Jump to content

Συνελεύσεις ΣΤ΄ έτους & πτυχίου


tik-tak

Recommended Posts

Συνελεύσεις ΣΤ' ετους & πτυχίου

Σε αυτην την ενότητα θα συγκεντρώνουμε τις ανακοινώσεις για τις συνελεύσεις του ΣΤ΄ετους & πτυχίου

αναφέροντας την ώρα,την ημερομηνία, τον τόπο διεξαγωγής τους και τους λόγους για τους οποίους συγκαλούνται,

και θα καταγράφουμε και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.

---------------

πολλά ευχαριστώ στο Λευτέρη για αυτην του την πρόταση

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
 • Replies 95
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 1 month later...
 • 3 years later...

Η συνέλευση για τον καθορισμό του προγράμματος της εμβόλιμης πτυχιακής εξεταστικής Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου θα γίνει την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου, στο ΝΑΒΟ και ώρα 17:00.

Υπενθυμίζω ότι η εμβόλιμη εξεταστική θα ξεκινά στις 3 Νοεμβρίου και θα τελειώνει στις 18 Δεκεμβρίου. Στην συνέλευση οι συνάδελφοι που φέτος κάνουν το έκτο έτος μπορούν να προτείνουν ημερομηνίες, δεν έχουν όμως δικαίωμα ψήφου.

Η στάση εργασίας που είχε αναγγελθεί σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ για αύριο αναστέλλεται.

Μετά την ολοκλήρωση της ψήφισης του προγράμματος ακολουθεί η ψηφοφορία για το προεδρείο, καθώς και η συνέλευση για το θέμα των διαγραφών.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Η συνέλευση για τον καθορισμό του προγράμματος της πτυχιακής εξεταστικής Ιανουαρίου θα γίνει την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 - 21:00 στο ΝΑΒΟ. Ημερομηνία έναρξης της εξεταστικής : 12 Ιανουαρίου. Η λήξη της εξεταστικής θα καθοριστεί από την συνέλευση. Πρόταση δικιά μου είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν και οι δυο εξεταστικές (Ιανουαρίου και εμβόλιμη εαρινού) μέχρι τις 30.4 για λόγους που πιστεύω ότι γίνονται αντιληπτοί. Βέβαια το τι λέω εγώ δεν έχει σημασία. Θα γίνει ότι αποφασιστεί στη συνέλευση.

Edited by Comfortably Numb
Link to comment
Share on other sites

Λόγω της παράστασης διαμαρτυρίας του ΣΦΙΑ στην αυριανή σύνοδο των Πρυτάνεων στο Καβούρι, η συνέλευση για τον καθορισμό της πτυχιακής εξεταστικής Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με καθυστέρηση μιας ώρας
Επομένως αύριο η συνέλευση για την ψήφιση του προγράμματος της πτυχιακής Ιανουαρίου θα γίνει στις 20:00 στο ΝΑΒΟ.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Η συνέλευση για το πρόγραμμα της εμβολιμης πτυχιακής του εαρινού εξαμήνου θα γίνει την Παρασκευή 13.2 και ώρα 18:00 στο ΝΑΒΟ. Τα παιδιά που ασκούνται φέτος στο 6ο έτος μπορούν να προτείνουν ημερομηνίες, αλλά δεν έχουν δικαιωμα ψηφου.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Καλησπέρα !

Η συνέλευση για τον καθορισμό της πτυχιακής εξεταστικής θα γίνει την Πέμπτη 30. 4 στις 17:00 στο ΝΑΒΟ. Οι εκτοετείς φοιτητές έχουν δικαίωμα να προτείνουν ημερομηνίες, δεν έχουν όμως δικαίωμα ψήφου.

Μετά από αίτημα της γραμματείας καλούνται εκπρόσωποι των επιτροπών κάθε έτους σε κοινή συνάντηση στη Γραμματεία για τον καθορισμό κοινής ημερομηνίας έναρξης και λήξης της εξεταστικής Ιουνίου. Αυτό θα γίνει για να μην παρατηρηθούν αντίστοιχα προβλήματα στην ορκωμοσία του Αυγούστου.
Η παρουσία μέλους της επιτροπής του 5ου έτους θα είναι περισσότερο τυπική, αφού το πρόγραμμα που έχει ήδη καταθέσει θα μείνει ως έχει.

Εκτοετείς και επί πτυχίω φοιτητές που ασκήθηκαν στην Γ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ Κλινική ότι θα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν στο μάθημα της Καρδιολογίας σε κοινή ημερομηνία με τους φοιτητές του 5ου έτους. ( 5 Ιουνίου)

Υ.Γ. : Στην συνέλευση αυτή θα ψηφιστεί το επόμενο άτυπο προεδρείο των επί πτυχίω που θα αναλάβει την ευθύνη για διεξαγωγή των συνελεύσεων, την συνεννόηση με τη Γραμματεία κλπ. Είναι η τελευταία συνέλευση για την οποία το μέλος Αφροδίτη και ο υποφαινόμενος θα έχουμε την ευθύνη διεξαγωγής. Αν το νέο προεδρείο το επιθυμεί μπορώ να βοήθησω και στη διεξαγωγή της συνέλευσης για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστώ !

