Jump to content

(ΝΕΕΣ) Βουλευτικές εκλογές 2015


iceman

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ  

20 members have voted

  1. 1. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ?

    • ΣΥΡΙΖΑ
      6
    • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      5
    • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      0
    • ΠΟΤΑΜΙ
      1
    • ΚΚΕ
      2
    • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      0
    • ΠΑΣΟΚ
      0
    • ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
      4
    • ΑΛΛΟ
      2
    • ΑΠΟΧΗ
      0


Recommended Posts

:lol: για τον τίτλο του τόπικ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το "ΝΕ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" είναι typo; :P

αν δεν βγαλουν αυτοδυναμια παντως προλαβαινουμε και για τριτες εντος του ετους.........

Αλλά να μεσολαβήσει ένα δημοψήφισμα. Μη χαλάμε τη σειρά.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι διαλέγουμε μεταξύ ενός άχρηστου και ενός παντελώς ανίκανου;; Γιατί αυτό το ερώτημα ξανατίθεται για μια ακόμα φορά.

Η απάντηση προφανώς ΔΕΝ είναι "κανέναν απ' τους δύο" ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ακουσαμε από τον Λαφαζάνη το εκπληκτικό ότι είναι αντιδημοκρατικές οι εκλογές εξπρές (σε 30 μέρες) μέσα στον ΑΥγουστο γιατί δεν θα προλάβει να ενημερωθεί ο κόσμος! Ενώ δημοψήφισμα τον Ιούλιο μέσα σε 7 (!!!) μέρες ήταν δημοκρατικό ρε Λαφαζάνη? Τότε ή Ζωιτσα την εκανε γάργαρα την αντισυνταγματικότητα του δημοψηφίσματος ε? ασ κάνει τώρα γάργαρα και το φτυσιμο που της ρίχνει ο Πρόεδρος της ΔΗμοκρατιας....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://www.protothema.gr/politics/article/502692/dimoskopisi- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika --bild-28-o-tsipras-25-i-nd-8-o-lafazanis/

Δημοσκόπηση στη Bild: 28% ο Τσίπρας, 25% η ΝΔ, 8% ο ΛαφαζάνηςΜακριά από την αυτοδυναμία ο Τσίπρας, γράφει η γερμανική εφημερίδα - Στο 9% φτάνει το Ποτάμι - Γύρω στο 10% εκτιμώνται οι αναποφάσιστοι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έφτασε η ώρα του Στουρνάρα. Χαλάλι όλη η ταλαιπωρία που περάσαμε φέτος αν είναι να μας κυβερνήσει τελικά τέτοια πρωθυπουργάρα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΙ? Αντιστοιχίστε...

- Αλέξης Τσίπρας

- Αντώνης Σαμαράς

- Γ. Α. Π

- Λουκάς Παπαδήμος

«Αυτή η συμφωνία είναι ό,τι καλύτερο μπόρεσε να πετύχει η κυβέρνηση (…). Δεν υπάρχει κάτι άλλο, κάτι ιδεατό (…) Δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε τώρα αυτήν την προσπάθεια γιατί αυτό θα σημαίνει ότι χάνουμε κάθε ευκαιρία να μπορέσουμε να επανορθώσουμε αδικίες (…) Να θυσιάσουμε πολλά για να μην χάσουμε τα πάντα από το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας (…) Δίνουμε μάχη σε τρία μέτωπα. Μάχη να κυριαρχήσει η πολιτική έναντι των αγορών, μάχη απέναντι στη συντηρητική Ευρώπη (…)».

«Η ψήφιση του μνημονίου είναι η μοναδική λύση λόγω των δραματικών συνθηκών που έχουν πλέον διαμορφωθεί για τη χώρα (…). Δεν αλλάξαμε στάση ή άποψη για το μνημόνιο, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αποτελεί λανθασμένη συνταγή (…). Αυτό που άλλαξε και αναγκαζόμαστε να ψηφίσουμε είναι οι συνθήκες (…) η παραμονή μας στο ευρώ αμφισβητείται ευθέως, αυτές οι δραματικές συνθήκες καθιστούν την μη ψήφιση του μνημονίου άλμα στο κενό (…). Ο/Η/Το ...εξακολουθεί να τάσσεται κατά των μνημονιακών συνταγών λιτότητας».

«Είναι πράγματι ιστορικής σημασίας για το μέλλον της χώρας η σημερινή συνεδρίαση (…) οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν εάν (…) περάσουμε στην ανάπτυξη κατοχυρώνοντας τη θέση μας στο ευρώ. Ή εάν αντίθετα από μοιραία πλάνη, λιποψυχία ή λάθος απόφαση θα οδηγήσουμε τη χώρα σε μια καταστροφική χρεοκοπία (…) και εξώθησης από το ευρώ. Έχω την πεποίθηση ότι οι βουλευτές θα πράξουν το εθνικό καθήκον τους. Έχουμε μπροστά μας ένα (…) οικονομικό πρόγραμμα (…) που διασφαλίζει όσο κανένα άλλο τη θέση μας στο ευρώ. Που αποτρέπει μια καταστροφική χρεοκοπία. Ένα πρόγραμμα σκληρό που συνεπάγεται οδυνηρές θυσίας (…). Είναι όμως ένα πρόγραμμα που θα μας βγάλει σε στέρεο έδαφος (…). Άκουσα με προσοχή την κριτική που ασκείται από πολλές πλευρές. Ρεαλιστικές εναλλακτικές λύσεις δεν άκουσα. Δυστυχώς η μόνη εναλλακτική λύση στη σημερινή συμφωνία είναι μια καταστροφική χρεοκοπία. Το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε (…).

