Jump to content

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


iceman

Recommended Posts

Από την Πέμπτη 1η Ιουλίου αρχίζει η απογραφή όλων των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Κάθε υπόχρεος απογράφεται ατομικά, δηλαδή συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία του στην ηλεκτρονική σελίδα http://apografi.gov.gr.

Η εισαγωγή των στοιχείων μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το 24ωρο. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι υπόχρεοι που δεν δύνανται να απογραφούν λόγω ασθένειας ή αιφνίδιου κωλύματος, καθώς και οι υπόχρεοι που πρόκειται να απουσιάσουν με προγραμματισμένες άδειες και δεν δύνανται να απογραφούν μόνοι τους.

Η διαδικασία θα αρχίσει πιλοτικά με τους υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους του Υπουργείου Οικονομικών. Οι εν λόγω υπάλληλοι απογράφονται υποχρεωτικά από την 1η έως την 5η Ιουλίου 2010, ανεξάρτητα από τον Αριθμό Φορολογικού τους Μητρώου.

Υπόχρεοι προς απογραφή

Απογράφονται όλοι οι απασχολούμενοι που λαμβάνουν τακτικές αποδοχές ή με οποιαδήποτε άλλη ονομασία αμοιβές από το δημόσιο, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. α’ κ β’ βαθμού συμπεριλαμβανομένων και των Ν.Π.Δ.Δ. που υπάγονται στους ανωτέρω Ο.Τ.Α. Ειδικότερα, απογράφονται:

- Το μόνιμο προσωπικό, ήτοι όλοι οι δόκιμοι και μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι

- Το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου

- Το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είτε υπηρετεί σε οργανικές και προσωποπαγείς θέσεις, είτε αποτελεί έκτακτο και εποχιακό προσωπικό που υπηρετεί εκτός οργανικών θέσεων.

- Οι μετακλητοί, ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες των γραφείων των μελών της Κυβέρνησης και των Υφυπουργών, των γραφείων των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων, των γραφείων Προέδρων και Αντιπροέδρων των Ν.Π.Δ.Δ.

- Οι επί θητεία υπάλληλοι.

- Οι υπάλληλοι κατηγορίας ειδικών θέσεων, όπως Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς

- Οι δικηγόροι με έμμισθη εντολή.

- Το μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί. Το πάσης φύσεως διδακτικό και βοηθητικό διδακτικό προσωπικό των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και το πάσης φύσεως διδακτικό προσωπικό των Σχολών του δημοσίου και των Ν.Π.Δ.Δ.

- Οι δικαστικοί λειτουργοί και το κύριο προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου

- Τα μόνιμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, της Αστυνομίας του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος

- Το επί θητεία και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στρατιωτικό και ένστολο προσωπικό των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη (π.χ στρατιωτικοί πενταετούς θητείας, εποχιακοί πυροσβέστες, κλπ)

- Οι Ιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι μόνιμοι ιατροί, οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου, καθώς και οι επικουρικοί ιατροί.

- Οι κληρικοί όλων των βαθμίδων και το προσωπικό της Εκκλησίας της Ελλάδος και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου που υπάγονται στην εποπτεία Αυτής

- Οι διπλωματικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών. Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών θα πρέπει να ενημερώσει με κάθε πρόσφορο μέσο το διπλωματικό και πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στο εξωτερικό, καθώς επίσης και το προσωπικό που έχει προσληφθεί ως επιτόπιο προσωπικό στις Υπηρεσίες του εξωτερικού.

- Οι απασχολούμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργου

- Οι διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι, αντιπρόεδροι των Ν.Π.Δ.Δ. Σημειώνεται ωστόσο ότι τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ν.Π.Δ.Δ. δεν υποχρεούνται σε απογραφή, καθόσον η απασχόλησή τους δεν είναι μόνιμη ούτε πλήρης.

