Jump to content

Summer School - Πληροφορίες & Αιτήσεις συμμετοχής


HelMSIC Αθηνών

Recommended Posts

ss2s.png

Αγαπητοί φίλοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο Θερινό Σχολείο με θέμα την "Αναγεννητική Ιατρική", που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, 6-12 Σεπτεμβρίου 2010.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: έως 25 Μαΐου

30px-Blue_Glass_Arrowsvg.png Ιστοσελίδα: http://rmss.athens.helmsic.gr

30px-Blue_Glass_Arrowsvg.pnge-mail: stem@athens.helmsic.gr (μη διαστάσετε να στείλετε οποιαδήποτε απορία σας)

30px-Blue_Glass_Arrowsvg.pngΣύνδεσμος για αιτήσεις συμμετοχής: εδώ

30px-Blue_Glass_Arrowsvg.pngfb group: http://www.facebook.com/group.php?gid=293884460825

Γενικές Πληροφορίες:

------------------------------------------------------------

Αποτελεί μία διοργάνωση της HelMSIC Αθηνών, με σκοπό να αποτελέσει το έναυσμα για ενασχόληση με αυτόν το νέο και ταχέως ανερχόμενο τομέα, με δυνατότητες κι εφαρμογές που αφορούν σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες. Η Βασική Έρευνα τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει εντυπωσιακά τη γνώση σχετικά με τη βιολογία των βλαστικών κυττάρων (ιδιότητες, τρόποι απόκτησης και χειρισμού). Παρέχει ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης των θεραπευτικών προσεγγίσεων κι αναμένεται οι εφαρμογές της να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Συνεπώς, απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές, ασχέτως ειδικότερου ενδιαφέροντος και μελλοντικών σχεδίων.

Οι συμμετέχοντες θα είναι φοιτητές Ιατρικής από όλον τον κόσμο, κάνοντας ακόμη πιο μοναδική την εμπειρία ανταλλαγής απόψεων με άτομα από διαφορετικές χώρες/κουλτούρες που μοιράζονται κοινούς στόχους και προβληματισμούς.

Η επίσκεψη στα ερευνητικά εργαστήρια, θα δώσει την ευκαιρία για κατάδειξη πρακτικών προβλημάτων που προκύπτουν, ώστε να γίνουν καλύτερα αντιληπτοί υπάρχοντες περιορισμοί με σκοπό την κατανόηση σε μεγαλύτερο βάθος της θεωρίας και την ανάδειξη του καθοριστικού ρόλου που διαδραματίζει ο πειραματικός ελέγχος.

Ποιά είναι η διαδικασία;

------------------------------------------------------------

1. Ελέγχετε αν πληρείτε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, δηλαδή αν είστε τουλάχιστον στο 2ο έτος, ξέρετε πολύ καλά αγγλικά (τουλάχιστον επίπεδο C1) κι έχετε εξεταστεί επιτυχώς στα μαθήματα: Βιολογία, Ιστολογία-Εμβρυολογία.

2. Συμπληρώνετε τη φόρμα των αιτήσεων συμμετοχής (http://rmss.athens.helmsic.gr/index.php?option=com_mad4joomla&jid=3&Itemid=69).

3. Περιμένετε να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της επιλογής των τελικών συμμετεχόντων. (Καλή επιτυχία!)

Ποιό είναι το κόστος συμμετοχής;

------------------------------------------------------------

Το κόστος συμμετοχής, είναι 100 ευρώ για τους φοιτητές ελληνικών Πανεπιστημίων που δε θα χρειαστούν διαμονή σε ξενοδοχείο.

Καλύπτονται πλήρως τα έξοδα συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό και Κοινωνικό πρόγραμμα καθώς κι οι μετακινήσεις σας μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

So, let us REGENERATE you! :)

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.