Jump to content

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019


Recommended Posts

Μόλις διάβασα το παρακάτω (ελπίζω να φανεί βοηθητικό σε όσους ενδιαφέρονται ) :

 

Μετά από μια τέτοια εκλογική συντριβή έρχονται και η αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών και ότι συνεπάγεται για τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα λόγω των πολιτικών εξελίξεων που φέρνει η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών.

Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε και το τελευταίο «χαρτί» προς δημιουργία ενός νέου κομματικού στρατού στο Δημόσιο καθώς δεν θα μπορεί να προχωρήει σε αθρόες προσλήψεις με την ελπίδα δημιουργίας χιλιάδων «ευγνωμονούντων» που θα τον στήριζαν στις εθνικές εκλογές.

Οι εξελίξεις τον πρόλαβαν.

Α. Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών

Η απαγόρευση των προσλήψεων και μεταβολών υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων κατά την προεκλογική περίοδο ρυθμίζεται σε πάγια βάση με τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν.2190 / 1994, προκειμένου να αποφευχθούν αρνητικά φαινόμενα, που υποβαθμίζουν τη Δημόσια Διοίκηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 28 του ανωτέρω νόμου κατά το διάστημα που μεσολαβεί από την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών, (Π.Δ.173 / 2014, ΦΕΚ 277 Α ‘/ 31.12.2014), έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν στο διορισμό ή στην πρόσληψη, καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση κάθε κατηγορίας προσωπικού των υπηρεσιών και νομικών προσώπων του άρθρου 14 παρ.1 του ν.2190 / 1994, όπως ισχύει, εκτός από τις πράξεις πειθαρχικής διαδικασίας, διαθεσιμότητας (άρθρο 100 του ν.3528 / 2007) και αργίας, καθώς και τις πράξεις που εκδίδονται σε συμμόρφωση προς δικαστική απόφαση.

Από την απαγόρευση της παρ. 1 και 2 του άρθρου 28 του ν. 2190/1994 εξαιρούνται και δεν εμπίπτουν οι μετακλητοί υπάλληλοι, το προσωπικό των υπηρεσιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, το προσωπικό του άρθρου ν 22 του. 2190/1994, όπως ισχύει, καθώς και η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών που δημιουργούνται από σεισμούς, πλημμύρες και πυρκαγιές μεγάλης έκτασης σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 28 του ν.2190 / 1994.

Για την εφαρμογή των παρ. 1 και 2 του άρθρου 28 θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ως πράξεις υπηρεσιακών μεταβολών νοούνται οι πράξεις μετακίνησης, απόσπασης, μετάθεσης, μετάταξης, ένταξης, προαγωγών, επιλογής και τοποθέτησης προϊσταμένων όπως αυτές αναφέρονται στο Δ Μέρος του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528 / 2007 – ΦΕΚ 26 Α ‘) ή σε ειδικές διατάξεις, προκειμένου για προσωπικό που δεν υπάγεται στον Υπαλληλικό Κώδικα.

Διευκρινίζεται εκ νέου ότι η απαγόρευση της έκδοσης πράξεων που αφορούν το διορισμό ή πρόσληψη και η απαγόρευση έκδοσης οποιασδήποτε πράξης μεταβολής που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση του πάσης φύσεως προσωπικού, όπως προκύπτει σαφώς από τις διατάξεις της παρ. 1 σε συνδυασμό με την παρ. 2 του ίδιου άρθρου και νόμου, αφορά όχι μόνο τις τελικές πράξεις αλλά και όλες τις προπαρασκευαστικές αυτών πράξεις, συμπεριλαμβανομένων και των εγκριτικών αποφάσεων που προβλέπονται στο άρθρο 2 παρ. 2 της ΠΥΣ 33/06, όπως ισχύει, καθώς και των αποφάσεων κατανομής του άρθρου 11 παρ. 5 του ν. 3833/2010, όπως ισχύει, εφόσον αυτές είναι κατά νόμο αναγκαίες προϋποθέσεις για την έκδοση της τελικής πράξης της σύνθετης διοικητικής ενέργειας (πρόσληψη, μετάταξη).

Δηλαδή, δεν δημοσιεύονται προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων προσωπικού, ούτε πράξεις διορισμού. Επίσης, δεν εκδίδονται ανακοινώσεις για πρόσληψη / μετάταξη / απόσπαση προσωπικού, δεν δημοσιεύονται πίνακες επιλογής προσωπικού τακτικού ή εκτάκτου, δεν συνεδριάζουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια για τα θέματα που εμπίπτουν στην ανωτέρω αναστολή, δεν υπογράφονται ούτε δημοσιεύονται πράξεις διορισμού ή μετατάξεων.

Επιπλέον, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, οι διαδικασίες που είχαν ήδη κινηθεί, κατά την προκήρυξη των εκλογών διακόπτονται, δηλαδή αναστέλλονται προσωρινά και συνεχίζονται αμέσως μετά τη λήξη της αναστολής.

Τέλος, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 28 του ν. 2190/1994, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 17 του άρθρου 20 του ν. 2738/1999 (ΦΕΚ 180/Α), σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις όπου απαιτείται υπηρεσιακή μεταβολή ή πρόσληψη προσωπικού κατά το άρθρο 21 του ν. 2190/1994, προκειμένου να αντιμετωπισθούν επείγουσες και σοβαρές ανάγκες της Υπηρεσίας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Τριμελή Επιτροπή που συγκροτείται με πράξη του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας και αποτελείται από τον αρχαιότερο σύμβουλο και τους δύο αρχαιότερους παρέδρους του ίδιου δικαστηρίου.

Ποιοι διαγωνισμοί μπαίνουν στον «πάγο»

Στον «πάγο» μπαίνουν λοιπόν όλοι οι διαγωνισμοί μόνιμου και εποχικού προσωπικού που προκήρυξε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.

Από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς που είχαν προγραμματιστεί για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι οι προσλήψεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία, προσλήψεις στην Εκπαίδευση, στα Σώματα Ασφαλείας και στην ΕΥΠ.

Προβλέπεται ότι, μέσα στις επόμενες μέρες το ΑΣΕΠ θα εκδώσει ειδική ανακοίνωση σχετικά με το ποιοι διαγωνισμοί εποχικού προσωπικού θα «παγώσουν» και θα συνεχιστούν αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/775709_neo-sok- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --ton-syriza-meta-tin-syntrivi-anastellontai- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika -

 

 

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μέχρι να διεξαχθούν επίσημα οι εθνικές εκλογές δεν πιστεύω τίποτα.