Ο πρωθυπουργός αιτιολόγησε την υιοθέτηση του Μνημονίου λέγοντας πως «η χώρα είναι εκτός αγορών» και «οι μόνοι υπαρκτοί δανειστές μας επέλεξαν να κλιμακώσουν την σύγκρουση σε σημείο μη διαχειρίσιμο» έτσι «δεν υπήρχε άλλη επιλογή». Επισήμανε ότι «το πραγματικό δίλημμα δεν ήταν μνημόνιο ή άτακτη χρεωκοπία» αλλά «μνημόνιο με ευρώ ή μνημόνιο με δραχμή». Συνέχισε λέγοντας πως «τρίτη εναλλακτική λύση που δήθεν αγνοήσαμε δεν υπήρχε και από όσο ξέρω δεν υπάρχει». Ο ... πρόσθεσε πως «η επιλογή να μην προχωρήσουμε στην άτακτη χρεωκοπία ή στο μνημόνιο με δραχμή δεν ήταν μία επιλογή της στιγμής». Σημείωσε παράλληλα πως η συμφωνία «ήταν ότι καλύτερο μπορούσαμε να πετύχουμε με αυτούς τους συσχετισμούς στην Ευρώπη».

Μπερδευτήκατε έτσι??? Ομολογήστε το...(στον εαυτό σας)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

φιλουμπες στη Ζωιτσα!!!!!

Στην επόμενη βουλή Προσδοκώ να μην είναι καν αντιπρόεδρος στη Βουλή γιατί ξέρω ότι θα τη τσουξει πολύ!

Θα μας λείψουν οι υπο την επηρρεια ψυχοτροπων ουσιων ερμηνείες περί συνταγματικής νομιμότητας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΟΥΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!!!

http://www.protothema.gr/politics/article/503729/lafazanis-se-paulopoulo- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika --megaluteres-ektropes-ginodai- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika --onoma-tou-sudagmatos/

Λαφαζάνης σε Παυλόπουλο: Οι μεγαλύτερες εκτροπές γίνονται στο όνομα του Συντάγματος

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΛΑ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕΓΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ!!!!!

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500021642

«Βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή» χαρακτηρίζει η Λαϊκή Ενότητα, τον ορισμό των εκλογών για τις 20 Σεπτεμβρίου, κατηγορώντας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «έδρασε ως 'εντολοδόχος' της κυβέρνησης».

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500023225

Προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ: Ο μικρός Αλέξης έσπασε το αριστερό του χέρι

https://youtu.be/Rvz6y_TR7oQ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η μις «edosafakelaki.org», επικεφαλής Επικρατείας των ΑΝΕΛ

79507EEB0AFEF5155FF468783EFBA432-620x264

Την 25χρονη Χριστίνα Τρεμόντι, δημιουργό της ιστοσελίδας «edosafakelaki.org», όπου οι πολίτες μπορούν να καταγγείλουν ανώνυμα πράξεις διαφθοράς, επιστρατεύει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος.

Η Χριστίνα Τρεμόντι είναι η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας edosafakelaki.org όπου χιλιάδες Έλληνες έχουν καταγράψει τα ποσά που χρειάστηκε να βάλουν στην τσέπη επίορκων γιατρών ή υπαλλήλων για να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης. Η ιδέα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας βασίστηκε σε προσωπικά βιώματα της νεαρής ακτιβίστριας, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπη με το διεφθαρμένο σύστημα στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα.

Την ιστοσελίδα edosafakelaki.org έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα 450.000 πολίτες και έχουν καταθέσει τις δικές τους εμπειρίες με περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα.

Η Καλαματιανή Χριστίνα Τρεμόντι, επικεφαλής, πλέον, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ, μεγάλωσε στην Αθήνα, φοίτησε στο Γέιλ των ΗΠΑ και μετά την αποφοίτησή της εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, σε μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες, μη κυβερνητικούς οργανισμούς και εταιρίες, όπως το υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ και το τμήμα Παγκόσμιου Μάρκετινγκ της L” Oreal.

Παράλληλα, συνεργάστηκε με τους Sponsors for Educational Opportunity (Χορηγούς για Εκπαιδευτική Ευκαιρία), προετοιμάζοντας φοιτητές χαμηλού εισοδήματος για να αντιμετωπίσουν τα ανταγωνιστικά πανεπιστήμια.

