Jump to content

προβλημα εγγραφης στο GMC


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους,

Για να καταλαβουμε ποσο αθλια ειναι αυτη η χωρα.Εκανα τα τυπικα της εγγραφης στον αγγλικο συλλογο μου ζητησαν τα χαρτια τα σχετικα πτυχια Good Standing μεταφρασαμενα κλπ κλπ και ολα ωραια και καλα,εσκασα και τα 390 pounds.Αυτη τη στιγμη ειμαι στο 2ο ετος ειδικοτητας γυναικολογιας.Τη χειρουργικη την εκανα στη Θηβα απο 18/4/08 εως 13/1/09.Ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα.Εμφανιζομαι διορισμενος στο νοσοκομειο 18/4/08 και γραμμενος στο συλλογο της Θηβας στις 13/5/08 .Αυτο ειχε γινει γιατι ειχαν καθυστερησει τα χαρτια μου απο τον προηγουμενο συλλογο της Κερκυρας και το νοσοκομειο με διορισε λεγοντας μου τοτε οτι οκ γραφεσαι και πιο μετα δεν εγινε και τιποτα.Απο οτι θυμαμαι τοτε ο ταμιας ηταν αφαντος και δεν μπορουσαν να με γραψουν τυπικα στο συλλογο στις 18/4/08 ειχαν μαλιστα αλλαξει και εδρα ενα μπαχαλο κοινως.

Για τους αγγλους ολα αυτα ειναι αδιανοητα ομως.Μου ζητησαν employment reference απο το νοσοκομειο και το ετοιμασα υπογεγραμμενο απο το διευθυντη της χειρουργικης μου οτι εργαζομουν εν γνωσει του εκει.Ομως σαν να μη τους εφτανε μου ζητανε τωρα και χαρτι απο το region οτι μπορουσαν να εργαστω εστω και αν δεν ημουν γραμμενος στο συλλογο ομως ο ιατρος εκει στο συλλογο της Θηβας που ασχολειται μου τα μασαει τωρα και δεν μπορει λεει να δωσει κανενα χαρτι,δεν γνωριζει τη περιπτωση και ο,τι να ειναι.Καμια ιδεα εχετε;τι να κανω τωρα και τι να απαντησω στους αγγλους.Μου ειπε αυτος στο συλλογο οτι θα ρωτησει τη νομικη υπηρεσια του συλλογου.

Ευχαριστω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το ίδιο είχα κι εγώ και άλλοι δύο που ξέρω. Ουσιαστικά, θέλουν κάποιος να υπογράψει ότι δεν είπες ψέματα και ότι δεν σκότωσες κάποιον τον καιρό που δεν ήσουν στο Σύλλογο. Μου έστειλαν μια φόρμα (αυτή που λες παραπάνω) και έβαλα το Διευθυντή μου να τη συμπληρώσει. Το πρόβλημα ήταν όταν ήθελαν το μέηλ νοσοκομείου του Διευθυντή μου (το νοσοκομείο μου δεν είχε δικό του μέηλ) γιατί το gmail προφανώς είναι ύποπτο... Το άλλο χαρτί από το ρήτζιον δεν το ζήτησαν και μου φαίνεται περίεργο που ζητούν και τέτοιο τώρα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

You are stuffed.

You just admitted to the GMC that you've been practising medicine without having a license to do so . THAT'S the real problem. 'A probity issue' yadda yadda

Things like this make the rest of the world look down on us and give greek docs a bad reputation.

