Jump to content

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΕΥΔΟΞΟ

Recommended Posts

Posted

Παίδες γεια χαρά... Με πήραν πριν λίγο ένα τηλέφωνο απ' τον Εύδοξο και με απείλησαν ότι θα μου κλείσουν το λογαριασμό το επόμενο εξάμηνο και δε θα μπορώ να δηλώσω βιβλία! Ο λόγος; Επειδή λέει πήρα κάποια βιβλία και τα μαθήματά τους δεν τα είχα δηλώσει φέτος στη γραμματεία. Μου είπαν να πάω να δώσω τα βιβλία πίσω γιατί αλλιώς θα έχω άκουσον άκουσον και νομικές κυρώσεις! Καλά, είμαστε σοβαροί; Ή μας κάνουν πλάκα ή έχουν αρχίσει να μας μπαίνουν τα "υπόθετα" του ΔΝΤ σιγά σιγά... Έχει ακούσει κανείς τίποτα άλλο για ττο θέμα;

Posted

Πηρες κατι που δε δικαιουσουν. Τι σου κανει εντυπωση? Αν η τηρηση της νομιμοτητας αρχισε να λεγεται υποθετο το ΔΝΤ, τοτε τι να πω?

Posted

... Αν το μάθημα είναι δηλωμένο από προηγούμενο εξάμηνο , δεν είχες πάρει τα βιβλία και το χρωστάς ακόμα τότε μπορείς να τα πάρεις.

Posted

φίλε, εσύ σπουδάζεις Ιατρική Αθήνα? γιατί δε κατάλαβα τι εννοείς "δεν είχα δηλώσει στη γραμματεία", γιατί εμείς δηλώνουμε μόνο τα επιλογής, τα άλλα δηλώνονται ας πούμε αυτόματα...

απάντησε pls

Posted

... Αν το μάθημα είναι δηλωμένο από προηγούμενο εξάμηνο , δεν είχες πάρει τα βιβλία και το χρωστάς ακόμα τότε μπορείς να τα πάρεις.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα Pontifex.Maximus!!! Ότι σου λένε ότι οι όροι προβλέπουν ότι για να πάρεις το βιβλίο ΦΕΤΟΣ πρέπει το μάθημα να το έχεις δηλώσει και ΦΕΤΟΣ. Κι ότι δε δικαιούσαι να πάρεις βιβλία για μαθήματα που έχεις δηλώσει παλαιότερα, εφ' όσον δεν είναι δηλωμένα για ΦΕΤΟΣ. Έτσι λένε, προβλέπουν οι όροι που έχουμε αποδεχτεί. Κι εγώ αυτό που υπέθετες κι εσύ πίστευα αλλά έλα που απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι έτσι. Το ρώτησα συγκεκριμένα κι η απάντησή τους ήταν ότι δεν τα δικαιούμαστε και θα υπάρξουν κυρώσεις με κλειδώματα λογαριασμών κλπ...

Posted

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα Pontifex.Maximus!!! Ότι σου λένε ότι οι όροι προβλέπουν ότι για να πάρεις το βιβλίο ΦΕΤΟΣ πρέπει το μάθημα να το έχεις δηλώσει και ΦΕΤΟΣ. Κι ότι δε δικαιούσαι να πάρεις βιβλία για μαθήματα που έχεις δηλώσει παλαιότερα, εφ' όσον δεν είναι δηλωμένα για ΦΕΤΟΣ. Έτσι λένε, προβλέπουν οι όροι που έχουμε αποδεχτεί. Κι εγώ αυτό που υπέθετες κι εσύ πίστευα αλλά έλα που απ' ό,τι φαίνεται δεν είναι έτσι. Το ρώτησα συγκεκριμένα κι η απάντησή τους ήταν ότι δεν τα δικαιούμαστε και θα υπάρξουν κυρώσεις με κλειδώματα λογαριασμών κλπ...

Τι είναι πάλι τούτο? Δε μπορούμε να πάρουμε βιβλία μαθημάτων που δηλώσαμε παλιότερα?