- Οι πρόεδροι, αντιπρόεδροι και τα μέλη των ανεξάρτητων διοικητικών αρχών

- Τα αιρετά όργανα των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού

- Το λοιπό πάσης φύσεως προσωπικό των φορέων της παρ. 1 του άρθρου αυτού, το οποίο δεν περιλαμβάνεται ανωτέρω.

Επισημαίνεται ακόμη ότι το προσωπικό επί θητεία, το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καθώς και οι απασχολούμενοι με σύμβαση μίσθωσης έργου απογράφονται, εφόσον η σύμβασή τους είναι ενεργή κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας απογραφής τους (ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους).

Χρόνος απογραφής

Η διαδικασία της απογραφής θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010.

Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, οι υπόχρεοι απογράφονται, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους, από την 1η Ιουλίου έως και τις παρακάτω ημερομηνίες ως εξής:

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 1 απογράφονται έως και τις 12 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 2 απογράφονται έως και τις 13 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 3 απογράφονται έως και τις 14 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 απογράφονται έως και τις 15 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 5 απογράφονται έως και τις 16 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 6 απογράφονται έως και τις 19 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 7 απογράφονται έως και τις 20 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 8 απογράφονται έως και τις 21 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 9 απογράφονται έως και τις 22 Ιουλίου

- Οι υπόχρεοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 0 απογράφονται έως και τις 23 Ιουλίου

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ειδικευομενοι πρεπει να απογραφουν?

- Οι Ιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας, οι μόνιμοι ιατροί, οι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου, καθώς και οι επικουρικοί ιατροί.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Θα μάθουμε άραγε ποτέ πόσοι ήταν αυτοί που δεν ήταν νόμιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και πληρώνονταν στη ζούλα?

Θα μάθουμε τα ονόματά τους?

Θα μάθουμε ποιος βουλευτής τους επέτρεψε να κλέβουν το Δημόσιο?

Θα μάθουμε ποιοι είναι οι παράλυτοι συνταξιούχοι που δουλεύουν στα χωράφια, στα ταξί και στα γυμναστήρια παράλληλα?

Θα υπάρχει σύνδεσμος στο διαδίκτυο για να υπάρχει διαφάνεια?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Κι αυτο?

Το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είτε υπηρετεί σε οργανικές και προσωποπαγείς θέσεις, είτε αποτελεί έκτακτο και εποχιακό προσωπικό που υπηρετεί εκτός οργανικών θέσεων.
Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Σε επικοινωνία με το Υπουργείο δήλωσαν ότι απογράφονται και όσοι έχουν σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Άρα και οι ειδικευόμενοι!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Αγροτικοί: μπορεί και να μην απογράφονται επειδή η θέση δεν είναι μόνιμη, γνωρίζει η κα Ζιώγα που θα είναι πίσω στη θέση της τη Δευτέρα 5/7. 210 5236047 .Από το υπουργείο είπαν να πάρουμε αυτή να ρωτήσουμε.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ειδικευόμενοι και οι αγροτικοί που την ημέρα απογραφής είναι διορισμένοι ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι ειδικευόμενοι και οι αγροτικοί που την ημέρα απογραφής είναι διορισμένοι ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Θα πεσει ποοοολυ γελιο

θα βγουν πανω απο 5 - 6.000.000 οι δημοσιοι υπάλληλοι

ερε ΔΝΤ που θα πεσει μετα. οχι εφημερίες ...ουτε μισθο δεν θα παρουμε.....με κερασια + αγγουρια και την κρεμουλα απ την κλινική θα την βγαλουμε

χαχαχαχα

ερε αρχικαραγκιοζηδες που ψηφιζουμε (εννοειται και τα 5 της βουλής)!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Μόνο τα στοιχεία της μισθοδοσίας στην απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΘΟΥΝ από το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων- κατά την απογραφή του προσωπικού του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου- στοιχεία που δεν συνδέονται με τη μισθοδοσία, αποφαίνεται η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ζητώντας συγχρόνως τη λήψη μέτρων ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων που θα αποθηκευτούν.

