Jump to content

Μεταπτυχιακο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης


shistris

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε για το μεταπτυχιακό καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης

Καλησπέρα και σε σένα! Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή επιλογή για μεταπτυχιακό, είτε είσαι γιατρός είτε νοσηλευτής. Αν δεν κάνω λάθος η προθεσμία για τις αιτήσεις έχει παρέλθει. Το μεταπτυχιακό διαρκεί 4 εξάμηνα κατά τη διάρκεια των οποίων εκτός των υποχρεωτικών μαθημάτων και εργαστηρίων, διενεργούνται σεμινάρια σχετικά με το αντικείμενο (πχ BLS, ACLS, EPILS κλπ) στα οποία είναι επίσης υποχρεωτική η παρακολούθηση. Για τα σεμινάρια απονέμονται και τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Τέλος, σου δίδεται η δυνατότητα για Διδακτορικό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τη γραμματεία μεταπτυχιακών σπουδών. Ελπίζω να σε κατατόπισα κάπως. Αν έχεις κάποια άλλη απορία ξαναρωτάς! :)

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 4 weeks later...

μια αφελης ερωτηση: πως ειναι δυνατον οι 30 θεσεις ανα ετος τις οποιες δινει το εν λογω μεεταπτυχιακο,να "αβγατισαν" σε 46? 16 ατομα ισοβαθμισαν σε βιογραφικα, βαθμο πτυχιου, εμπειρια, συστατικες, δημοσιευσεις???? ημαρτον! απλα ντροπη..

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 years later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.