Mindtrapper Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Παιδιά είδα σήμερα ότι το επιλεγόμενο "Εισαγωγή στη Γενετική του Ανθρώπου" θα εξεταστεί στις 24/2. Επειδή αυτό βγαίνει 13 μέρες εκτός περιόδου εξεταστικής και μερικοί μένουμε σε ξενοδοχείο και δεν μπορούμε να πληρώσουμε 13 μέρες παραπάνω ή να πάρουμε αεροπλάνο για ένα μάθημα, θα ήταν καλό να εξεταστεί νωρίτερα για τους επί πτυχίο. Οπότε, ύστερα από προτροπή της καθηγήτριας του μαθήματος κυρίας Σύρρου, θα πρέπει να μαζευτούμε όσοι το χρωστάμε στο πτυχίο και να πάμε να κανονίσουμε μια ημερομηνία που μας βολεύει. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει μήνυμα για να κανονίσουμε.
Mindtrapper Posted January 31, 2011 Author Report Posted January 31, 2011 Κανένας άλλος στο πτυχίο δε θέλει να το δώσει νωρίτερα;
Mindtrapper Posted June 6, 2011 Author Report Posted June 6, 2011 Ισχύει και για την την εξεταστική του Ιουνίου η πρόταση μου. Όποιος επί πτυχίο θέλει να δώσει το συγκεκριμένο επιλεγόμενο ας μου στείλει ένα ΠΜ να κανονίσουμε. Ευχαριστώ.
Mindtrapper Posted June 13, 2011 Author Report Posted June 13, 2011 Τρίτη 28 Ιουνίου στις 11 π.μ. η εξέταση για τους επί πτυχίο.
djarte Posted September 6, 2011 Report Posted September 6, 2011 Η υλη για το μαθημα ειναι αποκλειστικα ο,τι υπαρχει στο e-courses? Γενικα πως ειναι η αντιμετωπιση στους επι πτυχιο? Περναει ή ειναι τυπου Βιοχημεια ?
djarte Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Ξερει κανεις τι ωρα γραφουμε Γενετικη τη Δευτερα στις 19/8 ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.