Jump to content

Δερματολογία

Recommended Posts

Posted

Εξέταση Δερματολογίας εκτός από 7 Ιουνίου θα γίνει κ στις 5 Ιουλίου (11.30). Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όλοι οι φοιτητές που μπορούν να δώσουν το μάθημα σε μία από τις δύο ημερομηνίες.

Posted

Και τι θα γινει με οσους δινουμε και οφθαλμολογια την ιδια μερα (5/7) και ιδια ωρα απ οσο ξερω...αν υπαρχει καποιος που δινει και τα δυο,ας γραψει εδω...προσωπικα θα παω να ρωτησω και τον Ασπιωτη αλλα αν ξερω οτι υπαρχει κι ενα ατομο εστω ακομα,ειναι καλυτερα... emsos emsos emsos

• 4 weeks later...
Posted

Παιδια ξερει κανεις αν αυτο με τη δερματολογια στις 5/7 τελικα ισχυει?Η γραμματεια δεν εχει βγαλει ανακοινωση για 2η ημερομηνια, οποτε εχω παει ή εχω παρει τηλ δεν ειναι κανεις εκει!!!(περιεργο!)

Αν ξερει καποιος τι παιζει ας το πει! Εχασα την πρωτη επειδη εδινα φαρμακα 2 μην χασω και αυτη!

Posted

Παντως ματι θα εξεταζουν ολη μερα απ τις 8:30 μεχρι 3, και εχουν γραφτει 100 ατομα, οποτε μαλλον λιγο δυσκολο να αλλαξει...

Posted

Ναι, δε λεω οτι θελω να αλλαξει, απλα ρωταω αν θα δωθει τελικα!

Εκτος αν μου λες οτι ακυρωθηκε η εξεταση στο δερμα γιατι πεφτει μαζι με το ματι.Σωστα?

Posted

Βασικα μονο για το ματι ειδα, για δερμα δεν ειδα/ακουσα κατι φιξ.

Απλα το ανεφερα με τη λογικη οτι επειδη η εξεταση του ματιου ειναι φουλ ολη μερα, οτι θα ναι δυσκολο να αλλαχτει (μεταξυ των δυο μαθηματων).

Εκτος κι αν το παιδι πιο πανω που ειπε οτι θα εβρισκε τον Ασπιωτη, οντως κανονισε και 2η ημερομηνια για οφθαλμολογια?

Posted

Βασικα μονο για το ματι ειδα, για δερμα δεν ειδα/ακουσα κατι φιξ.

Απλα το ανεφερα με τη λογικη οτι επειδη η εξεταση του ματιου ειναι φουλ ολη μερα, οτι θα ναι δυσκολο να αλλαχτει (μεταξυ των δυο μαθηματων).

Εκτος κι αν το παιδι πιο πανω που ειπε οτι θα εβρισκε τον Ασπιωτη, οντως κανονισε και 2η ημερομηνια για οφθαλμολογια?

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΕΓΩ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 5;

Posted

Παιδια νομιζω οτι το ματι για τους μεταφορεις ειναι στις 7 και για το 4ο ετος ειναι στις 5.

Τωρα ετσι οπως εχουμε γινει δεν παιρνω και ορκο!!!

Αν καποιος μπορει να παει στη σχολη ή απλα ειναι σιγουρος γιάυτο που ξερει, ασ το γραψει να μας βοηθησει να ξεμπλεχτουμε!

(εγω για το δερμα ρωτησα και μπλεξαμε και το ματι!!! :wacko::blink: )

Posted

Παιδια εγω ειχα κανει την ερωτηση για το ματι γιατι στο επισημο προγραμμα γραφει 5/7...απο το 4ο επεμεναν οτι ειναι 7/7 κ πηγα χτες να κοιταξω...η γραμμτεια κλειστη αλλα εξω υπαρχει μονο μια νακοινωση για 7/7 και στο χαρτι ειναι δηλωμενα ατομα απ ολα τα ετη...τωρα αν ισχυει κατι διαφορετικο για οσους ειμαστε επι πτυχιω και απλα δεν εχουν ενημερωσει ακομα,δεν το ξερω...

ο,τι να ναι βασικα ειναι κ αυτοι :angry:

Posted

Εξέταση Δερματολογίας θα γίνει στις 5/7 11.30 π.μ.

Υπάρχει σχετική κατάσταση για δηλώσεις στην γραμματεία Δερματολογίας, στην οποία έχουν δηλωθεί λιγότερο από 10(!) άτομα.

Posted

Η Οφθαλμολογία είναι 7/7 για όλους!Την Παρασκευή πήγα και ρώτησα.Όποιος έχει αμφιβολία ας πάει στη γραμματεία να το δεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.