Jump to content

ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΕΓΚΥΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗΣ ΙΑΤΡΟΥ


Vivi_Obgyn

Recommended Posts

Χαίρεται συνάδελφοι!

Θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το τί ισχύει με τις εφημερίες εγκύων ειδικευομένων ιατρών; Ανήκω σε χειρουργική ειδικότητα με απαιτητικές εφημερίες (γυναικολογία γαρ είμαστε φουλ στο έκτακτο και στο μεταμεσονύχτιο sprint) και διανύω το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης... Μπορώ να ζητήσω να κάνω μειωμένο αριθμό εφημεριών ή γίνεται να απαλλαγώ τουλάχιστον από το νυχτερινό ωράριο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Λοιπόν εντελώς φιλικά εγώ κάνω τώρα το αγροτικό μου.Νομίζω ότι πρέπει να καθίσεις λίγο  ακόμη στο νοσοκομείο, άντε μέχρι τον Αύγουστο με Σεπτέμβριο,μετά πάρε άδεια, ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο του μωρού σου, αγόρασε του ρουχαλάκια, γέννησε με το καλό, λείψε για την άδεια κύησης και επέστρεψε μετά δυναμικά.Εγώ έτσι και μείνω έγκυος πάνω στα χρόνια της ειδίκευσης αυτό θα κάνω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

δεν ξέρω τι εκανες τελικά, αλλά επίσημα δε μπορείς να απαλλαγείς από εφημεριες, μονο να βγεις σε αναρρωτική άδεια. Τώρα στο μιλητό με το διευθυντη και τους συναδέλφους συνήθως υπάρχει κατανόηση. Εγώ δούλευα κανονικά, αλλά τις απαιτητικές μέρες και ώρες με είχαν στο νου τους μήπως χρειαστώ βοήθεια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.