Jump to content

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ : Ο υπουργός για τις καταγγελίες περί παράνομων μετεγγραφών από το εξωτερικό


Recommended Posts

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ : Ο υπουργός για τις καταγγελίες περί παράνομων μετεγγραφών από το εξωτερικό 30/04/2014 14:24

Απάντηση του υπουργού Κ. Αρβανιτόπουλου, σχετικά με τις καταγγελίες περί παράνομων μετεγγραφών φοιτητών από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, διαβίβασε το υπουργείο Παιδείας στη Βουλή, ύστερα από σχετική ερώτηση του Βουλευτή Γ. Πανούση. Για να ανοίξετε την απάντηση πατήστε εδώ.
Επίσης απάντηση διαβίβασε και το και το υπουργείο Δικαιοσύνης. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απάντηση
Για να ανοίξετε την ερώτηση του Βουλευτή πατήστε εδώ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"... ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΕΙ...

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ "ΜΕΓΑΛΟ", "ΕΓΚΥΡΟ" ΚΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ" SITE...

Ο ΟΡΟΣ "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ" ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ...;;;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η πλάκα είναι, πως όλα αυτά τα βολεμένα άχρηστα τέκνα διαπλεκόμενων, μετά την αποφοίτηση τους από το ελληνικό Πανεπιστήμιο στο οποίο πέσαν με αλεξίπτωτο έχοντας όλα σχεδόν τα μαθήματα περασμένα στο εξωτερικό κι αναγνωρισμένα, το παίζουν και περήφανοι υπέρμαχοι της ανωτερότητας του ελληνικού τους πτυχίου, εις βάρος των πτυχίων από Βαλκανικές και Σλαβικές Χώρες!

Απόλυτη σχιζοφρένεια!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

Μέσα σε μια μέρα στην Ιατρική Αθηνών ( το λίκνο των άχρηστων διαπλεκόμενων- κομματόσκυλων) στο έτος μου ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ με όλους αυτούς.

Μπορώ να μιλήσω για την τεράστια περηφάνεια που νιώσαμε εμείς τα ΖΩΑ είχαμε στρωθεί και περάσαμε με πανελλήνιες. Αναρωτιόμουν αν και άλλες σχολές στον κόσμο δέχονταν τέτοιες μετεγγραφές ή μόνο η Ελλαδάρα!!!

ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξεφτίλες μια ζωή.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι μετεγγραφές απο πανεπιστήμια του εξωτερικού "λογικά" δεν γινονται πλέον καθ' ότι έχουν καταργηθεί βάσει νόμου. Αν κάποιος έχει αποδείξεις περι του αντιθέτου παρακαλώ να τις παραθέσει στο εισαγγελέα . Την εποχή που δια νόμου επιτρέπονταν, ο αριθμός των μετεγγραφέντων σύμφωνα με το νόμο ανερχόταν στο 10% επί των ετησίων εισαχθέντων στο εκάστοτε τμήμα και μετά απο εξετάσεις στα 3 βασικά μαθήματα των 2 πρώτων ετών (ανατομική , φυσιολογία, βιοχημεία με νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη απο το 1991 μέχρι την κατάργηση τους). Οι εξετάσεις διεξάγοντο στην Θεσσαλονίκη κάθε Δεκέμβριο. Ο αριθμός αυτών που προσέρχοντο να δώσουν εξετάσεις ηταν μεγάλος- μερικές χιλιάδες. Προέρχονταν κυρίως απο χώρες του ανατολικού μπλοκ αλλα και απο Ιταλία κτλ. Ενά μικρό κλάσμα από αυτούς θα περνούσε με την "αξία" του καθώς πολλές εκ των θέσεων καπελώνονταν με πλάγιους τρόπους. Στην κυριολεξία θα έπρεπε να είσαι παρα πολύ καλός αν δεν ηθελες, ή δεν είχες τις άκρες και την οικονομική ανεση για τετοιου είδους μεθοδεύσεις. Πολλοί γνωρίζοντας αυτη την κατασταση δεν έμπεναν καν στην διαδικασία να προσπαθήσουν να δώσουν εξετάσεις για μετεγγραφή αφου οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν πραγματικά πολύ μικρές ( θα έλεγα κάτω απο 1/20 μετά απο σκληρότατη προσπάθεια). Αν ήταν τόσο απλό όλοι θα έιχαν μετεγγραφεί γιατί σίγουρα οι περισσότεροι όσων σπούδασαν έξω ήθελαν τότε να συνεχίσουν Ελλάδα άσχετα αν τώρα το αρνούνται μετα βδελυγμίας προφασιζόμενοι επιπεδα σπουδών κλπ.
Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι πολλοι απο τους φοιτητές εξωτερικού που θεωρούσαν ότι είχαν πιθανοτητες να πάρουν μετεγγραφή με την αξία τους δοκίμασαν άσχετα αν τα κατάφεραν η όχι, ενώ όσοι δεν πίστευαν σε κάτι τέτοιο δεν προσπάθησαν ποτέ.
Μετά υπήρχαν και αυτοι που μετεγγράφηκαν με fake θανατηφόρο νόσημα- αυτοί είναι κατηγορία απο μόνοι τους, πολλοί εξ αυτών με πλαστές βεβαιώσεις σπουδών.
Κάπως έτσι ειχαν τα πράγματα τότε!
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.