Jump to content

ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ - ΝΑΥΑΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


V for Vendetta

Recommended Posts

ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ - ΝΑΥΑΓΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Κατήγγειλαν ανοιχτά τις ευθύνες του Λιμενικού

Στοιχείο της κυβερνητικής πολιτικής οι παράνομες επαναπροωθήσεις

Σε υπόθεση παράνομης επαναπροώθησης μεταναστών εξελίσσεται το θέμα με τους ναυαγούς μετανάστες στο Φαρμακονήσι. Με καταγγελίες σε βάρος του Λιμενικού για τον τρόπο που τους συμπεριφέρθηκε, έφτασαν χτες στο λιμάνι του Πειραιά από τη Λέρο οι 16 μετανάστες και πρόσφυγες που το σκάφος τους ναυάγησε έξω από το Φαρμακονήσι. Από το ναυάγιο πνίγηκαν δύο άνθρωποι και αγνοούνται άλλοι δώδεκα. Οι καταγγελίες τους αυξάνουν τα ερωτήματα για το πώς ακριβώς ναυάγησε το σκάφος τους που ρυμουλκούνταν από πλωτό του Λιμενικού.
Πολιτικά, όμως, οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί: Χτες, μόλις, στο Ζάππειο, κατά τη διάρκεια της άτυπης συνόδου των υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων και Δικαιοσύνης της ΕΕ, συζητούνταν και τα μέτρα για την εφαρμογή της πολιτικής των κλειστών συνόρων σε βάρος των μεταναστών. Μια πολιτική ενίσχυσης των μέτρων καταστολής στα σύνορα, που οδηγεί τους απελπισμένους των ιμπεριαλιστικών πολέμων και της «παγκοσμιοποίησης» σε αναζήτηση ακόμα πιο παράτολμων - απελπισμένων τρόπων εισόδου στην ΕΕ. «Φρέσκες» είναι επίσης οι δηλώσεις Σαμαρά στη Μάλτα ενάντια στους μετανάστες, ενώ η αντιμετώπισή τους είναι στις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ.
Οι μετανάστες που ναυάγησαν στο Φαρμακονήσι, φιλοξενούνταν τις προηγούμενες μέρες στη Λέρο και ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού τους έδωσε το σχετικό υπηρεσιακό σημείωμα προσωρινής διαμονής, τους άφησε ελεύθερους.
Με πρόσωπα δακρυσμένα από το χαμό των συγγενών τους οι αλλοδαποί κατήγγειλαν ότι το Λιμενικό θα μπορούσε να τους σώσει και δεν το έκανε. Ζήτησαν δε να βρεθούν τα πτώματα των μελών των οικογενειών τους από τη θάλασσα. Υπενθυμίζεται ότι πολλοί από τους 28 επιβαίνοντες στο αλιευτικό σκάφος ήταν γυναίκες και παιδιά. Οι διασωθέντες, που προέρχονται από το Αφγανιστάν και τη Συρία, κατήγγειλαν πως ενώ προσπαθούσαν να ανέβουν στο σκάφος του Λιμενικού, τους χτυπούσαν με τα πόδια και οι λιμενικοί πυροβόλησαν με τα όπλα τους. Επίσης, ότι το πλήρωμα δεν ερεύνησε για να βρεθούν αυτοί που έπεσαν στη θάλασσα, ενώ είπαν ότι το πλωτό του Λιμενικού χτύπησε το πλοιάριο που επέβαιναν. Παράλληλα, δε, ανέφεραν πως το περιστατικό καταγραφόταν από κάμερα, αλλά όταν το αλιευτικό με τους πρόσφυγες άρχισε να αναποδογυρίζει, έκλεισαν τον προβολέα του πλωτού του Λιμενικού και την κάμερα. Δήλωσαν, εξάλλου, ότι ο επικεφαλής του πληρώματος τους απείλησε να μην πουν τίποτα για όσα έγιναν.
Οι πρόσφυγες πρόσθεσαν ότι το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ήταν κοντά στις ελληνικές ακτές, το πλωτό του Λιμενικού το έδεσε και κάποια στιγμή το σχοινί λύθηκε, ενώ η ταχύτητα που ρυμουλκούνταν ήταν μεγάλη. Τότε το αλιευτικό άρχισε να αναποδογυρίζει.
Διεξοδική, διαφανή και ανεξάρτητη έρευνα για το περιστατικό καθώς και να ασκήσουν δίωξη στους υπαιτίους ζητεί η Διεθνής Αμνηστία από τις ελληνικές αρχές. Επιπλέον, η οργάνωση καλεί την ελληνική κυβέρνηση να διερευνήσει όλους τους ισχυρισμούς για συλλογικές απωθήσεις και κακομεταχείριση στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία και στο Αιγαίο. Αναφέρει δε πως «οι πρόσφατοι θάνατοι στο Αιγαίο αποτελούν μία ακόμα υπενθύμιση των επικίνδυνων ταξιδιών, τα οποία πραγματοποιούν μετανάστες και πρόσφυγες, προκειμένου να φτάσουν στην Ευρώπη. Από τον Αύγουστο του 2012 τουλάχιστον 136 πρόσφυγες, η πλειονότητα των οποίων είναι Σύροι και Αφγανοί, έχασαν τις ζωές τους σε τουλάχιστον δώδεκα γνωστά περιστατικά προσπαθώντας να φτάσουν στην Ελλάδα με σκάφος από την Τουρκία».
Με χτεσινές δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, καταλόγισε στον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ΕΕ, Νιλς Μουίζνιεκς, προσπάθεια «να προκαλέσει πολιτικό θέμα στην Ελλάδα», έκανε λόγο για «αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης» και κατέληξε ότι «κανείς δεν θέλει να ανοίξουμε τις πύλες» για τους μετανάστες. Ισχυρίστηκε δε πως «μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία απώλεια, έχουμε σώσει 3.500 ανθρώπους στη θάλασσα».
Επίσης, χτες 47 μετανάστες χωρίς χαρτιά διασώθηκαν σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου και εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Ξύπνα Έλληνα, Αν το ανεχθείς αυτό, τα παιδιά σου θα είναι τα επόμενα...
Θύματα της δικής σου ανέχειας...