Εξάλλου ο άνθρωπος είναι τόσο κολλημένος και πωρωμένος με την εξουσία που είναι ικανός ακόμα και να οργανώσει θερμό επεισόδιο με την Τουρκία προκειμένου να αναβληθούν οι εθνικές εκλογές επ' αόριστον.

Και με βάση την παρούσα αστάθεια στην κυπριακή ΑΟΖ και τα συμφέροντα που παίζονται δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να πάρει ο Πινόκιο ένα σεβαστό χρηματικό μπουναμά για να αποσυρθεί για την υπόλοιπη ζωή τους εις τους θαλαμηγούς του εξωτερικού και να αφήσει πίσω του καμμένη (για να μην πω νεκρή) Γη και πτώματα.

Άλλωστε το έχει κάνει ήδη με εκατό πτώματα... Ξέρουν αυτοί.

Τροποποιήθηκε από mihiatrik
Προσθήκη πληροφοριών
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

On 26/5/2019 at 10:44 ΠΜ, why said:

 

Εδώ κολλαει και η απαντηση (δεν είναι δικια μου, αλλά του μελους που συνομιλησα..)

«καλα χαλαρωστε λιγο με τα fake news. ο κυριακος θα βγει κυβερνηση οχι ο σοιμπλε.»

 

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Ωστόσο, καλό θα ήταν -μιας και είμαστε σε προεκλογική περίοδο πια-  να ενημερωθούμε όλοι ποια είναι τα fake news ,που διαδίδονται για το σχέδιο του Μητσοτάκη για την υγεία αρχικά. Και ακόμη περισσότερο για το σχέδιό του για τη ΄χώρα.

Άνοιξε και ένα νέο τόπικ για τις βουλευτικές εκλογές.

Θα μπορούσε να γίνει μια ωραία συζήτηση εκεί.

Οφείλουμε να ενημερωθούμε όλοι,διότι κανείς δεν δικαιούται να πει εκ των υστέρων, ότι δεν γνώριζε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αντιπαρερχομαι την τουλαχιστον αστεια ονομασια του site και ποσταρω το προγραμμα για την Υγεια που ειχε ανεβασει πριν καποιους μηνες η ΝΔ.

https://metonkyriako.gr/ygia/

 

Εδω ειναι και το προγραμμα του ΚΙΝΑΛ (δεν ειδα να εχει ξεχωριστα για την Υγεια)

https://kinimaallagis.gr/programma/

 

Περιμενουμε και του Συριζα, αν και το εκαστοτε κυβερνον κομμα κρινεται παντα οχι μονο για αυτα που λεει οτι "θα" κανει αλλα και για αυτα που εκανε/δεν εκανε την 4ετια σεσχεση με αυτα που ειχε "ταξει"........

 

Απο κει και περα επιχειρηματα επιπεδου "θα ερθουν οι νεοφιλελευθεροι και θα μας παρουν τα νοσοκομεια" ή "αν μεινουν και αλλο οι κομμουνιστες θα καψουν και την υπολοιπη Αττικη" ειναι τουλαχιστον αστεια

αν θελετε να αναπαραγετε δηλωσεις πολιτικων , να ποσταρετε και την αντιστοιχη αποδειξη οτι το ειπαν.

οπου αποδειξη δεν μετραει οτι "ο Πολακης ειπε οτι ο Αδωνις δηλωσε το ταδε".....

 

 

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

11 ώρες πριν, Clairvoyant said:

Πέραν του τι ενστερνιζεται ο καθένας πολιτικά είναι γεγονός ότι οι κρίσεις για το ΕΣΥ ξεπαγωσαν μετά το 2010 προπερσυ. Άγνωστο αν ήταν συγκυριακο... Σίγουρα το πρόγραμμα του μητσοτακη για την υγεία θα είναι πιο μάνατζερ-style...κατα καιρούς δε έχει δηλώσει το ότι δεν χρειάζονται καινούριοι γιατροι στο πρόγραμμα του Φεβρουαρίου της ΝΔ έλεγε για 2000 προσλήψεις ιατρών γενικώς.... Θα δουμε

Με μια νίκη 9,5 μονάδων, ο Μητσοτάκης δικαιούται και λέει :

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επικρότησαν τις δεσμεύσεις και το ήθος μας

https://www.euro2day.gr/news/politics/article/1683452/mhtsotakhs- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika --polites-mas-empisteythkan- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - agglika - agglika - agglika --tis-de.html

και οι πολίτες δεν δικαιούνται να λένε, ότι δε γνώριζαν.

Η προτεραιότητα  είναι 2000 νοσηλευτές.Εδώ στο πρόγραμμα,που επικροτήθηκε

  • Προτεραιότητα στις προσλήψεις νοσηλευτών. Ξεκινάμε με 2.000 προσλήψεις σε νοσοκομεία των μεγάλων αστικών κέντρων και προχωράμε στην κάλυψη όλων των οργανικών θέσεων σε βάθος 4ετίας.

https://metonkyriako.gr/ygia/apotelesmatiki-dioikisi/

Σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία : συνέντευξη μητσοτάκη στο ραδιόφωνο του σκάι 15/5/2019

1) Θα αναδιατάξουμε συνολικά το χάρτη των νοσοκομείων της χώρας (δηλαδή τι; συγχωνεύσεις -κλείσιμο για εξοικονόμηση πόρων;)

2) Αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων σε σχέση με το κόστος,που βαρύνουν το δημόσιο (δηλαδή άμεση συνάρτηση της αξιολόγησης με την κρατική επιχορήγηση)

3) " Υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία σήμερα " λέει ο Τσίμας, "νοσηλευτικού, νοσηλευτικού προσωπικού " διορθώνει ο Μητσοτάκης και επιμένει και μιλάει για προσλήψεις νοσηλευτών.

4) Η διοίκηση των νοσοκομείων σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα

5) Θα αγοράζονται υπηρεσίες από ιδιώτες πχ αντί να αγοράζουν τα νοσοκομεία μαγνητικούς τομογράφους, θα γίνεται μακροχρόνια σύμβαση με ιδιώτη στο ακτινοθεραπευτικό κέντρο πχ όπου θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι ( γιατροί του νοσοκομείου θα "παραχωρούνται" στον ιδιώτη(;) ) και θα παίρνουν και μπόνους  από τον ιδιώτη , αν ο ιδιώτης εκτιμήσει τις υπηρεσίες τους. 

