Jump to content

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Recommended Posts

Posted

Ποιό καλός συνάδερφος θα ανεβάσει το πρόγραμμα της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου? Έμαθα ότι βγήκε στην Κεντρική Γραμματεία. Μία χάρη για όσους λείπουν από τα Γιάννενα.. :)

Thanks εκ των προτέρων! emiloveyou

Posted

Να σαι καλά βρε συνάδελφε !!Έχω μια απορία , ποιός έξυπνος έβγαλε το πρόγραμμα ???

Υποτίθεται ότι σε κάθε εξεταστική οι επί πτυχίω φοιτητές ,έχουν το δικαίωμα να δώσουν όλα τα μαθήματα , όλων των

ετών !!!Πώς για παράδειγμα , μπορώ να δώσω ΩΡΛ και παθοφ 2 , όταν τα έχουν βάλει ίδια μέρα και ίδια ώρα ??!! ή πώς να δώσω παθολογία και παθόφ 1 . όταν επίσης είναι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα?!!!έλεος !!!

ποιόν να στείλω να δώσει ?? Τον κλώνο μου ???!!!

Αν μπορεί κάποιος να ενδιαφερθεί σχετικά με το θέμα , παρακαλώ ας το κάνει ...

Posted

αχ βρε νεραιδουλα, εισαι και μεγαλοπροφεσορας..σημερα για παραδειγμα ήταν να δωθει η βιοχημεία 2 μαζι με την Παθαν 2.. Θα πρεπει να τρεχεις στον ενα απο τους 2 καθηγητες για να αλλάξει η ώρα..

Posted

Σ ευχαριστουμε παρα πολυ " iatros_me_synora" να σαι καλα!...

Παιδιά όπως πάντα μόλις ανοίξουν οι γραμματείες μετα τις 20/8 θ αρχισει το κυνηγητο για τις ημερομηνιες..και κλασικα οσοι δεν ειμαστε Γιαννενα θα μυρισουμε κ λιγο τα νυχια μας (αν κ πλεον χρειαζεται να τα μυριζεις ακομη κ εξω απ τη γραμματεια να σαι emcensored )...Καλο διαβασμα και καλη ξεκουραση σε ολους!

Posted

Παιδιά όπως πάντα μόλις ανοίξουν οι γραμματείες μετα τις 20/8 θ αρχισει το κυνηγητο για τις ημερομηνιες..και κλασικα οσοι δεν ειμαστε Γιαννενα θα μυρισουμε κ λιγο τα νυχια μας (αν κ πλεον χρειαζεται να τα μυριζεις ακομη κ εξω απ τη γραμματεια να σαι emcensored )...Καλο διαβασμα και καλη ξεκουραση σε ολους!

για αυτο υπαρχει κ αυτο το παλιο φορουμ που το υποτιμαμε! οποιος γνωριζει κατι το γραφει!

καλες βουτιες!

Posted

Εγώ, πάντως, ξέρω κάποιες συμφοιτήτριές μου, που έδιναν πτυχιακό και Βιολογία την ίδια μέρα. Και κατόπιν συνεννοήσεως με τον καθηγητή, πήγαν κι έδωσαν τη Βιολογία προφορικά την επόμενη μέρα.

Έχετέ το υπόψιν σας, πάντως, γιατί είναι κάτι που έχετε δικαίωμα να το απαιτήσετε από τον κάθε καθηγητή, αφού συνεννοηθείτε νωρίτερα μαζί του. emrockon

• 5 weeks later...
Posted

Ελπιζω να μην αλλαξουν οι ημερομηνιες παλι...

Καθε φορα κανουμε εναν προγραμματισμο στο διαβασμα και τελευταια στιγμη αλλαζουν ημερομηνιες επειδη τον εναν τον βολευει τοτε τον αλλον αλλη μερα κοκ...

Posted

Ελπιζω να μην αλλαξουν οι ημερομηνιες παλι...

Καθε φορα κανουμε εναν προγραμματισμο στο διαβασμα και τελευταια στιγμη αλλαζουν ημερομηνιες επειδη τον εναν τον βολευει τοτε τον αλλον αλλη μερα κοκ...

και εγω το ιδιο!

Posted

Η εξέταση της Χημειας Α' έτους θα γίνει Τεταρτη 15/09/2010 και ώρα 08.30 αντί για Παρασκευή 03/09/2010.

