Jump to content

21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού»


Recommended Posts

Στις 23 Φεβρουαρίου το 21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού»

Στις 23 Φεβρουαρίου το 21ο Σεμινάριο Ιατρικής Εκπαίδευσης του «Ευαγγελισμού»

Αθήνα
Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται το Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός». Πρόκειται για πολυθεματικό Σεμινάριο, που διοργανώνεται από την Ένωση Επιστημονικού Προσωπικού του Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» (ΕΕΠΝΕ), από την Τρίτη 23 έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του 2016 στο αμφιθέατρο «Δώμα» του Νοσοκομείου (κτίριο ΑΧΕΠΑ, 11ος όροφος, Δ/νση: Υψηλάντου 45‐47, 106 76 Αθήνα).

Στο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία διαλέξεων ‐εξαιρετικής σημασίας‐ χάρη στη συνδρομή χορηγών και την τεχνολογική υποστήριξη του Νοσοκομείου «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», καθώς και συμπόσια για τα νεότερα δεδομένα στην ιατρική επιστήμη. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν προετοιμασθεί και οι «Αντιπαραθέσεις» σε φλέγοντα επίκαιρα θέματα, όπου υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις, έτσι ώστε ο ακροατής να δημιουργήσει την δική του άποψη.

Επίσης, στα πλαίσια του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των βραβείων «Δ. Ίκκος», «Κ. Γαρδίκας» και «Α. Μπίλλης» της ΕΕΠΝΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2014‐2015, για την καλύτερη παρουσίαση περιστατικού, διαφορικής διάγνωσης και σχολιασμού αντίστοιχα.

Η πρόσκληση στο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον πρόεδρο της ΕΕΠΝΕ καθηγητή Σπύρο Ζακυνθινό, την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Dr Μαρία Παγώνη και τη Γενική Γραμματέα Dr med Kαλλιόπη Aθανασιάδη απευθύνεται σε όλους.

Για τα μέλη της ΕΕΠΝΕ είναι δωρεάν, καθώς και για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές. Υπάρχει συμβολική συμμετοχή για τους Ειδικευμένους Ιατρούς, Βιολόγους, Χημικούς και άλλους ειδικούς επιστήμονες η οποία ανέρχεται στα 15€ και αντίστοιχα η συμβολική συμμετοχή για τους Ειδικευόμενους Ιατρούς, Νοσηλευτές, Τεχνολόγους και λοιπό προσωπικό ανέρχεται στα 5€.

Tο 21ο Ετήσιο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας και έχει μοριοδοτηθεί με 24 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME‐CPD credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Για την πιστοποίηση της συμμετοχής εφαρμόζεται το σύστημα της κάρτας μέτρησης χρόνου παρακολούθησης, η οποία παραλαμβάνεται από τη Γραμματεία του Σεμιναρίου με την τακτοποίηση της εγγραφής.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο του ΕΟΦ (64740/01‐09‐2013) οι σύνεδροι δικαιούνται πιστοποιητικό παρακολούθησης με μόρια μόνο εάν συμπληρώσουν το 60% των συνολικών ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος του Σεμιναρίου.

health.in.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.