Jump to content

Υλικό για usmle (e-books, questions)


Giannhs gr

Recommended Posts

Οι πληροφορίες που έχετε ανεβάσει είναι πολύ χρήσιμες!

Το πρόβλημα είναι ότι το topic είναι τόσο μεγάλο που νομίζω κανείς δεν μπορεί να βρει κάτι που ψάχνει. Ήταν πολύ καλή κίνηση να το χωρίσετε από το άλλο όπου γράφουν μόνο ορισμένα άτομα.

Ψάχνω για οτιδήποτε υλικό κυκλοφορεί στο ίντερνετ για προετοιμασία για step 1, και 2. Αναφέρομαι σε βιβλία (px. first aid, reviews klp klp) αλλά και σε αυτές τις ερωτήσεις που αναφέρουν πολλοί ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε κάνει πριν το τεστ (καπλάν??). Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να τα βρω; Διάβασα οτι υπήρχαν στο gamato αλλά έχει κλείσει τώρα. :(

Επίσης 1 ερώτηση για τις εξετάσεις:

Υπάρχουν εικόνες να επιλέξεις διάγνωση για ακτινογραφία, μαγνητική, αξονική, υπέρηχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ιστολογικά παρασκευάσματα, πλακάκια αίματος κλπ κλπ ;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Μπορείς να τα αγοράσεις. Η καλύτερη λύση για Ευρώπη είναι το book depository ή το amazon (προτιμώ το πρώτο είναι πιο γρήγορο και κοστίζει το ίδιο). Εκεί θα βρεις άπειρα βιβλία για usmle, και ακριβώς από κάτω reviews για το πόσο καλά είναι. Αν θες ρώτα κι εδώ να σου πούμε αν τα έχουμε διαβάσει.

Qbanks -> google kaplan Qbank, USMLE World Qbank. Και πάλι προτιμώ την 2η.

Ο ortho έχει γράψει αναλυτικά τί διάβασε κάπου.

Αν όντως θες να περάσεις και να δουλέψεις στις ΗΠΑ άρχισε να εξασκείς τα παρακάτω τρία skills

1. Διάβασμα. Κανείς δεν θα διαβάσει για εσένα, θέλει γερό στρώσιμο

2. Αυτενέργεια.

3. Υπευθυνότητα

Απλά είναι τόσα πολλά τα βήματα (Από τα ποιά βιβλία να πάρω μέχρι το ποιά προγράμματα να δηλώσω) και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε κάθε βήμα που όσο κι αν θέλουμε είναι δυσκολο να βοηθήσουμε. Και έχω πει ότι το στυλ και το επίπεδο που ξεκινάει κάποιος να διαβάσει για USMLE είναι διαφορετικό. Δλδ ότι δούλεψε για μένα, μπορεί να μην δουλέψει για άλλον. Σίγουρα πάντως θέλει γερό διάβασμα.

"Επίσης 1 ερώτηση για τις εξετάσεις:

Υπάρχουν εικόνες να επιλέξεις διάγνωση για ακτινογραφία, μαγνητική, αξονική, υπέρηχο, ηλεκτροκαρδιογράφημα, ιστολογικά παρασκευάσματα, πλακάκια αίματος κλπ κλπ ;"

φυσικά. Πολλές ακτινογραφίες, ΗΚΓ, εννοείται ιστολογικά, πλακάκια, αξονικές. Όχι υπέρηχο. Επίσης έχει multimedia ερωτήσεις όπου ακούς φύσημα και πρέπει να το αναγνωρίσεις, βιντεάκια με ασθενείς κλπ. Όχι πολλά πάλι 3-4 σε κάθε τεστ.

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.