Jump to content

Χειρουργική ειδικότητα στην Βόρεια Ελλάδα


Surgeon 123

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω χειρουργική ειδικότητα σε περιφερειακό νοσοκομείο στην βόρεια Ελλάδα κατά προτίμηση δυτική ή κεντρική Μακεδονία. Εμπειρίες συμβουλές συστάσεις καλές και κακές. Ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Για την Νάουσα που ξέρω, υπάρχει ένας χειρουργός που είναι εξαιρετικός και στο χειρουργικό και στο ιατρικό κομμάτι. Επίσης έχει την νοοτροπία της εκπαίδευσης – που είναι πάρα πολύ σπάνιο – και δίνει εκπαιδευτικά χειρουργεία. Πέρα από αυτόν, οι υπόλοιποι της κλινικής δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν με τους ειδικευόμενους, αλλά προσωπικά – και συγκρίνοντας με συναδέλφους σε άλλα νοσοκομεία – πιστεύω ότι από αυτόν τον έναν έχεις να πάρεις πολλά.

Τώρα γενικά για την κλινική, δουλεύει κυρίως με τακτικά χειρουργεία, τα οποία είναι αρκετά για περιφερικό νοσοκομείο (να μην πω και σε σχέση με κάποια πιο κεντρικά), ενώ η εφημερία είναι σχετικά χαλαρή (άρα έχεις χρόνο για διάβασμα, ξεκούραση, ανθρώπινη ζωη, χωρίς να σου λείπουν τα χειρουργεία). Κατά τα άλλα, αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλά από άποψη προσωπικού, οπότε μοιράζεται και η δουλειά και η εφημερίες.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλημερα 

Εγω φιλε μου ειμαι στο ΓΝ Εδεσσας 4 ειδικοι και πλεον 4 ειδικευομενοι τα χειρουργρεια προ κορονοιου ηταν κυριως χολη-κηλη-βρογχο/κηλη- ομως εβλεπες και τις σαφηνεκτομες - δε/ αρ /κολεκτομες στομιες κτλ εχει αιθουσα ενδοσκοπισεων κολονο/γαστρο  το κλιμα θα ελεγα ειναι πολυ πολυ καλο μεταξυ των μεγαλων και τον μικρων και το ωραριο ειναι πολυ φιλικο δλδ μετα τα   χειρουργεια πας σπιτι εφοσον εχουν τελειωσει οι δουλειες  και παμε στα αρνητικα τωρα δινει πληρη ειδικοτητα οποτε πρεπει να παραιτηθεις για να πας καπου αλλου , τωρα τελευταια υπαρχει προβλημα ακτινολογων δλδ εφημερευεις ανοιχτα χωρις ακτινολογο πιστευω ομως θα λυθει απο τον επομενο μηνα , μεσα δεν καθεται ποτε ειδικος οτι θες απο τηλ 

αυτα πανω κατω 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.