Edited by Comfortably Numb
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ύστερα από παρεμβαση του ΣΦΙΑ η πτυχιακή θα ξεκινήσει την τελευταια εβδομαδα του Μαΐου και θα τελειώσει 10 Ιουλίοθ. Θα υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν 1-2 μαθηματα και "λιγο αργοτερα" Περισσότερα από κοντά!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Την Πέμπτη 2.7 στις 13:45 στο ΝΑΒΟ θα γίνει η συνέλευση των επί πτυχίω για όσες εξετάσεις δεν γίνουν λόγω του δημοψηφισματος και δεν τροποποιηθουν οι ημερομηνιες από τις έδρες.

Για τον λόγο αυτό μιλήστε με τις έδρες των μαθημάτων που σας ενδιαφέρουν.

Για την συνέλευση της πτυχιακής Σεπτεμβρίου :

Υπάρχει η πιθανότητα, την ίδια μέρα, αλλά στις 18:00 το απόγευμα, να γίνει και η συνέλευση για το πρόγραμμα της πτυχιακής Σεπτεμβρίου. Διαφορετικά η συνέλευση για την πτυχιακή Σεπτεμβρίου θα γίνει την Παρασκευή 10.7 στις 18:00. Μπορειτε να ψηφισετε στο group των επί πτυχίω στο facebook ποια ημερομηνία σας βολεύει. Θα ενημερώσω αύριο το πρωι που θα είναι οριστικό το αποτέλεσμα.

Edited by Comfortably Numb
Link to comment
Share on other sites

Η συνέλευση για το πρόγραμμα της πτυχιακής Σεπτεμβρίου θα γίνει την Πέμπτη 2.7 στις 18:00 στο ΝΑΒΟ.

Επισης την Πέμπτη στις 13:45 θα γίνει στο ΝΑΒΟ μίνι συνέλευση για την αναπλήρωση οσων εξετάσεων της τρέχουσας πτυχιακης δεν θα γίνουν λόγω του δημοψηφίσματος.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 months later...

Όπως με ενημέρωσε το προεδρείο, η  συνέλευση για τον καθορισμό του προγραμμάτος της εμβόλιμης πτυχιακής θα πραγμστοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο ΝΑΒΟ

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

εχουμε καμμια πληροφορια για τα χρονικα της ορια?

Όπως έγραψε μέλος του προεδρείου πριν λιγο στο fb, από τη γραμματεία του είπαν ότι η εξεταστική μπορεί να ξεκινήσει γύρω στις 15.1 και να λήξει 26.2. Υπενθυμίζω ότι αύριο είναι η συνέλευση.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο ΝΑΒΟ θα γίνει η συνέλευση για τον καθορισμό του προγράμματος της επόμενης πτυχιακής.  (εμβόλιμη εαρινού)

Ανάρτηση από μέλος του προεδρείου στο facebook

Link to comment
Share on other sites

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:00 στο ΝΑΒΟ θα γίνει η συνέλευση για τον καθορισμό του προγράμματος της επόμενης πτυχιακής.  (εμβόλιμη εαρινού)

Ανάρτηση από μέλος του προεδρείου στο facebook

γεια σας παιδια ειμαι επι πτυχιω και νεος στο forum. θελω να ρωτησω κατι ξερουμε ποτε θα τελειωνει η εξεταστικη περιοδος; τελη απριλιου η αρχες μαιου; ειναι σημαντικη λεπτομερεια επισης αν μπορει να εικασει καποιος ποτε θα πεσει περιπου η παθολογια 6 ετους στο ιπποκρατειο  β παθολογικη κλινικη.αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε και μου απαντησει θα το εκτιμουσα ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

@papil1928 : Δυστυχώς δύσκολα μπορεί κανείς να σας πει πει με σιγουριά.

Εειδή η σχολή θέτει πλέον πιο αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς στη μέγιστη διάρκεια της εξεταστικής, το βλέπω προσωπικά δύσκολο η εξεταστική να πηγαίνει και μετά το Πάσχα (που αν δεν κάνω λάθος είναι αρχές Μαϊου φέτος). Υπαρχει βέβαια και η περίπτωση να ξεκινήσει συνειδητά αρκετά καθυστερήμενα για να μπορεί να πάει και μετά τις γιορτές του Πάσχα, (να  αξιοποιηθε έτσι και το "κενό" διαστημα των διακοπών για μελετη) και ταυτόχρονα να μην μείνει τελείως κενός ο μήνας του Μαΐου. Αυτή η πρόταση πρέπει να γίνει πρώτα δεκτή από τη γραμματεία και στη συνέχεια να ψηφιστεί από τη συνέλευση.

