Jump to content

Προκήρυξη ιατρων ΜΕΘ 2020


change profile

Recommended Posts

Από την συνέντευξη του υπουργου στις 10 Ιουλίου.

 

https://agrinio24.gr/archives/1089566  

«Υλοποιούμε ένα σχέδιο για μόνιμες 1.200 ΜΕΘ που είναι και ο ευρωπαϊκός μέσος όρος. Μαζί με μόνιμες προσλήψεις του προσωπικού που χρειάζονται αυτές οι ΜΕΘ και φυσικά με κρεβάτια, μόνιτορ, αναπνευστήρες, όλα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες ενός σύγχρονου Συστήματος Υγείας». Τα παραπάνω εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη του υπουργού:

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Στο σημείο αυτό θα καλωσορίσουμε τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια. Κύριε Υπουργέ, καλησπέρα σας.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Κυρία Ζαχαρέα καλησπέρα σας και σε όλους τους τηλεθεατές σας.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Έχει ανοίξει ο τουρισμός μία εβδομάδα τώρα. Πώς βλέπετε να εξελίσσονται τα πράγματα; Το ρωτώ γιατί είναι φανερό πως ο κορονοϊός είναι εδώ, δεν μας έχει εγκαταλείψει.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Είναι προφανές – και το έχω εξηγήσει πολλές φορές – ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε για πάντα τους συμπολίτες μας κλεισμένους στα σπίτια τους, ούτε τους τουρίστες. Προφανώς πάνω απ’ όλα μας ενδιαφέρει η Δημόσια Υγεία και με αυτή τη λογική ναι, απαντώ ευθέως, με προβληματίζει η μερική χαλάρωση.

Από την άλλη όμως, με ψυχραιμία, με επαγγελματισμό και με σχέδιο, θα αντιμετωπίσουμε βήμα-βήμα τις όποιες καταστάσεις προκύπτουν.

Είναι προφανές ότι θέλουμε να επιστρέψουμε σε μία μερική κανονικότητα. Θέλουμε να στηρίξουμε τους επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού, να στηρίξουμε την οικονομία μας, τους συμπολίτες μας, πάντα όμως με σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, στα υγειονομικά κριτήρια τα οποία θέτουν οι επιστήμονες και στον τρόπο με τον οποίον έχουμε λειτουργήσει μέχρι σήμερα, ο οποίος, εκ του αποτελέσματος, κρίνεται επιτυχημένος.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Σας προβληματίζει η αύξηση των κρουσμάτων, είτε από τις πτήσεις, είτε από τον Προμαχώνα, ειδικά με τους Σέρβους;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Βλέπετε ότι η αντίδρασή μας, ως οργανωμένη Πολιτεία, στο δίλημμα που προκύπτει, είναι δυναμική και όλα κρίνονται καθημερινά.

Μόλις είδαμε ότι αυξήθηκαν τα κρούσματα από μία συγκεκριμένη χώρα, αμέσως προβήκαμε στα προβλεπόμενα, δηλαδή την αποκλείσαμε για ένα χρονικό διάστημα. Οι επιστήμονές μας θα μας πουν πότε θα είναι ασφαλές να ανοίξουμε ξανά τα σύνορά μας με τη φίλη και γείτονα Σερβία.

