Jump to content

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Αίρονται όλες οι ποινές διαγραφής


bromptonista

Recommended Posts

Από την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2004, σελίδα 23:

ΔΑΠ

Αίρονται όλες οι ποινές διαγραφής

Την άρση όλων των ποινών διαγραφής από την παράταξη ή αφαίρεσης της ιδιότητας μέλους που έχουν επιβληθεί από τα αρμόδια όργανά της αποφάσισε ομόφωνα το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΑΠ.

Όπως δήλωσε ο γραμματέας της παράταξης κ.Γ.Παπανικολάου, «η κρισιμότητα των στιγμών επιβάλλει τη λήψη αποφάσεων που συνεισφέρουν στη μεγαλύτερη δυνατή συστράτευση και ομοψυχία όλων των στελεχών της νεολαίας μας και του φιλελεύθερου χώρου ευρύτερα». Στη σχετική απόφαση του Κ.Σ. της ΔΑΠ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος, στην οποία εισήλθε ο τόπος με την προκήρυξη των εκλογών, επιτάσσει τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της φιλελεύθερης παράταξης. Το μήνυμα για ενωτική πορεία που διατυπώνει ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κ.Καραμανλής δεσμεύει ηθικά και πολιτικά κάθε ενεργό πολίτη που πιστεύει στην ανάγκη για πολιτική αλλαγή».

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 year later...

τώρα όμως δεν έχουμε προεκλογική περίοδο και τα στελέχη της δαπ-ιατρικής (όσα έχουν απομείνει),με πρώτο τον υπεύθυνο της παράταξης, απειλούν για διαγραφές τα...πρωην στελέχη που έχουν ήδη αποχωρήσει!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.