Clearly not your fault,but the cavalier approach of the local medical licensing authorities in Greece is unbecoming of a european country...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσκομισε τους βεβαιωση οτι το επιμαχο διαστημα που δουλευες στη θήβα, ησουν γραμμενος στον ιατρικο συλλογο Κερκυρας. Ολοι οι ιατρικοι συλλογοι ειναι μερος του ΠΙΣ (Στην Αγγλια αλλωστε δεν εχεις τοπικους περιορισμους απο τη στιγμη που εισαι μελος του GMC). Αλλα επειδη οι Αγγλοι δινουν πολυ σημασια στο τυπικο μερος, αν δεν δεχτουν αυτη την ''εξηγηση'', πείσε τον υπευθυνο του συλλ. Θηβας να σου δωσει μια βεβαιωση οτι απλα καθυστερησε η εγγραφη σου λογω διαδικασιων μεταφορας χαρτιων απο τον ενα συλλ. στον αλλο. Τί φοβαται ο μ@λ@κ@ς και δεν το δινει? Μην ερθουν οι Αγγλοι και ξεκινησουν ΕΔΕ στη Θηβα? Σε τελικη μπορεις να απευθυνθεις στον ΠΙΣ, μηπως παρεις βεβαιωση για το συνολικο διαστημα που εισαι μελος των τοπικων τμηματων του (αμφιβολο αν το δεχτουν οι Αγγλοι και αυτο, ρωτα δε χανεις τιποτα).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν νομιζω οτι σημαινει ακριβως οτι δουλευες χωρίς αδεια. Το συστημα ειναι διαφορετικό, και ο GMC ειναι ενας πανίσχυρος οργανισμός που δινει το licence to practice.Στην ελλαδα όμως εχουμε ενα ωραιοτατο χαρτί που λεει 'αδεια ασκήσεως επαγγελματος' και το εκδίδει η νομαρχία. Η αλήθεια είναι οτι είσαι λίγο άτυχος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ειναι πραγματικά φοβερό πρόβλημα και δεν φταιω σε κατι απλα έδωσα τις ημερομηνίες με τις εγγραφές μου στους συλλόγους και την εργασιακή μου εμπειρία ακριβως οπως είχε,δεν είπα ψέμματα σε τίποτα.Δεν μπορούσα να πω ψέμματα ούτως η άλλως.Απλα εμφανίζομαι εκτός συλλόγων ιατρικής για 1,5 μήνα και αυτο δεν μπορούσα να το κρύψω.Τοτε απλα διαγραφτηκα απο τον έναν σύλλογο της Κέρκυρας έκαναν πολύ καιρό να μου στείλουν τα χαρτιά, 18/4/08 που ειχα διορισμό στη Θήβα στη χειρουργική εμφανίστηκα με ορκισανε και δούλεψα κανονικά.Ο σύλλογος τότε της Θήβας μεταφέρονταν είχε θέματα με τον ταμία μέχρι να τους βρω και να μου κόψουν αποδείξεις κ να με βάλουν στα χαρτιά τους πήγε 13/5/08.

Τότε δεν μπορούσα να πρόβλεψω αυτο το κόλλημα.Κ τωρα ειναι το θέμα τι κανω.

Θα πρεπει μάλλον να παρω ενα χαρτί απο το σύλλογος Θήβας που να λεει έστω οτι καθυστέρησαν τα χαρτια μου και να αναφέρει πχ οτι εφόσον ο ιατρος είχε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ήταν στην δικαιοδοσία του νοσοκομείου να με διορίσει και οτι δεν φέρουν αυτοί την οποία ευθύνη για αυτο.

Δεν ξέρω πραγματικά εχω πελαγωσει με αυτο το ζήτημα και δεν ξέρω τι να κανω.αν είχατε κάποια συμβουλή θα την εκτιμούσα πολύ.Ισως να απευθύνθω στο γραφείο το British council στη Θεσσαλονίκη που ασχολείται με το ζήτημα για το λογαριασμό ιατρών γιατι μη μου πειτε οτι για 22 μέρες δεν μπορώ να εργαστώ στην Αγγλία ενώ γραφεται στο gmc και η κουτση Μαρία.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 months later...

προσφατα εκανα και εγω αιτηση στο gmc με καποια προβληματα.

θελω να ευχαριστησω την mistress bellissa για την απαντηση της και να περιγραψω το προβλημα μηπως βοηθηθει και καποιος αλλος.

προσφατα απεκτησα τιτλο ειδικοτητας στη παθολογια.