Συνεδριάζουμε καθημερινά με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων-Επιδημιολόγων και σταθμίζουμε όλα τα δεδομένα. Πράγματι, στα Βαλκάνια και σε άλλες χώρες, όπως βλέπετε, παρατηρείται μία τοπική, μερική έξαρση των κρουσμάτων. Γι’ αυτό, όπως είπα προηγουμένως, όλα αξιολογούνται καθημερινά και εβδομαδιαία. Αποδείξαμε ότι στην πρώτη πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε το χειμώνα, μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε και αυτό θα κάνουμε και τώρα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Πείτε μας αν είναι ακόμα ελεγχόμενη η κατάσταση, δηλαδή όταν βλέπουμε την ημέρα για παράδειγμα 33 κρούσματα ή 42 κρούσματα, αν κατά την άποψή σας η κατάσταση εξακολουθεί να είναι υπό έλεγχο και αν έχετε παρατηρήσει, αν σας έχουν πει οι υγειονομικές αρχές, τα πιο πολλά κρούσματα έρχονται στο αεροδρόμιο ή έρχονται από τον οδικό τουρισμό;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και σε καμία περίπτωση δεν θα την αφήσουμε να ξεφύγει από τον έλεγχό μας.

Και σχέδιο έχουμε και τρόπο, το έχουμε αποδείξει αυτό. Μέχρι σήμερα έχουμε πιο πολλά κρούσματα από τα οδικά δίκτυα που οδηγούν στα σύνορά μας, παρά από τις αεροπορικές γραμμές.

Παρόλα αυτά, αυτό είναι κάτι δυναμικό και επαναλαμβάνω ότι μπορεί να αλλάξει, να αλλάζει ανά πάσα στιγμή. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω και να επαναλάβω ως Υπουργός Υγείας, είναι ότι οι συμπολίτες μας, οι οποίοι τα κατάφεραν εξαιρετικά μέσα στην κρίση όλους αυτούς τους μήνες του κορονοϊού, αντιμετωπίζοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία ένα τεράστιο πρόβλημα Δημόσιας Υγείας, πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Πρέπει να προσέχουν τους εαυτούς τους, το ίδιο και οι τουρίστες μας. Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στους κλειστούς χώρους, να σταθμίσουμε και να καταλάβουμε όλοι πόσο μεγάλο αγαθό, προτέρημα και ατού είναι για τη χώρα μας να βρίσκεται σε αυτή την πολύ καλή κατάσταση έναντι άλλων χωρών και γειτονικών και σε όλο τον κόσμο. Αυτό πρέπει να το προασπίσουμε.

Αισθάνομαι ότι τώρα είναι η στιγμή που καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μία κόπωση, μία – αν θέλετε – ψυχολογία να «ξεσπάσουμε» και να βγούμε έξω, να οργανώσουμε τις διακοπές μας. Η οργανωμένη Πολιτεία, το Υπουργείο Υγείας θέλει να το στηρίξει αυτό.

Από την άλλη πλευρά, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και εγκρατείς, έτσι ώστε να χαρούμε αυτό το καλοκαίρι και τις ομορφιές της χώρας μας.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Τι θα συμβουλεύατε τους συμπολίτες μας που θα καταφέρουν φέτος να πάνε διακοπές; Είτε έχουν κλείσει κάποιο δωμάτιο, είτε έχουν κάποιο εξοχικό. Να αποφύγουν τα beach bars, να αποφύγουν τα πανηγύρια; Ειδικά για τα τελευταία έχει γίνει πάρα πολύς λόγος τις τελευταίες ημέρες. Να περιοριστούν σε μικρά ταβερνάκια; Σε παραλίες απόμερες;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Το κλίμα στη χώρα μας – ειδικά αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, τη ξηρασία, τη θάλασσα – ευνοεί να βρισκόμαστε σε εξωτερικούς χώρους.

Προφανώς και είναι πολύ προτιμότερο για τους συμπολίτες μας, για τους τουρίστες, τους παραθεριστές να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους από ό,τι σε εσωτερικούς.

Όταν, όμως, βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους, καλό είναι να ελέγχουμε τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στο χώρο αυτό, ο αριθμός αυτός πρέπει να είναι περιορισμένος.

Προφανώς καταλαβαίνετε ότι για ευνόητους λόγους, από τη στιγμή που δεν μπορούν να τηρούνται τα μέτρα αποστάσεως και τα ατομικά μέτρα προστασίας, οι συγχρωτισμοί και τα πανηγύρια, ας πούμε, ή οι καταστάσεις αυτές οι οποίες οδηγούν πολύ κόσμο σε περιορισμένο χώρο, δεν ενδείκνυνται.