Εδώ η συνέντευξη από το -13:45 για τα νοσοκομεία http://www.skai.gr/news/media/article/404137/o-kuriakos-mitsotakis-ston-skai-1003-video/

Για τα ΤΕΠ : 

  • Μέρος των αναγκών για τη λειτουργία των ΤΕΠ, θα καλυφθεί από υφιστάμενο προσωπικό και εξοπλισμό. Η πλήρης ανάπτυξή τους απαιτεί νέες προσλήψεις και προμήθεια εξοπλισμού που θα χρηματοδοτηθούν από την εξοικονόμηση πόρων.

https://metonkyriako.gr/ygia/perithalpsi-me-axioprepia/

Η εξοικονόμηση πόρων μήπως είναι η αναδιάταξη του χάρτη των νοσοκομείων στην Ελλάδα;

Για τα κέντρα υγείας : 

 

  • Τα Κέντρα Υγείας θα περάσουν σταδιακά στον έλεγχο της τοπικής αυτοδιοίκησης προκειμένου η λειτουργία τους να γίνει λιγότερο γραφειοκρατική και πιο αποτελεσματική.
  • Tο δίκτυο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κάθε περιοχής θα καλύπτεται από έναν συγκεκριμένο προϋπολογισμό που θα καθορίζεται από τις υγειονομικές και επιδημιολογικές ανάγκες του πληθυσμού αναφοράς.

https://metonkyriako.gr/ygia/perithalpsi-me-axioprepia/

Αν περάσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, από τον περιφερειάρχη θα πληρώνονται όσοι δουλεύουν στα κέντρα υγείας; Θα υπάρχει και συγκεκριμένος προϋπολογισμός.

Επιπλέον οι προσλήψεις πάνε στο 1:5 ( 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις) - για όσους περιμένουν τις στελεχώσεις των ΤΕΠ και όχι μόνο.

Μόνο 1500 αστυνομικούς είπε ότι θα προσλάβει και θα τους πάρει και αλεξίσφαιρα γιλέκα στο πρώτο εξάμηνο.

Οι γιατροί σε βάθος 2ετίας ( στο 1:5 πάντα ) :

  1. 2.000 συμβάσεις με γενικούς γιατρούς, παθολόγους και παιδιάτρους για την κάλυψη των αναγκών σε ολόκληρη την Ελλάδα σε διάστημα 2 ετών.

Ταυτόχρονα :

  • Εφαρμογή στα νοσοκομεία σύγχρονων μοντέλων διοίκησης που διασφαλίζουν την ποιότητα παροχής υπηρεσιών (Κλινική Διακυβέρνηση) στα πρότυπα μεγάλων δημόσιων νοσοκομειακών μονάδων του εξωτερικού.
  • Αύξηση εργασιών και εσόδων των κρατικών νοσοκομείων μέσω της συνεργασίας με την ασφαλιστική αγορά.
  • Οι προσλήψεις προσωπικού είναι αποκλειστική αρμοδιότητα κάθε φορέα υγείας και γίνονται με βάση τον προϋπολογισμό κάθε νοσοκομείου.
  • Δημιουργία συστήματος κινήτρων, αξιολόγησης και αποζημίωσης σύμφωνα με την απόδοση (π.χ. η αποζημίωση των επαγγελματιών υγείας θα προκύπτει και από το παραγόμενο έργο- επίτευξη στόχων).

Αυτό είναι το πρόγραμμα, δεν υπάρχει " σιγά δε θα το κάνει αυτό, σιγά έτσι το λέει κλπ ". Αυτές είναι οι δεσμεύσεις του και ο άνθρωπος λέει,ότι έχει την έγκριση των πολιτών για τις δεσμεύσεις του. Και την έχει.

ΥΓ: Το ξεπάγωμα των κρίσεων είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και όχι συγκυριακό ( το πρόπερσι δεν είναι προεκλογικός χρόνος). Το πάγωμα εκ νέου είναι επιλογή των πολιτών πια.

Όποιος ενδιαφέρεται,ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τις δεσμεύσεις της ΝΔ για την υγεία https://metonkyriako.gr/ygia/perithalpsi-me-axioprepia/

( Το ανέβασε ο iceman στο άλλο τόπικ με τις βουλευτικές εκλογές ).

Τροποποιήθηκε από joie
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

7 hours ago, joie said:

Με μια νίκη 9,5 μονάδων, ο Μητσοτάκης δικαιούται και λέει :

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επικρότησαν τις δεσμεύσεις και το ήθος μας

και οι πολίτες δεν δικαιούνται να λένε, ότι δε γνώριζαν.

 

Αυτό είναι το πρόγραμμα, δεν υπάρχει " σιγά δε θα το κάνει αυτό, σιγά έτσι το λέει κλπ ". Αυτές είναι οι δεσμεύσεις του και ο άνθρωπος λέει,ότι έχει την έγκριση των πολιτών για τις δεσμεύσεις του. Και την έχει.

 

 

Προφανως οι πολιτες "γνωριζουν" οταν ψηφιζουν κατι.

Γνωριζαν και το 2012 , γνωριζαν και το 2015, γνωριζαν και στο δημοψηφισμα.

Να μας πει ο joie οτι αφου αποκλειουμε Αλεξη δεδομενου ο Συριζα ψιλοκατεστρεψε τη χωρα τον Ιουνιο 2015, ψιλοεξαυλωσε τη μεσαια ταξη (βλεπε και δηλωσεις Κουλογλου https://www.documentonews.gr/article/koylogloy-symperasmata-apo-to-apotelesma-twn-eyrweklogwn  "Επίσης, υποτίμησε το κόστος της διάρρηξης της σχέσης του με την μεσαία τάξη. Η επιλογή της υπερφορολόγησης και, κυρίως, η επιλογή να μην τεθεί η αποκατάσταση αυτής της στρέβλωσης στις πρώτες προτεραιότητες της μεταμνημονιακής εισοδηματικής αναδιανομής ήταν μια από τις βασικές αιτίες που έσπρωξε την ψήφο διαμαρτυρίας στην ΝΔ")  και δεν καταφερε να σωσει τον κοσμο στο Ματι περσι κτλ και δεδομενου οτι βασει προγραμματος αποκλειουμε και τη ΝΔ τι μας προτεινει?