Η Αρχή επιλήφθηκε αυτεπαγγέλτως της υπόθεσης, λαμβάνοντας υπόψη και δύο καταγγελίες που της είχαν υποβληθεί, δεδομένου ότι η επιβεβλημένη απογραφή συνεπάγεται την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μιας μεγάλης πληθυσμικής ομάδας. Ετσι, με την υπ΄ αριθμόν 43/2010 απόφασή της, έκρινε ως μη αναγκαία για τον σκοπό της απογραφής στοιχεία όπως ο βαθμός και η βαθμολογία του τίτλου σπουδών, το θέμα του διδακτορικού τίτλου, ο βαθμός του μεταπτυχιακού τίτλου και η άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου.

Τα στοιχεία τα σχετικά με τις ξένες γλώσσες, τις επιμορφώσεις, τους επαίνους-μετάλλια κρίνονται κατ΄ αρχήν επίσης μη αναγκαία και πρόσφορα για την επίτευξη του σκοπού της μισθοδοσίας των απασχολουμένων στο Δημόσιο, εκτός εάν από ειδικές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας τα παραπάνω στοιχεία συνδέονται με την καταβολή επιδομάτων σε συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων. Από τις πειθαρχικές ποινές- τονίζει η Αρχή- πρέπει να καταχωρίζεται μόνο η στέρηση αποδοχών, που συνδέεται με τη μισθοδοσία.

Οσον αφορά τα στοιχεία που περιέχονται στην ηλεκτρονική σελίδα απογραφής στον δικτυακό τόπο www. apografi. gov. gr και δεν προβλέπονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, κρίθηκε κατά πλειοψηφία ότι ο αριθμός φορολογικής δήλωσης, το έτος του εκκαθαριστικού και ο κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής της ΔΕΗ είναι χρήσιμα για την ταυτοποίηση του απογραφόμενου και τη σωστή αναγραφή της διεύθυνσής του.

Τα στοιχεία, τέλος, που αναφέρονται στην περιγραφή καθηκόντων, στις γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και στην Ε΄ ομάδα της ηλεκτρονικής σελίδας απογραφής, υπό τον τίτλο Προτιμήσεις, κατά την άποψη της Αρχής πρέπει να αφαιρεθούν διότι ούτε προβλέπονται από το Παράρτημα της ΚΥΑ ούτε είναι αναγκαία και πρόσφορα για τη μισθοδοσία των απασχολουμένων του Δημοσίου. Σημειώνει ωστόσο η Αρχή ότι πρέπει να εξεταστεί η δυνατότητα αποθήκευσης σε κρυπτογραφημένη μορφή των στοιχείων που ταυτοποιούν μοναδικά κάθε απογραφόμενο, όπως είναι το ονοματεπώνυμο, ο ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, διευθύνσεις κ.λπ.

Οσον αφορά την προστασία των στοιχείων η Αρχή υπογραμμίζει ότι ο υπεύθυνος επεξεργασίας οφείλει να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να ενημερώσει σχετικά την Αρχή εντός έξι μηνών από την έκδοση της εν λόγω απόφασης.

Τα στοιχεία που συλλέγονται κατά την απογραφή είναι σύμφωνα με αυτά που επιτρέπει η Ανεξάρτητη Αρχή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4583454

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

εχει προσπαθήσει κανεις να συμπληρώσει τη φόρμα;

Δεν μπορώ να εισάγω τα στοιχεία στο αρχείο pdf...

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Οι αγροτικοί ιατροί έχουν σύμβαση δημοσίου δικαίου, σωστά? Σε ποια κατηγορία ακριβώς ανήκουν? Γιατί μονιμοι δημ.υπάλληλοι δεν είναι σίγουρα. τι επιλέγουμε στο πεδίο της σχέσης απασχόλησης?