Νομίζω, όμως, ότι αυτό έχει να κάνει συνολικά με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση η Πολιτεία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία δίνει τις άδειες για τα πανηγύρια, για παράδειγμα. Δεν θέλω να εστιάσω μόνο σε αυτό.

Θα ήθελα να πω ότι υπάρχει τρόπος να περάσουμε τις διακοπές μας πολύ ευχάριστα, με ασφάλεια, προσέχοντας τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους γύρω μας έτσι ώστε να μην έχουμε κανένα πρόβλημα.

Και εάν και εφόσον τοπικά προκύψει το ο,τιδήποτε, η οργανωμένη Πολιτεία είναι εδώ. Έχουμε Νοσοκομεία αναφοράς, έχουμε Κέντρα Υγείας, έχουμε 700 παραπάνω υγειονομικούς στα νησιά, έχουμε μέτρα ατομικής προστασίας, σχέδιο με υπερδιπλάσιες αεροδιακομιδές από άλλες χρονιές.

Απεύχομαι να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά. Κάθε εβδομάδα, όμως, περιοδεύω σε μία όμορφη περιοχή της χώρας μας, σε κάποιο νησί του Βορείου ή του Νοτίου Αιγαίου, στη Βόρεια και στη Νότια Ελλάδα, και φροντίζουμε έτσι ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει.

Είχαμε κρούσματα και το χειμώνα. Είναι προφανές ότι κάποια κρούσματα θα έχουμε και το καλοκαίρι. Φρονώ ότι τα πιο πολλά θα είναι ασυμπτωματικά. Παρόλα αυτά, συστήνω ως Υπουργός Υγείας να προσέχουμε τον εαυτό μας, να προσέχουμε τους γύρω μας, να προσέχουμε την οικογένειά μας.

Και βέβαια ζητώ το ίδιο που κάνουν οι Έλληνες πολίτες να κάνουν και οι τουρίστες.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού θα πάνε τα πράγματα όπως τα περιγράψατε ελεγχόμενα. Από το φθινόπωρο όμως η Πολιτεία είναι οργανωμένη; Γιατί περιμένουμε το δεύτερο κύμα. Θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι στα νοσοκομεία μας, στις ΜΕΘ. Θα έχουμε περισσότερο προσωπικό, υλικοτεχνικές υποδομές;

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, γιατί μου δίνετε την ευκαιρία να πω ότι ουσιαστικά «αναγεννήσαμε» το Εθνικό Σύστημα Υγείας εντός κρίσης.

Θυμίζω είχαμε περισσότερες από 5000 προσλήψεις ιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού μέσα στους τρεις μήνες του πρώτου κύματος της πανδημίας και καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας και από 565 να τις φτάσουμε στις 1017.

Τώρα, υλοποιούμε ένα σχέδιο για μόνιμες 1.200 ΜΕΘ που είναι και ο ευρωπαϊκός μέσος όρος. Μαζί με μόνιμες προσλήψεις του προσωπικού που χρειάζονται αυτές οι ΜΕΘ και φυσικά με κρεβάτια, μόνιτορ, αναπνευστήρες, όλα προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες ενός σύγχρονου Συστήματος Υγείας.

Με εκπαίδευση για το προσωπικό μας και μια εμπειρία υπερπολλαπλάσια για τους γιατρούς και τους επιστήμονές μας τέτοια, που να μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τη νόσο με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία.

Η στάση μας απέναντι στον κορονοϊό θα καθορίσει και την πορεία της νόσου. Και νομίζω αποδείχθηκε ότι η άψογη συνεργασία των επιστημόνων μας με την οργανωμένη Πολιτεία και η συμμόρφωση των συμπολιτών μας, οι οποίοι έβαλαν πάνω από όλα την ανθρώπινη ζωή, είχε και θα έχει ένα πολύ επιτυχές αποτέλεσμα για την Ελλάδα.

Όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε, έτσι ώστε η χώρα να συνεχίσει με αυτό τον τρόπο και να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας, που θα είναι πρώτα και πάνω από όλα να είναι υγιείς οι συμπολίτες μας, οι εργαζόμενοι στον τουρισμό σε πρώτη φάση τώρα, οι τουρίστες μας, αλλά και στο οποιοδήποτε δεύτερο κύμα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.

Αυτό θα σημαίνει ότι θα περάσουμε με το μίνιμουμ των προβλημάτων, μια πολύ μεγάλη κρίση Δημόσιας Υγείας, μια πανδημία, και θα είμαστε μια χώρα σταθμός και στόχος, για να έρθει κόσμος να επενδύσει, να έρθουν παραπάνω τουρίστες, για να την εμπιστευτεί η διεθνής κοινότητα.

Μια χώρα σταθερότητας, μια χώρα ευημερίας, μια χώρα που οι μεταρρυθμίσεις τρέχουν. Μια χώρα που θέλουν όλοι να την μιμηθούν πλέον και δεν είναι για κανέναν «μαύρο πρόβατο» ή παράδειγμα προς αποφυγήν.

Μ. ΖΑΧΑΡΕΑ: Κύριε Υπουργέ, ευχαριστώ για τη συνομιλία που είχαμε. Ας ευχηθούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν ήρεμο καλοκαίρι, να είστε καλά.

Β. ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Να είστε καλά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λογικα οι 500 θεσεις θα βγουν εντός του 2020 (για να μην πεσω εξω οπως αναφερει και ο τιτλος αυτου του νηματος)
μαζί με αυτες θα υπαρξουν και αυτες οι 300 εξτρα θεσεις για εξειδικευση.

Ο καιρός θα δειξει αν ετσι γινουν τα πραγματα τελικά 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

https://www.cnn.gr/ellada/story/198551/kleistes-pliros-exoplismenes-klines-meth-logo-elleipsis-giatron- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --nosileyton

και παλιοτερα (2019)

<<Σε τακτά διαστήματα μειώνονται περαιτέρω οι ανοιχτές κλίνες, με εσωτερικές αποφάσεις των Εντατικολόγων και της διοίκησης των νοσοκομείων, καθώς οι ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι μεγάλες.>>

τωρα δλδ που θα αυξηθουν οι κλινες για τον κορονοιο, χωρις προσωπικο τι θα γινει?
μια που θα τις εγκαινιασουν για να τις κλεισουν στο καπακι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΞΤΩ465ΦΥΟ-ΓΓ9

Κατανομή οργανικών θέσεων ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ. σε Νοσοκομεία της χώρας.

Την κατανομή εκατόν ογδόντα έξι (186) οργανικών θέσεων ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ. που συστάθηκαν με τη διάταξη του άρθρου 54 του ν. 4690/2020 για την στελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό των πρόσθετων κλινών νοσηλείας των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) των νοσοκομείων της χώρας που δημιουργούνται στο πλαίσιο υλοποίησης δωρεών προς το Ε.Σ.Υ., πέραν των οργανικών θέσεων που υφίστανται για τη στελέχωση των Μ.Ε.Θ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

γιατί έχω την ασθηση ότι θα κατακλυστούν οι ΜΕΘ των νοσοκομείων από ΜΗ εξειδικευμένους ειδικούς π.χ χειρουργούς κλπ κλπ;

έτσι οι εξειδικευμένοι εντατικολόγοι θα είναι στα ΤΕΠ και στις ΜΕΘ θα είναι οι επιμέρους ειδικότητες....RADICAL!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11471997.pdf

ΑΡΘΡΟ 17

Μονιμοποιηση απο το "παραθυρο" επικουρικων ιατρων σε ΜΕΘ.

Αφορα οσους επικουρικους σε ΜΕΘ (και ΜΕΝΝ) δεν παραιτηθηκαν και δεν διοριστηκαν μονιμοι στην προκηρυξη του Σεπτεμβρη 2020 (δεν πρεπει να ειναι και πολλοι...)

Πρακτικα θα κανουν τα χαρτια τους (δεν θα βγει προκηρυξη) στην οικεια ΥΠΕ , θα βαθμολογηθουν, θα καταταχθουν και ΜΕΤΑ θα βγουν οι θεσεις και θα κληθουν να επιλεξουν (βασει της σειρας καταταξης) που θελουν να γινουν μονιμοι.

Πρακτικα θεωρω οτι αν 50 ατομα κανουν αιτηση (δεν θα μπορει να κανει αιτηση οποιος δεν ηταν επικουρικος σε ΜΕΘ το 2020) , αντιστοιχα μετα το Υπουργειο θα βγαλει ακριβως 50 θεσεις στα νοσοκομεια που ηταν επικουρικοι οι υποψηφιοι και τυπικα θα τους πει διαλεξτε που θελετε να πατε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
On 4/9/2020 at 5:25 ΜΜ, Clairvoyant said:

γιατί έχω την ασθηση ότι θα κατακλυστούν οι ΜΕΘ των νοσοκομείων από ΜΗ εξειδικευμένους ειδικούς π.χ χειρουργούς κλπ κλπ;

έτσι οι εξειδικευμένοι εντατικολόγοι θα είναι στα ΤΕΠ και στις ΜΕΘ θα είναι οι επιμέρους ειδικότητες....RADICAL!!!!!

http://www.1dype.gov.gr/wp-content/uploads/2020/12/ΠΙΝΑΚΑΣ-ΤΕΛΙΚΗΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ-6.pdf

 

εμειναν κενες θεσεις αγιο σαββα,  ιπποκρατειο και ερυθρο

σαν να λεμε γυρισαν  την πλατη τους και οι γιατροι στην μεθ , εκτος απο τοτε που γυρισαν πλατη για τα τεπ

στον αγιο σαββα δεν θα παει κανεις τελικά απο αυτους που πηγαν για συνεντευξη
απο τους δεκα (για δυο θεσεις)

ενω στο ιπποκρατειο (21 ατομα ? τεσσερις θεσεις) θα παει αυτος ο 1229 (ενας στους τεσσερις)

αντιστοιχα στον ερυθρο 16 ατομα? τρεις θεσεις παλι ο μονος ειναι ο 1229 που αν παει ιπποκρατειο
τοτε και οι τρεις μενουν κενες

και μαλλον η διαδικασια εκ νεου της συνεντευξης θα γινει παλι
φτανοντας σε υποψηφίους με ακομα πιο λιγα μορια
τι στο καλο θα βρεθουν ατομα 
δεν πιστευω να μεινουν κενες θεσεις ΜΕΘ
οπως εμειναν κενες θεσεις στα τεπ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

10 ώρες πριν, allios said:

http://www.1dype.gov.gr/wp-content/uploads/2020/12/ΠΙΝΑΚΑΣ-ΤΕΛΙΚΗΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ-ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ-6.pdf

 

εμειναν κενες θεσεις αγιο σαββα,  ιπποκρατειο και ερυθρο

σαν να λεμε γυρισαν  την πλατη τους και οι γιατροι στην μεθ , εκτος απο τοτε που γυρισαν πλατη για τα τεπ

στον αγιο σαββα δεν θα παει κανεις τελικά απο αυτους που πηγαν για συνεντευξη
απο τους δεκα (για δυο θεσεις)

ενω στο ιπποκρατειο (21 ατομα ? τεσσερις θεσεις) θα παει αυτος ο 1229 (ενας στους τεσσερις)