Εγω προσωπικα προτεινω κατι "αναμεσα"........

 

 

 

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

χωρις να λεω οτι συμφωνω με το κατι "αναμεσα",θα συμφωνησω ομως μαζι σου οτι ναι,υπαρχουν επιλογες και περαν του Αλ6 και του Κουλη...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

3 ώρες πριν, iceman said:

 

Προφανως οι πολιτες "γνωριζουν" οταν ψηφιζουν κατι.

Γνωριζαν και το 2012 , γνωριζαν και το 2015, γνωριζαν και στο δημοψηφισμα.

Να μας πει ο joie οτι αφου αποκλειουμε Αλεξη δεδομενου ο Συριζα ψιλοκατεστρεψε τη χωρα τον Ιουνιο 2015, ψιλοεξαυλωσε τη μεσαια ταξη (βλεπε και δηλωσεις Κουλογλου https://www.documentonews.gr/article/koylogloy-symperasmata-apo-to-apotelesma-twn-eyrweklogwn  "Επίσης, υποτίμησε το κόστος της διάρρηξης της σχέσης του με την μεσαία τάξη. Η επιλογή της υπερφορολόγησης και, κυρίως, η επιλογή να μην τεθεί η αποκατάσταση αυτής της στρέβλωσης στις πρώτες προτεραιότητες της μεταμνημονιακής εισοδηματικής αναδιανομής ήταν μια από τις βασικές αιτίες που έσπρωξε την ψήφο διαμαρτυρίας στην ΝΔ")  και δεν καταφερε να σωσει τον κοσμο στο Ματι περσι κτλ και δεδομενου οτι βασει προγραμματος αποκλειουμε και τη ΝΔ τι μας προτεινει?

Εγω προσωπικα προτεινω κατι "αναμεσα"........

 

 

 

Αγαπητέ iceman,αρχικά μια μικρή διορθωσούλα, είμαι η joie (όχι ο joie ) 😊

Θα κάνω ένα μικρό σχόλιο, για να μην κουράσω εδώ, άλλωστε το τόπικ αφορά σε προκηρύξεις.Θα γράψω περισσότερες σκέψεις στο τόπικ με τις βουλευτικές εκλογές και θα σχολιάσω εκεί και κάτι από αυτά,που γράφεις εδώ.

Γράφεις " αποκλείουμε τον Αλέξη δεδομένου ο Συριζα ψιλοκατέστρεψε τη χώρα,τη μεσαία τάξη,το Μάτι κλπ" και "δεδομένου ότι βάσει προγράμματος αποκλείουμε κι τη ΝΔ" . Σου απαντώ

Δεν αποκλείω ούτε το ΣΥΡΙΖΑ ούτε τη ΝΔ. Βάσει των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών ένα 23,7% ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και ένα 33,3% ΝΔ.Για κάποιους λοιπόν είναι λύση τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ και αν επιβεβαιωθούν και στις εθνικές εκλογές αυτά τα αποτελέσματα, κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ και θα υλοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα,που εξαγγέλλει και με αυτοδυναμία θα το υλοποιήσει με λυμένα τα χέρια.

Τώρα έχουμε βουλευτικές εκλογές.Η ψήφος οπουδήποτε καθορίζει πραγματικά των μέλλον όλων μας και προσωπικά δε με αφορά μια ψήφος διαμαρτυρίας.Θα συγκρίνω προγράμματα και θα ψηφίσω αυτό,που θεωρώ καλύτερο.

Και αν θα πρότεινα κάτι, θα έλεγα μόνο αυτό, ο καθένας να καταλάβει τη βαρύτητα της ψήφου του και να ψηφίσει το πρόγραμμα του κόμματος,που θεωρεί καλύτερο.Αυτό θα καθορίσει το μέλλον μας-όλων μας- για μια 4ετία.Επίσης είμαι κατά της αποχής ως απάντηση-διαμαρτυρία.

Θα επιμείνω πολύ στη σύγκριση των προγραμμάτων,αλλά δε θα αποφύγω και τα πεπραγμένα. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησαν και οι 2 με μνημόνια και πια μπορεί να γίνει σύγκριση των 2 και στη διαχείρισή τους.

Και κάτι ακόμα. Δεν γνωρίζαμε τι ψηφίσαμε τα έτη,που αναφέρεις.

Το 2010 δεν ψηφίστηκε ο ΓΑΠ για να μας βάλει σε μνημόνιο, το 2012 ο Σαμαράς βγήκε με πρόγραμμα τη διαπραγμάτευση του μνημονίου και άλλο μείγμα πολιτικής με τα ΖΆΠΠΕΙΑ 1,2,3 ,άλλωστε αυτός έσκισε πρώτος τα μνημόνια.Τον Ιανουάριο του 2015 ο Τσίπρας βγήκε για διαπραγμάτευση και υπέγραψε μνημόνιο, πήγε σε εκλογές το Σεπτέμβριο με ψηφισμένο μνημόνιο και ξαναβγήκε και τώρα ήρθε ο απολογισμός. Για όλους και για όλα.

Ας μην πούμε για άλλη μια φορά,ότι δεν ξέραμε τι θα γινόταν. Τα προγράμματα είναι μπροστά μας.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

https://left.gr/news/i- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --mathainei-apo-ton-lao

Το left.gr αναπαραγει ενα εναδιαφερον κειμενο ενος υποψηφιου δημαρχου του Συριζα.

Αντιγραφω ενα "χρησιμο" σημειο

"1. Η Αριστερά δεν κουνάει το δάχτυλο στον λαό. Η Αριστερά μαθαίνει από τον λαό. Της πήρε πολλά χρόνια. Παλιά τον κατηγορούσε γιατί ψήφιζε Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ και βολευόταν στη γωνιά της. Όταν της δίνει νίκες με 9 μονάδες, ο λαός έχει δίκιο, γιατί διάβασε σωστά τη συγκυρία, γιατί έγινε χρήσιμη. Όταν την υποχρεώνει σε ήττα με 9 μονάδες, έχει πάλι δίκιο. Όποιος κατηγορεί τον λαό επειδή ψήφισε Μητσοτάκη είναι το ίδιο ακριβώς με τους Τζήμερους, τους Κανάκηδες, τους Μπογδάνους και τους Πάγκαλους αυτού του κόσμου που ειρωνεύονταν το λαό το '15."