Οι φοιτητές που θα δώσουν το μάθημα πρέπει να το δηλώσουν στη γραμματεία του εργαστηρίου κλινικής χημείας μέχρι Δευτέρα 13/09/2010.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οι γραπτές εξετάσεις Ιστολογίας-Εμβρυολογίας Ι θα γίνουν 13/09/2010 στις 11.30 π.μ.

Οι προφορικές εξετάσεις εργαστηρίου Ιστολογίας-Εμβρυολογίας Ι θα γίνουν 13/09/2010 στις 09.30 π.μ.

Οι δηλώσεις για την συμμετοχή στις εργαστηριακές και τις γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στο εργαστήριο Ιστολογίας μέχρι Παρασκευή 10/09/2010 και ώρα 12.

Το εργαστήριο Ιστολογίας θα είναι ανοιχτό για τη μελέτη πλακιδίων:

Τετάρτη 08/09/2010 ώρα 13-17 μ.μ.

Πέμπτη 09/09/2010 ώρα 10-17 μ.μ.

Παρασκευή 10/09/2010 ώρα 10-17 μ.μ.

Posted

Αλλαγη στην εξεταση Ανατομιας 2 συμφωνα με ανακοινωση που αναρτηθηκε στο εργαστηριο.

Αντι στις 6 του Σεπτεμβρη τωρα θα γινει η γραπτη εξεταση στις 22 Σεπτεμβριου ωρα 8.300.

Η προφορικη εξεταση του εργστηριου θα γινει μια μερα νωριτερα, στις Σεπτεμβριου, ωρα 14.30.

Posted

Για οσους δε γνωριζουν,αλλαξαν και οι ημερομηνιες για ακτινολογια 1 και 2 σε 20 κ 21 σεπτεμβρη αντιστοιχα.

Τι θα γίνει με την περίπτωση αυτή.

Μόλις το έμαθα και έπαθα shock!!! Είναι δυνατόν να δώσουμε και ακτινολογία 2 και ΩΡΛ μαζί την ίδια μέρα???

Μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο και να αλλάξουμε την ημερομηνία? Μια ματια που έριξα στο πρόγραμμα από τις 22-28 δεν δίνουμε τίποτα ως έτος. Γιατί δεν την βάζουν σε κα΄ποια από αυτές τις ημερομηνίες να μπορέσουμε να το δώσουμε?

Γενικά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κόσμος που δίνει το μάθημα και αν ενδιαφέρεται να γίνει η αλλαγή αυτή...

Posted

Αν γίνει αλλαγή τελικά παρακαλώ να ενημερώσετε σε αυτό το topic. Έχουν ήδη αλλάξει 4 μαθήματα και είμαι σίγουρος θα ακολουθήσουν κι άλλα. Τουλάχιστον ας τα έχουμε μαζεμένα εδώ.

Posted

Επίσης άλλαξε η παθολογική ανατομια Ι του 3ου έτους απο 22 σε 21 Σεπτ. στις 11.30.

Απ'οτι βλέπω στο πρόγραμμα εκεινη την ημέρα υπάρχει και η παθοφυσιολογία ΙΙ στις 8.30 οπότε δεν ξέρω αν το ξανα-αλλάξουν...

Posted

Για οσους δε γνωριζουν,αλλαξαν και οι ημερομηνιες για ακτινολογια 1 και 2 σε 20 κ 21 σεπτεμβρη αντιστοιχα.

Τι θα γίνει με την περίπτωση αυτή.

Μόλις το έμαθα και έπαθα shock!!! Είναι δυνατόν να δώσουμε και ακτινολογία 2 και ΩΡΛ μαζί την ίδια μέρα???

Μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε λίγο και να αλλάξουμε την ημερομηνία? Μια ματια που έριξα στο πρόγραμμα από τις 22-28 δεν δίνουμε τίποτα ως έτος. Γιατί δεν την βάζουν σε κα΄ποια από αυτές τις ημερομηνίες να μπορέσουμε να το δώσουμε?

Γενικά θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κόσμος που δίνει το μάθημα και αν ενδιαφέρεται να γίνει η αλλαγή αυτή...

Παιδια, εσεις που ειστε κ απ το 4ο κ ξερετε τα παιδια που χρωστανε το μαθημα, δεν συνεννοειστε λιγο μεταξυ σας

να δειτε ποσοι ειστε, για να ξερουμε αν θα παμε να το αλλαξουμε; Νομιζω πως κανεναν δεν βολευει αυτη η ημερομηνια.

Κ εγω ειμαι στο τελος κ μετα απο 2 μερες δινω Παιδιατρικη. Please, κοιταξτε το γρηγορα κ ποσταρετε οτι κ αν κανετε.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.