Jump to content

Summer Movies Preview...


Recommended Posts

Summer Movies Preview: Αυτές είναι οι 23 ταινίες που έρχονται φέτος στα θερινά
Δημοσίευση
29 /05 /2013 15:03
Τελ. ανανέωση
06 /06 /2013 10:56

Το Τέλος του Κόσμου έρχεται, ο ολοκαίνουργιος Superman φοράει τη στολή του, ένας Παγκόσμιος Πόλεμος με ζόμπι θα ξεσπάσει και οι ήρωες του Kick-Ass επιστρέφουν. Τι άλλο να ζητήσεις από αυτό το καλοκαίρι;

Από τον Ηλία Αναστασιάδη

Μην ανησυχείς. Ο κινηματογραφικά ήσυχος Μάιος που μας αφήνει δεν δίνει σκυτάλη σε ένα αντίστοιχα νωχελικό καλοκαίρι. Οι θερινοί κινηματογράφοι είναι έτοιμοι για υπερπαραγωγές κάθε είδους ενόψει του κλασικά οσκαρικού φθινοπώρου.

Μπορεί οι διακοπές σας να αργούν ή να είναι πιο περιορισμένες από ποτέ, αλλά πίσω στην πόλη σας περιμένουν αρκετά διαμάντια. Εδώ λανσάρεται ολόκληρος καινούργιος υπερήρωας (Superman).

Κρατήστε τις απαραίτητες σημειώσεις και χαμογελάστε.

After Earth

(του Μ. Night Shyamalan)

Παίζουν: Jaden Smith, Will Smith, Sophie Okonedo

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Πατήρ Smith και υιός Smith σε μια φουτουριστική, αγχωτική περιπέτεια σε σκηνοθεσία του ό,τι και να γίνει αγαπημένου Night Shyamalan. 1.000 χρόνια αφού η ανθρωπότητα εγκατέλειψε τη Γη, οι δύο πρωταγωνιστές επιστρέφουν -από σπόντα- στη Γη και κινδυνεύουν.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 6 Ιουνίου.

To Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (Epic)

(του Chris Wedge)

Με τις φωνές των: Alisson Bills, Beyonce, Josh Hutcherson, Colin Farrell

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Η ταινία επικεντρώνεται μάχη των δυνάμεων του καλού που θέλουν να προστατέψουν τη φύση εναντίον αυτών του κακού, που θέλουν να την καταστρέψουν. Στην περιπέτεια μπλέκεται μια έφηβη που θα βρεθεί σε αυτόν τον μαγικό κόσμο και θα συμμαχήσει με το καλό. Η φωνή της βασίλισσας Tara ανήκει στη Beyonce.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 6 Ιουνίου.

Now You See Me

(του Louis Leterrier)

Παίζουν: Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Morgan Freeman

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Τέσσερις μάγοι, οι λεγόμενοι The Four Horsemen, συνδυάζουν μαγικά τρικ και υψηλή τεχνολογία, καταφέρνοντας hi-tech μαγκιές όπως το να κλέψουν μια τράπεζα που βρίσκεται σε άλλη ήπειρο. Στο κατόπι τους, ο Mark Ruffalo ως πράκτορας του FBI και ένας ειδικός στο να ξορκίζει τα μάγια. Ο Morgan Freeman.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 6 Ιουνίου.

The Internship

(του Shawn Levy)

Παίζουν: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, John Goodman

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Οι κύριοι κύριοι Γαμομπελάδες επιστρέφουν και γρήγορα γρήγορα χάνουν τη δουλειά τους ως πωλητές. Με τα πολλά, καταφέρνουν να μπουν ως ασκούμενοι στη Google και να βρουν το μπελά τους απέναντι σε πιτσιρίκια που κάνουν πλάκα με την τεχνολογία. Και τους ίδιους.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 27 Ιουνίου.

