Jump to content

6ο Περιγεννητικό Συμπόσιο "Μαρία Δεληβοριά-Παπαδοπούλου" με θέμα την Πολύδημη Κύηση


Recommended Posts

Η Νεογνολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Μαγγίνειο Αμφιθέατρο), το 6ο Περιγεννητικό Συμπόσιο, που φέρει το όνομα της διαπρεπούς Ελληνίδας Καθηγήτριας της Περιγεννητικής Ιατρικής και Νεογνολογίας στις ΗΠΑ κ. Μαρίας Δεληβοριά-Παπαδοπούλου.

Το θέμα του φετινού Συμποσίου είναι η "Πολύδυμη Κύηση" και οι επιπτώσεις της στις μητέρες και στα παιδιά τους. Θα αναπτυχθεί σε όλες του τις πτυχές -κυρίως τις λιγότερο γνωστές- από διακεκριμένους ειδικούς Πανεπιστημίων του εξωτερικού.

Κάθε εισήγηση θα ακολουθείται από 10λεπτη συζήτηση, ενώ στο τέλος των εισηγήσεων, όλοι οι ομιλητές θα εκφράσουν την επιστημονική τους άποψη για σημαντικά ερωτήματα που σχετίζονται με το θέμα του Συμποσίου.

Ευελπιστούμε ότι το Συμπόσιο αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά στο να αναδειχθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την πολύδυμη κύηση στη μητέρα και στα παιδιά της, με απώτερο σκοπό τη σωστή αντιμετώπιση τους τόσο κατάτην περιγεννητική περίοδο, όσο και στη μετέπειτα ζωή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.