Filippos Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 :puke: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariza Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 Ήρθε η ώρα του τέλους???Καλέ θα με πιάσουν τα ζουμιά :cry: :cry: :cry: ....οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι τέλος .... lilliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan που είσαι???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drWatkins Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Ο Φίλιππος λέει βλακείες. Ο Sovereign είναι θεός και η κατάσταση πρέπει να μείνει ως έχει. Παραιτούμαι από οποιαδήποτε διεκδίκηση του θρόνου. Είμαι ένα ποταπό σκουλήκι. Δεν έγραψα ποτέ κάτι τέτοιο, ο φασίστας Sovereign , λογόκρινε το post μου ΧΕΧΕ! Σπασμωδικές κινήσεις, μιάς που έχει καταλάβει πως η ώρα του τέλους πλησιάζει!!!!! :goooal: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SurvivaL Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 H istoria panta epanalamvanetai!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basiliki Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Νομίζω ότι βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη...Κι όπως έλεγαν και οι λατίνοι στους τάφους τους...SIC TRANSIT GLORIA MUNDI...να ζήσουμε να τη θυμόμαστε...ΜΠΑΜΜΜΜ!!! (η ταφόπλακα) :alien: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drWatkins Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 H istoria panta epanalamvanetai!!!!! Διάβασα καλά?? :roll: Νομίζω είναι μια ιστορική στιγμή για το forum!! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor-x Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Τρελή σήψη θα έλεγα,αλλά άμα το ανοίξω,θα πέσουν κορμιά!!! Γι'αυτό........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Σιγά ρε Φιλ, απλά προσπέρνα τη στήλη, πρέπει να την καταργήσουμε τελείως να μην πιάνει χώρο? Η Κυβέρνηση είναι πάντα ανοιχτή σε ανανέωση και αύριο, στου Χαγιάτ, θα γίνει το μεγάλο βήμα με ανοίγματα προς κάθε κατεύθυνση! Εγώ πάντως προσφέρομαι να παραιτηθώ οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο. Όχι βεβαίως από το Watkins, του οποίου η θέση μου έχει γίνει έμμονη ιδέα! Όσο για την αγαπημένη μας Βασίλω, από τη στιγμή που έχει χαθεί από τον ιερό τούτο χώρο, δε δικαιούται να μιλάει για σήψη. Βασικά λέω να την αποκληρώσω πλήρως, αλλά της δίνω μια τελευταία ευκαιρία επειδή έχει γίνει ρεζίλι στο παρελθόν με κάτι φωτογραφίες (στην Μπιφτεκούπολη λέω), τις οποίες παρεμπιπτόντως διαθέτω. Α, και παρεμπιπτόντως έχω ανάγκη νέο mini-me. Τυχαία τα είπα όλα τα παραπάνω, έτσι Βασίλω? Αυτός που στάνδαρ με έχει απογοητεύσει είναι εκείνος ο περίεργος ατσούμπαλος αγροτικός. Όχι ο Σαράντος ρε σεις, ο άλλος ατσούμπαλος αγροτικός, ο παντρεμένος. BarKingdom, σούπερ βλακέντιε τύπε, πού πήγε το διαδυκτιακό σου είναι? To be continued Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 15, 2003 Author Report Share Posted November 15, 2003 :shoot: :shoot: :shoot: Η κυβέρνηση έχει γίνει δικτατορία, πια, είναι φανερό! Τέτοια λογοκρισία, ούτε ο Γκέμπελς! Εμπρός για ένα νέο πολυτεχνείο, με την Βασίλω Δαμανάκη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drWatkins Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Sovereign παραδέξου το!! Η προεδρία σου έληξε!!!Τόπο στα νιάτα!!!Όσο και να μας λογοκρίνεις δεν πρόκειται να μας φιμώσεις!!!! Κάτω η χούντα του Sovereign!!! :eleos: Η δικτατορία δεν θα περάσει!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 ΟΙτι η ομαδα βαδιζει σε ολισθηρες ατραπους ειναι γεγονος.Ποσοι εκαναν αιτηση για εισοδο στην ομαδα μετα απο εμενα;Παντως κανεις δεν εγκριθηκε οποτε να υποθεσω κανεις... Το τελευταιο θεμα που ανοιχθηκε ηταν το καλωσωρισμα μου για πολυ πολυ καιρο. Η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει...Πρεπει να αλλαξει, και οι διαδικασιες εχουν ξεκινησει προς το καλυτερο προς το χειροτερο κανεις δεν ξερει... Περιμενω με αγωνια στο πληκτρολογιο μου.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drWatkins Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Λαέ της Κυβέρνησης μην ανησυχείς !! Στην συνάντηση της 15/11 πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Κυβερνήσεως!!!Ο νέος πρόεδρος Saruman θα δώσει (με την δική σας βοήθεια φυσικά ) νέα πνοή στην κυβέρνηση!!! Η πορεία της δόξας ξεκινά!!! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saruman Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Λαέ του forum σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξες στο πρόσωπό μου!! Σας υπόσχομαι πώς θα κάνω οτιδήποτε περνά από το χέρι μου, θα φυσήξω νέα πνοή στο δύστυχο τούτο τόπο!! Οι μέρες των ισχνών αγελάδων πέρασν ανεπιστρεπτή!! ΄Το μονό που ζητώ από έσας είναι μια μικρή περιοδο προσαρμογής και θα έρθουν καινούργιες μέρες και καλύτερες!! Η κυβέρνηση πλαισιώνεται από άξια κι ικανά στελέχη, οπότε δείξτε της την ανάλογη εμπιστοσύνη!! Εγγυώμαι πως οι επίτιμοι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος θα έχουν την θέση που τους αξίζει και θα είναι αρωγοί στην συλλογική μας προσπάθεια!Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!! Όλοι μαζί ενωμένοι και θα έρθουν ξανά οι μέρες της Δόξας!! Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ κι υπόσχομαι πως δεν θα σας απογοητεύσω!