Το Τέλος του Κόσμου (This is The End)

(των Evan Goldberg, Seth Rogen)

Παίζουν: James Franco, Seth Rogen, Jonah Hill, Craig Robinson, Rihanna, Jay Baruchel

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τους Goldberg και Rogen με όλο το καστ να παίζει τον εαυτό του και ένα σπιτικό πάρτι που διακόπτεται από την απόβαση εξωγήινων που έχουν καταλάβει το Λος Άντζελες. Στα cameos που είναι πολλά και εντάσσονται στην κατηγορία 'wtf', θα δεις από Rihanna μέχρι Backstreet Boys.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Την 1η Αυγούστου.

Άνθρωπος από Ατσάλι (Man of Steel)

(του Zack Snyder)

Παίζουν: Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Christopher Nolan στην παραγωγή. Zack Snyder στην σκηνοθεσία. Ο Clark Kent/Superman που ξαναλανσάρεται στο πρόσωπο του Henry Cavill. Η Amy Adams είναι η καινούργια Lois Lane. Ο General Zod είναι ο κακός από τον πλανήτη Krypton. Το 'Man of Steel' είναι μάλλον η πιο καυτή ταινία αυτού του καλοκαιριού.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 20 Ιουνίου.

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (Monsters University)

(του Dan Scanlon)

Με τις φωνές των: Nathan Fillion, Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Helen Mirren, Alfred Molina

Αρκεί να ξέρεις αυτά: H Pixar παρουσιάζει το prequel του 'Μπαμπούλες Α.Ε.' του 2001, με τα γεγονότα να μας γυρίζουν 10 χρόνια πριν τις πρώτες περιπέτειες του Mike Wazowski και της παρέας του. Εστίες, πανεπιστημιακά πάρτι και animated αδελφότητες. Μια χαρά.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 20 Ιουνίου.

Πριν Τα Μεσάνυχτα (Before Midnight)

(του Richard Linklater)

Παίζουν: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Μετά τη Βιέννη και το Παρίσι, ο Richard Linklater βάζει το ζευγάρι Hawke-Delpy να περιπλανηθεί αυτή τη φορά στην Καρδαμύλη, την Πύλο και την Κορώνη. Τα φανταστικά μονοπλάνα και οι διάλογοι-σήματα κατατεθέν των 'Πριν το Ξημέρωμα' και 'Πριν το Ηλιοβασίλεμα' έρχονται με φόντο την καλοκαιρινή Ελλάδα.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 13 Ιουνίου.

World War Z

(του Marc Forster)

Παίζουν: Brad Pitt, Mireille Enos, James Badge Dale, David Andrews

Αρκεί να ξέρεις αυτά: O Gerry Lane (Brad Pitt) δουλεύει για τα Ηνωμένα Έθνη και γυρνάει τον κόσμο ψάχνοντας απαντήσεις μετά την πανδημία των ζόμπι που ρημάζουν τη Γη. Αυτό που έγινε γνωστό ως World War Z δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα σώσει τον κόσμο ο Brad από τους νεκροζώντανους;

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 27 Ιουνίου.

The Lone Ranger

(του Gore Verbinski)

Παίζουν: Johnny Depp, Armie Hammer, William Fichtner, Helena Bonham Carter, Tom Wilkinson

Αρκεί να ξέρεις αυτά: O Johnny Depp συναντά ξανά τον σκηνοθέτη από τους 'Πειρατές της Καραϊβικής' και παίρνει το ρόλο του Ινδιάνου Tonto που φέρνει πίσω στη ζωή τον John Reid, ο οποίος θα αναδειχτεί σε πολέμιο της διαφθοράς στην Άγρια Δύση.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 4 Ιουλίου.

