Jump to content

Συνέλευση

Recommended Posts

Posted

Την Παρασκευή 2/9 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Ιωαννίνων στην αίθουσα του Α' Έτους.

(άντε να δούμε τι θα δούμε... emdots )

Posted

Για ποιό λόγο συνέλευση μες στην εξεταστική βρε παιδιά;Πώς μας ωφελεί το να χάνουμε εξεταστικές;!

Posted

Για ποιό λόγο συνέλευση μες στην εξεταστική βρε παιδιά;Πώς μας ωφελεί το να χάνουμε εξεταστικές;!

Ναι βρε παιδιά!! έχω ένα τελευταίο μάθημα για πτυχίο!! Τουλάχιστον αφήστε μας να δώσουμε πρώτα....

Posted

And the winner is... ΔΑΠ.

Παιδιά επιστροφή στο διάβασμα,δεν έχουμε κατάληψη.

Τώρα αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα γίνει με τα μαθήματα που χάνονται και χάθηκαν από 1/9 μέχρι 7/9.Για νεότερα θα ενημερώσω :splaaaats:

Posted

μαλιστα...τι πρωτοτυπο...

ελα ντε,τι θα γινει με το προγραμμα που οι δικοι μας ξυνονται και δεν εχουν βγαλει τιποτα???? :angry:

οριστηκε νεα συνελευση ή μπα??...

θενξ για την ενημερωση!

Posted

Παιδιά, κάτι πήρε το αυτί μου για συνέλευση την Τετάρτη μεθαύριο.Ισχύει, ή είναι ράδιο αρβύλα; emsos

Posted

Παιδιά, κάτι πήρε το αυτί μου για συνέλευση την Τετάρτη μεθαύριο.Ισχύει, ή είναι ράδιο αρβύλα; emsos

Παίζει έκτακτο Δ.Σ. σήμερα.Μόλις και αν μάθω θα ενημερωσω :)

Posted

Γίνεται ένας χαμός.Την ώρα του τακτικού δ.σ. η δαπ δεν πήρε μέρος και οι άλλες παρατάξεις κάλεσαν έκτακτο δ.σ.

Βγήκε ότι θα γίνει συνέλευση την Τετάρτη στις 2 η ώρα ΑΛΛΑ υπάρχει διχογνωμία για το αν είναι αντικαταστατική ή όχι. Η κατάσταση είναι τελείως τραγική με τους τους ηττημένους της γ.σ. της Παρασκευής να θέλουν σώνει και ντε να γίνει πάλι συνέλευση ώστε να κλείσει η σχολή.Δεν είμαι σε κάποια παράταξη,αλλά βγάζω συμπεράσματα από όσα έχουν γίνει και ειπωθεί όπως κάθες λογικός άνθρωπος.

Τελικά...υπάρχει μια γ.σ. την Τετάρτη 7/9 στις 14.00,αλλά αν όντως είναι αντικαταστατική δε θα ισχύει.Δεν ξέρω ρε παιδιά,δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δε σέβονται την απόφαση της πλειοψηφίας.

Αυτή είναι η κατάντια της σχολής μας,ας χειροκτοτήσουμε.Καλή σας μέρα και καλό μας διάβασμα.. embored

Posted

Ok,για να καταλάβω,αν την Τετάρτη αποφασιστεί κατάληψη, η σχολή θα κλείσει;Ας πεί κάποιος σίγουρα να κανονίσουμε τις δουλειές μας... emhelpme

Posted

Τι έγινε τελικά με την συνέλευση θα γίνει; Και τι ισχύει με την απεργία αύριο; Θα δοθούν τα μαθήματα αύριο; Ιστολογία άκουσα ότι δεν θα δοθεί... Φαρμακολογία ξέρει κανένας αν θα δοθεί; emhelpemsos

Posted

καλη ερωτηση...νωριτερα που περασα απ τη φαρμακολογια οι ανακοινωσεις παραμενουν οι ιδιες...αν επροκειτο να μη δωθει δεν επρεπε να υπαρχει ανακοινωση?

ειλικρινα εχω μπερδευτει..... emconfused emconfused emconfused

Posted

Και τι ισχύει με την απεργία αύριο?

Ποια απεργια? Των γιατρων εννοειτε ? Αν ναι, δεν νομιζω να μας επηρρεαζει

Posted

καλη ερωτηση...νωριτερα που περασα απ τη φαρμακολογια οι ανακοινωσεις παραμενουν οι ιδιες...αν επροκειτο να μη δωθει δεν επρεπε να υπαρχει ανακοινωση?

ειλικρινα εχω μπερδευτει..... emconfused emconfused emconfused

Και τι ισχύει με την απεργία αύριο?

Ποια απεργια? Των γιατρων εννοειτε ? Αν ναι, δεν νομιζω να μας επηρρεαζει

Των μελών ΔΕΠ η απεργία... Άντε να δούμε... Μάλλον θα μάθουμε τελευταία στιγμή... Τι να πω; :wacko::angry:

Posted

τελικα σημερα εγινε ή δεν εγινε συνελευση ?

Απ'ότι έμαθα μαζεύτηκαν 40 άτομα και την ανέβαλαν για Δευτέρα. Το θέμα είναι πως αφού θεωρούνταν η σημερινή αντικαταστατική τότε είναι και της Δευτέρας.. emconfused

Posted

τελικα σημερα εγινε ή δεν εγινε συνελευση ?

Απ'ότι έμαθα μαζεύτηκαν 40 άτομα και την ανέβαλαν για Δευτέρα. Το θέμα είναι πως αφού θεωρούνταν η σημερινή αντικαταστατική τότε είναι και της Δευτέρας.. emconfused

απ' ο,τι ειδα μαζευαν υπογραφες ωστε να ειναι εγκυρη της δευτερας...τωρα αν μαζευτηκαν οι υπογραφες που πρεπει δεν το γνωριζω...... emconfused

Posted

Εχουμε κνένα νεότερο από τη συνέλευση παιδιά?? emquestion

Το μόνο που εμαθα είναι οτι τελικά δε βγήκε κατάληψη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.