κατα την αιτηση λοιπον εγραψα οτι τον τελευταιο καιρο, που δουλεψα μαυρες εφημεριες (αυτο δεν το εγραψα), εκανα medical research (phd) (και ειναι αληθεια).

αυτο ολο γιατι δεν επιθυμουν κενα (αδικαιολογητα) στην εργασιακη εμπειρια και μαλλον ειδικα για την εγγραφη στο specialist registry.

εχει μαλλον να κανει με το οτι δινουν σημασια στην αποχη απο την κλινικη δουλεια (σε κανει λιγοτερο fit to practice)

η απαντηση τους ηταν να εξηγησω ακριβως τι εκανα και φυσικα πανικοβληθηκα.

επιπλεον εγραψα μονο για την ειδικοτητα στο νοσοκομειο, χωρις να αναφερω τους εξι μηνες αγροτικου και μου απαντησαν οτι η ειδικοτητα μου δεν εκπηρωνει τις προυποθεσεις αναγνωρισης (πενταετια για παθολογια στην ευρωπη). δευτερος πανικος.

η συμβουλη της mistress ηταν να τους παρω τηλεφωνο

οντως μετα απο ενα brain storming τηλεφωνο στο gmc, τους εξηγησα τις λεπτομερειες και πηρα απαντηση στο προβλημα μου, χωρις να χρειαστει να στειλω κανενα παραπανω χαρτι.

κατακλειδα ¨ΜΗΝ δισταζετε να τους παιρνετε τηλεφωνο για τις αποριες σας, ειναι πολυ εξυπηρετικοι και προθυμοι να βοηθησουν.

επισης να γνωριζετε πως αυτα που λετε καταγραφονται (σας το λενε και οι ιδιοι), οποτε μη δωσετε πληροφοριες που θα σας εκθεσουν.

πρεπει ολοι εδω στο Ελλαδα να γνωριζουμε οτι οι ανθρωποι δε χρωστανε να ξερουν τις λεπτομερειες του συστηματος μας αλλα και οτι ειναι δεκτικοι και καθολου καχυποπτοι στις εξηγησεις που δινονται. Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου.

Μistress σε ευχαριστω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα. Προσπαθώντας να εγγραφώ στο GMC είδα ότι δεν πρέπει να αφήσουμε εργασιακά κενά πάνω από 28 ημέρες. Δυστυχώς τα κενά στο βιογραφικό μου αφορούν μήνες ολόκληρους και δεν ξέρω πώς να τα καλύψω. Έχετε βρεθεί στην ίδια θέση και τι κάνατε;

Ειδικά την περίοδο μετά το πτυχίο, δεν έπιανα αγροτικό λόγω λίγων μορίων, αλλά ούτε και δουλειά γιατί δεν είχα προϋπηρεσία και κλινική εμπειρία και έτσι πέρασε πολύς καιρός. Τι θα μπορούσε κανείς να συμπληρώσει σε αυτό γιατί ειλικρινά το θέμα με έχει αγχώσει πολύ και αισθάνομαι ότι δεν έχω ευκαιρία πριν καν δοκιμάσω. Σας ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

There is something that I don't get it....please correct me if I'm wrong, but....

The GMC does not decide on an individual basis, whether they like your face or not.

The GMC does not decide on an individual basis, whether your CV is brilliant or ridiculous.

The GMC decides based on National and more importantly on European Legislation.

The GMC cannot deny registration to a doctor who fulfills the criteria of EU, except for extremely serious and unusual legal circumstances.

The GMC cannot decide whether you are "more" or "less" fit to practice medicine- either you are, or you are not, following EU Legislation.

The GMC cannot deny registration to a Doctor with gaps in the CV for any reason, as long as he/she still retains the right to work as a Health Professional within the EU Member-States.

In each case that an application is turned down for any "mysterious" reason, one can ask them for an official written explanation, to be used in a future appeal against the GMC to the Supreme European Court.

