Jump to content

Ανακοινώσεις Ιατρικής Σχολής


Recommended Posts

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ σε συνεργασία με την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ (http://www.missionanthropos.com) συμμετέχει σε δράση συλλογής προσωπικών ειδών ρουχισμού και ιατροφαρμακευτικού υλικού που θα σταλούν στις δομές υποδοχής προσφύγων στη Χίο. Τα είδη συλλέγονται στο Εργαστήριο Ιστολογίας-Εμβρυολογίας (πρώτος όροφος, κ. Ε. Αγγελοπούλου, 210-7462302), Δευτ.-Παρ. 9.00-14.00, όπου μπορείτε να δηλώσετε και εθελοντική συμμετοχή στην καταγραφή και συσκευασία τους. Κατόπιν η οργάνωση θα τα αποστείλει στο Δήμο Χίου, ο οποίος σε συνεργασία με το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα τα διανείμει στις ιατρικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί.

http://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=167&t=3022

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Σας ενημερώνουμε  ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα παροχής e-mail στους φοιτητές του τμήματος.
Για την ενεργοποίηση του θα πρέπει οι φοιτητές  (για τους νέους θα ενεργοποιείται αυτόματα με την δημιουργία νέου λογαριασμού κατά την εγγραφή τους στη σχολή) να επισκεφτούν την ιστοσελίδα https://webadm.uoa.gr (απαιτείται είσοδος με το λογαριασμό τους στο my-studies) και από την επιλογή  Διαχείριση Υπηρεσιών  να διαλέξουν και να ενεργοποιήσουν  την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (email). 

Το e-mail το οποίο θα έχουν οι φοιτητές είναι της μορφής “username φοιτητή στο my-studies”@uoa.gr (π.χ smd1234567@uoa.gr)

Οι φοιτητές θα έχουν πρόσβαση στο φάκελο students (κάτω από τον Κεντρικό φάκελο του τμήματος), η διεύθυνση αυτού του φακέλου είναι students@med.uoa.gr.

Στο φάκελο αυτόν θα μπορούν να στέλνουν e-mail όλα τα ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής.
Επίσης οι φοιτητές θα βλέπουν και το φάκελο γενικών ανακοινώσεων (Announcement) και τον κεντρικό φάκελο του τμήματος (Med).

 

Παροχή email στους φοιτητές.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...
 • 5 weeks later...

Απώλεια Καθηγήτη Νικόλαου Σιταρά

Με ιδιαίτερη λύπη σας γνωρίζουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και Διευθυντής του Εργαστηρίου Φάρμακολογίας Καθηγητής Νικόλαος Σιταράς, "έφυγε" αιφνιδίως χθές από κοντά μας. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί από τον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου, σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:30.


Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής

Καθηγητής Πέτρος Π. Σφηκάκης

Link to comment
Share on other sites

Η Μονάδα Προσβασιμότητας για Φοιτητές με Αναπηρία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών αναζητά εθελοντές φοιτητές που θα καλύψουν τις ανάγκες υποστήριξης Φοιτητών με Αναπηρία για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Επισυνάπτεται η επιστολή του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής που αφορά στη διακοπή της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης 29 Νοεμβρίου 2016 καθώς και η Αναλυτική Ημερήσια Διάταξη.

Προσωπικό σχόλιο : Δεν γνωρίζω το αντικείμενο της παράστασης διαμαρτυρίας (υποθέτω κυρίως το ζήτημα με τα συγγράμματα της Ανατομίας) κι αν είχε κατατεθεί, όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, γραπτή αίτηση από τον ΣΦΙΑ για το θέμα. 

Link to comment
Share on other sites

Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή-Σπουδαστή ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Παρακαλούνται οι φοιτητές που εισήχθησαν στην Ανώτατη Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, (δηλαδή όσοι φοιτούν στο 2ο έτος κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17) και δεν έχουν συμπληρώσει σε έντυπη μορφή στη γραμματεία το «Ατομικό Δελτίο Φοιτητή/Σπουδαστή» όταν εγγράφηκαν στο τμήμα, να μεταβούν στον ακόλουθο σύνδεσμο για τη συμπλήρωση του εν λόγω δελτίου, μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2016.

Προσοχή:

Όσοι φοιτητές έχουν εν τω μεταξύ πάρει μετεγγραφή σε άλλο τμήμα, συμπληρώνουν ως τμήμα εισαγωγής το τμήμα στο οποίο αρχικά πέτυχαν και όχι αυτό στο οποίο πήραν αργότερα μετεγγραφή.