Star Trek Into Darkness

(του J.J. Abrams)

Παίζουν: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Benedict Cumberbatch, John Cho

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Ενώ τα πράγματα εντός του Enterprise δεν είναι καθόλου ευχάριστα, ο Captain Kirk θα ηγηθεί ενός ανθρωποκυνηγητού για τη σύλληψη του άνδρα που έχει στην κατοχή ένα όπλο μαζικής καταστροφής.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 11 Ιουλίου

Οι Μεγάλοι 2 (Grown Ups 2)

(του Dennis Dugan)

Παίζουν: Adam Sandler, Chris Rock, David Spade, Kevin James

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Αφού επιστρέφει με τη γυναίκα και τα παιδιά του στην πόλη που μεγάλωσε, ο Lenny (Adam Sandler) θα διαπιστώσει (ξανά) ότι οι κολλητοί του δεν έχουν μεγαλώσει καθόλου. Συμπαθές το πρώτο Grown Ups, αξίζει μια ευκαιρία και στο δεύτερο.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 11 Ιουλίου.

The Iceman

(του Ariel Vromen)

Παίζουν: Michael Shannon, Winona Ryder, Ray Liotta, Chris Evans, David Schwimmer

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Η αληθινή ιστορία του hitman, Richard Kuklinski, που συνελήφθη το 1986. Ο Kuklinski που έδρασε στη Νέα Υόρκη και τα περίχωρα, παραδέχτηκε ότι σκότωσε περίπου 250 ανθρώπους.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 11 Ιουλίου.

Pacific Rim

(του Guillermo del Toro)

Παίζουν: Idris Elba, Charlie Hunnam, Charlie Day, Ron Perlman

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Εξωγήινοι επιτίθενται στη Γη και ρομπότ που πιλοτάρονται από ανθρώπους αναλαμβάνουν δράση. Τι λες ρε Guillermo del Toro;

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 18 Ιουλίου.

R.I.P.D.

(του Robert Schwentke)

Παίζουν: Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Kevin Bacon, Stephanie Szostak

Αρκεί να ξέρεις αυτά: O αστυνόμος Nick Cruz Walker (Ryan Reynolds) σκοτώνεται πάνω στο καθήκον, αλλά αντί να προσγειωθεί στην κόλαση ή τον παράδεισο, γίνεται μέλος μιας ομάδων απέθαντων μπάτσων, τo Rest in Peace Department. Εκεί θα συναντήσει τον Jeff Bridges. Μάλλον στον παράδεισο πήγε.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 18 Ιουλίου.

Red 2

(του Dean Parisot)

Παίζουν: Bruce Willis, Anthony Hopkins, John Malkovich, Catherine Zeta-Jones, Mary-Louise Parker

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Το πρώτο RED πήγε καλύτερα απ' όσο θα ήλπιζαν οι παραγωγοί του (200 εκατομμύρια παγκοσμίως) κι έτσι το 2 ήταν θέμα χρόνου. Μόνο ο Morgan Freeman θα λείπει από την ομάδα των πρακτόρων που επιστρέφει για να εντοπίσει μια πυρηνική κεφαλή που αγνοείται.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 18 Ιουλίου.

Turbo

(του David Soren)

Με τις φωνές των: Ryan Reynolds, Paul Giamatti, Samuel Jackson, Michelle Rodriguez, Maya Rudolph, Snoop Dogg

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Ένα σαλιγκάρι δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την αργή φύση του και ονειρεύεται να γίνει ένας από τους πιο γρήγορους δρομείς του κόσμου. Ένα φρικιαστικό ατύχημα θα τον βοηθήσει να τα καταφέρει.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 18 Ιουλίου.

The Wolverine

(του James Mangold)

Παίζουν: Hugh Jackman, Famke Janssen, Will Yun Lee, Hiroyuki Sanada

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Στο sequel του X-Men Origins: Wolverine, ο Logan/Wolverine ταξιδεύει στην Ιαπωνία για να τα βάλει με τη yakuza, της οποίας ηγείται ο Shingen Yashida (Hiroyuki Sanada).

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 25 Ιουλίου.

