Jump to content

Ιατρική ειδικότητα στην Αυστρία! Ενημερωτικές εκδηλώσεις Νοεμβρίου


Recommended Posts

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

 

ως αυστριακή εταιρεία διαχείρισης προσωπικού μας αναθέτεται τακτικά από επιχειρήσεις στον τομέα της Υγείας η αναζήτηση ιατρικού επιστημονικού προσωπικού, για επαγγελματικές προοπτικές  στην  Αυστρία. Απευθυνόμαστε σε:

Ιατρούς για Γενική Ιατρική & Ειδικευμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων

Φορείς: Αυστριακές Ιατρικές Κλινικές και Κέντρα Αποκατάστασης

 

Οι επαγγελματικές αυτές προοπτικές απευθύνονται είτε σε ειδικευμένους ιατρούς, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει ήδη κάποια ειδικότητα και ενδιαφέρονται για εργασία στην Αυστρία, είτε σε ιατρούς που αναζητούν κάποια ιατρική ειδικότητα στην Αυστρία.

Ως προετοιμασία για την γερμανική γλώσσα (υπάρχει μία γλωσσική εξέταση η οποία πρέπει να δοθεί στον Ιατρικό Σύλλογο στην Αυστρία), προσφέρουμε ακόμα γι’ αυτόν τον σκοπό γλωσσική εκπαίδευση.

Για την περαιτέρω γνωστοποίηση του project αυτού στην Ελλάδα θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο από τις 11 έως τις 16 Νοεμβρίου στην Πάτρα συνολικά 3 ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Πάτρα. Οι ώρες και οι τοποθεσίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων βρίσκονται διαθέσιμες στο facebook μέσω των ακόλουθων συνδέσμων:

Ενημερωτική εκδήλωση Θεσσαλονίκης

Ενημερωτική εκδήλωση Αθήνας

Ενημερωτική εκδήλωση Πάτρας

Θα χαιρόμασταν ιδιαιτέρως, εάν κοινοποιούσατε τους παραπάνω συνδέσμους στα μέλη της διαδικτυακής σας κοινότητας. Εάν ίσως έχετε κάποιες άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις εκδηλώσεις ή με το περιεχόμενο του project γενικότερα, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Σας ευχαριστούμε για την βοήθεια σας προκαταβολικά.

Φιλικά,

Σπύρος Αγαλιανός

Dr. Mayr et Partners

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.