Υποχρέωση συμπλήρωσης εκτός όλων των άλλων φοιτητών που δεν έχουν ήδη απογραφεί, έχουν και όσοι φοιτητές ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι αλλοδαποί φοιτητές που δεν το συμπλήρωσαν κατά την εγγραφή τους.
 


Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή-Σπουδαστή ακαδημαϊκού έτους 2016-2017

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Στις 22/2/2017 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου στην Ιατρική Σχολή. 

Η συμμετοχή των μελών ΔΕΠ στην διαδικασία ανήλθε σε 83% και εξελέγη ο Καθηγητής κ. Πέτρος Π. Σφηκάκης με ποσοστό 82%

Από τη Διοίκηση της Σχολής

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, mad cow said:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Στις 22/2/2017 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου στην Ιατρική Σχολή. 

Η συμμετοχή των μελών ΔΕΠ στην διαδικασία ανήλθε σε 83% και εξελέγη ο Καθηγητής κ. Πέτρος Π. Σφηκάκης με ποσοστό 82%

Από τη Διοίκηση της Σχολής

Υπήρξε άλλος υποψήφιος?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Επίσημη Mobile εφαρμογή για προπτυχιακούς φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. 

Παρέχει τις ακόλουθες πληροφορίες και μικρο-εφαρμογές:

· Φοιτητολόγιο : για την πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν αναλυτική βαθμολογία, δηλώσεις μαθημάτων, πρόγραμμα σπουδών, διδάσκοντες και στοιχεία επικοινωνίας, ώρες γραφείου κλπ,

· Αξιολόγηση μαθημάτων: εύκολη πρόσβαση στα online ερωτηματολόγια αξιολόγησης μαθημάτων,

· Κοινωνική δικτύωση: chat, αποστολή αρχείων, εικόνας, video, ομάδες φίλων, πληροφορίες γεωγραφικής θέσης, ομάδες κοινών ενδιαφερόντων.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω των ιδρυματικών λογαριασμών του φοιτητή στο ΕΚΠΑ. (κωδικοί mystudies)

Η εφαρμογή Uniway αναπτύχθηκε από το GUnet (www.gunet.gr) στο πλαίσιο του ΕΠ “Ψηφιακή Σύγκλιση” του ΕΣΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης των φοιτητών της Τριτοβάθμιας, σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αξιοποιώντας την ευκολία χρήσης ενός smartphone.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞ. ΑΚ.ΕΤ. 2018-19

Οι δηλώσεις μαθημάτων των φοιτητών για το χειμερινό  εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 θα πραγματοποιηθούν  από την  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2018  έως  και την  ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΜΒΡΙΟΥ 2018.

http://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=102&t=5224

Link to comment
Share on other sites

 

Έναρξη διανομής συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου 2018-19

Σύμφωνα με το έγγραφο (https://eudoxus.gr/files/Dianomi_Xeimerinou_2018-19.pdf) του Υπουργείου Παιδείας, η διανομή συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο My-Studies και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους.

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δεν δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

http://grammateia.med.uoa.gr/new/viewtopic.php?f=114&t=5220

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Ανακοίνωση της Γραμματείας της Ιατρικής Σχολής

Για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τόσο του κοινού όσο και των υπαλλήλων και βάσει των οδηγιών προς αποφυγή του συνωστισμού, από την Δευτέρα 16 Μαρτίου και σε προσωρινή βάση, προκειμένου να αποφευχθεί η δια ζώσης παρουσία πολιτών και φοιτητών, οποιοδήποτε έγγραφο θα κατατίθεται στη Γραμματεία της Σχολής ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση secr@med.uoa.gr

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση ή στα τηλέφωνα που βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Σχολής για τα αντίστοιχα τμήματα της Γραμματείας (φοιτητικά, μεταπτυχιακά, διδακτορικά, θέματα μελών ΔΕΠ, Συνέλευσης, κτλ) μπορείτε να απευθύνετε τα σχετικά ερωτήματά σας, τα οποία θα απαντώνται άμεσα.

Ηλεκτρονικά θα λαμβάνουν οι αιτούντες τις βεβαιώσεις σπουδών, αναλυτικές βαθμολογίες και πάσης φύσεως έγγραφα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.