Jump to content

ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ?


dr.gemkil

Recommended Posts

Σημερα λογω καιρικων συνθηκων δεν εγινε η εξεταση Παθολογιας...

Θα πρεπει να δουμε ποτε να ζητησουμε να εξεταστει.

Λογικα θα πρεπει να μπει πια στο τελος της εξεταστικης ( τελευταιο μαθημα ισως...), γιατι οποτε αλλοτε θα συμπεσει με καποιο αλλο μαθημα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

μόλις με ενημερωσαν πως βγήκε ανακοίνωση για αναπλήρωση της εξέτασης την Πεμπτη 9/2.

Η ανακοινωση βγηκε και στο ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ σαιτ της σχολης...

Σε οποιαδηποτε αλλη σχολη, ιατρικη και μη, το μαθημα θα πηγαινε στο τελος της εξεταστικης (ή ακομα και εκτος αυτης...).

Απο ολους μας εχει γινει ενας προγραμματισμος διαβασματος και επαναληψης, και το να μπαινει το μαθημα εμβολιμα μια βδομαδα μετα δειχνει τουλαχιστον οτι δεν μας σεβονται...

Επισης, πολλοι ειναι που δεν μενουν πια στα Γιαννενα και ο προγραμματισμος τους και σ'αυτο χαλαει, νεα εξοδα ή παραταση διαμονης κλπ...

( ο καιρος παλι ασχημος θα ειναι απο βδομαδα...)

Και τελος, ενω η τελευταια πληροφορηση χθες απο τους καθηγητες που πηραμε τηλεφωνο (δεν ηταν στο πανεπιστημιο χθες-μερα εξετασης) ηταν οτι απο Δευτερα θα δουμε ποτε θα ειναι η νεα ημερομηνια του μαθηματος, σημερα βρισκομαστε με μια ανακοινωση που λεει οτι το μαθημα θα δοθει σε μια βδομαδα χωρις να εχει συζητηθει τιποτα. Αν ξεραμε οτι θα εβγαινε σημερα η ημερομηνια θα μεναμε να πιεσουμε για μια πιο λογικη ημερομηνια..

Ας συνεννοηθουμε να κανουμε κατι αν μπορουμε να αλλαξουμε την ημερομηνια ( μεχρι και την Δευτερα πρεπει να εχει γινει κατι...)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

συμφωνώ απολυτα στα παραπάνω.

Προσωπικα δεν με βολεύει καθόλου. Το καλύτερο/βολικοτερο για όλους είναι να πάει στο τέλος. Δεν ξέρω βεβαια αν τίθεται διαπραγμάτευσης στην ανακοίνωση αλλα υποστηρίζω κάθε ενέργεια.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Συμφωνώ απόλυτα με τον drgemkil. Κάποιοι δίνουν χειρουργική την Τρίτη παθολογία την Πέμπτη, άλλοι δίνουν και άλλα μαθήματα αυτή την εβδομάδα. Νομίζω ότι η πλειοψηφία δεν εξυπηρετείται με αυτή τη νέα ημερομηνία εξέτασης. Προτείνω να εισηγηθούμε να εξεταστεί το μάθημα στο τελος του μήνα.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Επειδη αρκετοι δινουν την Τριτη Χειρουργικη, την Παρασκευη Ιατροδικαστικη και την Πεμπτη (9-2) δινονται αλλα 3 μαθηματα, θα μπορουσαμε να τηλεφωνησουμε στην γραμματεια της Παθολογιας αυριο και να ζητησουμε αλλαγη ημερομηνιας (για το τελος της εξεταστικης) για ολους τους λογους που εχουμε αναφερει εδω αυτες τις μερες...

Βλεποντας τι θα μας απαντησουν κανονιζουμε ισως μια συναντηση την Τριτη μετα την Χειρουργικη.

Φανταζομαι πως αν λαβουν 10 - 20 τηλεφωνηματα ή και παραπανω να σκεφτουν να την αλλαξουν...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δεν βλέπω ποτε αλλοτε μπορει να εξεταστει το μαθημα εκτος από το τελος της εξεταστικης περιοδου, αφου σε οποιαδηποτε αλλη ημερομηνια εξεταζονται αλλα μαθηματα και καποιος συναδελφος θα βρεθει στη θεση να θυσιασει καποιο μαθημα για να συμμετεχει στην εξεταση παθολογιας η το αντιθετο. Αυτο δεν ειναι καθολου δικαιο και συμφωνω στο οτι να εξεταστει το μαθημα μια μερα μετα απο τη Χειρουργικη, μια μερα πριν την Ιατροδικαστικη και την ιδια μερα με αλλα μαθηματα δειχνει οτι δεν υπάρχει κανενας σεβασμος. Νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρξει κατανοηση αν οχι στον κοπο μας τοσο καιρο, στα εξοδα που γινονται γιατι αυτη η ημερομηνια τουλαχιστον για μενα σημαινει απλα εξοδα.. Οποιος εχει αποψη και θελει να την πει ας την πει τωρα γιατι δεν υπαρχει χρονος.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ξερει κανεις τι εγινε τελικα με την αλλαγη ημερομηνιας?

Εμαθα οτι πηγαν καποια παιδια και βρηκαν τους καθηγητες.

Ας ενημερωσει καποιος εδω γιατι δεν βρισκομασταν ολοι στα Γιαννενα σημερα...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ποιούς καθηγητές βρήκαν ακριβώς??!!Ο κ.Ελισάφ είναι στην Αθήνα στα πλαίσια κάποιου συμποσίου.Οπότε αν όντως βρήκαν κάποιον θα ήταν ο κ.Τσιάνος που από μόνος του το βρίσκω χλωμό να αλλάξει την ημερομηνία !!

Το θέμα είναι να μην έμπαινε από την αρχή αυτή η απαράδεκτη ημερομηνία ...απορώ γιατί μας κάνει εντύπωση η όλη καταστάση και συζητάμε για αυτήν....αφού είναι γνωστό ότι η ιατρική ιωαννίνων είναι το θέατρο του παραλόγου..

Μόνο μια πυρηνική έκρηξη θα μας σώσει ... :antegeia:emeleos

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.