Jump to content

Επιστημονική Επιτροπή E.N.H.C.: Μοριοδοτούμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2015-16


Recommended Posts

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη μου χαρά να σας καλωσορίσω στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, το οποίο πλέον πιστοποιείται και μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, προσδίδοντας μια νέα δυναμική στο Ε.Ν.H.C. και στο ιατρικό δυναμικό του.

Σκοπός του προγράμματος, που ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 26 Μαίου 2016, είναι η ενημέρωση για ό,τι νεότερο υπάρχει στο ιατρικό γίγνεσθαι τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων συναδέλφων. Η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση που πρέπει να είναι πολυφωνική, αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας.

Στο πλαίσιο κατάρτισης του νέου Προγράμματος έγινε προσπάθεια να συνεχισθεί η επιτυχημένη πορεία των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων που οργανώθηκαν την περυσινή ακαδημαϊκή χρονιά. Το νέο πρόγραμμα βασίσθηκε στη θεματολογία που προτάθηκε από τους συναδέλφους ιατρούς, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Επιστημονικής Επιτροπής, με την φιλοδοξία να καλύψει όλους τους τομείς της Ιατρικής.

Επισημαίνω ακόμη ότι ο νέος κύκλος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ξεκινά σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, καθώς συνδυάζεται με τη νεότερη εποχή του ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center. Η πριμοδότηση -για πρώτη φορά- του Εκπαιδευτικού Προγράμματος από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, με 60 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CME), επιβεβαιώνει τη νέα πορεία και αναβαθμίζει τον ρόλο όλων μας.

Ευελπιστούμε στην ενεργό συμμετοχή σας



Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής E.N.H.C.

Αντώνης Βασιλογιαννακόπουλος MD, PhD
Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος
Διευθυντής Β' Παθολογικού Τμήματος


Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Γραμματεία του Επιστημονικού Προγράμματος (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 - 15.00): Υπεύθυνη Γραμματείας κα ΄Εβελυν Βασιλοπούλου, τηλ.: 210 6972965, fax: 210 6972094, e-mail: scientific@dunant.gr.

Ακολουθεί στο επισυναπτόμενο αρχείο αναλυτικά το μοριοδοτούμενο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα 2015-16


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ENHC 2015-16

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.