Apologise if I'm wrong, please correct me.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Στα κενά πρέπει να εξηγήσεις τι έκανες. Πχ το "ήμουν φυλακή" σημαίνει δε θα σε γράψουν. Το "έκανα έρευνα / άλλο πτυχίο / ταξίδευα τον κόσμο" δεν είναι πρόβλημα.

Είναι όπως στα αεροπλάνα. Σου ζητούν να δηλώσεις ότι δεν κουβαλάς εκρηκτικά...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδή δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί το σύστημα, δεν ξέρω αν αυτό που έχει γράψει κάποιος στο GMC όταν ψάξει για δουλειά θα χρησιμοποιηθεί κάπως. Για αυτό και το άγχος. Απλά δεν ξέρω αν το not employed τους καλύπτει.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδή δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί το σύστημα, δεν ξέρω αν αυτό που έχει γράψει κάποιος στο GMC όταν ψάξει για δουλειά θα χρησιμοποιηθεί κάπως. Για αυτό και το άγχος. Απλά δεν ξέρω αν το not employed τους καλύπτει.

Ο εργοδότης σου δεν έχει καμία πρόσβαση στο τι έχεις γράψει εσύ στην αίτησή σου για το Σύλλογο, αυτό που το νοιάζει είναι αν είσαι γραμμένος. Για τα κενά μπορεί να ερωτηθείς στη συνέντευξη για τη δουλειά/μπορεί και όχι.

Αν δεν τους καλύπτει, ο υπάλληλος στο Σύλλογο που ασχολείται με την αίτησή σου, θα σου στείλει ένα μέηλ και θα σου ζητήσει διευκρίνηση.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ελπίζω να μην χρειαστούν διευκρινήσεις και προκύψει πρόβλημα. Γιατί πέρα από το "έκανα έρευνα/ άλλο πτυχίο/ ταξίδευα", υπάρχει και το δεν έκανα τίποτα και έψαχνα για δουλειά και δεν ξέρω αυτό πως θα τους φανεί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

You took some time out, to travel abroad.

Δε νομίζω να μπορούν να σου πούν τίποτα για το συγκεκριμένο, απο τη στιγμή που τα υπόλοιπα είναι ΟΚ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Και το δεν έκανα τίποτα υπάρχει στην πράξη, αλλά σημαίνει ξυπνούσα το μεσημέρι, πήγαινα για καφέ με τους φίλους μου, έκανα προπόνηση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τάβλι, πήγαινα για μπάνιο Νοέμβρη μήνα και πόσταρα στο Facebook για να βλέπουν οι φίλοι μου που δούλευαν στην Αγγλία :)

Κάτι έκανες, κάπου ήσουν - αυτό ρωτάει ο Άγγλος. Δε θέλει να διαβάσει "είχα στήσει μια κομπίνα με προμήθειες νοσοκομείων" ή "λήστευα τράπεζες" ή "έκανα επενδύσεις σε μπουρδέλα της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, και πριν με κλείσει η Μέρκελ εφάρμοζα προσωπικά Total Quality Management δοκιμάζοντας ένα-ένα τα προϊόντα, οποιασδήποτε ηλικίας και οποιουδήποτε φύλου: η εμπειρία χαλύβδωσε τη θέλησή μου για σκληρή δουλειά και διαρκή αγώνα για την επιτυχία, ενώ τα communication skills μου έφτασαν σε άλλο επίπεδο όταν κατάφερα να προφέρω το 'σκύψε ευλογημένη' άπταιστα σε 22 διαφορετικές γλώσσες".

