Jump to content

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας


Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εκ μέρους της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας σας προσκαλούμε με ιδιαίτερη χαρά να συμμετάσχετε στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από την Παρασκευή, 6 Μαρτίου έως το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 στο ξενοδοχείο Royal Olympic. Στα πλαίσια του Συνεδρίου, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση και δωρεάν εξέταση κοινού για αγγειακές παθήσεις.

Η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η επιτυχημένη παράδοση των προηγούμενων διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές αποσκοπώντας στην έγκαιρη ενημέρωση των παλαιότερων αλλά κυρίως των νεότερων μελών της, διασφαλίζοντας τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις, αλλά και στις ευκαιρίες που συνεχώς παρουσιάζονται.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας (ΕΑΕ) στα πλαίσια του Πανελληνίου Συνεδρίου αποφάσισε την θεσμοθέτηση υποτροφίας για το έτος 2015 καθώς και την βράβευση εργασίων με το “Βραβείο Δημακάκου” τα οποία θα ανακοινωθούν σε ειδική τελετή την τελευταία ημέρα του Συνεδρίου.

Σας προσκαλώ να γίνετε συνεργοί σε αυτή την προσπάθεια και να τιμήσετε το Συνέδριο με την ενεργό συμμετοχή σας η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στις επιστημονικές εξελίξεις της Αγγειολογίας και της Αγγειοχειρουργικής.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Δημήτριος Μάρας
Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΑΕ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.