Jump to content

Δελτίο Τύπου Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου (19/11/2014)


Anakin Skywalker

Recommended Posts

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου επιθυμεί να ενημερώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητος για τα κάτωθι:

1. Όπως είναι γνωστό το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2013 παρουσίασε ζημία, που προφανώς σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία υπήρχε ορατός κίνδυνος για τη λειτουργία του.

2. Από τη μελέτη των οικονομικών στοιχείων προέκυψε ότι, ο ασφυκτικός εναγκαλισμός του Ευγενιδείου με τις μονάδες του Ε.Λ.Κ.Ε., όχι μόνο δεν απέφερε κανένα οικονομικό όφελος, αλλά τουναντίον δημιούργησε οικονομικές δυσλειτουργίες.

3. Το Διοικητικό Συμβούλιο στην προσπάθειά του να ανατάξει την κατάσταση αυτή εξεπόνησε ένα στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για το οποίο ενημέρωσε τις νέες Πρυτανικές αρχές και το οποίο έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται.

4. Με ιδιωτικό συμφωνητικό το οποίο ενεκρίθη από την Πανεπιστημιακή Σύγκλητο και υπεγράφη από τον κ. Πρύτανη του Πανεπιστημίου και τον κ. Πρόεδρο του Θεραπευτηρίου, όλες οι μονάδες του Ε.Λ.Κ.Ε. ενετάχθησαν και λειτουργούν στην Α.Ε.

5. Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο το οποίο αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του Πανεπιστημίου μας, θέλουμε να πιστεύουμε ότι εισέρχεται σε τροχιά ανάπτυξης και πολύ σύντομα θα αποτελεί πρότυπο νοσηλευτήριο και ασφαλές καταφύγιο των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητος και όχι μόνο.

6. Σύμφωνα με αποφάσεις του Δ.Σ. του Ευγενιδείου όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητος μπορούν να επιτελούν όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις στο Νοσηλευτήριο, μόνο με τη χρήση του βιβλιαρίου υγείας και χωρίς καμμία πρόσθετη επιβάρυνση.

7. Όλες οι διευκολύνσεις στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητος εξακολουθούν να ισχύουν πλήρως, ακριβώς όπως και στο παρελθόν.

8. Έχει αρχίσει η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και σχεδιάζεται ένα ικανό ποσό μετοχών, να διατεθεί αποκλειστικά στα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητος.

Το Δ.Σ. του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου


image.jpg

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.