Jump to content

EDSA


Dentist

Recommended Posts

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φοιτητών Οδοντιατρικής (EDSA - European Dental Students' Association) είναι ένα δίκτυο που εκπροσωπεί 65000 φοιτητές οδοντιατρικής από 182 Οδοντιατρικές Σχολές σε 26 χώρες. Ιδρύθηκε το 1988 και τα γραφεία του οργανισμού βρίσκονται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Οι εκπρόσωποι από κάθε χώρα μέλος συγκεντρώνονται 2 φορές τον χρόνο σε μία διαφορετική ευρωπαϊκή πόλη και συζητούν επίκαιρα οδοντιατρικά και εκπαιδευτικά θέματα, προτείνουν μελλοντικές δραστηριότητες, προωθούν λύσεις και παίρνουν αποφάσεις σε σύγχρονα ζητήματα. Η θερινή συνάντηση πραγματοποιείται παράλληλα με την ετήσια σύνοδο του Οργανισμού Οδοντιατρικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη (Association for Dental Education - ADEE) δίνοντας χρόνο στους φοιτητές να συζητήσουν τα αντίστοιχα επιστημονικά θέματα και έπειτα την συμμετοχή τους σε στις ομάδες εργασίας και στις ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος της ADEE.

Το πιο σημαντικό γεγονός του Οργανισμού αποτελεί το Συνέδριο, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και είναι ανοιχτό για όλους τους φοιτητές οδοντιατρικής της Ευρώπης.

Στο πνεύμα της εξάπλωσης των δραστηριοτήτων του Οργανισμού μας σε όλη την Ευρώπη, συνεχώς αναζητούμε ιδέες, μέλη και χορηγούς για να συνδράμουν στην βοήθεια των φοιτητών οδοντιατρικής. Πιστεύουμε ότι δεν είμαστε ο αέρας της αλλαγής, αλλά οι πρωτοπόροι στην δημιουργία ενός ενιαίου πανευρωπαϊκού πνέυματος για όλους τους φοιτητές.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα μας, http://www.edsaweb.org, και για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: info@edsaweb.org.

Η επόμενη συνάντηση του οργανισμού (47η συνάντηση) είναι στις 10 με 16 Απριλίου 2011 στο Leeds του Ην. Βασιλείου. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://edsaleeds.com.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.