Jump to content

Αναγόρευση σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής του καθηγητή κ. Νικολάου Μπεχράκη


Anakin Skywalker

Recommended Posts

Την 31η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κύριος Νικάλαος Μπεχράκης, καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο Ίννσμπρουκ της Αυστρίας.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.

Ο Πρύτανης

Θεόδωρος Π. Φορτσάκης

Χρονικό όριο προσέλευσης: 18.45΄

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής κύριο Γεώργιο Ζωγράφο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον καθηγητή Οφθαλμολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριο Ιωάννη Λαδά.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

  • Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από την Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, καθηγήτρια κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου.
  • Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής Επιστημών Υγείας από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής κύριο Γεώργιο Πολυμενέα.

Ομιλία του τιμωμένου με θέμα: « Ιστορικές Αναδρομές στην Οφθαλμολογία ».

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.