Kioanna Posted December 12, 2020 Report Share Posted December 12, 2020 Καλημερα! Αναρωτιομουνα να καποιος ξερει εαν τα foundation years στα οποία συμπληρωνεις συγκεκρημενους μηνες παθολογιας, μπορούν να αναγνωριστούν στην Ελλάδα ως το παθολογικό μερος της ειδικότητας, ή έστω μέρος αυτού. Εαν κάποιος έχει και ενα official link με τις οδηγίες ως προς αυτό το θέμα, θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο! Ευχαριστώ πολύ!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATR9 Posted February 23, 2021 Report Share Posted February 23, 2021 Hi Kionna, Βρηκες τελικα τον τρόπο;; εδω ειναι η νομοθεσία. Πως ομως θα ονομασεις το foundation training για μεταφραση ειναι μια αλλη ερωτηση. Αν βρεις την καταλληλη διατύπωση πες μου! https://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-dhmosias-ygieinhs/epaggelmaties-ygeias/noshleytiko-proswpiko/4592-anagnwrish-xronoy- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika -keyshs-iatrwn- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --ekswteriko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kioanna Posted February 23, 2021 Author Report Share Posted February 23, 2021 Την εχω δει αυτη τη νομοθεσια αλλα δεν λεει κατι συγκεκριμενο για το foundation αναφερει μονο εαν εισια ηδη ειδικευομενος καπου στο εξωτερικο. Δυστηχως εχω παρει παρα πολλα τηλεφωνα σε πολλες διαφορετικες διευθυνσεις του υπουργειου, του ιατρικου συλλογου και του ΠΙΣ και ειτε δεν μου απαντανε ειτε δεν γνωριζουν! Μολις μαθω κατι εαν μαθω θα σε ενημερωσω! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts