Jump to content

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την ύπαρξη 1 κενής θέσης ειδικευόμενου παθολογίας στο "Μποδοσάκειο" Γ.Ν.Πτολεμαΐδας.

Βρίσκομαι σε παράταση στην παθολογική κλινική και χωρίς κανένα ενδοιασμό συστήνω ανεπιφύλακτα την Π/Θ κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου!!!

Πρόκειται για κλινική με εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας μεταξύ ειδικών  καιειδικευόμενων αλλά και νοσηλευτικούπροσωπικού. Δίνει έως 2 χρόνια ειδικότητας στην Παθολογία.

 Σας παραθέτω μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματά της.

1) Πολύ καλό πρωινό ωράριο εργασίας (μέχρι τις 15.00 το αργότερο έχουμε τελειώσει με τις υποχρεώσεις κ έχουμε φύγει)

2) Οι εφημερίες του ειδικευόμενου παθολογίας γίνονται όλες στην κλινική με εξαίρεση 1-2 το μήνα που κατεβαίνουμε και ΤΕΠ. (Δεν έχουμε δηλαδή το "σκότωμα" του πάνω κάτω σε κλινική και ΤΕΠ!)

 3) Ο ειδικευόμενος εφημερεύει πάντα με τον ειδικό στην κλινική! (Πράγμα πάααρα πολύ σημαντικό ειδικά για μένα που είχα βρεθεί στο αγροτικό  να κάνω εφημερίες ΜΟΝΗ ΜΟΥ, ΑΚΑΛΥΠΤΗ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟ στο πρόγραμμα!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ)

 3) ΡΕΠΟ!!!

4) Εβδομαδιαίο πρόγραμμα πρωινών μαθημάτων! (Κάθε βδομάδα συζητάμε ένα κλινικό πρόβλημα και τη υποκείμενη παθολογία του).

 5) Ποικιλία κλινικών περιστατικών (παρότι πρόκειται για δευτεροβάθμιο νοσοκομείο αντιμετωπίζουμε ενδιαφέροντα απόεπιστημονικής απόψεως περιστατικά!) 

6) Έχουμε τη δυνατότητα να εκπαιδευτούμε σε πρακτικές με τη συνεχή καθοδήγηση του ειδικού (παρακέντηση ασκιτικού / πλευριτικού υγρού ακόμη και διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων εφόσον κάποιος βέβαια απ τους ειδικευόμενους εκδηλώσει ενδιαφέρον να μάθει π.χ πώς τρέχουν στοεργαστήριο μια γενική αίματος, γενική ούρων, πώς διαβάζουν ένα επίχρισμα περιφερικούαίματος)

Μετά από ένα τραγικά ανεκδιήγητο αγροτικό με έκπληξη συνάντησα ένα φιλικό εργασιακό περιβάλλον σε αυτή την κλινική.

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα για κάθε νέο πτυχιούχο ιατρικής που θέλει να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά στο χαμό μιαςπαθολογικής κλινικής, να μην πνιγεί από τις πρωτόγνωρες ευθύνες αλλά αντίθετα να μάθει τα βασικά και ίσως και κάτι παραπάνω πέρα από τη λάντζα των τριτοβάθμιων νοσοκομείων Θεσ/νικης και Αθήνας!!!!

Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να μου στείλει PM. Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε απορία σχετικά με το ύφος και τον αριθμό των εφημεριών, τα ρεπό κ τις άδειες που δικαιούμαστε εμείς οι ειδικευόμενοι.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

Καλησπέρα !! Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα της χειρουργικής. Γνωρίζεις πληροφορίες σχετικά με το κλίμα στο Μποδοσάκειο σε αυτόν τον τομέα? Ευχαριστώ πολύ! 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα της χειρουργικής στο συγκεκριμένο νοσοκομείο! Υπάρχουν πληροφορίες σχετικά? Ευχαριστώ πολύ! 

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.