αντιστοιχα στον ερυθρο 16 ατομα? τρεις θεσεις παλι ο μονος ειναι ο 1229 που αν παει ιπποκρατειο
τοτε και οι τρεις μενουν κενες

και μαλλον η διαδικασια εκ νεου της συνεντευξης θα γινει παλι
φτανοντας σε υποψηφίους με ακομα πιο λιγα μορια
τι στο καλο θα βρεθουν ατομα 
δεν πιστευω να μεινουν κενες θεσεις ΜΕΘ
οπως εμειναν κενες θεσεις στα τεπ

oντως εμειναν κενες δυο θεσεις στον αγιο σαββα ( δυο ειχαν προκηρυχθει)
οι τρεις απο τις εξι θεσεις του ερυθρου 
και οι τεσσερις απο τις πεντε θεσεις του ιπποκρατ

αυτο που μου κανει εντυπωση με την επιτροπη
ειναι οτι διαλεξε για το πενταπλασιο των θεσεων που εμειναν κενες
να καλεσει ατομα που ηδη ειχαν αποδεχτεί θεση (με επομενο να γραφεται διπλα διορισμος σε μεθ)

και ετσι απο τις εννια θεσεις (2 +3+4) να καλυφθει μονο η μια
και λογικα να εχουμε και παλι εκ νεου συνεντευξεις.

(οσο για τις επαναληπτικες συνεντευξεις για τις κλινικες πλεον.
και εκει εγινε το αξιοσημειωτο ενα απο τα μεγαλυτερα νοσοκομεια
ο γεννηματας στην 1η υπε..
να μην καταληφθουν με την πρωτη οι δυο θεσεις παθολογιας που εδινε
...
μα τι γινεται με τις επιτροπες?πως τα κανουν  εστι?

και επισης εμεινε κενη και η θεση παθο στη νεα Ιωνια κωνσταντοπουλειο

μου φαινεται ολες και ολες ηταν 17 θεσεις παθολογων
με καμια 100αρα σιγουρα υποψηφιους.)

αντιστοιχα για τις μεθ στην 1η υπε
ηταν 100 οι θεσεις
και οι υποψηφιο γυρω στους 180
και παλι καταφεραν με αυτο τον ιδιαιτερο τροπο
η επιτροπη να μην καλύψει ολες τις θεσεις μεθ μονομιας

οκ θα τις καλυψει
ακομα και με καποιους με λιγα μορια
και ισως και με ελαχιστη σχεση και εμπειρια μεθ

ειναι αυτο που ειχε ειπωθει μονιμη θεση και  κατακτηση τιτλου εξειδικευσηςμεθ δυο σε ενα.

...

οσο για τις ποινες για τους φεκιασμενους
παθο
αναμενουμε?
αν το δεν εχω θεση στο ΕΣΥ ( μη αληθης υπευθυνη δηλωση) εχοντας ομως φεκ
θα κινησει (ραδιο αρβυλα ή οχι) νομικες διαδικασιες εναντιον τεπατζηδων.

(δεν ξερω πολλα ακουω)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

22 ώρες πριν, oust said:

μα τι γινεται με τις επιτροπες?πως τα κανουν  εστι?

ειναι αυτο που βιαζονται 
και που περιπλεκουν τις διαδικασίες

υγ: επισης πολλοι μεθιστες εμειναν αγκυροβολημενοι στα τεπ 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

θελω να δω παντως αν τον σεπτεμβριο που βγηκαν 186 θεσεις πανελλαδικά
θα βγει και αλλη προκήρυξη με τοσες θεσεις ωστε συνολικά να φτασουν το 500 του νιαρχου

 

πιστευω θα εξαρτηθει απο το τριτο κυμα
οι διασωληνωμενοι εφτασαν τους 600 προ ημερων και επειτα μειωνονται (τωρα ειμαστε στο 430)
αν ερθει και τριτο κυμα με 1000 διασωληνωμενους  πιστευω χαλαρα θα προκηρυχθουν με μεγιστη βιασυνη
και οι αλλες 314 θεσεις μεθ.