Στο Δρόμο (On The Road)

(του Walter Salles)

Παίζουν: Sam Riley, Garrett Hedlund, Kristen Stewart, Amy Adams, Danny Morgan

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Jack Kerouac άργησε έναν χρόνο να φτάσει στις ελληνικές αίθουσες. Στα του έργου, ο νεαρός συγγραφέας Sal Paradise κλονίζεται από τη γνωριμία με τον Dean Moriarty και μαζί θα πάρουν τους δρόμους χωρίς συγκεκριμένο προορισμό, αλλά με άσβεστη δίψα για ζωή, γράψιμο και περιπέτειες.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 25 Ιουλίου.

Pain & Gain

(του Michael Bay)

Παίζουν: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Ed Harris, Rebel Wilson

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Δύο φανατικοί bodybuilders αποφασίζουν να κάνουν μια απαγωγή, αλλά το πλάνο τους πηγαίνει κατά διαόλου. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικό περιστατικό που συνέβη στο Miami των 90s και ο Michael Bay παιδευόταν χρόνια να την φέρει στη μεγάλη οθόνη. Τα κατάφερε.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 13 Αυγούστου.

We 're the Millers

(του Rawson Marshall Thurber)

Παίζουν: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis, Ed Helms, Will Poulter

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Προσπαθώντας να φέρει μια τεράστια παρτίδα από χόρτο στις Η.Π.Α. από το Μεξικό, ένας βετεράνος dealer δημιουργεί μια ψεύτικη οικογένεια από το μηδέν. Α, σε αυτήν την ταινία η Aniston κάνει στριπτίζ.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 22 Αυγούστου.

Elysium

(του Neill Blomkamp)

Παίζουν: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, William Fichtner, Diego Luna

Αρκεί να ξέρεις αυτά: Έτος 2154. Στη Γη επικρατεί η σήψη, η παρακμή και ο υπερπληθυσμός, ενώ στο διαστημικό θέρετρο κροίσων, Elysium, οι ελάχιστοι κάτοικοι ζουν ζωή χαρισάμενη. Ο Max De Costa (Matt Damon) ταξιδεύει εκεί για σβήσει την αδικία εις βάρος των δισεκατομμυρίων.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 22 Αυγουστου.

Kick-Ass 2

(του Jeff Wadlow)

Παίζουν: Chloe Grace Moritz, Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson, Christopher Mintz-Plasse

Αρκεί να ξέρεις αυτά: O Kick-Ass συμμαχεί με μια ομάδα μασκοφόρων που έχουν για αρχηγό τον Συνταγματάρχη Stars and Stripes (Jim Carrey) για να πολεμήσουν εναντίον του Red Mist που πλέον κάνει καριέρα ως The Mother Fucker.

Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 29 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ : www.cosmo.gr

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

Κάποια στιγμή, όταν δε θα βαριέμαι, θα βαθμολογήσω όλες αυτές τις ταινίες.

Προς το παρόν θέλω να αναφερθώ στη συγκεκριμένη...

The Internship
(του Shawn Levy)
  
Παίζουν: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rose Byrne, John Goodman
Αρκεί να ξέρεις αυτά: Οι κύριοι κύριοι Γαμομπελάδες επιστρέφουν και γρήγορα γρήγορα χάνουν τη δουλειά τους ως πωλητές. Με τα πολλά, καταφέρνουν να μπουν ως ασκούμενοι στη Google και να βρουν το μπελά τους απέναντι σε πιτσιρίκια που κάνουν πλάκα με την τεχνολογία. Και τους ίδιους.
Σε ένα θερινό κοντά σου: Στις 27 Ιουνίου.

Η ταινία είναι μούφα, αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά, μόνο και μόνο για να δεις

το εργασιακό περιβάλλον της Google !!!

