Jump to content

ΒΑΣΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι.

Είμαστε μια ομάδα ιατρών οι οποίοι έχουν ενδιαφέρον στην Εναλλακτική Ιατρική και ειδικότερα στο SU JOK βλ. www.sujokgreece.com , μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο παρόμοια με το βελονισμό αλλά πολύ πιο ασφαλή, κατάλληλη για χρήση από οποιονδήποτε, και ιδιαίτερα γρήγορη στα αποτελέσματά της.

Στην κατεύθυνση αυτή σκοπεύουμε να διοργανώσουμε ένα τριήμερο σεμινάριο, μετά το πέρας του οποίου να απονέμεται το διεθνώς αναγνωρισμένο Βασικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης της Ακαδημίας SuJok. Η τιμή καθότι σκοπός μας δεν είναι το κέρδος αλλά η προώθηση του SuJok στην Ελλάδα, θα είναι πολύ χαμηλότερη των σεμιναρίων που υπαρχουν στην "αγορά", και παράλληλα θα είναι εφόδιο, για συναδέλφους ανεξαρτήτως ειδικότητας και σταδίου ειδίκευσης καθώς μπορεί να συνδυαστεί επικουρικά με τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες θεραπείες, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σκοπεύουμε, τέτοιες εκδηλώσεις να επαναλαμβάνονται τακτικά και έτσι να μπορεί να είναι δυνατή η απόκτηση όλων των πτυχίων της Ακαδημίας Su Jok, οπότε ανεξαρτήτως πότε θα δείτε την καταχώρηση αυτή, παρακαλώ επικοινωνήστε στο info@sujokgreece.com για να ενημερωθείτε για μελλοντική δραστηριότητα.

Ευχαριστούμε το greekmeds για τη φιλοξενία!

Οι διοργανωτές

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.