντηση που έχει προγραμματιστεί ήδη. Η μετεγγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος είχε εισηγηθεί στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γιώργο Λούβαρη την απόκτηση του επιθετικού του Πανιωνίου, πολύ πριν ο Μάντζιος πετύχει τα δύο γκολ με την Εθνική Ελπίδων κόντρα στο Καζακστάν στη Ριζούπολη. (Enet.gr)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μου μετέφεραν μόλις ότι στην εκπομπή του Ολυμπιακού ειπώθηκε ότι ο Μπασινάς το καλοκαίρι θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό!

Φρίττω και μόνο στην ιδέα του τι έχει να γίνει σε μια τέτοια περίπτωση!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι λένε, όμως, οι αριθμοί για τον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ ενόψει του κρίσιμου αγώνα στο «Ανφιλντ»;

*Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει μεθαύριο για την Αγγλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του Αντώνη Νικοπολίδη στα τέσσερα από τα πέντε φετινά του παιχνίδια (μόνο στο Μονακό δέχθηκε γκολ ο διεθνής τερματοφύλακας).

*Η πειραϊκή ομάδα στα 24 παιχνίδια της εκτός έδρας στο Τσάμπιονς έχει 21 ήττες και μόλις 3 ισοπαλίες (!). Τα τέρματα, μάλιστα, είναι 13-59.

*Ο Ολυμπιακός έχει μόλις μία ισοπαλία (στα μέσα Σεπτεμβρίου με τη Λα Κορούνια 0-0) στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια του.

*Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει μόλις δύο τέρματα στους τελευταίους 10 εκτός έδρας αγώνες τους. Το γκολ του Οκκά πριν από έναν μήνα στην ήττα του Ολυμπιακού στο Μονακό (2-1) και το τέρμα του Γιαννακόπουλου στη Γαλλία το 2001 στην ήττα από τη Λιλ (3-1).

*Η μικρότερη σε έκταση ήττα του Ολυμπιακού σε αγγλικό γήπεδο είναι στο «Ανφιλντ», το 2002 για το κύπελλο UEFA, όταν η πειραϊκή ομάδα έχασε με 2-0, με τον Τάκη Λεμονή στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως προπονητή των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είχαν διαμαρτυρηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τζόρτζεβιτς.

*Η Λίβερπουλ στη 40χρονη παρουσία της στα ευρωπαϊκά κύπελλα, στους εντός έδρας αγώνες της έχει 81 νίκες, 18 ισοπαλίες και 11 ήττες: Από Φερεντσβάρος, Λιντς, Ερυθρό Αστέρα, Τζένοα, Σπάρτακ Μόσχας, Μπρόντμπι, Θέλτα, Ρόμα, Μπαρτσελόνα, Σέλτικ, Βαλένθια.

*Στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ έχει 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, με τέρματα 20-8. Οι δύο ήττες είναι από ισπανικούς συλλόγους, σε ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (0-1 από τη Βαλένθια και 1-3 από την Μπαρτσελόνα) και η τρίτη, τον περασμένο Αύγουστο, από την Γκράτσερ (0-1) με τέρμα του Τόκιτς, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου.

*Η Λίβερπουλ φέτος στο «Ανφιλντ» είχε και τα τρία αποτελέσματα στους αγώνες της. Και νίκη (2-0 τη Μονακό) και ισοπαλία (0-0 με Λα Κορούνια) και ήττα στον προκριματικό γύρο (0-1 από την Γκράτσερ).

*Τέλος, οι τελευταίες 18 εντός έδρας ισοπαλίες της Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι, είτε με 0-0 (10 φορές) είτε με 1-1 (8 φορές). Οταν, δηλαδή, οι «κόκκινοι» πετυχαίνουν από δύο γκολ και πάνω στο «Ανφιλντ», φεύγουν νικητές από το γήπεδο (η μόνη εξαίρεση ήταν το 2-2 με τον Αγιαξ το 1966).

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ - 05/12/2004

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και εν παση περιπτωσει, οταν μιλαμε και γραφουμε οπαδικα, εχουμε δικαιωμα να γινομαστε και εμπαθεις και κομπλεξικοι και ανωριμοι. Οπως εχει αποδειξει και εσυ κατα το παρελθον.

Μόλις πριν λίγο είδα το συγκεκριμένο σχόλιο, μαζί και με την επιβράβευση του spider από κάτω.

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, είστε ιδιαίτερα συγκινητικοί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παντως, στο συγκεκριμενο τοπικ εχεις ηδη 11 ποστς και εισαι 2ος στην καταταξη. Στο τοπικ για τον Παναθηναικο εχεις μολις 5. Τι θελει η αλεπου στο παζαρι ?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.