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

καλα βεντετακο ξεκολλα λιγο απο την μ..... που σε δερνει.

το λιμενικο πηγε να σωσει τους ανθρωπους (οπως κανει 365 μερες το χρονο) οχι να τους σκοτωσει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το ότι το λιμενικό ταχύπλωο πήγε να ρυμουλήσει κάτι (το οτιδήποτε είναι αυτό), για όσους ξέρουν 10 πράγματα από θάλασσα, είναι μια από τις μεγαλύτερες βλακείες που μπορεί να ακούσει κανείς. Αυτό γίνεται όταν κάνεις βοσκούς θαλασσόλικους... Αλλά ας προσέξω πως μιλάω για τους ένστολους, τον σκληρό πυρήνα αυτής της χώρας...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Immigration: Greek Coast Guard saves 47 migrants off Samos 24 JANUARY, 14:34

(ANSAmed) - ATHENS, JANAURY 24 - Greek Coast Guard officers rescued 47 would-be migrants off the coast of Samos, near Turkey, on Friday after receiving a distress signal from the migrants' vessel which was taking on water, as Kathimerini online reports. A few days after the tragedy off the coast of Farmakonisi, where 12 migrants went missing and are feared drowned, the Coast Guard crossed into Turkish waters to rescue the migrants, sources said. The Turkish Coast Guard had been alerted originally but its delayed response, and the adverse weather conditions, prompted the Greek authorities to intervene, the same sources said. On Thursday, suvivors of a tragic incident off Farmakonisi were transferred to Piraeus where they told reporters that coast guard officers had pushed and threatened them. The incident prompted the United Nations refugee agency, Amnesty International and the European Council's commissioner for human rights, Nils Muiznieks, to call for an inquiry.

Reacting, Merchant Marine Minister Miltiadis Varvitsiotis insisted that the coast guard officers had tried to save the migrants and accused "Muiznieks and others" of wanting to create "a political issue in Greece." (ANSAmed).

http://www.ansa.it/ansamed/en/news/nations/greece/2014/01/24/Immigration-Greek-Coast-Guard-saves-47-migrants-off-Samos_9956657.html