Μα αφού θέλοντας και μη μας φορτώνουνε καινούρια βιβλία για μαθήματα που έχουμε δώσει, έχουμε περάσει και έχουμε ξεχάσει κιόλας! Εγώ ας πούμε είμαι τέταρτο έτος και στον Πασχαλίδη μου δώσανε καινούριο βιβλίο ΠΑΘ.ΑΝ καθώς επίσης και κάτι επόμενους τόμους Μικροβίων, Ανατομίας και Εμβρυολογίας!! Αυτά βέβαια μου τα δώσανε με τον παραδοσιακό τρόπο: υπογραφή και αριθμό ταυτότητας σε λίστα..

->Τι βιβλία ήταν αυτά που πήρες εσύ? Από ποιον εκδοτικό οίκο?

Posted

Τι είναι πάλι τούτο? Δε μπορούμε να πάρουμε βιβλία μαθημάτων που δηλώσαμε παλιότερα?

Μια διευκρίνηση που αφορα την Αθήνα και μόνο. (το διαχωρίζω γτ δεν εχω καταλάβει αν ο θεματοδέτης πραγματι σπουδάζει Αθήνα). Οοοοταν δεν περασουμε ενα μάθημα στο ετος που μας αναλογεί, πραγματι παίρνουμε το βιβλιο -αμα εχει αλλαξει- και την επομενη χρονια.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ομως, θα επρεπε να πάμε στη γραμματεια και να κάνουμε αιτηση οτι χρωσταμε το μαθημα.

Μερικες φορες αυτο γινεται αυτόματα. (τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει τυχει να παω στη γραμματεια γτ παντα με ειχαν στη λιστα-σε μεκρότερο ετος)

Τωρα που ειναι ηλεκτρονικά τα πράγματα , παλι πρεπει να παμε στη γραμματεια να κάνουμε αιτηση. Δεν γνωρίζω να αλλαξε κάποια διαδικασια.

Αρχικώς, μην πανικοβάλεστε. Περάστε απο τη Γραμματεια και μετά ενημερώστε και εμάς εδώ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οτι το Ευδοξος κάνει δειγματοληπτικούς ελεγχους το ξέρουμε.Σε εμενα εστειλαν εμαιλ οτι

Αγαπητοί φοιτητές,

Ευχαριστούμε για την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο νέο σύστημα διανομής συγγραμμάτων ΕΥΔΟΞΟΣ. Μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 200.000 φοιτητές Πανεπιστημίων και ΤΕΙ στην ιστοσελίδα eudoxus.gr/student

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω στοιχεία:

- Η παραλαβή των βιβλίων που δικαιούστε μπορεί και πρέπει να γίνεται άμεσα, στα προβλεπόμενα Σημεία Διανομής των Εκδοτών.

- Η δήλωση συγγραμμάτων στον ΕΥΔΟΞΟ επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και υπονοεί ότι είστε νομίμως εγγεγραμμένοι στα αντίστοιχα μαθήματα του τμήματός σας κατά το τρέχον εξάμηνο σπουδών.

- Στο πλαίσιο του ΕΥΔΟΞΟΣ πραγματοποιούνται έλεγχοι για την πιστοποίηση της συμμόρφωσης όλων των φορέων (Εκδότες, Ιδρύματα, Φοιτητές), με τους όρους και προϋποθέσεις του έργου. Παρακαλούμε να παράσχετε την συνδρομή σας σε περίπτωση που σας ζητηθεί οποιαδήποτε

διευκρίνηση για τα συγγράμματα που έχετε επιλέξει/παραλάβει.

Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία στη διαδικασία της άμεσης παραλαβής των συγγραμμάτων σας, παρακαλούμε να το αναφέρετε στο γραφείο αρωγής χρηστών (801-11-13600).

.

Φροντιστε να πατε στην Γραμματεια της Σχολής σας για διευκρινήσεις.

Posted

και εγώ χθες κατάλαβα ότι έχω κάνει βλακεία με τη δήλωση μου!Νόμιζα ότι είχα δηλώσει στη γραμματεία ένα μάθημα επιλογής για το οποίο έχω δηλώσει κ έχω παραλάβει ήδη από το βιβλιοπωλείο. Μόλις το κατάλαβα πήγα στη γραμματεία να δω αν μπορούν να με δηλώσουν αλλά μου είπε η γραμματεία ότι θα δουν ΑΝ μπορούν να το κάνουν και να το λύσω με τον εύδοξο!

