Jump to content

Απεργία στην «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica»


V for Vendetta

Recommended Posts

«ΑΡΩΓΗ»: Με νέα 24ωρη απεργία σήμερα, συνεχίζουν τον αγώνα τους για τα δεδουλευμένα, οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica» στη Θεσσαλονίκη. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι από το Μάη. Χτες το πρωί, στο πλαίσιο της απεργίας τους πραγματοποίησαν και πάλι συγκέντρωση έξω από την κλινική. Στην απεργία, συμμετέχει το σύνολο του νοσηλευτικού προσωπικού. Το απόγευμα θα πραγματοποιούσαν γενική συνέλευση οι φυσιοθεραπευτές, προκειμένου να αποφασίσουν κι αυτοί τη συμμετοχή τους στην απεργία.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στα δημόσια νοσοκομεία τους χρωστούν χρήματα από το Μάρτιο!

Σε πολύ καλύτερη μοίρα είναι στην "ΑΡΩΓΗ" δηλαδή!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

«ΑΡΩΓΗ»: Συνεχίζουν με καθολική συμμετοχή τις επαναλαμβανόμενες απεργίες τους οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica» στη Θεσσαλονίκη, παρά τους τραμπουκισμούς και τις απειλές της εργοδοσίας. Οι εργαζόμενοι απαιτούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία. Χτες το πρωί και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η γενική συνέλευση των εργαζομένων η διοίκηση, με στόχο να τους εκβιάσει, έστησε κάλπη και τους καλούσε να ψηφίσουν ότι αποδέχονται να τους πληρώσει 1,5 μήνα για να επιστρέψουν στη δουλειά. Στο πλευρό των απεργών βρέθηκαν και χτες στελέχη του ΠΑΜΕ και ταξικών σωματείων. Σήμερα, σωματεία και Λαϊκές Επιτροπές καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης προς τους απεργούς εργαζόμενους της «ΑΡΩΓΗΣ», στις 6.30 μ.μ., στο χώρο της κλινικής (περιοχή ελαιώνες δίπλα από το Γένεσις).

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

«ΑΡΩΓΗ»: Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica» στη Θεσσαλονίκη. Απαιτούν να πληρωθούν τα δεδουλευμένα 6 μηνών που τους οφείλει η επιχείρηση. Στο πλευρό τους βρέθηκαν χτες εκπρόσωποι σωματείων και Λαϊκών Επιτροπών.

http://www.youtube.com/watch?v=P9ttzvvqbvU

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΡΩΓΗ: Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι της κλινικής αποκατάστασης «ΑΡΩΓΗ» του ομίλου «Euromedica». Η εργοδοσία, πιεσμένη από την πολυήμερη απεργία τους, πλήρωσε ένα μισθό και χτες τους κατέβαλε άλλα 500 ευρώ. Την ίδια ώρα, ανακοίνωνε τηλεφωνικά την απόλυση μιας εργαζόμενης σε άλλη κλινική του ομίλου, επειδή ο σύζυγός της είναι απεργός στην «Αρωγή». Τη Δευτέρα στις 9 π.μ. οι εργαζόμενοι θα κάνουν συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.