ναι βγηκε η τροπολογια (ας την πω ετσι) οποιος ειναι επικουρικος σε μεθ να γινει κατευθειαν μονιμος μεσω 
δηλωσης/πιστοποιησης στοιχειων (δεν ξερω αν θα γινει μονιμος σε νοσοκομειο της αρεσκειας του) 
αλλα αν στοχος/αυτοσκοπος ειναι μια θεση (που ολοι κυνηγαμε)  τοτε θα εχει 100% επιτυχια

 

απλα μου φαινεται λειψανδρια εχει χτυπησει τις ΜΕΘ, και επι τριτου κύματος προβλεπω να λενε
οποιος κανει εξειδικευση μεθ, θα μεταπηδησει και αυτος μεσω δηλωσης στοιχειων
σε μονιμη θεση και ας δωσει μεταγενεστερα τις εξετασεις του 
για αυτην την κατακτηση του τιτλου.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΕΘ ΛΑΤΣΕΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΚΑΥΜΑΤΩΝ)

08.01.2020_ΠΙΝΑΚΑΣ_ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ_ΜΕΘ_Ι_ΛΑΤΣΕΙΟ.pdf (2dype.gr)

 

Απο τους 5 υποψηφιους, ΜΟΝΟ ενας πηγε στην (τυπικη πλεον) συνεντευξη!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...
On 2/1/2021 at 12:52 ΠΜ, change profile said:

εμειναν κενες θεσεις αγιο σαββα,  ιπποκρατειο και ερυθρο

σαν να λεμε γυρισαν  την πλατη τους και οι γιατροι στην μεθ , εκτος απο τοτε που γυρισαν πλατη για τα τεπ

παμε για νεες συνεντευξεις 
δυο θεσεις  για αγιο σαββα
μια θεση για ιπποκρατειο
και τρεις για ερυθρο

κατηφοριζουμε προς τους εχοντες τα λιγοτερα μορια στη λιστα των μεθ
(αν δεν δεχτουν και αυτοι
τοτε θα εχουμε κενες θεσεις)

105 θεσεις ηταν ολες και ολες για τις μεθ της 1ης υπε

http://www.1dype.gov.gr/?p=9359

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Βγηκαν οι πινακες τελικης καταταξης στην 2η ΥΠΕ για τη "μονιμοποιηση" των επικουρικων ιατρων σε ΜΕΘ-ΜΕΝΝ

12 υποψηφιοι συνολο

Μαθαινω οτι δεν εγιναν δεκτες αιτησεις απο επικουρικους ιατρους που υπηρετουσαν σε ΜΑΦ!!!😬

https://www.2dype.gr/images/dype/ΠΙΝΑΚΑΣ_ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ__ΓΙΑ_ΔΙΟΡΙΣΜΟ_ΣΕ_ΜΕΘ-ΜΕΝΝ.pdf

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 months later...

Με τροπολογια του Υπουργειου Υγειας, εφεξης στις προκηρυξεις για μονιμες θεσεις σε ΜΕΘ/ΜΕΝΝ στο βαθμο επιμελητη Β, θα προηγουνται οσοι εχουν τιτλο εξειδικευσης.

Δηλαδη ο Α με 500 μορια και τιτλο θα προηγειται του Β με 600 μορια αλλα χωρις τιτλο.

https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/bbb19498-1ec8-431f-82e6-023bb91713a9/11703430.pdf

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

On 28/7/2021 at 8:30 ΜΜ, iceman said:

Δηλαδη ο Α με 500 μορια και τιτλο θα προηγειται του Β με 600 μορια αλλα χωρις τιτλο

Λογικό ακούγεται πάντως αυτό

Τροποποιήθηκε από Clairvoyant
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.