ΥΓ: μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο αν σκοπός είναι καριέρα GP στο Hull, δε φέρω ευθύνη για τα αποτελέσματα :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Προσφατα ολοκληρωσα την εγγραφη μου στο GMC υστερα από ένα διαστημα πραγματικης τρελας με χαρτια,εξηγησεις,mail..Το προβλημα στην αιτηση μου ηταν παρομοιο με αυτο του Batman πιο πάνω.. H συμβουλη σε οσους ξεκιναν τωρα τη διαδικασια ειναι να φροντισουν απο πιο πριν, εφοσον εχουν κενα μη εγγραφης σε ιατρικο συλλογο πανω απο μια βδομαδα, να ερθουν σε επαφη με τουσ αντιστοιχους ιατρικους συλλογους κ πολυ απλα να μαγειρεψουν τις ημερομηνιες...ΓΙΝΕΤΑΙ.... απο εκεί κ πέρα τα πραγματα απλουστευουν πολύ..το GMC δεν ψαχνει αν εισαι ικανοσ γιατρος αλλά αν ήσουν τυπικός στις νομικες σου υποχρεώσεισ κ δεν ειχεσ μπλεξίματα με το νόμο..Προσοχή οτι δηλωσετε σαν εργασιακη εμπειρια στο GMC αντιστοιχα να δηλωσετε κ στις αιτησεις σας για vacancy posts αργοτερα...

Για σενα BATMAN και για όποιον αντιμετώπιζει παρόμοιο προβλημα....(Μακαρι να το εχεις λυσει μεχρι σημερα)

Σου ζητησαν χαρτι-οπως και εμενα- απο το region...το region ειναι η νομαρχια και όχι ο ιατρικός Συλλογος...οπότε σου προτείνω να κάνεις αυτη την πατεντα που έκανα κ έγω για να καλύψω τις 20 μέρες που δουλευα χωρις να είμαι εγγεγραμενος..

-Χαρτι απο νομαρχια οτι για τα θεματα εγγραφης ειναι υπευθυνος ο εκαστοτε Ιατρικος Συλλογος..

-Χαρτι από Ιατρικο Συλλογο οτι η καθυστερηση στην εγγραφη σου ηταν λογω τυπικης γραφειοκρατικης διαδικασιας...

(Αν τους πας μονο το δευτερο πιθανον να μη σου το δεχτουν)...

Υπομονη γιατι η διαδικασια πολλες φορες καταντα απλως κωμικη με το ανωφελο ψειριασμα του GMC που σκοπο εχει περισσοτερο να σε εξουθενωσει ψυχικα παρα να σε ελεγξει...

Καλη τυχη συναδελφοι...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλημέρα.Ανακάλυψα και εγώ οτι έχω κενό εγγραφής σε ιατρικό σύλλογο 14 μέρες και πρεπει να δράσω πριν τα στείλω.ποιός ιατρικός σύλλογος μαγείρεψε τις ημερομηνίες γιατι μου φαίνεται αδιανόητο να τους ζητήσω να παραποιήσουν ένα τέτοιο χαρτί

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

Κι ομως παιδια....τα καταφερα φιλε rompas εχεις απολυτο δικιο ωστοσο δεχτηκανε μια χαρα μονο το χαρτι του τοπικου συλλογου Θηβων.!15 μαιου εχω το ραντεβου στο λονδινο...ελπιζω μετα απο αγροτικο κ 4 χρονια ειδικοτητας στο ελλαντα να ανοιξει μια νεα πορτα...!Θα σας ενημερωσω!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά!

Δυστυχώς έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον Batman και τον Rompas. Έχω ένα κενό 40 ημερών χωρίς να είμαι εγγεγραμμένος σε κάποιο ιατρικό σύλλογο, ενώ εργαζόμουν κανονικά ως ειδικευόμενος. Διαβάζοντας τα παραπάνω ποστ προσπάθησα να ακολουθήσω τις συμβουλές και ήρθα σε επαφή με τον αρμόδιο ιατρικό σύλλογο για να ζητήσω ένα χαρτί που να λέει ότι η όποια καθυστέρηση στην εγγραφή οφείλεται σε τυπικούς γραφειοκρατικούς λόγους. Ωστόσο η υπεύθυνη γραμματέας αρνείται!

Καμία άλλη ιδέα?