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Είναι πολύ αργά οπότε ένα πράγμα έχω να πω: επίτιμο είναι το μάτι σου.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LILLIAN Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Κατω η Χουντα του δοκτορος Γουοτκινς!!!!!! Αρνουμαι κατηγορηματικα να συμμετασχω σε αυτη τη νεα Κυβερνηση κοροιδια .... ΠΡΟΤΕΙΝΩ ........ Καταληψη της πισινας(μια ευγενικη παλαια χορηγια μου,θυμαστε!) της Κυβερνησης για οσο παει..... Θα αντισταθουμε οσο γινεται......... Κι αν μπουν τα τανκς μην ανεβει κανεις στην καγκελοπορτα .......... :roll: :oops: :amstupid: :amstupid: :amstupid: :eleos: :banghead: :banghead: :banghead: ............. Νεομινιμιασμενε μας προεδρε,σ'αγαπαμε...........Παλιομινιμιασμενο Αντιπροεδρικο και Φορουμοαφαντο Βασιλειο του Μπαρκ σ'αγαπαμε κι εσενα,νταξ; Γενικα ..... ... ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.............. ....... ΣΕ 1' ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ.............. ................................. ............................... ............................. ........................... ...................... ....................................................... ................... ................................ ....... ............. ................. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: (Ενταξει,ή να το βαρεσω κι αλλο; ) Λευκη μπλουζα :Iloveyou: κι εσενα....και σε προ(σ)καλουμε σε διαγωνισμο.....ξερεις τι...... :wink: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drWatkins Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Καταρχήν αγαπητή μου Λίλιαν δεν υπάρχει Χούντα και 2ον δεν είμαι εγώ ο νέος πρόεδρος!! Μην σπιλώνεις άδικα το ονομά του Υπουργού Εθν.Οικονομία,Τύπου κι Αποκέντρωσης!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samwise Posted November 16, 2003 Report Share Posted November 16, 2003 Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!! Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΡΑΜΟΛΥΜΕΝΤΑ, ΤΟΠΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ!!!!!! εμείς δεν λογοκρίναμε κανέναν, αντίθετα ο προαιώνιος εχθρός μου Saruman προσέφερε ειρήνη και κλάδο ελαίας για μια οικουμενική κυβέρνηση. Αφησε κανέναν έξω? Φίμωσε τη Λίλιαν με μηλαράκι για να μη διαμαρτύρεται? Ξερίζωσε τα γένια του άρχοντα με τσιμπιδάκι για τα φρύδια για να καταλάβει την εξουσία? ΟΧΙ!!!!!! Ο λαός τον ψήφισε για να βγάλει αυτή την κοινότητα από τον βούρκο (όχι βασίλω, δεν εννοώ εσένα κούκλα μου, το δικό σου βούρκο της διαφθοράς όλοι τον επιζητούν, και θα τον ανακυρήξουμε εθνικό πάρκο να ρχονται τα μικρά αγοράκια να παίζουν :wink: ) ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filippos Posted November 16, 2003 Author Report Share Posted November 16, 2003 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΑΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ FORUM, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΟΥ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saruman Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Συμφωνώ απολύτως μαζί σου Φίλιππε κι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που εκλέξαμε χθές όλοι μαζί, και για πρώτη φορά νέο πρόεδρο!Είμαι βέβαιως πως ο KonstantinosMD θα αντικαταστήσει σύντομα τον συντονιστή με το νέο Πρόεδρο!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Εγώ πάλι το βρίσκω όσο αστείο βρίσκω και το να κάνουμε δημοψήφισμα για να διώξουμε τον... πρόεδρο Κατά τα άλλα, φιλαράκο Saruman, ούτε σε έχουμε δει σε συνάντηση, ούτε έχεις γράψει και τίποτα ουσιαστικό εδώ μέσα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς έστω και να μπεις στην Κυβέρνηση? ΤΣΟΥ ρε Ο λαός μίλησε μέσα από τα posts των BarKingdom, Lillian, Mariza, pathetic κτλ. Πίσω στο σπιτάκι σου τώρα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saruman Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Aγαπητέ μου sov,μόνο εσύ δεν με είδες σε συνάντηση, οι περισσότεροι με είδαν και μου μίλησαν.Τώρα όσον αφορά τις δημοσιεύεσεις μου,το αφήνω στο κοινό μου 8) .Θα μπορούσα κι εγώ να ήμουν στο επίπεδο σου,αλλά προτίμησα να έχω λίγο ζωή! Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο,γιατί αφού δεν το βρίσκεις αστείο, καλύτερα να λήξει εδώ το θέμα . Πάντως ο λαός μίλησε επίσης μέσα από τα posts των drWatkins,Samwise,leukiblouza , Filippos και doctor-x! Ποιός θα πάει σπίτι είπες?? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sovereign Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 Μα εγώ το βρίσκω τρελά αστείο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saruman Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 Πολύ ωραία λοιπόν!! :kissmy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leukiblouza Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Ανεμος αναγεννησης φυσηξε οπως ακριβως χρειαζοταν.Να τονισω οτι η νεα κυβερνηση ειναι ενα κραμα νεων ορμητικων ορεξατων στελεχων(τι ωραια που με ανεβαζω) και παλιων εμπειρων στελεχων (να μη μουμενετε παραπονεμενοι) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samwise Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Πες τα συνάδελφε!!!!! (ΥΓ:από μικρό κι από ΤΡΕΛΟ μαθαίνεις την αλήθεια!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts