Jump to content

παιδοχειρουργική vs γυναικολογία


IriniC

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα πληροφορίες για τις παραπάνω ειδικότητες ειδικά σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση. Τελείωσα πριν 1 μήνα και δήλωσα Χειρουργική Παίδων στο Αγία Σοφία και είμαι ήδη υπό διορισμό. Αφού δεν είχα καθόλου αναμονή δε θα κάνω αγροτικό τώρα αλλά όταν τελειώσω την ειδικότητα. Το θέμα είναι ότι έχω μπει σε σκέψεις να αλλάξω αφού ακούω από πολλούς ότι η Χειρουργική Παίδων δεν έχει αποκατάσταση αφού είναι μόνο νοσοκομειακή, δεν θα μπορώ ν' ανοίξω ιατρείο, οι θέσεις στα νοσοκομεία είναι ελάχιστες, δεν εμπιστεύονται γυναίκες, κλπ. κλπ. κ ότι σε 10 χρόνια όταν τελειώσω με ειδικότητα και αγροτικά ουσιαστικά θα είμαι άνεργη και να διαλέξω κάποια ειδικότητα που να' ναι Χειρουργική αλλά να μπορείς να ανοίξεις ιατρείο και να έχεις περισσότερες επιλογέςόπως η Γυναικολογία. Επειδή δε μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες για τη Χειρουργική Παίδων ξέρει κανείς παραπάνω πληροφορίες ή υπάρχει κανένας ειδικευόμενος εδώ να μου πειπως είναι τα πράγματα? Ευχαριστώ

Τροποποιήθηκε από IriniC
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 11 months later...

Καλησπέρα! Έχω ακριβώς τον ίδιο προβληματισμό. Μου αρέσει πολύ η παιδοχειρουργική , αλλά με αποτρέπουν οι παραπάνω λόγοι. Θα ήμουν ευγνώμων εάν μου έδινες μερικές πληροφορίες από την μέχρι τώρα εμπειρία σου. Ακολούθησες τελικά αυτή την ειδικότητα ή άλλαξες; Πως είναι η γενικά η κατάσταση; Ευχαριστώ.

Τροποποιήθηκε από Μαριάννα 480
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για τις δύο ειδικότητες, αυτό που θα επιλέξεις θα το φορτωθείς μια ζωή και θα πορευτείς με αυτο, έχοντας ελάχιστες πιθανότητες να αλλάξεις κάτι αργότερα. Οπότε το σωστό είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς. Και προσπάθησε,  αφού το αγαπάς,  να γίνεις η καλύτερη.  Τα υπόλοιπα θα έλθουν.  Ίσως με το δύσκολο τρόπο,  αλλά θα έλθουν. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον σε καμία ειδικότητα. Κάνε λοιπόν αυτό που σου αρέσει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.