 

Οταν εσυ εισαι η κυβερνηση και εχεις κυβερνηση 4+ χρονια θα πεισεις τον λαο γιατι πρεπει να ψηφισει εσενα .Θα του πεις τι εκανες, θα ζητησεις συγγνωμη για αυτα που δεν εκανες , θα πεις τι σχεδιαζεις να κανει αν ξαναβγεις.

Αν επιμενεις στον ετεροπροσδιορισμο , οτι οι αλλοι "ειναι χειροτεροι, και θα μας καταστρεψουν" μαλλον θα αυξηθει και αλλοη διαφορα στις βουλευτικες. Ο Βαρουφακης καραδοκει.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΝΔ: Θα ελέγξουμε τη νομιμότητα σε προεκλογικούς διορισμούς και παρεμβάσεις στη δημόσια διοίκηση

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε: «Προειδοποιούμε ότι κάθε παράνομος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή επίσπευση στη Δημόσια Διοίκηση που πραγματοποιείται από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών, θα ελεγχθεί τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητα της».

 

Ολόκληρη η δήλωση εδώ :  http://www.thepaper.gr/nd- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --elegxoyme-ti-nomimotita-se-proeklogikoys-diorismoys- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --paremvaseis- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --dimosia-dioikisi/

 

 

 
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1 hour ago, joie said:

ΝΔ: Θα ελέγξουμε τη νομιμότητα σε προεκλογικούς διορισμούς και παρεμβάσεις στη δημόσια διοίκηση

Ο κ. Γεωργαντάς τόνισε: «Προειδοποιούμε ότι κάθε παράνομος διορισμός εκτός ΑΣΕΠ, κάθε αξιολόγηση διευθυντικών στελεχών, καθώς και οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση ή επίσπευση στη Δημόσια Διοίκηση που πραγματοποιείται από χθες, Δευτέρα 3 Ιουνίου, μέχρι και την προκήρυξη των εκλογών, θα ελεγχθεί τόσο για τη νομιμότητα όσο και για τη σκοπιμότητα της».

 

 

1) Υποθετω σχεδον ΟΛΟΙ συμφωνουν  στο να ελεγχονται παρατυποι διορισμοι που εγιναν εκτος διαδικασιων. 

   Και οχι μονο οι προεκλογικοι, αλλα σε ολη την κυβερνητικη θητεια.

 Θυμιζω οτι αντιστοιχα ο Συριζα ελεγξε αντιστοιχους διορισμους που εγιναν επι Γεωργιαδη (νομιζω) στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

2) Υποθετω παλι οτι κανεις απο τους συνφορουμιστες δεν εχει διοριστει παρατυπα αυτες τις μερες για να εχει να φοβαται κατι απο αυτη τη δηλωση.

 

3) Ισως η δηλωση Μητσοτακη στοχευει (και ) στην μεταταξη της διοικητριας της 2ης ΥΠΕ κας Ιορδανιδου (ειναι ιατρος του ΕΣΥ) που εγινε αυτες τις μερες.

 

4) ΠΡΟΣΟΧΗ οταν αναπαραγετε δηλωσεις. Ο λαος μπορει να συμφωνει 100% μαζι τους😁😁 οποτε ουσιαστικα κανετε προεκλογικο αγωνα υπερ του Κυριακου.

 

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αν θελετε να "τρομοκρατησετε" τον κοσμο για σεισμους και καταποντισμους που θα γινουν οταν βγει ο Κυριακος (με ή χωρις Φωφη) οπως αντιστοιχα βεβαια τρομοκρατουσαν τον κοσμο το 2015 πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ (εν μερει δικαιως γιατι ο Λαφαζανης οπως αποδειχθηκε ειχε "αλλα" σχεδια) τοτε καντε το τουλαχιστον με καποια στοιχεια.

 

Αντιγραφω σχολιο απο το site του ygeianet (ανηκει σε συνδικαλιστη του Συριζα)

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται πως, εάν γίνει πρωθυπουργός, δεν θα κάνει απολύσεις.
Ας τον πιστέψουμε, παρά το ότι κουβαλά το στίγμα εκείνου που έκανε χιλιάδες απολύσεις ως υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά.
Το ερώτημα είναι άλλο: θα κάνει προσλήψεις;
Θα διεκπεραιώσει τις 902 προκηρύξεις γιατρών που έχουν ανακοινωθεί και βρίσκονται στο στάδιο υποβολής αιτήσεων ή θα επικαλεστεί τον κανόνα 1:5 και θα τις ακυρώσει;"

 

Οσοι εχουν διοριστει ή ειναι υπο διορισμο δεν εχουν να φοβουνται τιποτα. οποιος σας"υπονοει" το αντιθετο ειναι λιγο μαλ.....@#%@#%#!!!

Οσοι περιμενουν να ανοιξουν μελλοντικα θεσεις στο ΕΣΥ , ενα αγχος μαλλον πρεπει να το εχουν.

Οσοι θελανε να δηλωσουν στην προκηρυξη του Ιουνιου δεδομενου οτι κατα 99% θα αναβληθει η καταθεση υποψηφιοτητων για μετα τι εκλογες, θα πρεπει να εχουν λιγο παραπανω αγχος , οχι μονο για το ποτε θα μετατεθει αλλα και για το ΑΝ θα μετατεθει , με ποσες θεσεις τελικα κτλ

Νομιζω στο προγραμμα της ΝΔ δινεται προτεραιοτητα σε ΠΦΥ και ΜΕΘ οποτε ισως θελησουν να βγαλουν εκει πιο πολλες θεσεις και οχι σε νοσοκομεια που εχει αυτη η προκηρυξη.

Σιγουρα επισης παει πισω η εφαρμογη του νεου συστηματος (πανελληνιων) εξετασεων για ληψη τιτλου ειδικοτητας που εχει ψηφισει ο Συριζα. Δεν ξερω αν εχουν σκοπο να το καταργησουν (οχι γιατι διαφωνουν, αλλα απο αχτι) αλλα δε θα βιαστουν να το οργανωσουν μες στον Αυγουστο κιολας.

 

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

34 λεπτά πριν, iceman said:

4) ΠΡΟΣΟΧΗ οταν αναπαραγετε δηλωσεις. Ο λαος μπορει να συμφωνει 100% μαζι τους😁😁 οποτε ουσιαστικα κανετε προεκλογικο αγωνα υπερ του Κυριακου.

 

Είχα σκοπό να απαντήσω πολύ ήπια,αλλά δε θα το κάνω.

1) Δε δέχομαι υποδείξεις για το τι θα ανεβάζω. Είναι το λιγότερο άκομψο και αγενές αυτό,που κάνεις.

2) Δεν κάνω προεκλογικό αγώνα για κανέναν. Δε με ενδιαφέρει. Δηλώσεις ανεβάζω, που είναι στην επικαιρότητα.Και θα συνεχίσω να το κάνω. Ας τις αξιολογήσει ο καθένας.

13 λεπτά πριν, iceman said:

Αν θελετε να "τρομοκρατησετε"  πριν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ...... καντε το τουλαχιστον με καποια στοιχεια.

 

3) Προφανώς και δε θέλω να τρομοκρατήσω κανένα. 

Η δήλωση αυτή είναι δήλωση-ανακοίνωση του κου Γεωργαντά της ΝΔ και όχι δική μου.

Αν η δήλωση από μόνη της τρομοκρατεί κόσμο, τα παράπονα στον κο Γεωργαντά ,όχι σε μένα.

 

Τροποποιήθηκε από joie
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

9 minutes ago, joie said:

Είχα σκοπό να απαντήσω πολύ ήπια,αλλά δε θα το κάνω.

1) Δε δέχομαι υποδείξεις για το τι θα ανεβάζω. Είναι το λιγότερο άκομψο και αγενές αυτό,που κάνεις.

2) Δεν κάνω προεκλογικό αγώνα για κανέναν. Δε με ενδιαφέρει. Δηλώσεις ανεβάζω, που είναι στην επικαιρότητα.Και θα συνεχίσω να το κάνω. Ας τις αξιολογήσει ο καθένας.

3) Προφανώς και δε θέλω να τρομοκρατήσω κανένα. 

Η δήλωση αυτή είναι δήλωση-ανακοίνωση του κου Γεωργαντά της ΝΔ και όχι δική μου.

Αν η δήλωση από μόνη της τρομοκρατεί κόσμο, τα παράπονα στον κο Γεωργαντά ,όχι σε μένα.

 

 

Εμενα ηπια μου φαινεται 😁

1)  ελευθερο φορουμ εχουμε. Εννοειται οτι θελει ανεβαζει ο καθενας.

2) εγω σχολιαζω απλα το προφανες συμπερασμα των δηλωσεων γιατι καποιος μπορει να διαβαζει σκετο τον τιτλο 

3) η ιδια η δηλωση προφανως δεν τρομοκρατει κανεναν λογικο και νομιμο ανθρωπο. εξαλλου οπως ειπα φανταζομαι σχεδον ολοι συμφωνουν μαζι της, ακομα και οι κυβερνωντες αφου οντας καθαροι δεν εχουν να φοβηθουν κατι.....

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1 ώρα πριν, iceman said:

 

Οσοι περιμενουν να ανοιξουν μελλοντικα θεσεις στο ΕΣΥ , ενα αγχος μαλλον πρεπει να το εχουν.

Οσοι θελανε να δηλωσουν στην προκηρυξη του Ιουνιου δεδομενου οτι κατα 99% θα αναβληθει η καταθεση υποψηφιοτητων για μετα τι εκλογες, θα πρεπει να εχουν λιγο παραπανω αγχος , οχι μονο για το ποτε θα μετατεθει αλλα και για το ΑΝ θα μετατεθει , με ποσες θεσεις τελικα κτλ

 

 

Σ'αυτό συμφωνούμε.Οι προσλήψεις παγώνουν.Ξανά.

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

9 hours ago, joie said:

Σ'αυτό συμφωνούμε.Οι προσλήψεις παγώνουν.Ξανά.

 

Εννοεις οι μελλοντικες προκυρηξεις προφανως ε?

Γιατι ισχυει οτι  για οσους ειναι υπο διορισμο ,οι διαδικασιες θα ξεπαγωσουν αυτοματα (οπως και σε προηγουμενες εκλογικες αναμετρησεις) μετα την ορκομωσια της νεας κυβερνησης (10-15 Ιουλιου λογικα, εκτος αν δεν σχηματιστει κυβερνηση και παμε σε επαναληπτικες εκλογες).

 

Επισης  αν ο Αλεξης ειχε τηρησει τη συνταγματικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (αυτο δηλαδη που ελεγε οτι ειναι καθε λεξη του Συνταγματος) του να παραμεινει 4 χρονια πρωθυπουργος και ειχαμε εκλογες κανονικα τον Οκτωβρη, τοτε η προκηρυξη του Ιουνιου θα "ετρεχε" κανονικα.... Αλλα τι περιμενεις απο καποιον που οδηγει τη χωρα 3η φορα σε  προωρες εκλογες.....

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

2 ώρες πριν, iceman said:

Επισης  αν ο Αλεξης ειχε τηρησει τη συνταγματικη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ (αυτο δηλαδη που ελεγε οτι ειναι καθε λεξη του Συνταγματος) του να παραμεινει 4 χρονια πρωθυπουργος και ειχαμε εκλογες κανονικα τον Οκτωβρη, τοτε η προκηρυξη του Ιουνιου θα "ετρεχε" κανονικα.... Αλλα τι περιμενεις απο καποιον που οδηγει τη χωρα 3η φορα σε  προωρες εκλογες.....

Ο Τσίπρας πριν τις Ευρωεκλογές έλεγε σε κάθε τόνο,ότι οι εκλογές θα γίνονταν τον Οκτώβρη, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης και του κόσμου, "ότι δεν  ξεκολλάει από την καρέκλα".

Στο σχεδιασμό ήταν και η αποπληρωμή μέρους του χρέους στο ΔΝΤ- και άλλα,όχι μόνο η ολοκλήρωση προσλήψεων-, τα οποία δε θα γίνουν.

Ζήτησε από τους πολίτες στις Ευρωεκλογές μήνυμα να συνεχίσει τον προγραμματισμό του.

Ειδικά στην υγεία, εξείγγειλε 2500 προσλήψεις κάθε χρόνο ως το 2022 , στη βάση του 1:1.Κατηγορήθηκε για προεκλογικά τερτίπια. Οι πολίτες του είπαν όχι με την ψήφο τους.