Το πότε θα  μπεί η Παθολογία του έκτου έτους στο Ιπποκράτειο επίσης δεν μπορώ να το προβλέψω, αφού το πρόγραμμα ψηφίζεται μάθημα-μάθημα και κλινική-κλινική στη συνέλευση. 

 

Link to comment
Share on other sites

@papil1928 : Δυστυχώς δύσκολα μπορεί κανείς να σας πει  πει σιγουριά.

Εειδή η σχολή θέτει πιο αυστηρούς χρονικούς περιορισμούς στη μέγιστη διάρκεια της εξεταστικής, το βλέπω προσωπικά δύσκολο η εξεταστική να πηγαίνει και μετά το Πάσχα (που αν δεν κάνω λάθος είναι αρχές Μαϊου φέτος). Υπαρχει βέβαια και η περίπτωση να ξεκινήσει συνειδητά αρκετά καθυστερήμενα για να μπορεί να πάει και μετά τις γιορτές του Πάσχα,  (να  αξιοποιηθε έτσι και το διαστημα των διακοπών για μελετη) και ταυτόχρονα να μην μείνει τελείως κενός ο μήνας του Μαΐου. Αυτή η πρόταση πρέπει να γίνει πρώτα δεκτή από τη γραμματεία και στη συνέχεια να ψηφιστεί από τη συνέλευση.

 Το πότε θα  μπεί η Παθολογία του έκτου έτους στο Ιπποκράτειο επίσης δεν μπορώ να το προβλέψω, αφού το πρόγραμμα  ψηφίζεται μάθημα-μάθημα και κλινική-κλινική στη συνέλευση. 

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! εμενα με νοιαζει η παθολογια εκτου στο ιπποκρατειο -δυστυχως ειναι η μονη κλινικη που δινει μονο μια ημερομηνια εξετασεων ανα περιοδο- να πεσει οσο το δυνατον πιο αργα και επειδη μενω εκτος αθηνων ειμαι σε διλημμα για το αν θα ερθω στη συνελευση

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 2 months later...
1 hour ago, Virggeo said:

Για πτυχιακή Σεπτεμβρίου πότε περίπου ψηφίζουμε;ευχαριστώ

Θα ενημερώσει εγκαίρως το προεδρείο στο facebook κι αν δεν αναρτηθεί από αυτούς εδώ θα το βάλω. Κατά κανόνα ή πτυχιακή Σεπτεμβρίου ψηφίζεται με τη λήξη της πτυχιακής Ιουνίου Ιουλίου (άρα γύρω στις 15.7)

Link to comment
Share on other sites

Αποφάσεις συνέλευσης ΣΤ' έτους

« Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι απόφοιτοι της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κάνουμε αίτηση για την ειδικότητα είναι εξαιρετικά δυσχερείς δεδομένου ότι ορκιζόμαστε ημερολογιακά τελευταίοι συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ιατρικές Σχολές. Από φέτος για την κατάθεση της αίτησης για ειδικότητα είναι απαραίτητο δικαιολογητικό και η άδεια άσκησης επαγγέλματος, με αποτέλεσμα να καθυστερεί ακόμα περισσότερο η διαδικασία. 

Για τους παραπάνω λόγους στην σημερινή συνέλευση του ΣΤ έτους αποφασίστηκε:

1. Θερμή παράκληση για άμεση αποστολή των βαθμών των εκτοετών και επί πτυχίω φοιτητών που εκκρεμούν από τις επιμέρους Έδρες προς την Κεντρική Γραμματεία.

2. Θερμή παράκληση για άμεσο πέρασμα των βαθμών των εκτοετών και επί πτυχίω φοιτητών στο my studies από την Κεντρική Γραμματεία.

3. Χορήγηση από την Κεντρική Γραμματεία βεβαίωσης περάτωσης σπουδών στην οποία θα αναγράφεται απαραιτήτως : Η παρούσα βεβαίωση περάτωσης σπουδών χορηγείται αποκλειστικά και μόνο ως δικαιολογητικό για την έκδοση της άδειας άσκησης επαγγέλματος.

4. Επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας ώστε να γίνει τροποποίηση στον ισχύοντα νόμο και η αίτηση ειδικότητας να γίνεται δεκτή και με τη βεβαίωση κατάθεσης του αριθμού πρωτοκόλλου για την άδεια άσκησης επαγγέλματος. 

5. Να περαστούν οι βαθμοί μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου που εξετάστηκαν επιτυχώς από εκτοετείς φοιτητές κατά την πτυχιακή εξεταστική του εαρινού εξαμήνου. »

 

Ανάρτηση στο Athens Medical School Wiki

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.