Η Χριστίνα Τρεμόντι έχει συμμετάσχει σε σημαντικά συνέδρια ως συντονίστρια ή ομιλήτρια, παρουσιάζοντας θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια διοίκηση, Συνεντεύξεις και άρθρα της έχουν φιλοξενηθεί στο γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» και στον «Guardian».

Ο πρόεδρος του κόμματος κ. Καμμένος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ, το απόγευμα της Δευτέρας. Στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου είναι ο αντιστράτηγος Γιώργιος Κλειδέρης ενώ τρίτος είναι ο Χριστόφορος Σοφιαννίδης, μέλος της ποντιακής ομογένειας και αντιδήμαρχος στον δήμο Καλλιθέας.

Στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Νίκος Κατσαρός, ο οποίος έχει διατελέσει Διευθυντής Ερευνών και Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Ινστιτούτου Φυσικοχημείας του «Δημόκριτου», Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Πηγή: globalview.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

1) Πραγματικά θα με έπειθε για το αγαθό των προθέσεών της (για την ιστοσελίδα μιλάω) εάν οι καταγγελίες κατέληγαν στη δικαιοσύνη. Η κ. Τρεμόντι είχε αυτή την ευκαιρία όσο ήταν το κόμμα το οποίο ευελπιστεί να εκπροσωπήσει στη βουλή στην συγκυβέρνηση. Δηλώσεις του τύπου "Η όμορφη ακτιβίστρια που πολεμάει το φακελάκι", τη δεδομένη στιγμή και υπό τις παρούσες συνθήκες....δε μου λένε απολύτως τίποτα!

2) Οι "καταγγελίες" θα είχαν μια αξία εάν ήταν επώνυμες και ακολουθούσε καταγγελία στις αρμόδιες αρχές. Επί ανωνύμου ο καθένας βγαίνει και γράφει/λέει ότι θέλει.

3) Μεγάλος αριθμός "καταγγελιών" αφορά περιπτώσεις ιατρών που πήραν φακελάκι. Το ξέρουμε άπαντες πως αυτό γινόταν, γίνεται και θα γίνεται. Και εκεί καλώς επεμβαίνει η δικαιοσύνη. Να ρωτήσω όμως και το άλλο...Σε καταγγελία (αντιγράφω παρακάτω κατα λέξη από το site της κ. Τρεμόντι) μήπως θα έπρεπε ο γιατρός να έβγαινε για να καταγγείλει τον επίδοξο δότη???

"εγχειριση μυτης

Τύπος Ιστορίας:
Γεωγραφική Περιοχή:
Ημερομηνία:
Ιούλιος, 2015
Υπηρεσία:
Ποσό:
300€
Περιγραφή:
παρα πολυ καλος γιατρος πανω στην δουλεια του, παροτι δεν μου ζητησε τιποτα, εγω επεμενα και του δωσα φακελακι..
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μα καλα,δεν καλεσανε στο debate τον 3ο πολιτειακο παραγοντα της χωρας?

Δεν καλεσανε το θεματοφυλακα της Δημοκρατιας, τη μεγιστη Ζωιτσα?

Αντιδημοκρατικη ενεργεια που σιγουρα πισω απο αυτην κρυβονται ο Προεδρος της Δημοκρατιας και η Γερμανια!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500026136

Οριακό προβάδισμα 0,6% του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της Καπα Research

Στη νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Βήματος στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα οριακό προβάδισμα 0,6% έναντι της ΝΔ.

Συγκεντρώνει την προτίμηση του 29% των ψηφοφόρων έναντι 28,4% της ΝΔ.Και τα δύο κόμματα παρουσιάζουν αισθητή άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 6,7% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,9% το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 5% και η Λαϊκή Ενότητα με 3,5%.

Στο όριο εισόδου στη Βουλή βρίσκονται η Ένωση Κεντρώων με 3,2% και οι ΑΝΕΛ με 3%.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στο διπλανό τοπικ πάντως των επί πτυχιω φοιτητών γίνεται της κακομοίρας. Παλιοί συνοδοιπόροι τώρα σφάζονται αν θα ψηφίσουν Σύριζα ή Λαφαζάνη! Κάποιοι ενοχλουνται που στο τοπικ παρεμβαίνουν και πτυχιούχοι πλέον χωρίς να θεωρούν ταυτόχρονα ενοχλητικη την προπαγάνδα που κάνουν υπέρ Σύριζα (βλέπε όνειρο κυνηγούς...).

Ταυτόχρονα ενω έχουν ανάγαγει ως κριτήριο ψήφου ποιος θα τους εξασφαλίσει τα περισσότερα χρόνια στη σχολή χωρίς διαγραφη τους φαίνεται παράλογο που κάποιοι ακόμα ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κτλ. Παιδιά ξέρετε ο υπόλοιπος κόσμος έχει και αλλά κριτήρια ψήφου που μπορεί να είναι εξίσου τρέλα με τα δικά σας. Ξεκολληστε!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.