Jump to content

" Eρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή"


ouranio toxo

Recommended Posts

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε σύμπραξη με το Τμήμα Μαιευτικής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας συνδιοργανώνουν και λειτουργούν από το ακαδημαϊκό έτος 2007–2008, βάσει του Φ.Ε.Κ. 1518/τ.Β'/17-8-07, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ», διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.-M.Sc.).

Με την παρούσα, ανακοινώνεται η προκήρυξη του Π.Μ.Σ. για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Η έναρξη των μαθημάτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος θα γίνει τον Οκτώβριο του 2009. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα. Ειδικότερα, στα τρία πρώτα εξάμηνα περιλαμβάνονται θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα και το τέταρτο εξάμηνο αφιερώνεται στην εκπόνηση πτυχιακής-ερευνητικής εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επισκέπτεστε τον επίσημο ιστοχώρο του Π.Μ.Σ. www.researchreproduction.gr.

Στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, βάσει του άρθρου 4 του Φ.Ε.Κ. 1518, τ. Β΄/ 17-08-2007, γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι:

α) Πανεπιστημιακών τμημάτων Ιατρικής, Βιολογίας, Βιοχημείας καθώς και πτυχιούχοι αντίστοιχων τμημάτων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής

β) Τ.Ε.Ι. του τμήματος Μαιευτικής

γ) Λοιπών συναφών Τμημάτων Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι..

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση η οποία συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως παρακάτω λεπτομερώς αναγράφονται.

Ο αριθμός των εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010 θα είναι 20, εκ των οποίων οι 14 θα είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. και οι 6 θα είναι πτυχιούχοι Τ.Ε.Ι..

Το κόστος συμμετοχής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα για κάθε φοιτητή είναι 2.000 Ευρώ ανά Έτος Σπουδών (1.000 Ευρώ ανά εξάμηνο σπουδών). Μετά την καταβολή των διδάκτρων δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους από 15 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου και από 1 Σεπτεμβρίου έως και 30 Σεπτεμβρίου 2009 στη Γραμματεία Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της Ιατρικής Σχολής (Παπουλάκειο Κτήριο, Ιατρική Σχολή, Μικράς Ασίας 75, Τ.Κ. 115 27, Γουδί, πληροφορίες στα τηλ. 210-7462032 και 210-7462035, κα Μ. Νικολούτσου), Υπόψιν κας Μ. Ρήγα (γραμματέας Π.Μ.Σ.) και τις ημέρες Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή από 11:00 π.μ. - 14:00 μ.μ..

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση υποψηφίου (χορηγείται από τη γραμματεία μεταπτυχιακών σπουδών)

2. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος

3. Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων

4. Επικυρωμένο αντίγραφο σχετικού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ισχύει για όσους έχουν ανάλογο τίτλο)

5. Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας μεταπτυχιακών μαθημάτων (ισχύει για όσους έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών)

6. Βεβαίωση ισοτιμίας / αντιστοιχίας τίτλου σπουδών από το Δ.Ο.Α.Τ.ΑΠ., για όσους έχουν τίτλους σπουδών από Α.Ε.Ι της αλλοδαπής (επικυρωμένο αντίγραφο)

7. Λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα (Το βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαιώσεις και αντίγραφα τα οποία να πιστοποιούν την ακρίβεια όσων αναφέρονται σε αυτό. Επίσης, εφόσον υπάρχουν, θα πρέπει να προσκομίζονται πιστοποιητικά καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας και γνώσης της χρήσης η/υ.)

8. Επιστολή έκφρασης των λόγων επιλογής του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος.

Η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα γίνει με βάση τα ανωτέρω δικαιολογητικά και μετά από συνέντευξη των υποψηφίων από την Εξεταστική Επιτροπή του Προγράμματος.

Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Π.Μ.Σ. (τηλ. 210-7286298, e-mail: mrriga@med.uoa.gr, Αρεταίειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, Εξωτερικά Ιατρεία, Ενδοκρινολογικό Τμήμα. Μέρες & ώρες κοινού: Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. κατόπιν ραντεβού). Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 17 Ιουλίου και στη συνέχεια από τις 24 Αυγούστου.

Αναλυτικά η προκύρηξη εδώ: http://www.grammateia.med.uoa.gr/phpBB2/download.php?id=954

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 2 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!

ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ Κ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΕΙΝΑΙΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!!!

Η ΜΟΝΗΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ Τ.Ε.Ι.

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ Ή Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ Α.Ε.Ι.??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Μοιράσου σε άλλους δικτυακούς τόπους

  • 5 years later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία νέας...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.