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα!! Είμαι αγροτικός ιατρός και σήμερα έκανα την απογραφή. Η αναζήτηση των στοιχείων σχετικά με την εργασιακή σχέση ήταν λίγο δύσκολη, άκουσα ένα σωρό διαφορετικές απόψεις και μάλιστα από χείλη "αρμοδίων". Τελικά, έβαλα ότι καταλάβαινα! Θα γράψω αυτά που έβαλα στην ομάδα Γ ελπίζοντας να βοηθήσω.

Από την προεπισκόπηση των στοιχείων που δήλωσα:

Γ. ΟΜΑΔΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΔ

4. Στοιχεία υπηρεσιακής κατάστασης

Εργασιακή σχέση : ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ

Μερική Απασχόληση : Όχι

Φορέας απασχόλησης

Φορέας απασχόλησης : ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .....

Υπηρεσία : ΙΑΤΡΙΚΗ

Διεύθυνση Εργασίας

Διευθυνση : ΚΥ ........

Φορέας Οργανικής Θέσης

Οργανικός Φορέας : ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ...........

Υπηρεσία : ΙΑΤΡΙΚΗ

Αριθμός μητρώου μισθοδοσίας ή υπαλλήλου : ........

Κατηγορία Εκπαίδευσης : ΠΕ

Κλάδος : ΙΑΤΡΟΣ

Ειδικότητα : ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Βαθμός : ΔΕΝ ΞΈΡΩ (μην γελάτε!!!)

Θέση Ευθύνης :

Φορέας Υπηρεσία Σχέση

Είμαι συνταξιούχος και κατέχω θέση στο Δημόσιο : Όχι

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Καλησπέρα!! Είμαι αγροτικός ιατρός και σήμερα έκανα την απογραφή. Η αναζήτηση των στοιχείων σχετικά με την εργασιακή σχέση ήταν λίγο δύσκολη, άκουσα ένα σωρό διαφορετικές απόψεις και μάλιστα από χείλη "αρμοδίων". Τελικά, έβαλα ότι καταλάβαινα! Θα γράψω αυτά που έβαλα στην ομάδα Γ ελπίζοντας να βοηθήσω.

Από την προεπισκόπηση των στοιχείων που δήλωσα:

Γ. ΟΜΑΔΑ - ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΔ

4. Στοιχεία υπηρεσιακής κατάστασης

Εργασιακή σχέση : ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ

Μερική Απασχόληση : Όχι

Φορέας απασχόλησης

Φορέας απασχόλησης : ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ .....

Υπηρεσία : ΙΑΤΡΙΚΗ

Διεύθυνση Εργασίας

Διευθυνση : ΚΥ ........

Φορέας Οργανικής Θέσης

Οργανικός Φορέας : ΝΟΜ.ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ...........

Υπηρεσία : ΙΑΤΡΙΚΗ

Αριθμός μητρώου μισθοδοσίας ή υπαλλήλου : ........

Κατηγορία Εκπαίδευσης : ΠΕ

Κλάδος : ΙΑΤΡΟΣ

Ειδικότητα : ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Βαθμός : ΔΕΝ ΞΈΡΩ (μην γελάτε!!!)

Θέση Ευθύνης :

Φορέας Υπηρεσία Σχέση

Είμαι συνταξιούχος και κατέχω θέση στο Δημόσιο : Όχι

cool! δε μου φάνηκε τόσο απλό εμένα, άσε που δεν πρόκειται να μ΄αφήσει να προχωρήσω ... μιλάμε για τρομερό σύστημα, κάθε μέρα αλλάζουν κατηγορίες και ώρες για τα πρόβατα emcensored

Πρόγραμμα Απογραφής 13ης και 14ης Ιουλίου 2010

Προκειμένου κατά την αυριανή ημέρα να απογραφούν οι υπόχρεοι χωρίς ταλαιπωρία, η απογραφή θα διεξαχθεί κλιμακωτά ως ακολούθως:

* 13/07/2010 16:00 - 23:00 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 1 ή 2

* 13/07/2010 23:00-23:59 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 1, 2 ή 3

* 14/07/2010 00:00-07:00 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 1, 2 ή 3

* 14/07/2010 07:00-10:00 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 03, 13, 23, ή 33