Επιπρόσθετα, έκανα το λάθος και διαγράφηκα από τον ίδιο ιατρικό σύλλογο 1 ημέρα πριν την επίσημη παραίτησή μου από τη θέση ειδικότητας. Ακόμα και αυτή η 1 ημέρα για τους Άγγλους είναι σημαντική και ζητούν εξηγήσεις!

Οποιαδήποτε βοήθεια είναι πολύτιμη γιατί σε 20 μέρες ξεκινώ clinical attachment στο Λονδίνο και προβλέπω να μην έχω ολοκληρώσει την εγγραφή μου στο GMC.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ζήτα από το GMC να σου στείλει τα χαρτιά που θα πρέπει να έχεις υπογεγραμμένα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σου ζήτησαν GMC reg για clinical attachment?????!!!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Από τα 2 νοσοκομεία στα οποία θα κάνω attachment στο ένα μου ζήτησαν GMC reg. Στο άλλο δε χρειάζεται.

Το GMC μου έστειλε μια φόρμα αίτησης, την οποία πρέπει να συμπληρώσει ο εργοδότης μου και αναφέρεται στο διάστημα που δούλευα χωρίς να έχω εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο (αυτό μου φαίνεται το εύκολο κομμάτι).

Επίσης ζητάει ένα γράμμα από τον ιατρικό σύλλογο που να εξηγεί ότι δεν υπήρχε πρόβλημα που εργαζόμουν στο νοσοκομείο χωρίς να είμαι μέλος του (A letter from the Greek medical regulator that confirms it was acceptable for you to work in a medical capacity between 11 March 2010 and 25 April 2010 without holding medical registration).

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Προς γνώση των επόμενων που θα βρεθούν στη θέση μου παραθέτω τα χαρτιά που χρειάστηκαν για την εγγραφή μου στο GMC, ώστε να ξεπεράσω το πρόβλημα με τα κενά εγγραφής στον ιατρικό σύλλογο.

1. Αντίγραφο πτυχίου ιατρικής

2. Επίσημη μετάφραση αυτού

3. Certificate of Good Standing (πιστοποιητικό ευδόκιμης/παρούσας επαγγελματικής κατάστασης)

4. Επίσημη μετάφραση αυτού

5. Γράμμα από τον ιατρικό σύλλογο τον οποίο αφορούσε το κενό στο οποίο έλεγε ότι δεν ήταν απαραίτητη η εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο από την πρώτη μέρα διορισμού στο νοσοκομείο καθότι κατείχα άδεια άσκησης επαγγέλματος που εκδόθηκε από την αρμόδια νομαρχία. Η όποια καθυστέρηση στην εγγραφή στον ιατρικό σύλλογο οφειλόταν σε γραφειοκρατικούς λόγους.

6. Επίσημη μετάφραση αυτού

7. Employer reference (είναι μια αίτηση που στη στέλνουν αυτοί και ζητούν να τη συμπληρώσει ο εργοδότης. Εγώ την έδωσα στο διευθυντή της κλινικής που ήμουν. Στην ουσία λέει τα ίδια πράγματα με τον ιατρικό σύλλογο και νομίζω είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στην Ελλάδα υπεύθυνη αρχή για την έκδοση άδειας άσκησης επαγγέλματος είναι η νομαρχία και όχι ο ιατρικός σύλλογος).

(8). Χωρίς να μου το ζητήσουν είχα για αποδεικτικό στοιχείο και την άδεια άσκησης επαγγέλματος, καθώς και επίσημη μετάφραση αυτής.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 10 months later...

Ζητω προκαταβολικα συγνώμη για την ερώτηση παιδια, αλλα εχω τρομοκρατηθει σχεδον με τη σχολαστικοτητα των βρετανων. ΣΤο GMC online μου ζηταει να συμπληρωσω την ημερομηνια ληξης της αστυνομικης ταυτοτητας νεου τυπου (δεν εχω διαβατηριο). Ωστοσο, δεν υπαρχει τετοια ημερομηνια στην ταυτοτητα, οποτε τι κανουμε σε αυτην την περιπτωση?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.