Η αντιπολίτευση, που απ' ότι φαίνεται θα γίνει σύντομα κυβέρνηση, ζητάει εκλογές εδώ και 3 χρόνια κάθε μέρα, γιατί θεωρεί κάθε μέρα, που περνά χαμένη και ζημιογόνα για τον τόπο και για τον κόσμο. 

Προφανώς και τις μέρες, που ανακοινώνονταν αυτές οι προκηρύξεις , καθώς και τα αποτελέσματά τους (ζημιογόνες κι αυτές).

Έγιναν προτάσεις μομφής για να φύγει ο Τσίπρας νωρίτερα από τη συνταγματική 4ετία.

Επικαλούνταν δημοσκοπήσεις. Έθεσαν και αυτοί χαρακτήρα "να φύγει ο Τσίπρας" στις Ευρωεκλογές.

Τώρα, όμως, έγιναν οι Ευρωεκλογές,που δείχνουν 9,5 μονάδες διαφορά υπέρ της. 

Αυτή  την εβδομάδα η αντιπολίτευση δε θα πάει στη Βουλή, όπως προανήγγειλε, γιατί θεωρεί την κυβέρνηση απονομιμοποιημένη.

Ο Πρωθυπουργός πάει,λοιπόν,σε εθνικές εκλογές, μην μπορώντας αλλιώς, ανακουφίζοντας αντιπολίτευση και τον κόσμο, που φώναζε να ξεκολλήσει από την καρέκλα. 

Εφόσον η ΝΔ ψηφιστεί και στις εθνικές εκλογές, μπορεί πια με άνεση(έχει κάθε δικαίωμα,δημοκρατία έχουμε) να εφαρμόσει το πρόγραμμμά της, ακόμα και να πει εγώ παγώνω τα πάντα, γιατί έχω διαφορετική αντίληψη και θα οργανώσω αλλιώς το σύστημα. Ο λαός γι'αυτό με εξέλεξε. Ήδη το έχει πει την επόμενη των Ευρωεκλογών : " Οι πολίτες επικρότησαν το πρόγραμμά μας και το ήθος μας ".

Η ψήφος έχει βαρύτητα και δίνει μηνύματα. Γι' αυτό λέμε να βλέπουμε προγράμματα.

 

 

Τροποποιήθηκε από joie
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

41 minutes ago, joie said:

Ο Τσίπρας πριν τις Ευρωεκλογές έλεγε σε κάθε τόνο,ότι οι εκλογές θα γίνονταν τον Οκτώβρη, προκαλώντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης και του κόσμου, "ότι δεν  ξεκολλάει από την καρέκλα".

Στο σχεδιασμό ήταν και η αποπληρωμή μέρους του χρέους στο ΔΝΤ- και άλλα,όχι μόνο η ολοκλήρωση προσλήψεων-, τα οποία δε θα γίνουν.

Ζήτησε από τους πολίτες στις Ευρωεκλογές μήνυμα να συνεχίσει τον προγραμματισμό του.Κατηγορήθηκε για προεκλογικά τερτίπια. Οι πολίτες του είπαν όχι με την ψήφο τους.

Ο Πρωθυπουργός πάει,λοιπόν,σε εθνικές εκλογές, μην μπορώντας αλλιώς, ανακουφίζοντας αντιπολίτευση και τον κόσμο, που φώναζε να ξεκολλήσει από την καρέκλα. 

 

 

Καταρχας μην το αφηνεις με υπονοουμενα. Πες καθαρα οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι ο Γιαννης (τυχαιο ονομα) που περιμενει να βγει το ΦΕΚ του για διορισμο στο νοσοκομειο Καλαματας δεν θα διοριστει τελικα γιατι θα ερθει η λαιλαπα ο Κυριακος και θα του "ακυρωσει" τον διορισμο γιατι "ετσι"😂. Ενω λες να "κοιταξουμε προγραμματα", ΠΟΥΘΕΝΑ σε κανενα προγραμμα δεν λεει καποιο κομμα "ακυρωση ή μη ολοκληρωση διορισμων"

 Οσο και να χτυπιεστε και να τρομοκρατειτε τον κοσμο οι δρομολογημενοι διορισμοι θα γινουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Το κρατος εχει συνεχεια.

Συνεχιστε ομως το μπλα μπλα, τα ψεμματα και τη λασπη .... Ισως κατι μεινει στο τελος.:splats:

 

Οσον αφορα την προκηρυξη των εκλογων αποκλειστικος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ειναι ο πρωθυπουργος για τους δικους του μικροκομματικους λογους βεβαιως. Η αξιωματικη αντιπολιτευση παντα εκλογες ζηταει (το ιδιο θα κανει και ο Αλεξης σε κανα χρονο απο τωρα εξαλλου). 

 

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

11 λεπτά πριν, iceman said:

Οσο και να χτυπιεστε και να τρομοκρατειτε τον κοσμο οι δρομολογημενοι διορισμοι θα γινουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Το κρατος εχει συνεχεια.

Συνεχιστε ομως το μπλα μπλα, τα ψεμματα και τη λασπη .... Ισως κατι μεινει στο τελος.:splats:

 

1) Δεν είμαι εγώ αυτή,που χτυπιέται. Επίσης δεν πετάω ντομάτες.

2)Μιλάς με τόση σιγουριά και διαβεβαιώνεις για τα πάντα ως ο επόμενος Υπουργός Υγείας.Ενδιαφέρον.

3)Δεν τρομοκρατώ.Τα είπα και παραπάνω.

4)Τι από τα γεγονότα,που παρέθεσα είναι ψέματα και λάσπη; Όσα περιγράφω έγιναν ακριβώς έτσι.

Συνήθως, όποιος έχει ένδεια επιχειρημάτων, για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα πετάει το τρίπτυχο " ψέμα, λάσπη, fake news".Γιατί έτσι.Χωρίς αντεπιχειρήματα.

Και αυτό στην υποψία και μόνο,ότι κάποιος απλά ,μπορεί να διαφωνεί.

5)Κάποιος χάνει την ψυχραιμία του στη συνομιλία. Και δεν είμαι εγώ αυτή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

5 minutes ago, joie said:

 

4)Τι από τα γεγονότα,που παρέθεσα είναι ψέματα και λάσπη; Όσα περιγράφω έγιναν ακριβώς έτσι.

 

 

 

Οι δρομολογημενοι διορισμοι που σταματουν παντα λογω εκλογων , συνεχιζονται παντα μετα τις εκλογες.