* 14/07/2010 09:45-10:00 Παράθυρο Συντήρησης στο οποίο μπορεί να συναντήσετε αστάθεια στο σύστημα λόγω επίλυσης προβλημάτων

*

* 14/07/2010 10:00-12:00 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 43, 53

* 14/07/2010 15:45-16:00 Παράθυρο Συντήρησης στο οποίο μπορεί να συναντήσετε αστάθεια στο σύστημα λόγω επίλυσης προβλημάτων

*

* 14/07/2010 12:00-16:00 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 63, 73, 83, 93

* 14/07/2010 16:00-23:59 απογράφονται όσων ο ΑΦΜ λήγει σε 1, 2 ή 3

* Το πρόγραμμα θα προσαρμόζεται τακτικά με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

:antegeia: :antegeia: :antegeia: ηλίθιοι όλοι τους

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Παιδιά, συγνώμη, αλλά είναι εντελώς επείγον!!...

Κατά τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας,

συγκεκριμένα πεδία με (*), δεν ανοίγουν, δεν δηλαδή εμφανίζουν επιλογές..

Αυτά είναι "Φορέας Εργασίας" και "Κλάδος".

Συμπληρώνω βέβαια την Υπηρεσία και το Κ.Υ. το οποίο ανήκω,

αλλά και πάλι,

μού βγάζει ΜΟΝΟ το κουμπί "Προεπισκόπηση" και όχι το κουμπί "Επιβεβαίωση", να το πατήσω να τελειώνω...

Μπορείτε να με βοηθήσετε???

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το πεδιο κλάδος ενδεχεται να εχει βλάβη. Και ενας φίλος ειχε προβλημα και προχωρησε χωρις να το συμπληρωσει. Παντως αν δεις και στο κεντρικο σαιτ γραφει για καποια βλαβη στο πεδιο κλαδος που υπηρχε απο 8 εως τις 10 του μηνα. Ισως λοιπον να ειναι καποια καινουργια βλαβη.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Το πεδιο κλάδος ενδεχεται να εχει βλάβη. Και ενας φίλος ειχε προβλημα και προχωρησε χωρις να το συμπληρωσει. Παντως αν δεις και στο κεντρικο σαιτ γραφει για καποια βλαβη στο πεδιο κλαδος που υπηρχε απο 8 εως τις 10 του μηνα. Ισως λοιπον να ειναι καποια καινουργια βλαβη.

Καλημέρα...

Είμαι πολύ συγκινημένος...

Βρίσκομαι εν πλω, καθότι Αγροτικός σε Πλοίο, και μόλις βγαίνουμε από το Λιμάνι της Μυκόνου...

Το mobile-internet, καθόλη τη διάρκεια του κομματιού Πειραιάς-Σύρος, μάς πούλησε...

Στο τσακ, κατά τη διάρκεια αποβίβασης-επιβίβασης στη Μύκονο,

κατάφερα να νιώσω την πολυπόθυτη ηδονή...

Θέλω να το φωνάξωωωωωωωωωω :

"Είμαι ο Τάσος, και μόλις τελείωσαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!"

"Η απογραφή σας ολοκληρώθηκε"

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Πολλές φορές δεν ανοίγουν τα κουτάκια με τις επιλογές στην απογραφή γιατί το δίκτυο είναι φορτωμένο. Αυτό λένε στο 1500.Όμως καλύτερη ταχύτητα του DSL παρατήρησα πως έλυνε το πρόβλημα.Οι αγροτικοί είναι ΝΠΔΔ(νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου).Στο τέλος της απογραφής που έχει ένα κουτάκι με τη λέξη παρατηρήσεις , γράφετε εν συντομία τα καθήκοντά σας.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

γράφετε εν συντομία τα καθήκοντά σας.

π.χ. Συνοδός γιατρός ή ιατρός :rolleyes: σε διακομιδές.

kalakrasia και evelina εσείς πρέπει να το γράψετε οπωσδήποτε :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.