Jump to content

Τουρνουά Σκάκι


tik-tak

Recommended Posts

Τουρνουά Σκάκι

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΚΑΚΙ 2010

1. ΓΕΝΙΚΑ

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2010 στις εγκαταστάσεις της λέσχης Σκάκι του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» στο Δήμο Παπάγου, τις ώρες 11.00 – 17.00 το Σάββατο και 17.00 – 21.00 την Κυριακή.

Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη και με τη βοήθεια του κυρίου Ιωάννη Παναγάκου, υπεύθυνου του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου», ο οποίος θα μας παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη (σκακιέρες, χρονόμετρα, υπολογιστές για την πραγματοποίηση των κληρώσεων κλπ) καθώς και τη γνώση του και την εμπειρία του για τη άρτια διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έχουν όλοι οι φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης, ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι ιατροί, καθώς και όλα τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Δικαίωμα συμμετοχής τέλος, έχουν και ιατροί που δεν υπάγονται σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

3. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο χρόνος σκέψης για κάθε παίκτη θα είναι 15’ ανά παρτίδα. Δηλαδή o μέγιστος χρόνος διάρκειας κάθε παρτίδας θα είναι 30’ (Rapid).

Την 1η μέρα των αγώνων όλοι οι συμμετέχοντες, θα διαγωνιστούν μεταξύ τους με το ελβετικό σύστημα.

Τη 2η μέρα των αγώνων οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε ομάδες των 6 ατόμων ανάλογα με τους βαθμούς, που συγκέντρωσαν την 1η μέρα και θα διαγωνιστούν για την 1η-6η , 7η-12η , 18η – 24η κοκ θέση.

Κριτήρια Άρσης Ισοβαθμίας

1. Το τουρνουά ισοβάθμων εάν έχουν παίξει όλοι μεταξύ τους

2. Αθροιστική βαθμολογική πρόοδος

3. Αριθμός νικών

4. Ποσοστό νικών με τα μαύρα

4. ΕΠΑΘΛΑ

Θα δοθούν :

διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες

μετάλλια στους 3 πρώτους νικητές

Ιατρικό βιβλίο στον 1ο νικητή.

5. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Οι εγκαταστάσεις του Α.Π.Ο. «Αίγλη Παπάγου» βρίσκονται στην οδό Νευροκοπίου πίσω από την πολυκατοικία με τον αριθμό 4 (στον ευρύτερο χώρο του αθλητικού κέντρου Παπάγου στο ισόγειο κτήριο παραπλεύρως του στίβου ανάμεσα στα γήπεδα τένις και μπάσκετ - πρόσβαση από Ιωνίας , Νευροκοπίου ή Αργυροκάστρου ,Νευροκοπίου), στο Δήμο Παπάγου.

Χρησιμοποιώντας κανείς τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μπορεί να έρθει με τα λεωφορεία 409 και 413 από τους σταθμούς του metro "Εθνική Άμυνα" και "Κατεχάκη" και να κατέβει στο τέλος της λεωφόρου Εθνικής Αμύνης, 2 στάσεις μετά το θέατρο "Πρέκα" (θα πρέπει να ρωτήσετε τον οδηγό για αυτή τη στάση).

*Σε περίπτωση που κάποιος από τους συμμετέχοντες, αδυνατεί να έρθει με δικό του μέσο ή με τη συγκοινωνία, παρακαλούμε να ενημερώσει έγκαιρα προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.

6. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 3€

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι Παρασκευή 7 Μαΐου) στους:

στo mail : fikfia@hotmail.com

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.