Jump to content

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΙΙ

Recommended Posts

Posted
emhelp Οποιος μπορεί απο το έτος ας μας δώσει τα φώτα του. Ύλη σος αν ανέφερε που πρεπει να προσέξουμε περισσότερο. Ευχαριστω προκαταβολικα
Posted

emhelp Οποιος μπορεί απο το έτος ας μας δώσει τα φώτα του. Ύλη σος αν ανέφερε που πρεπει να προσέξουμε περισσότερο. Ευχαριστω προκαταβολικα

Η υλη μου ειπανε οτι ειναι 7 η 8 κεφαλαια μονο απο το βιβλιο του αλμπερτς και οτι την εχει βγαλει σε πινακα ανακοινωσεων στο εργαστηριο.

Το προβλημα για εμας που δεν εχουμε δωσει με το νεο συστημα ειναι το εξης.

Οι ερωτησεις που βαζουν ειναι απλα αντιγραφης, και φτανει η υλη του βιβλιου?Εξεταστηκε η βιολογια 1 με το νεο συστημα το γεναρη, και ηθελα να ρωτησω αν ξερετε τι θεματα εβαλε τοτε?Ειναι απλες οι ερωτησεις?φτανει το βιβλιο του αλμπερτς η πρεπει να βρουμε σημειωσεις?Οι ερωτησεις ειναι απλες αναφορας-αντιγραφης η βαζει δυσκολες οπως ειναι οι ασκησεις και ερωτησεις κρισεως στο τερμα καθε κεφαλαιου?Ευχαριστω.Ρετρο οταν μαθω τα κεφαλαια θα τα γραψω εδω, ακουσα για 12,14-19 και 21, αλλα δεν ξερω σιγουρα.

Μπορεις εσυ η καποιος αλλος να μαθει τι στυλ ερωτησεις εβαλε στη βιολογια 1 το γεναρη?Ηταν απλες και εφτανε το βιβλιο η θα μας αρχισει τις γνωστες τρελες ερωτησεις?

Posted

Για ύλη εγω εχω τα 12 14 15 16 17 18 19 21 σχεδόν δηλαδή ένας τομος ...Τωρα τι ακριβως θέλει απο αυτα δεν έχω ιδεα. Πχ ο καρκινος μονο ειναι 100 σελίδες. Ακριβως τα ιδια που ρωτας απο πάνω θέλω να ξέρω και γω γιατι ειμαι παλιός. Διαφάνειες στα site δεν εχουν ανανεώσει καθολου. Παιδιά που ρώτησα απο βιολογία 1 λένε οτι το βιβλιο καλύπτει.

Posted

Υπάρχει κάποιος /κάποια δευτεροετής που γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη να ενημερώσει για το τι έγινε στις παραδόσεις του μαθήματος της Βιολογίας 2 με βάση το βιβλίο του Alberts? Έδωσαν έμφαση σε κάποια σημεία ??Retro η ύλη είναι τα κεφάλαια που ανέφερες .Ένας ολόκληρος τόμος με πολλές "σάλτσες" μέσα στο κάθε κεφάλαιο.Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί εαν οι ερωτήσεις ανάπτυξης θα είναι κρίσεως ή απλής αναφοράς σε κάποια σημεία των 8 κεφαλαίων.

Sos συνάδελφοι ,ας μην πάει χαμένη ακόμα μία εξεταστική .Τα φώτα σας παρακαλώ!!

Posted

Οι νεες διαφάνειες απο τα μαθηματα υπάρχουν κάπου να τις παρουμε?

Posted

Τι έγινε βρε συνάδελφοι? έχετε πέσει με τα μούτρα στο διάβασμα και δεν μπορείτε να απαντήσετε σε ένα απλό αίτημα ?

Η άλλη εκδοχή είναι να μην παρακολούθησε κανείς τα μαθήματα της Βιολογίας 2 αυτό το εξάμηνο για αυτό και δεν υπάρχουν πληροφορίες!!

Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους συμφοιτητές και τους συναδέλφους ...για το "συναδελφικό" πνεύμα που δείχνετε!! embaaa

Posted

Χαιρετώ! Λοιπόν αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι από το κεφάλαιο 14 ο Λαζαρίδης θέλει μόνο τις σελίδες 559 - 575 και 601 - 603. Επίσης αυτά που είναι σε πράσινες σελίδες καλό είναι ορισμένα (π.χ. αυτό στο κεφ. 16) να τα δούμε. Μου είπαν να δούμε και τις ερωτήσεις και τέλος το αυτονόητο πως ότι έχει φυτό και ιστορική αναδρομή είναι αυτομάτως εκτός. Αυτά ξέρω εγώ... Κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο καλοδεχούμενο!!

• 2 weeks later...
Posted

Υπάρχει κάποιο νεότερο όσον αφορά την ύλη και τις υποδείξεις που έκαναν οι διδάσκοντες στο μάθημα ? Σε ποια κεφάλαια έδωσαν βάρος και αναμένεται να τεθούν ερωτήσεις από αυτά ?

Διαφάνειες τελικά υπάρχουν ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.