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το λιμενικό οπως οι Αγγλοι και οι Γαλλοι το 1922 στη ΣΜΥΡΝΗ που πετούσαν στη θάλασσα τους Ελληνες που ανεβαιναν στα πλοία τους έτσι και οι λιμενικοί όσοι μετανάστες προσπαθούσαν να ανεβούν στο σκάφος του λιμενικού τους εμπόδιζαν και τους χτυπούσαν με τα πόδια τους,επίσης το πλήρωμα δε μερίμνησε για να σωθούν αυτοί που ήταν στη θάλασσα και τους κοιτούσαν ατάραχοι σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

............. έτσι και οι λιμενικοί όσοι μετανάστες προσπαθούσαν να ανεβούν στο σκάφος του λιμενικού τους εμπόδιζαν και τους χτυπούσαν με τα πόδια τους,επίσης το πλήρωμα δε μερίμνησε για να σωθούν αυτοί που ήταν στη θάλασσα και τους κοιτούσαν ατάραχοι σα να μη συμβαίνει τίποτα!

ησουν μπροστα και το ειδες ρε συκοφαντη?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ο νεαρός Αλέξης είναι ικανός να γεμίσει την Αθήνα, το Σύνταγμα, την αίθουσα της Βουλής, με λαθρομετανάστες (και τις οικογένειές τους), προκειμένου να ρίξει την εκλεγμένη Κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα, να πάρει εξουσίες, και να διορίσει τα ανεξέλεγκτα λεφούσια των ασυγκράτητων Συνιστωσών του!

Κατάντια.

Δεν υπάρχουν πειθαρχικές και ποινικές ποινές για διεθνή συκοφάντηση της Χώρας κι εσχάτη προδοσία;

http://www.capital.gr/News.asp?id=1946302

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΕΕΔΔΑ
Ανακοίνωση για το θάνατο μεταναστών

Την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ενωση για την απάνθρωπη μεταναστευτική τους πολιτική καταγγέλλει με χτεσινή της ανακοίνωση η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), με αφορμή το θάνατο των μεταναστών στο Φαρμακονήσι. «Τα δικαιώματα των ανθρώπων και η ίδια τους η ζωή δεν μπορούν να εμπαίζονται», επισημαίνει ανάμεσα σε άλλα. «Δηλώσεις όπως ότι "η τρομοκρατία είναι πιθανό να εκμεταλλευτεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης", που έκανε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, στρώνουν το έδαφος για την ενίσχυση των στρατιωτικών μέτρων καταστολής στα σύνορα της Ελλάδας και της ΕΕ. Οφείλουμε να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Ευρώπης σε φρούριο ενάντια στους αγωνιζόμενους λαούς».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αποκαλύψεις-σοκ για τα ναυάγια με παράνομους μετανάστες

«Αν δείτε τα δύσκολα, τρυπήστε τις βάρκες με μαχαίρι και οι Έλληνες θα σας σώσουν»

http://www.protothema.gr/greece/article/348668/an-deite-ta-duskola-trupiste-tis-varkes-me-mahairi- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika -- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika --ellines- ## no greeklish please! ## - oxi fragolevantika grapste kalytera sta agglika --sas-sosoun/

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά ρε στρατευμένα άμυαλα υποχείρια του κάθε άκρου.

Πώς ξεπουλάτε έτσι την πατρίδα σας? Είναι δυνατόν να μιλάτε για δολοφονία, πιόνια του εκάστοτε εθνοσωτήρα, και να πετάτε συλλήβδην το λιμενικό της χώρας μας στην πυρά?

Δεν ντρέπεστε να γράφετε ελληνικά, λοιδορώντας αυτούς που σώζουν χιλιάδες μέσα στις μπόρες του Αιγαίου τη στιγμή που εσείς πληκτρολογείτε μανιωδώς τις ίδιες π@παριές 100 χρόνια για να βγάλετε άλλο ένα ριζοσπαστικό τεύχος?

Συκοφαντείτε από του καναπέως όταν οι άλλοι κάνουν τραμπάλα στα κύματα στις τρεις τα ξημερώματα μούσκεμα με 2 βαθμούς κελσίου, για να σώσουν αυτούς που οι έμποροι έστειλαν για να πεθάνουν.

Ειλικρινά θα ήμουν πρόθυμος να διαβάσω μία συζήτηση όπου εκτίθενται ιδέες και απόψεις για το τι συνέβη και το πώς θα μπορούσε να αποφευχθεί, αλλά οι κατευθύνσεις που ακολουθείτε ως άλλοι R2D2 με κάνουν να αηδιάζω και να ντρέπομαι που δηλώνω την ίδια χώρα καταγωγής με εσάς.