Ο ορισμός του πολιτισμικού σοκ...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Έχοντας δει σχεδόν τις μισές μάλλον leviathan πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο από "summer movies preview" σε " summer μουφες preview"

After Earth
Τεραστια Μουφα ουτε καν τα εφε δεν αξιζαν. Ο Will πρεπει να αφησει το γιο του να χαριεντιζεται με τον Μπιμπτερ ( :P) και να ξανακάνει καμιά ταινιά της προκοπής.

To Μυστικό Βασίλειο του Δάσους (Epic)
Καθόλου epic. Χαζο animation για να βγάλουν λίγο παραδάκι μεσα στο καλοκαιρι...

Now You See Me
Μου άρεσε αν και σε κάποια σημεία ηταν λίγο τραβηγμενό. Δείτε την ;)

Άνθρωπος από Ατσάλι (Man of Steel)
ΟΟΟΟ SUPERMAN! Πότε δεν μ' αρεσε οπότε μάλλον δεν ειμαι αντικειμενικός κριτής. Πάντως δεν ειναι χάλια η ταινιία.

Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (Monsters University)
Μετριότατο προς κακό. Κρίμα γιατι το Μπαμπουλας ΑΕ ήταν πολύ καλό.

Πριν Τα Μεσάνυχτα (Before Midnight)
Τι Παρίσι τι Βιέννη Πύλος ρε! Καλύτερη από το πριν το ηλιοβασίλεμα αλλά χειρότερο απο το πριν το ξημέρωμα. Σε όσους αρέσει το είδος λογικά θα τους αρέσει.

The Lone Ranger
Χαραμίζεται ο Τζόνις ο Ντεπ σε κάτι τέτοιες ταινίες.


Οι Μεγάλοι 2 (Grown Ups 2)
Χαζοαμερικανιά. Απαραίτητο IQ ραδικιού για να δεις ολη την ταινία.

The Iceman
Καλούτσικη αν και την περίμενα πιο ωραία.

R.I.P.D.
Τεράστια μούφα.

The Wolverine
Δεν ήταν όσο μούφα το περίμενα αλλά δεν ειναι και τιπότα ιδιαίτερο.

Στο Δρόμο (On The Road)
Κρίμα για το βιβλίο. Ελπίζω να την ξαναγυρίσουν με κάνα cast της προκοπής.

Pain & Gan
Χιλιοπαιγμένο σενάριο με μικρές παραλλαγές με σχεδον τους ίδιους ηθοποιους πάντα... Μούφα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Εισαι Θεός! Respect!

Σπασίμπα, αλλά δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο...

Έχοντας δει σχεδόν τις μισές μάλλον leviathan πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο από "summer movies preview" σε " summer μουφες preview"

Συμφωνώ. Εγώ τις έχω δει όλες και θα έλεγα πως τουλάχιστον οι 13 είναι ψιλοαδιάφορες!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Κριτική για ακόμα 4 ταινίες

Το Τέλος του Κόσμου (This is The End)

Το τέλος της κωμωδίας;

Χαζό αμερικάνικο χιούμορ...

World War Z

Εχοντας δει το trailer υπολόγιζα οτι θα ηταν πατάτα αλλά τελικά ήταν μια μέτρια ταινιούλα. Ο Μπραντ για ακόμα μια φορά δεν νομίζω πως επαιξε οσο καλά θα μπορούσε.

Pacific Rim

Εχεις μεγαλά τέρατα και τεράστια ρομποτ, είσαι ο Guillermo del Toro και φτιάχνεις αυτό;;;

Προφανώς δεν περίμενα να ειναι καμια ταινία με βάθος αλλά ήθελα να δω ρομποτ, τερατα μάχες :P και το μόνο που είδα ηταν χαζές, σχεδον επαναλαμβανόμενες "μάχες" και ενα γλυκανάλατο ρομάντζο...

Kick-Ass 2

Προφανώς όχι τόσο καλό οσο το 1ο. Βλέπεται ευχάριστα πάντως.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.