Jump to content


Recommended Posts

Πρυτανικές εκλογές ΕΚΠΑ: Επανεκλέγεται με την “πρώτη” Πρύτανης ο Θ. Δημόπουλος

Πρύτανης με την “πρώτη” επανεκλέγεται ο νυν Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Δημόπουλος, στις σημερινές Πρυτανικές εκλογές , όπου η συμμετοχή ξεπέρασε το 80%.

Ο Θ. Δημόπουλος έλαβε ποσοστό περίπου  53,13%, με διπλάσια διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο που είναι ο καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος .

Ο Ε. Ευσταθόπουλος πήρε ποσοστό περίπου  21,65%.


Ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά ο Ε. Λέκκας 12,24%, ο Ναπολέων Μαραβέγιας 9,14% και η Μαρίζα Φουντοπούλου 3,85%.

Ειδικότερα τα  επίσημα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:


Edited by joie
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.