Jump to content

ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΟ


george 2005

Recommended Posts

Λοιπον πηγα σημερα στη γραμματεια και μου ειπαν οτι γινεται να αλλαξει. Πρεπει να μιλησουμε πρωτα με την Τζαφλιδου, η οποια θα ειναι στη σχολη τη Δευτερα. Αρα πρεπει να ξαναπαω τη Δευτερα. Μου ειπαν ακομα αν γινεται να παμε πιο πολλα ατομα μαζι για να φαινεται οτι εχουμε συνεννοηθει ολοι μαζι. Εσυ ξερεις καποιον αλλο που να το χρωσταει?

Οποιος θελει να δωσει τη φυσικη ας γραψει εδω για να παμε μαζι.

Οποτε τα νεοτερα τη Δευτερα!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Ωραια! Δυστυχως δεν ξερω καποιον αλλον που να το χρωσταει αλλα δεν νομιζω να ειμαστε και πολλοι!...Αν της πειτε κιολας οτι ειναι την ιδια μερα με την χειρουργικη σιγουρα θα το αλλαξει!...Θα περιμενω νεα σου την Δευτερα!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Λοιπον πηγα παλι σημερα στη Φυσικη και μιλησα με την κα Τζαφλιδου αυτη τη φορα και μου ειπε πως ηταν πολυ απασχολημενη εκεινη τη στιγμη για να μιλησει μαζι μου, αλλα οτι ειναι διατεθειμενη να αλλαξει την ημερομηνια και να τη μεταφερει εντος εξεταστικης. Μου ειπε ακομα οτι πρεπει πρωτα να βεβαιωθει οτι ολοι οι επι πτυχιο συμφωνουν για την αλλαγη της ημερομηνιας και μαλιστα μου ζητησε και λιστα με τα ονοματα μας. Μου ειπε οτι θα το δει το θεμα και θα το αλλαξει αν πεφτει μαζι με την Χειρουργικη αλλα αν δεν της παμε χαρτι οτι συμφωνουμε ολοι δεν γινεται κατι και μου ειπε να ξαναπαω.

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω και εγω να πηγαινω καθε μερα και απ'τη στιγμη που δεν ξερουμε ακριβως ποσοι το χρωστανε....Δεν ξερω τι να πω!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Δικιο εχεις.Δεν γινεται να πηγαινεις εσυ συνεχεια..Βασικα εγω θα ερθω γιαννενα για την παθολογια.Λες να ειναι πολυ αργα να την βρουμε τοτε?...ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΗΠΩΣ Κ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Τι να σου πω!Παμε και τοτε! Γιατι να μην το αλλαξει, αφου αργοτερα θελουμε να το παμε!

Η γραμματεας μου ειπε οτι θα βγαλει χαρτι για να δηλωθουμε μια απ'αυτεσ τις μερες. δεν δοκιμαζεισ και εσυ να παρεις κανα τηλ, αν και η Τζαφλιδου μου ειπε οτι προτιμα να μιλησουμε απ'ευθειας. Δεν ξερω αν σκεφτεις κατι αλλο...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδια λεω να παμε να βρουμε την Τζαφλιδου μετα την εξεταση της παθολογιας την πεμπτη. Αν συμφωνειτε στειλτε εδω και πειτε το και σε αλλους που ξερετε οτι το χρωστανε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

Λοιπον απ' τα πολλαπλης θυμαμαι οτι ηθελαν τι ειναι το 1eV, σε τι αντιστοιχει το 1Gy, ποια ειναι η πρωτη βλαβη που παρατηρουμε στο σωμα μετα απο εκθεση σε υψηλη ακτινοβολια, ποιες ειναι οι κινησεις της βαδισης, αν καποιος κραταει ενα βαρος 10κιλων ποια ειναι η δυναμη που πρεπει να ασκησει ο ωμος για ισορροπια, αλλη μια ειχε σχεση με την εντροπια και μια ερωτηση ειχε αντιστοιχιση μεταξυ ακτινοβολιων και εξετασεων( ακτινογραφια, αξονικη, μεγιστη επιτρεπτη δοση, δοση που δεχομαστε απο το συμπαν...).

Απ'τα αναπτυξης:διαφορες δυναμικου σε μυικο και νευρικο κυτταρο και να σχεδιασουμε τις γραφικες παραστασεις,

αλλη ερωτηση ειχε μια εικονα με μηκη κυματος και λειζερ και με βαση την εικονα επρεπε να διαλεξουμε ποιο ειναι το καταλληλο για κερατεκτομη και για καταρρακτη

αλλη ηταν γιατι ενω τα κωνια(ή τα ραβδια ...δε θυμαμαι) διεγειρονται και απο την υπεριωδη(νομιζω) γιατι δε βλεπουμε και σ'αυτο το φασμα

Μεχρι στιγμης αυτα θυμαμαι...Παντως δεν ειχαν βαλι τπτ σε σχεση με ακτινοπροστασια που εβαζαν αλλες φορες και ειχε και αλλες 2 ερωτησεις απο τον ηλεκτρισμο οι οποιες μου φανηκαν πολυ δυσκολες και δεν θυμαμαι καν τι ρωτουσαν...!

Αν θυμηθω και κατι αλλο θα συμπληρωσω

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.