Ετσι εχει γινει σε ολες τις παλαιοτερες εκλογικες αναμετρησεις

Αν διαφωνεις με αυτο τοτε κατεθεσε στοιχεια απο τα προγραμματα. Σε καθε  αλλη περιπτωση πετας ψεμματα και λασπη.

Τροποποιήθηκε από iceman
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

18 λεπτά πριν, iceman said:

 

Οι δρομολογημενοι διορισμοι που σταματουν παντα λογω εκλογων , συνεχιζονται παντα μετα τις εκλογες.

Ετσι εχει γινει σε ολες τις παλαιοτερες εκλογικες αναμετρησεις

 

Διαφορετική άποψη έχουν σίγουρα οι εκπαιδευτικοί, που πέτυχαν διορισμό στο ΑΣΕΠ το 2008 για τα έτη 2009-2010 και 2010-2011 και τρέχουν 11 χρόνια στα δικαστήρια για να διοριστούν από τις επόμενες κυβερνήσεις. Διορίστηκαν επί Γαβρόγλου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Εκπαιδευτικοί διαφόρων κλάδων (ΠΕ02, ΠΕ11, ΠΕ04.01, ΠΕ13, ΠΕ03, ΠΕ60, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ18.02, ΠΕ19, ΠΕ14.040 κ.ά.) συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις 2Π/2008, 3Π/2008 προκηρύξεις του, ο οποίος πραγματοποιήθηκε για την κατάρτιση των πινάκων διορισμών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τα σχολικά έτη 2009-2010, 2010-2011. Οι συμμετέχοντες που συμπλήρωσαν την απαιτούμενη βαθμολογία κατετάγησαν στον πίνακα επιτυχόντων του κλάδου τους.

Παρά το γεγονός ότι για τον διαγωνισμό του 2008 η μεταβατική περίοδος παρατάθηκε με σχετικές αποφάσεις του αρμόδιου Υπουργείου Παιδείας έως και το σχολικό έτος 2013-2014, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί δεν έτυχαν του αναμενόμενου διορισμού τους. Η παραπομπή της υπόθεσης στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών μετά τη δικαστική απόφαση-ορόσημο 527/2015, η οποία ουσιαστικά προτάσσει τους επιτυχόντες στους μόνιμους διορισμούς, οδήγησε από το 2017 και εξής στην έκδοση ονομαστικών δικαστικών αποφάσεων υπέρ των εκπαιδευτικών αυτών

https://www.gnomip.gr/greece/103475-δικαίωση-μετά-11-χρόνια-το-υπ-παιδείας-άναψε-το-«πράσινο-φως»-για-τον-διορισμό-των-εκπαιδευτικών-του-γραπτού-διαγωνισμού-του-ασεπ-από-το-2008

 

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της ΝΔ, το ανήρτησες παραπάνω.

Υπάρχει η πρόσφατη συνέντευξη Μητσοτάκη (την ανήρτησα στο τόπικ "διαδικασία και τρόπος προκήρυξης θέσεων  γιατρών ΕΣΥ" ) με κυριότερα σημεία :

 

Σε ό,τι αφορά τα νοσοκομεία : συνέντευξη μητσοτάκη στο ραδιόφωνο του σκάι 15/5/2019

1) Θα αναδιατάξουμε συνολικά το χάρτη των νοσοκομείων της χώρας (δηλαδή τι; συγχωνεύσεις -κλείσιμο για εξοικονόμηση πόρων;)

2) Αξιολόγηση των διοικήσεων των νοσοκομείων σε σχέση με το κόστος,που βαρύνουν το δημόσιο (δηλαδή άμεση συνάρτηση της αξιολόγησης με την κρατική επιχορήγηση)

3) " Υπάρχει έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία σήμερα " λέει ο Τσίμας, "νοσηλευτικού, νοσηλευτικού προσωπικού " διορθώνει ο Μητσοτάκης και επιμένει και μιλάει για προσλήψεις νοσηλευτών.

4) Η διοίκηση των νοσοκομείων σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα

5) Θα αγοράζονται υπηρεσίες από ιδιώτες πχ αντί να αγοράζουν τα νοσοκομεία μαγνητικούς τομογράφους, θα γίνεται μακροχρόνια σύμβαση με ιδιώτη στο ακτινοθεραπευτικό κέντρο πχ όπου θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι ( γιατροί του νοσοκομείου θα "παραχωρούνται" στον ιδιώτη(;) ) και θα παίρνουν και μπόνους  από τον ιδιώτη , αν ο ιδιώτης εκτιμήσει τις υπηρεσίες τους. 

Εδώ η συνέντευξη από το -13:45 για τα νοσοκομεία http://www.skai.gr/news/media/article/404137/o-kuriakos-mitsotakis-ston-skai-1003-video/

 

Εκτός από την προσωπική σου διαβεβαίωση (με τη βαρύτητα του λόγου σου),  μπορείς να αναρτήσεις και διαβεβαίωση κάποιου επίσημου από τη ΝΔ;

Εγώ βρήκα μία χτεσινή του Γεωργαντά και μία πιo παλιά του 2017 στη Βουλή του Βασίλη Οικονόμου, τομεάρχη Υγείας ΝΔ :

Όπως είπε όσοι προσελήφθηκαν την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν. «Δεν θα τους πάρουμε κληρονομιά. Όλοι Χ. Σας το λέω εγώ. Αν εξαρτάται από εμένα όλοι Χ θα φάνε», τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως όλοι έχουν προσληφθεί παράνομα.

https://tvxs.gr/news/ellada/b-oikonomoy-nd-osoi-proslifthikan-epi-syriza-ston-tomea-tis-ygeias- ## no greeklish please! ## - ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika - fragolevantika grapste kalytera ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika - agglika --apolythoyn-binteo

 

Για να το λήξουμε : Αναρτώ όσα έχουν γίνει και όσα έχουν ειπωθεί με τα αντίστοιχα λινκ. Την προσωπική μου γνώμη, δεν την έχω εκφράσει -αν και δικαιούμαι να είναι διαφορετική από τη δική σου. Αυτό δεν την χαρακτηρίζει ως λάσπη ή ψέμα. Ο καθένας έχει τις επιφυλάξεις του,τη δική του άποψη και να την καταθέτει,όπου νομίζει Και μάντεψε : μπορεί να είναι διαφορετική από τη δική σου.

υγ: Εγώ δεν επικολλώ ντομάτες, μόνο χαμόγελα  😊

 

 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.