Ως τώρα ήσασταν απλά βαρετοί, μια διαρκής επανάληψη, ανούσια δραστήριοι στο πληκτρολόγιο και στο μοίρασμα φυλλάδων. Τελικά μάλλον είστε πολύ πιο απεχθείς και επικίνδυνοι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

«Ασκηση εθνικής κυριαρχίας» ο πνιγμός των προσφύγων

«Ασκηση εθνικής κυριαρχίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, χτες, τα άγρια μέτρα καταστολής σε βάρος των προσφύγων και των μεταναστών, ενώ, δίνοντας ευθέως γραμμή στις διωκτικές αρχές, δεν άφησε κανένα περιθώριο να διερευνηθούν οι καταγγελίες των μεταναστών που ναυάγησαν ανοιχτά από το Φαρμακονήσι, για ευθύνες του Λιμενικού Σώματος.
Οπως τόνισε μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, «η παράνομη μετανάστευση είναι ζήτημα με εθνικές και ευρωπαϊκές διαστάσεις» και «εφαρμόζουμε όλους τους κανόνες διεθνούς δικαίου, όπως Σένγκεν, κανόνες ασφαλείας της ναυσιπλοΐας» κ.ά. Συμπλήρωσε ότι «εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε ύπαρξη γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο» και γι' αυτό «οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης είναι άσκηση εθνικής κυριαρχίας».
Ο επικεφαλής του Θαλάμου Επιχειρήσεων κ. Πατρινός χαρακτήρισε την τραγωδία «ατυχές περιστατικό».
Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπ. Χαλβατζής χαρακτήρισε επιεικώς απαράδεκτη τη φράση «ατυχές περιστατικό» «όταν 12 άνθρωποι είναι νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά», και τόνισε ότι «το τραγικό ναυάγιο επιβεβαιώνει ότι όσα μέτρα καταστολής κι αν αποφασίσει η ΕΕ και οι κυβερνήσεις της, αυτά δεν πρόκειται ν' αποτρέψουν το μεταναστευτικό, προσφυγικό ρεύμα» γιατί η αιτία είναι «η φτώχεια, η πείνα, η εξαθλίωση, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ» και ρώτησε «έχετε προετοιμαστεί» για τα κύματα των προσφύγων που θα προκύψουν από την «επέμβαση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στην οποία προετοιμάζει η κυβέρνηση τη συμμετοχή της Ελλάδας;», χωρίς βέβαια να πάρει απάντηση.

Βαθιά πολιτική ανάλυση από τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
Δηλώσεις γροθιά στο μαχαίρι από τον Τιτάνα της Πολιτικής!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Η αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ υπεύθυνη για τη νέα τραγωδία
Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Τούσσα για τον τραγικό θάνατο δώδεκα μεταναστών στο Φαρμακονήσι