Μίλησα με Εύδοξο και μου είπαν να το λύσω με τη γραμματεία μου γιατί αν δεν λυθεί δεν θα μπορέσω στο επόμενο εξάμηνο να δηλώσω συγγράμματα!

Καταλαβαίνω ότι φταίω που δεν ήμουν προσεκτική αλλά δυο πράγματα έχω να πω.

1.Πριν τις ηλεκτρονικές δηλώσεις όταν παίρναμε βιβλία με τον παλιό τρόπο η γραμματεία αν έκανε ένα λάθος και ξεχνούσε κάποιον να τον βάλει στις λίστες δεν υπήρχε πρόβλημα που θα καθυστερούσε κανένα μήνα επιπλέον να πάρει βιβλία μπορούσε τότε να κάνει συμπληρωματικές λίστες, τώρα θα δουν αν μπορούν να κάνουν συμπληρωματική...

2.δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μου μιλάνε σαν να είμαι κανένας μικροεγκληματίας που είχε σκοπό να κλέψει το κράτος παίρνοντας βιβλίο που δεν είχε δηλώσει στη γραμματεία! Ας σοβαρευτούμε λίγο. Τους παίρνω τηλ να τους πω οτι έχω ένα πρόβλημα και μου μιλάνε λες και πήγα να ομολογήσω φόνο στο τμήμα! emeleos

Posted

Μια διευκρίνηση που αφορα την Αθήνα και μόνο. (το διαχωρίζω γτ δεν εχω καταλάβει αν ο θεματοδέτης πραγματι σπουδάζει Αθήνα). Οοοοταν δεν περασουμε ενα μάθημα στο ετος που μας αναλογεί, πραγματι παίρνουμε το βιβλιο -αμα εχει αλλαξει- και την επομενη χρονια.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ομως, θα επρεπε να πάμε στη γραμματεια και να κάνουμε αιτηση οτι χρωσταμε το μαθημα.

Μερικες φορες αυτο γινεται αυτόματα. (τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει τυχει να παω στη γραμματεια γτ παντα με ειχαν στη λιστα-σε μεκρότερο ετος)

Τωρα που ειναι ηλεκτρονικά τα πράγματα , παλι πρεπει να παμε στη γραμματεια να κάνουμε αιτηση. Δεν γνωρίζω να αλλαξε κάποια διαδικασια.

Νομίζω ότι θα πρέπει να γίνεται αυτόματα.. Αφού μας δίνουνε βιβλία και για μαθήματα που έχουμε περάσει χωρίς καν να τα ζητήσουμε, γι' αυτό μου φαίνεται περίεργο να θέλει τέτοια διαδικασία γι' αυτά που χρωστάει κανείς. Σου λέω πήγα Πασχαλίδη να πάρω Παθολογία και μου δώσανε όχι μόνο "συνέχειες" βιβλίων που έχουμε ήδη πάρει, συγκεκριμένα 2ο τόμο Εμβρυολογίας!!, 5ο τόμο Gray's , 4ο προμηθέα, 2ο μικρόβια ,2ο παθ.αν. για τα οποία υπέγραψα στις παλιές λίστες (πχ στον Grays δίπλα από τις άλλες 4 υπογραφές μου έβαλα και την πέμπτη) αλλά και ένα επιπλέον σύγγραμμα παθ.αν. (Stevens-Lowe)

• 3 weeks later...
Posted

Θα μας απαντήσει ο psynod αν αναφέρεται στην Ιατρική Αθηνών?

Τελικά τι έκανες?Τα πήγες πίσω?

• 2 weeks later...
Posted

Ακουσα και εγω δυο παρομοιες περίπτωση στο ΕΜΠ στη μια εξ αυτων τελικά ο φοιτητής δεν χρειάστηκε να επιστρέψει τα συγγράμματα μετα απο συννενόηση με ευδοξο και γραμματεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.