Jump to content

ΕΤAΑ (ΤΣΑΥ): Προϋποθέσεις για θεώρηση βιβλιαρίων ασθένειας για το 2011


anastasiostheodoridis

Recommended Posts

  • 3 years later...

ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 2015

Μετά την έναρξη λειτουργίας του συστήματος «ΑΤΛΑΣ» για τη δημιουργία Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης –Ασφαλιστικής Ικανότητας ,θα καταχωρηθεί ηλεκτρονικά η θεώρηση της ασφαλιστικής ικανότητας για παροχές ασθένειας σε είδος για το 2015 για τους ασφαλισμένους ελεύθερους επαγγελματίες ιατρούς , φαρμακοποιούς , οδοντιάτρους και κτηνιάτρους, που έχουν θεωρημένο βιβλιάριο έως 31-12-2014 και έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

Από 1-11-2014 θα πρέπει να συνδεθείτε με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τομέα στο www.tsay.gr προκειμένου να διαπιστώσετε αν έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά για εσάς και τα προστατευόμενα παιδιά που έχουν γεννηθεί έως 31-12-1996, η θεώρηση του 2015 στο πεδίο βιβλιάρια του Ηλεκτρονικού σας φακέλλου (Η.Φ.Α).

Για τους εμμίσθους υγειονομικούς που έχουν πλήρως ενημερωμένο Ηλεκτρονικό Φάκελο θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Ταμείου.

Για τις συζύγους που έχουν ασφαλιστεί ως προστατευόμενα μέλη, θα πρέπει αφού διαπιστωθεί η θεώρηση του άμεσα ασφαλισμένου για το 2015 να προσέλθουν στην υπηρεσία με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Ταμείου www.tsay.gr –περίθαλψη- δικαίωμα περίθαλψης άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

22/10/2014 ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 2015

Συνδεθείτε με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τομέα στο www.tsay.gr (μέσω internet Explorer )προκειμένου να διαπιστώσετε αν έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά για εσάς και τα προστατευόμενα παιδιά που έχουν γεννηθεί έως 31-12-1996, η θεώρηση του 2015 στο πεδίο βιβλιάρια του Ηλεκτρονικού σας φακέλου (Η.Φ.Α).

Η ενημέρωση του ηλεκτρονικού συστήματος για την θεώρηση του 2015, αφορά τους υγειονομικούς ελεύθερους επαγγελματίες , έμμισθους του Ε.Σ.Υ. , εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και εμμίσθους υγειονομικούς σε διαγνωστικά κέντρα, κλινικές , φαρμακευτικές εταιρίες κ.λ.π που έχουν πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό φάκελο,

Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στις Υπηρεσίες του Τομέα της περιοχής σας για σχετική ενημέρωση.

Οι διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο δικαίωμα περίθαλψης άμεσων και έμμεσων μελών και οι σχετικοί περιορισμοί που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Ταμείου εξακολουθούν να ισχύουν.

Για τις συζύγους που έχουν ασφαλιστεί ως προστατευόμενα μέλη, θα πρέπει αφού διαπιστωθεί η θεώρηση του άμεσα ασφαλισμένου για το 2015 να προσέλθουν στην υπηρεσία με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Ταμείου www.tsay.gr –περίθαλψη- δικαίωμα περίθαλψης άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Π.Δ. 191/2005 (ΦΕΚ Α΄234/27-9-2005.

Τμήμα Παροχών Ανοικτής Περίθαλψης

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 1 month later...

04/12/2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι το ΕΤΑΑ-ΤΥ λόγω υποστελέχωσής του και μεγάλου φόρτου εργασίας δεν μπορεί να εξυπηρετεί πάνω από 100 ασφαλισμένους στην καθημερινή συναλλαγή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ταμείου εδω.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αυτά είναι... όποιος προλάβει πρόλαβε. Και οι εισφορες που πληρωναμε , στα τέτοια τους. Ένα απο τα πιο υγιή ταμεία κατάντησε έτσι. Συγκρίνω αυτόματα αυτά που ζω εδώ Γερμανία, όπου η πλειοψηφία των συνεννοήσεων γίνεται με Η-μέηλ, και πράγματα όπως "θεώρηση" κτλ είναι άγνωστα, διότι γίνονται αυτόματα... Κοινή λογική....

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, από ποιά δεκαετία έχει ξεμείνει αυτό το ροζ βιβλιαράκι στο οποίο αναγράφονται οι διάφορες θέσεις τις οποίες κατέχει κατά καιρούς ο ιατρός χειρόγραφα... :splaaaats: Να μην μιλήσω για ουρές κτλ που θυμίζουν ΙΚΑ !

Πως κατήντησε έτσι αυτό το Ταμείο που κάποτε ήταν υγιέστατο ; ; ;

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλά, από ποιά δεκαετία έχει ξεμείνει αυτό το ροζ βιβλιαράκι στο οποίο αναγράφονται οι διάφορες θέσεις τις οποίες κατέχει κατά καιρούς ο ιατρός χειρόγραφα...

πλεον που ολα αυτα ειναι καταχωρημενα στον ηλεκτρονικο μας φακελο ειναι εντελως αχρηστη η υπαρξη του.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 months later...

http://www.tsay.gr/Default.aspx?id=113650&nt=108&lang=1

Παροχές ασθένειας σε είδος για ανέργους, υποαπασχολούμενους κ.λ.π.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 30 , παρ.7 ,Ν.4320/2015 οι Ασφαλισμένοι του Τομέα Σύνταξης και Ασφάλισης Υγειονομικών του

Ε.Τ.Α.Α., οι οποίοι έχουν απωλέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα, λόγω οφειλών στον ασφαλιστικό τους φορέα, δικαιούνται οι ίδιοι και τα προστατευόμενα μέλη τους παροχές ασθένειας σε είδος από 1.3.2015 έως 29.2.2016, εφόσον οι οφειλές τους αφορούν τα έτη 2011, 2012 και 2013 και ο μέσος όρος του συνολικού οικογενειακού τους εισοδήματος κατά τα ως άνω έτη δεν υπερβαίνει τις δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ .

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 months later...

http://www.tsay.gr/Default.aspx?id=120258&nt=108&lang=1

Σας ενημερώνουμε ότι το ΤΜΗΜΑ ΕΤΑΑ – ΤΥΥ ΠΕΙΡΑΙΑ θα είναι κλειστό από 10-08-2015 έως 21-08-2015 λόγω άδειας της υπαλλήλου. Για το διάστημα αυτό παρακαλείστε να απευθύνεστε στην κεντρική υπηρεσία ΑΧΑΡΝΩΝ 27

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

18/08/2015

Καθορισμός μιας(1) ημέρας την εβδομάδα κατα την οποία οι Τομείς του ΕΤΑΑ δεν θα δέχονται κοινό

Το Δ.Σ. του Ε.Τ.Α.Α. στην συνεδρίαση με αριθμ. 360/2015 της 30ης Ιουλίου 2015 αποφάσισε ομόφωνα για τις κεντρικές υπηρεσίες του Ε.Τ.Α.Α., δλδ τις Ενιαίες υπηρεσίες και τις Υπηρεσίες τον Τομέων, να πραγματοποιείται υποδοχή του κοινού όλες τις εργάσιμες ημέρες πλήν της ημέρας Πέμπτης, ..........................
Η ημερομηνία έναρξης της εν λόγω απόφασης ορίζεται η 1η Οκτωβρίου 2015.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 3 weeks later...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ 2016

Σας ενημερώνουμε ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να καταχωρηθεί η ασφαλιστική σας ικανότητα για το 2016, ηλεκτρονικά στο πρόγραμμα «ΑΤΛΑΣ» ,προκειμένου να έχετε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη , είναι η επικαιροποίηση του ηλεκτρονικού σας φακέλου.

Συνδεθείτε έως 30-9-2015 με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ταμείου και επικαιροποιήστε το ιστορικό απασχόλησης σας , καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, συμπεριλαμβανομένης και της Διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Η επικαιροποίηση αφορά όλους τους υγειονομικούς (ιατρούς –φαρμακοποιούς του Ε.Σ.Υ. ,Π.Ε.Δ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έμμισθους υγειονομικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λ.π).

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιαδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες των Τομέων Υγειονομικών, είτε τηλεφωνικά , είτε ηλεκτρονικά μέσω του tsay-portal@tsay.gr , είτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση (πατήστε εδώ) με FAX ή στην Κεντρική Υπηρεσία (2108811990), ή στην Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (2310518101)ή στα περιφερειακά τμήματα και γραφεία των Τομέων Υγειονομικών

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι η ασφαλιστική σας ικανότητα και συνεπώς η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή σας περίθαλψη για το 2015, ισχύει μέχρι 31-12-2015 και πριν την λήξη της θα πρέπει να ελέγξετε την ηλεκτρονική της καταχώρηση για το επόμενο έτος (2016) , προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

Οι ασφαλισμένοι που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση , είναι επιδοτούμενα άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, ή υπάγονται στις διατάξεις του Ν.4320/2015 για παροχές σε είδος, ακολουθούν για την διάρκεια της ασφαλιστικής τους ικανότητα τα οριζόμενα στους αντίστοιχους Νόμους και στις σχετικές ανακοινώσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα .

Ε.Τ.Α.Α.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.