Υπεύθυνη για τη νέα τραγωδία στο Φαρμακονήσι, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο δώδεκα μετανάστες - ανάμεσά τους και παιδιά - είναι η αντιμεταναστευτική πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων των κρατών - μελών, που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, η οποία θέτει ως μία από τις βασικές προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ την ενίσχυση της καταστολής και τον άγριο διωγμό των προσφύγων και των μεταναστών. Τα παραπάνω καταγγέλλει με ερώτησή του ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Τούσσας στο Συμβούλιο της ΕΕ, αναφέροντας τα εξής:
«Δώδεκα μετανάστες - ανάμεσά τους και παιδιά - βρήκαν τραγικό θάνατο κοντά στο Φαρμακονήσι, καθώς οι ελληνικές λιμενικές αρχές προσπάθησαν να τους εκδιώξουν από τον ελληνικό θαλάσσιο χώρο. Πρόκειται για την έμπρακτη εφαρμογή μίας από τις πρώτες προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ για την ένταση της καταστολής σε βάρος προσφύγων και μεταναστών. Οπως αναφέρεται στο πρόγραμμά της, η Ελληνική Προεδρία δίνει "έμφαση σε μέτρα αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, επικεντρώνει στις επανεισδοχές και τις επιστροφές (...) προς επίτευξη, κυρίως, μιας ολοκληρωμένης πολιτικής επιστροφών...". Ταυτόχρονα προωθεί την ενίσχυση των εθνικών κι ευρωενωσιακών μηχανισμών καταστολής με τη "Συνεργασία των Υπηρεσιών Ακτοφυλακής" και δηλώνει ότι "θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των κρατών - μελών και την περαιτέρω προώθηση της επιχειρησιακής συνεργασίας μεταξύ των κρατών - μελών στα εξωτερικά σύνορα της Ενωσης (...) τη θέσπιση κανόνων για την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων κατά τη διάρκεια Κοινών Επιχειρήσεων του Frontex." Αυτούς τους σκοπούς υπηρετούν οι θαλάσσιες κοινές επιχειρήσεις των ελληνικών κατασταλτικών μηχανισμών με το Frontex: Η "Ερμής", στα νοτιοανατολικά θαλάσσια σύνορα της ΕΕ, η "Ποσειδών" σε Αιγαίο και Λιβυκό Πέλαγος και η αντίστοιχη επιχείρηση "Αινείας" στο Ιόνιο. Η νέα τραγωδία, που έρχεται να προστεθεί στο βαρύ φόρο αίματος μεταναστών και προσφύγων στη Μεσόγειο, είναι αποτέλεσμα της βάρβαρης αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ και των κυβερνήσεων των κρατών - μελών, που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, εναντίον εξαθλιωμένων και απελπισμένων ανθρώπων, που εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους για να επιβιώσουν από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τις πολεμικές συγκρούσεις, την πείνα και την εξαθλίωση που προκαλούν ή υποδαυλίζουν ΕΕ - ΝΑΤΟ - ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, την εκμετάλλευση των λαών σε κάθε σημείο του πλανήτη.
Ερωτάται το Συμβούλιο: Προτίθεται η ΕΕ να συνεχίσει αυτήν τη βάρβαρη αντιμεταναστευτική πολιτική της καταστολής, που δεν έχει θύματα μόνο τους απελπισμένους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και τους εργαζομένους στα κράτη - μέλη της ΕΕ;
Θα συνεχίσει τη λειτουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών στα κράτη - μέλη της ΕΕ;
Προτίθεται να καταργήσει τον απαράδεκτο κανονισμό "Δουβλίνο ΙΙ" και τις σχετικές διατάξεις της Σύμβασης Σένγκεν, ώστε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να μπορούν να μετακινηθούν ελεύθερα από τη χώρα εισόδου για τη χώρα της ΕΕ που έχουν τελικό προορισμό;».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

Παρέμβαση ανακριτή για να μη μεταδοθεί εκπομπή!

Διάταξη με την οποία ζητά να μη μεταδοθεί τηλεοπτική εκπομπή («Πρωταγωνιστές» - ΜΕGA) που αφορά στο θέμα των πνιγμών 12 μεταναστών στο Φαρμακονήσι, εξέδωσε η ανακρίτρια - πρωτοδίκης της Κω που ερευνά την υπόθεση. Συγκεκριμένα, η πρωτοδίκης ζητά να μη μεταδοθεί η εκπομπή, διότι θα παρεμποδίσει την εν εξελίξει δικαστική έρευνα και θα παραβιάσει τη μυστικότητα της ανάκρισης. Μάλιστα, διευκρινίζει ότι η εντολή αφορά στη μετάδοση από κάθε ραδιοτηλεοπτικό μέσο και το διαδίκτυο και προειδοποιεί, ότι σε διαφορετική περίπτωση, «οι αρμόδιες ανακριτικές και εν γένει δικαστικές αρχές, θα πρέπει να προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια επί σκοπώ διασφάλισης της μυστικότητας και ακεραιότητας της ανάκρισης». Το MΕGA ανακοίνωσε, ότι η εκπομπή, με τίτλο «Ερευνα στο νησί των ναυαγών», βρίσκεται ήδη στο στάδιο του μοντάζ και θα προβληθεί κανονικά. Αντιδράσεις υπάρχουν από ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ που κάνουν λόγο για «προληπτική λογοκρισία».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ασε ρε βεντετα που σε επιασε ο πονος για την προληπτικη λογοκρισια, που στις χωρες του κομμουνιστικου μπλοκ δεν μεταδιδονταν τιποτα χωρις την εγκριση του "κομματος". ασε που σε ενοιαξε η ελευθερια του λογου.

η εκπομπη θα μεταδωθει κανονικα παντως και η ανακριτρια ας κουρευεται......

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.